Smakelijke Venkelsap

Dit groene sap is perfect voor beginners omdat het is gemaakt met eenvoudige ingrediënten en zo lekker smaakt. Het is een supergezonde en voedzame drank!

Vruchtensappen smaken geweldig, maar ze zitten zo vol met suiker, daarom is het beter om dagelijks groene sappen te drinken. Groene sappen smaken misschien niet zo goed als vruchtensappen en ze kunnen een sterke smaak hebben, maar als je leert hoe je ze moet maken, kunnen ze ook heerlijk zijn.

Als ik groene sappen maak, gebruik ik altijd een of twee stukken fruit (appels, peren en citroenen zijn mijn favoriete), bladgroenten (spinazie is de beste keuze voor beginners), wat groente met een hoog watergehalte (zoals komkommer of selderij ) en andere ingrediënten om ze nog voedzamer te maken (gember, kurkuma, superfoods, etc.).

Ik vind dit een heerlijke sap om mijn dag mee te beginnen. Het is gemaakt met eenvoudige ingrediënten (als je geen venkel kunt vinden, voeg dan meer selderij toe), dat is vrij goedkoop en ook lekker. Probeer het maar eens!

Ontvang 22 Heerlijke Juice Recepten

Reset Je Lichaam, Reset Je Leven

  • 6 Verrukkelijke Juice Tips voor meer energie, focus en vetverbranding
  • 22 Heerlijke Juice recepten om af te slanken

Ingrediënten

2 peren
40 gram verse spinazie
1 stengel bleekselderij
1cm gemberwortel
1/4 venkelknol (of 2 stengels bleekselderij)

Bereiding

Was en hak alle ingrediënten fijn. Je hoeft de peren of de gemberwortel niet te schillen, maar als ze niet biologisch zijn, dan liever wel.
Doe alles door de sapcentrifuge.

Mijn sapcentrifuge heeft een zeef, dus we zeven het sap niet, maar als je sapcentrifuge er geen heeft, wil je misschien je sap zeven.
Dit groene sap is beter vers, maar je kunt het ook tot 72 uur in een pot of afgesloten bakje in de koelkast bewaren. Vul je sap tot de bovenkant van de pot om oxidatie te voorkomen. Voel je vrij om het maximaal een week in te vriezen, maar vul dan de pot niet helemaal, anders kan het ontploffen.

Heb je zelf een fenomenaal lekker en gezond juice recept om te delen met de Alpha Detox leden? Deel je favoriete juice recepten met de Alpha Detox leden in de comments hieronder!

Geen juicer? Geen probleem! Organico Turbo Green juice is een vernuftig variatie van maar liefst 27 verschillende groenten- en fruitsoorten, in combinatie met 11 verschillende superfoods waaronder tarwegras, spirulina, citroen , munt, moringa, groene thee en meer. Het is samengesteld voor drukke vrouwen en mannen die op zoek zijn naar een manier om hun gezondheid een boost te geven en hun lifestyle te behouden zonder veel tijd of geld te spenderen in de keuken.
Probeer het vandaag!


OVER DE AUTEUR

Katja Callens

Na haar eigen ervaring van totale transformatie, heeft Katja Callens haar leven toegewijd om honderdduizenden anderen te helpen met een optimale gezondheid te bereiken, dmv. verbeterende eetgewoonten, en het juicen van groeten en superfoods. Ben jij de volgende? En het beste is, dankzij Organico TURBO Green juice gaat dit sneller, makkelijker en is absoluut HEERLIJK!

AANBEVOLEN VOOR JOU...

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>