Natuurlijk Zoete, Groene Detox Sap

In dit groene sap smaakt spinazie mild en de peterselie smaakt fris. Citroen en gember voegen pit toe en de komkommer voegt mineraalrijk water toe. Appels zijn van nature zoet, dus we voegen geen extra suiker of fruit toe, met uitzondering van een citroen. Als je het sap te scherp vindt, overweeg dan om een ​​paar wortels of een extra appel door de sapcentrifuge erbij te doen. Als je gevoelig bent voor de verwarmende / pittige kwaliteit van gember, voeg dan eerst een kleinere hoeveelheid toe en ga vanaf daar verder.

Maakt ongeveer twee porties

Ingrediënten

2 kopjes verpakte babyspinazieblaadjes
Handvol peterselieblaadjes en -stelen
1 middelgrote groene appel, afgespoeld, zonder klokhuis
1 grote pitloze (broeikas of Engelse) komkommer, afgespoeld
Stukje verse gember van 2,5 cm lang, schoon geschrobd
1 middelgrote citroen

Bereiding

BEREID DE GROENTEN
Snijd de appel, komkommer en gember in dunne stukjes die klein genoeg zijn om gemakkelijk door de sapcentrifuge te gaan.

Snijd de gele schil van de citroen weg en laat het grootste deel van het witte merg en het citroenvlees over. Snijd in plakjes en verwijder eventuele pitjes.

MAAK SAP
Bewaar ongeveer de helft van de citroen. Zet de sapcentrifuge aan en druk alles erdoor, afwisselend de groenten en de stevigere komkommer, appel en citroen. Als alles, behalve de gereserveerde citroen is uitgeperst, roer dan het sap en proef de zuurheid. Voeg de overgebleven citroen toe naar wens. Of als het sap te scherp is, overweeg dan om een ​​paar wortels of nog een appel toe te voegen.

Heb je zelf een fenomenaal lekker en gezond juice recept om te delen met de Alpha Detox leden? Deel je favoriete juice recepten met de Alpha Detox leden in de comments hieronder!

Geen juicer? Geen probleem! Organico Turbo Green juice is een vernuftig variatie van maar liefst 27 verschillende groenten- en fruitsoorten, in combinatie met 11 verschillende superfoods waaronder tarwegras, spirulina, citroen , munt, moringa, groene thee en meer. Het is samengesteld voor drukke vrouwen en mannen die op zoek zijn naar een manier om hun gezondheid een boost te geven en hun lifestyle te behouden zonder veel tijd of geld te spenderen in de keuken.
Probeer het vandaag!


OVER DE AUTEUR

Katja Callens

Na haar eigen ervaring van totale transformatie, heeft Katja Callens haar leven toegewijd om honderdduizenden anderen te helpen met een optimale gezondheid te bereiken, dmv. verbeterende eetgewoonten, en het juicen van groeten en superfoods. Ben jij de volgende? En het beste is, dankzij Organico TURBO Green juice gaat dit sneller, makkelijker en is absoluut HEERLIJK!

AANBEVOLEN VOOR JOU...

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>