Juice Recept: Darmhelende Smoothie

Deze Darm-Helende Smoothie is één van mijn favoriete recepten om de darm te kalmeren en aan te tonen hoe gemakkelijk en lekker gezond eten kan zijn. Alle gezonde ingrediënten werken samen om een ​​romige drank te maken die je smaakpapillen tevreden stelt terwijl je je darm kalmeert en het niet eenvoudiger kan zijn om te maken.

Omdat deze smoothie zo makkelijk is, kun je onderschatten hoe krachtig en goed deze smoothie voor jouw darmen is. Dat is een vergissing! Deze darm-helende smoothie bevat meer voedingsstoffen dan je gemiddelde maaltijd. De weldadige avocado geeft het een romige textuur terwijl het je gezonde vetinname stimuleert. Een mix van honing en rijpe bananen maken dit van nature zoet. En verschillende kopjes van mijn favoriete bladgroente, boerenkool en spinazie, voeg hopen vitamines toe, vooral vitamine K en A.

Als je bang bent dat een mix van fruit en groenten je niet volledig een vol gevoel zal geven, komen de chia-zaden te hulp. Ze zitten boordevol vezels, zodat je langer vol zit. Samen met proteïnepoeder, zal deze smoothie je uren lang vol laten voelen.

Ingrediënten

1-2 kopjes volvette kokosmelk of amandelmelk
2 kopjes boerenkool
2 kopjes spinazie
1/2 avocado
2 bevroren bananen, in stukjes gesneden
1 theelepel vers geraspte gember
1/2 eetlepel chia of lijnzaad
1/2 eetlepel bijenpollen
1 eetlepel hennepharten
1 eetlepel rauwe honing of manuka-honing
2 eetlepels collageeneiwit of wei-eiwit

Bereiding

Plaats alle ingrediënten in een blender en laat het geheel goed mengen tot een gladde massa (ongeveer 2-3 minuten). Serveer met ijs.

Doe je darmen een plezier en maak vandaag nog deze helende smoothie.

 

 

Heb je zelf een fenomenaal lekker en gezond juice recept om te delen met de Alpha Detox leden? Deel je favoriete juice recepten met de Alpha Detox leden in de comments hieronder!

Geen juicer? Geen probleem! Organico Turbo Green juice is een vernuftig variatie van maar liefst 27 verschillende groenten- en fruitsoorten, in combinatie met 11 verschillende superfoods waaronder tarwegras, spirulina, citroen , munt, moringa, groene thee en meer. Het is samengesteld voor drukke vrouwen en mannen die op zoek zijn naar een manier om hun gezondheid een boost te geven en hun lifestyle te behouden zonder veel tijd of geld te spenderen in de keuken.
Probeer het vandaag!


OVER DE AUTEUR

Katja Callens

Na haar eigen ervaring van totale transformatie, heeft Katja Callens haar leven toegewijd om honderdduizenden anderen te helpen met een optimale gezondheid te bereiken, dmv. verbeterende eetgewoonten, en het juicen van groeten en superfoods. Ben jij de volgende? En het beste is, dankzij Organico TURBO Green juice gaat dit sneller, makkelijker en is absoluut HEERLIJK!

AANBEVOLEN VOOR JOU...

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>