Geweldig Groene Sap met Bleekselderij

Groen sap is een verfrissende en gezonde manier om het hele jaar door van allerlei voedingsstoffen uit groenten en fruit te genieten. En het is gemakkelijk thuis te maken. Dit recept is voor 1 portie.

Ingrediënten

1 komkommer in plakjes
3 stengels bleekselderij, in plakjes
3 bladeren boerenkool, verwijderd van de stengel
30 gram spinazie, babyblaadjes, los verpakt
1 stuk verse gember, ongeveer 1-2 inch brok
2 eetlepels limoensap
2 appels, klokhuis verwijderd en in plakjes gesneden

Bereiding

Doe alle (grondig gewassen) ingrediënten in een krachtige blender.

Mix tot een gladde massa, ongeveer 1-2 minuten. Gebruik indien nodig een stamper om de ingrediënten in de messen van de blender te duwen.

Ontvang 22 Heerlijke Juice Recepten

Reset Je Lichaam, Reset Je Leven

  • 6 Verrukkelijke Juice Tips voor meer energie, focus en vetverbranding
  • 22 Heerlijke Juice recepten om af te slanken

Giet het groene sap door een fijnmazige zeef of een notenmelkzak in een opslagcontainer. Druk met de achterkant van een lepel op de vaste stoffen om zoveel mogelijk sap te extraheren.

Koel het sap voor het opdienen en geniet ervan.

 

Heb je zelf een fenomenaal lekker en gezond juice recept om te delen met de Alpha Detox leden? Deel je favoriete juice recepten met de Alpha Detox leden in de comments hieronder!

Geen juicer? Geen probleem! Organico Turbo Green juice is een vernuftig variatie van maar liefst 27 verschillende groenten- en fruitsoorten, in combinatie met 11 verschillende superfoods waaronder tarwegras, spirulina, citroen , munt, moringa, groene thee en meer. Het is samengesteld voor drukke vrouwen en mannen die op zoek zijn naar een manier om hun gezondheid een boost te geven en hun lifestyle te behouden zonder veel tijd of geld te spenderen in de keuken.
Probeer het vandaag!


OVER DE AUTEUR

Katja Callens

Na haar eigen ervaring van totale transformatie, heeft Katja Callens haar leven toegewijd om honderdduizenden anderen te helpen met een optimale gezondheid te bereiken, dmv. verbeterende eetgewoonten, en het juicen van groeten en superfoods. Ben jij de volgende? En het beste is, dankzij Organico TURBO Green juice gaat dit sneller, makkelijker en is absoluut HEERLIJK!

AANBEVOLEN VOOR JOU...

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>