Selderij Ontbijtsap

Dit recept voor selderijsap smaakt geweldig, dankzij de toevoeging van komkommer, gember, citroen en groene appel. Het is een suikerarm drankje dat je ochtend een kickstart geeft!

Ingrediënten

1 klein bosje bleekselderij (of 1 hart)
1/2 Engelse komkommer
1 grote groene appel
1/2 citroen
1cm stuk gember

Bereiding

Als jouw sapcentrifuge een “hoge” en “lage” stand heeft, laat dan eerst de bleekselderij en komkommer doorlopen op de LAGE stand.

Zet hem dan op HOOG en laat de appel, citroen en gember door de sapcentrifuge lopen. Het stukje gember plak ik graag tussen de appel en de citroen zodat het goed blijft zitten en makkelijker uit te persen is.

Drink het sap meteen op of bewaar het tot 24 uur in een luchtdichte glazen pot in de koelkast.

Heb je zelf een fenomenaal lekker en gezond juice recept om te delen met de Alpha Detox leden? Deel je favoriete juice recepten met de Alpha Detox leden in de comments hieronder!

Geen juicer? Geen probleem! Organico Turbo Green juice is een vernuftig variatie van maar liefst 27 verschillende groenten- en fruitsoorten, in combinatie met 11 verschillende superfoods waaronder tarwegras, spirulina, citroen , munt, moringa, groene thee en meer. Het is samengesteld voor drukke vrouwen en mannen die op zoek zijn naar een manier om hun gezondheid een boost te geven en hun lifestyle te behouden zonder veel tijd of geld te spenderen in de keuken.
Probeer het vandaag!


OVER DE AUTEUR

Katja Callens

Na haar eigen ervaring van totale transformatie, heeft Katja Callens haar leven toegewijd om honderdduizenden anderen te helpen met een optimale gezondheid te bereiken, dmv. verbeterende eetgewoonten, en het juicen van groeten en superfoods. Ben jij de volgende? En het beste is, dankzij Organico TURBO Green juice gaat dit sneller, makkelijker en is absoluut HEERLIJK!

AANBEVOLEN VOOR JOU...

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>