Juice Recept: Wortel Gember

Eén van de beste dingen die je voor je gezondheid kunt doen, is juicen! Het is een gemakkelijke manier om een hoop verse groenten (en fruit) in één eenvoudige keer in je eetpatroon te krijgen.

Dit is vooral handig wanneer je probeert je kinderen hun dagelijkse groenten te laten eten! Welnu, dit recept van Wortel Gember Juice is een favoriet bij kinderen.

Probeer het vandaag nog!

Ingrediënten

6 wortels
1 sinaasappel
1 stukje gember
1 komkommer

Ontvang 22 Heerlijke Juice Recepten

Reset Je Lichaam, Reset Je Leven

  • 6 Verrukkelijke Juice Tips voor meer energie, focus en vetverbranding
  • 22 Heerlijke Juice recepten om af te slanken

Bereiding

Voeg alle ingrediënten toe aan de groentesnijmachine. Roer het sap voorzichtig en consumeer het onmiddellijk.

Heb je zelf een fenomenaal lekker en gezond juice recept om te delen met de Alpha Detox leden? Deel je favoriete juice recepten met de Alpha Detox leden in de comments hieronder!

Geen juicer? Geen probleem! Organico Turbo Green juice is een vernuftig variatie van maar liefst 27 verschillende groenten- en fruitsoorten, in combinatie met 11 verschillende superfoods waaronder tarwegras, spirulina, citroen , munt, moringa, groene thee en meer. Het is samengesteld voor drukke vrouwen en mannen die op zoek zijn naar een manier om hun gezondheid een boost te geven en hun lifestyle te behouden zonder veel tijd of geld te spenderen in de keuken.
Probeer het vandaag!


OVER DE AUTEUR

Katja Callens

Na haar eigen ervaring van totale transformatie, heeft Katja Callens haar leven toegewijd om honderdduizenden anderen te helpen met een optimale gezondheid te bereiken, dmv. verbeterende eetgewoonten, en het juicen van groeten en superfoods. Ben jij de volgende? En het beste is, dankzij Organico TURBO Green juice gaat dit sneller, makkelijker en is absoluut HEERLIJK!

AANBEVOLEN VOOR JOU...

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>