Detox Sap

Voel je op je best met deze gezonde, voedingsrijke, bikiniklare groene smoothie! Boordevol krachtige superfoods zoals spinazie en boerenkool, selderij, appel, banaan en gember! Slechts 136 calorieën per portie.

Ingrediënten

2 kopjes babyspinazie
2 kopjes babykool
2 ribben gehakte bleekselderij
1 middelgrote in stukjes gehakte groene appel
1 kopje bevroren gesneden banaan
1 kopje amandelmelk
1 eetlepel geraspte verse gember
1 eetlepel chiazaad
1 eetlepel honing

Bereiding

Combineer spinazie, boerenkool, selderij, appel, banaan, amandelmelk, gember, chiazaad en honing in de blender tot een gladde massa.
Serveer onmiddellijk.

Heb je zelf een fenomenaal lekker en gezond juice recept om te delen met de Alpha Detox leden? Deel je favoriete juice recepten met de Alpha Detox leden in de comments hieronder!

Geen juicer? Geen probleem! Organico Turbo Green juice is een vernuftig variatie van maar liefst 27 verschillende groenten- en fruitsoorten, in combinatie met 11 verschillende superfoods waaronder tarwegras, spirulina, citroen , munt, moringa, groene thee en meer. Het is samengesteld voor drukke vrouwen en mannen die op zoek zijn naar een manier om hun gezondheid een boost te geven en hun lifestyle te behouden zonder veel tijd of geld te spenderen in de keuken.
Probeer het vandaag!


OVER DE AUTEUR

Katja Callens

Na haar eigen ervaring van totale transformatie, heeft Katja Callens haar leven toegewijd om honderdduizenden anderen te helpen met een optimale gezondheid te bereiken, dmv. verbeterende eetgewoonten, en het juicen van groeten en superfoods. Ben jij de volgende? En het beste is, dankzij Organico TURBO Green juice gaat dit sneller, makkelijker en is absoluut HEERLIJK!

AANBEVOLEN VOOR JOU...

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>