Juice Recept: Het Groene Beest

Het is lang geleden dat groene smoothies een delicatesse waren voor de supergezondheidsbewuste mensen. Nu weten zelfs hamburgers- en pizza-liefhebbers wat het voordeel is van een voedingsrijke dosis gemengd fruit en groenten. Steeds meer mensen maken hun favoriete juice gewoon thuis.

De ingrediënten in de Groene Beest smoothie zijn speciaal gekozen om een ​​aanzienlijke hoeveelheid belangrijke vitaminen en mineralen te leveren. Het bevat ook een aanzienlijke hoeveelheid antioxidanten en polyfenolen. Het beste gedeelte? De Groene Beest smoothie is ook verfrissend heerlijk.

Ingrediënten

½ kopje spinazie
1 kopje mango
1 kop avocado
1 theelepel cacaopoeder
1 theelepel spirulina
½ kopje water
een handvol ijs

Bereiding

Net als de beste smoothies is de Groene Beest Smoothie super eenvoudig te maken. Voeg eenvoudig alle ingrediënten toe aan jouw blender naar keuze en verwerk deze tot een gladde massa (de benodigde hoeveelheid tijd hangt af van de blender die je gebruikt).

Ontvang 22 Heerlijke Juice Recepten

Reset Je Lichaam, Reset Je Leven

  • 6 Verrukkelijke Juice Tips voor meer energie, focus en vetverbranding
  • 22 Heerlijke Juice recepten om af te slanken

 

Een paar opmerkingen

Was de spinazie voor het blenden om mogelijke verontreinigingen te vermijden. Beter nog, koop biologisch en geef het een snelle spoeling om een ​​deel van de nuttige microben uit de bodem intact te laten.

Terwijl je mengt, zul je merken dat de avocado en mango de smoothie een rijke dikte geven en een mousse-achtige textuur vormen. Als je een dunner resultaat wilt, voeg dan meer water toe of verwissel het water voor jouw favoriete melk of melkvervanger. Ik vind persoonlijk deze smoothie erg lekker met kokosmelk.

Heb je zelf een fenomenaal lekker en gezond juice recept om te delen met de Alpha Detox leden? Deel je favoriete juice recepten met de Alpha Detox leden in de comments hieronder!

Geen juicer? Geen probleem! Organico Turbo Green juice is een vernuftig variatie van maar liefst 27 verschillende groenten- en fruitsoorten, in combinatie met 11 verschillende superfoods waaronder tarwegras, spirulina, citroen , munt, moringa, groene thee en meer. Het is samengesteld voor drukke vrouwen en mannen die op zoek zijn naar een manier om hun gezondheid een boost te geven en hun lifestyle te behouden zonder veel tijd of geld te spenderen in de keuken.
Probeer het vandaag!


OVER DE AUTEUR

Katja Callens

Na haar eigen ervaring van totale transformatie, heeft Katja Callens haar leven toegewijd om honderdduizenden anderen te helpen met een optimale gezondheid te bereiken, dmv. verbeterende eetgewoonten, en het juicen van groeten en superfoods. Ben jij de volgende? En het beste is, dankzij Organico TURBO Green juice gaat dit sneller, makkelijker en is absoluut HEERLIJK!

AANBEVOLEN VOOR JOU...

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>