Zie Je Soms Door De Bomen Het Bos Niet Meer?!

Veel oog- en zichtproblemen kunnen worden gekoppeld aan een gebrek aan essentiële vitamines en voedings stoffen. Organico Turbo Vision™ kan je ogen ondersteunen met 23 krachtige ingrediënten die zorgvuldig uit de natuur zijn geselecteerd. Van elk ingrediënt is wetenschappelijk bewezen dat het gezonde ogen en gezichtsvermogen behoudt.

Zie Je Soms Door De Bomen

Het Bos Niet Meer?!

Veel oog- en zichtproblemen kunnen worden gekoppeld aan een gebrek aan essentiële vitamines en voedingsstoffen. Organico Turbo Vision™ kan je ogen ondersteunen met 23 krachtige ingrediënten die zorgvuldig uit de natuur zijn geselecteerd. Van elk ingrediënt is wetenschappelijk bewezen dat het gezonde ogen en gezichtsvermogen behoudt.

Maak Jij Je Zorgen Over Jouw Gezichtsvermogen En Ogen
Naarmate Je Ouder Wordt?

Meer dan 8 miljoen Nederlandse en Vlaamse volwassenen lopen een hoog risico op ernstig gezichtsverlies. Wanneer een deel van het oog een soort verandering ervaart, is dit onmiddellijk merkbaar. Dit kan tijdelijke problemen veroorzaken, zoals wazig zien, pijnlijke, vermoeide of droge ogen.

Deze veranderingen kunnen na verloop van tijd een negatief effect hebben op de kwaliteit van je leven. Dit is de reden waarom het behouden van een gezond gezichtsvermogen het gemakkelijker maakt om te blijven genieten van vele activiteiten, zoals lezen, tv kijken, kaartspelen met vrienden en wandelen in de buurt.

Uitgebreide studies hebben aangetoond dat vrije radicalen de grootste bedreiging vormen voor de gezondheid van het oog. Het voedsel en de omgeving van vandaag zitten vol giftige stoffen en je dient actie te ondernemen om jezelf tegen deze vrije radicalen te verdedigen.

Wanneer je lichaam niet goed is uitgerust om vrije radicalen te bestrijden, kunnen ze zich ophopen in je ogen. Dat is wat af en toe problemen met je zicht kan veroorzaken, zoals wazige ogen, pijnlijke, vermoeide en droge ogen.

De Nr.#1 oplossing om je gezichtsvermogen te ondersteunen en de gezondheid van je ogen te behouden, is door de opbouw van vrije radicalen in jouw lichaam tegen te gaan door antioxidanten te consumeren.

Onderzoekers keken naar 55 klinische onderzoeken die hebben aangetoond dat antioxidanten jouw gezichtsvermogen kunnen optimaliseren, inclusief nachtzicht.

Een studie uit 2020 uit Zwitserland onthulde dat antioxidanten de ogen beschermen tegen vrije radicalen en een gezonde ontstekingsreactie in lichamen helpen veroorzaken.

Organico Is Verheugd Om Je 
Turbo Vision™ Te Introduceren

Organico Turbo Vision is een zicht-innovatie die je helpt om een gezond gezichtsvermogen te behouden. Het is één van de krachtigste supplementen voor het ondersteunen van je gezichtsvermogen en het bevat enkel hoogwaardige ingrediënten die rijk zijn aan antioxidanten om de gezondheid van je gezichtsvermogen te optimaliseren.

Deze uitzonderlijke combinatie van essentiële elementen zal jouw wazig zicht verscherpen en je nachtzicht verbeteren. Het kan ook jouw zicht op afstand verbeteren en je een helderder oog geven zonder enige bijwerkingen.

De anti-oxiderende eigenschappen van Turbo Vision maken jouw zicht scherp zonder vervaging. Deze unieke formule zal jouw gezichtsvermogen verbeteren en jouw gezondheid beschermen. Het zorgt voor voedzame ondersteuning en regeneratie van je oogcellen.

Deze unieke formule verhoogt de oogcirculatie, beschermt de cellen tegen beschadiging en biedt uitstekende gezondheidsvoordelen. Je krijgt een geweldig resultaat.

Ontsteking kan door het hele lichaam voorkomen door vrije radicalen, ook rond je ogen en de oogzenuw. Ontsteking kan schade aan jouw ogen veroorzaken en je gezichtsvermogen verslechteren.

Onderzoek toont aan dat antioxidanten zoals luteïne of zeaxanthine het gezichtsvermogen kunnen ondersteunen door vrije radicalen te verminderen en ontstekingen rond de ogen te verzachten. 

Luteïne, een antioxidant vitamine, is een geweldige ondersteuning voor oogbescherming. Het beschermt je ogen tegen de zon en filtert licht. Deze krachtige antioxidant beschermt je ogen tegen de zon en werkt als een schild.

Zeaxanthine werkt als een schild voor de ogen om ze te beschermen tegen schadelijke stralen, licht en andere afschermende effecten. Zeaxanthine is een antioxidant die de visuele kwaliteit tot 2 keer kan verbeteren.

Organico Turbo Vision™ bevat ook selenium en zink.

Het bevat verder ook een multi-vitamine combinatie met een hoog gehalte aan vitamine A, vitamine C, vitamine B12 en vitamine B1, vitamine B2, vitamine B3, vitamine B5 en vitamine B6, vitamine D3, vitamine E, biotine en Betacaroteen.

Het is bewezen dat tal van van deze vitamines de cognitieve en fysieke energie verhogen en essentieel zijn voor een gezond gezichtsvermogen. Ze kunnen het energieniveau helpen ondersteunen, zelfs als ze de gezondheid van het oog niet zouden beïnvloeden.

Onderzoekers ontdekten dat vitamine A de ontwikkeling van staar bij oudere volwassenen kan vertragen. De anti-oxiderende eigenschappen van vitamine C verminderden de kans op cataract-vorming.

Uit deze studie bleek dat patiënten met droge ogen een afname van de hoeveelheid oculaire traanfilm zagen na het nemen van orale vitaminesupplementen op korte termijn. Vergelijkbare resultaten werden gezien in de gerandomiseerde studie van vitamine A.

ogentroost

Organico Turbo Vision™ bevat ook ogentroost (Euphrasia), een natuurlijk middel tegen oogproblemen. Euphrasia bevat enkele werkzame bestanddelen die een positief effect hebben bij oogproblemen. Zo bevatten ze looistoffen die samentrekkend werken en flavonoïden die de vreemde micro-organismen die voor oogproblemen zorgen, bestrijden. Daarnaast werkt het antiseptisch, anti-allergisch en ontstekingsremmend.

Oogklachten die veroorzaakt worden door ontstekingen kunnen met ogentroost aangepakt worden. Maar ook oogklachten die ontstaan vanuit een allergie kan je hiermee verzachten.

Last van overgevoeligheid voor licht? Ogentroost 'verlicht' je klachten :-).

Zijn anti-allergische werking dankt ogentroost aan de aanwezige lignanen en aromatische harsachtige bestanddelen. Het is bekend om zijn antioxiderende eigenschappen.

De Voordelen Van De
Turbo Vision-formule

De unieke samenstelling van Organico Turbo Vision™ is speciaal ontworpen om de ooggezondheid te verbeteren en te behouden. Turbo Vision™ is voor zowel vrouwen als mannen die natuurlijke, extra ondersteuning en bescherming voor hun ogen wensen.

  • Het vitamine- en voedingssupplement Turbo Vision™ biedt essentiële voedingsstoffen en vitamines voor een goede gezondheid van het oog.
  • 23 krachtige ingrediënten afkomstig uit de natuur.
  • Speciaal samengestelde ingrediënten om gezonde ogen te behouden.
  • Filtert licht om je ogen te beschermen tegen de zon.
  • Luteïne, een antioxidant vitamine, is een geweldige ondersteuning voor oogbescherming.
  • Zeaxanthine is een antioxidant die de visuele kwaliteit tot 2 keer kan verbeteren.

De algemene voordelen van Organico Turbo Vision™ omvatten het onderhoud en de bescherming van de ogen. Turbo Vision™ combineert ingrediënten die niet alleen het gezichtsvermogen helpen, maar ook de gezondheid van andere vitale organen ondersteunen.

De Beste Oplossing Om De Gezondheid Van Je Ogen
Te Ondersteunen & Beschermen

Vandaag en jaren in de toekomst...

Luteïne

Bij velen bekend als
Dé "oogvitamine".
Luteïne is een sterke anti-oxidant die in menselijke ogen wordt aangetroffen.
Het helpt het licht te filteren en beschermt je ogen tegen beschadiging door de zon.

Zeaxanthine

Het beschermen en behouden van gezonde oogcellen is één van de belangrijkste taken van Zeaxanthine, een andere krachtige antioxidant. Het filtert ook schadelijke lichtgolven waarvan bekend is dat ze de ogen beschadigen.

Vitamine C

Eén van de belangrijkste componenten van de ogen is collageen. Vitamine C heeft je lichaam nodig om collageen aan te maken. Het vermindert ook het risico op het ontwikkelen van oogproblemen naarmate je ouder wordt.

Ogentroost (Euphrasia)

Euphrasia bevat looistoffen die samentrekkend werken en flavonoïden die de vreemde micro-organismen die voor oogproblemen zorgen, bestrijden. Het werkt antiseptisch, anti-allergisch en ontstekingsremmend.

Vitamine E

Een eetpatroon rijk aan vitamine E wordt aanbevolen om gezonde cellen te behouden, inclusief je oogcellen. Deze antioxidant houdt je ogen sterk. Het is ook belangrijk voor je bloed, hersenen en huid.

Bètacaroteen

Helpt om het hoornvlies te beschermen, de ogen gezond te houden en droge ogen te voorkomen. Bètacaroteen wordt ook wel de voorloper van vitamine A genoemd. Vitamine A is een van de belangrijkste vitamines voor de ogen.

Zink

Ogen hebben een hoog zinkgehalte. Dit mineraal helpt de gezondheid van het netvlies, de oogcellen en de eiwitstructuur van de ogen te behouden. Het ondersteunt een gezonde ontstekings- reactie, stimuleert het immuunsysteem en houdt je lichaam op zijn best.

Vitamine B's en B12

Vitamine B, vooral vitamine B1, B2, B6, B12 en foliumzuur helpen oogziekten voorkomen. Ook ondersteunt vitamine B de werking van de oogspieren. Een tekort aan vitamine B kan zorgen voor gevoeligheid voor licht, oogontsteking en in het ergste geval een verhoogd risico op verlamming van de oogspieren

Voedingswaarden + Label
Bekijk hieronder het gedetailleerde label...

Probeer Het Vrijblijvend!

Normaal is Organico Turbo Vision verkrijgbaar in onze online shop voor €55,95 per potje. En wanneer je voelt hoe snel het werkt om pijn en kwaaltjes van je ogen te verzachten, ga je ermee akkoord dat het elke cent waard is.

Maar momenteel kan je Organico Turbo Vision vrijblijvend ontdekken met 35% introductiekorting!

Je ontvangt een potje op ware grootte met 60 gemakkelijk in te slikken vegan capsules - dat is een VOLLEDIGE voorraad voor een maand -- om vrijblijvend te proberen.

En deze korting blijft geldig zolang je klant blijft, dus ook nadat deze introductie-promotie is afgelopen ontvang jij iedere maand jouw potje met jouw korting wanneer je nu een maandelijkse levering wenst.

Bovendien stuur ik het je dadelijk zelfs met gratis verzending toe.

Je hebt gezien hoe een hoogwaardig multi-vitamine supplement zoals Organico Turbo Vision™ je rustige, ontspannen, pijnvrije ogen biedt,... scherpere visie... verbeterde aandacht en focus... + algemene ondersteuning van je vitale organen... en nog veel meer bezorgt.

Dit is je kans om Organico Turbo Vision™ vrijblijvend te proberen!

Selecteer Hieronder Jouw Kortingspakket

Eén Potje

60 Plantcaps

(€55.95 per pot)
BESPAAR €16.00
€39.95
+GRATIS Verzending

€39.95, Een Potje Per Maand

Drie Potjes

180 Plantcaps

167.85 (€36.65 per pot)
BESPAAR €57.90
€109.95
+GRATIS Verzending

€109.95, Drie Potjes Per Maand

€109.95, Eenmalige bestelling

Zes Potjes

360 Plantcaps

335.70 (€32.65 per pot) 
BESPAAR €139.75
€195.95
+GRATIS Verzending

€195.95, Zes Potjes Per Maand

€195.95, Eenmalige bestelling

60 Dagen 100% Lege-Pot-Geld-Terug-Garantie

Omdat ik zo veel vertrouwen heb in Organico Turbo Vision™, bied ik je een 100% geld-terug-garantie gedurende 60 dagen vanaf uw oorspronkelijke aankoop. Als u om welke reden dan ook niet tevreden bent, wordt je investering gedekt door een volledige garantie van 2 maanden. Zelfs al heb je al je potjes opgemaakt. Neem gewoon contact op met Inge van de klantenservice en ik betaal je binnen 48 uur na het retourneren van de lege potjes uw geld terug.

Haast je! Slechts 1500 Potjes met
tot 35% introductie-korting beschikbaar

Ik geloof echt dat Organico Turbo Vision™ je zal helpen om je ogen te ontspannen, pijnvrije ogen biedt,... scherpere visie... verbeterde aandacht en focus... een algemene ondersteuning van je vitale organen... en nog veel meer bezorgt.

Maar de enige manier om het zeker te weten, is door vrijblijvend je potje Organico Turbo Vision™ te bestellen en het zelf te proberen.

Het enige dat je hoeft te doen om jouw potje(s) aan te vragen, is hieronder je keuze te maken. Dat brengt je naar de beveiligde bestelpagina waar je ons kunt vertellen naar waar we je potje(s) Organico Turbo Vision dienen op te sturen.

We verpakken en verzenden jouw potjes Organico Turbo Vision in de komende 24 uur. En je kan de getraceerde (GPS) verzending morgen al verwachten.

Maar je moet je wel haasten! We kunnen slechts 1500 potjes Organico Turbo Vision apart zetten voor deze speciale introductie-promotie.

En als die 1500 potjes weg zijn, zijn ze weg. Sorry.

Ga je gang en maak hieronder vrijblijvend je keuze om je potje(s) Organico Turbo Vision™ aan te vragen voordat iemand anders met je korting lopen gaat.

Je bent op ieder moment beschermd door onze 60 dagen 100% Tevredenheids-Lege-Pot-Garantie. Dit is een vrijblijvend, RISICOLOOS aanbod.

Let Op! Op dit moment zijn er nog slechts -- 342 -- Promotie potjes beschikbaar.

Selecteer Hieronder Jouw Kortingspakket

Eén Potje

60 Plantcaps

(€55.95 per pot)
BESPAAR €16.00
€39.95
+GRATIS Verzending

€39.95, Een Potje Per Maand

Drie Potjes

180 Plantcaps

167.85 (€36.65 per pot)
BESPAAR €57.90
€109.95
+GRATIS Verzending

€109.95, Drie Potjes Per Maand

€109.95, Eenmalige bestelling

Zes Potjes

360 Plantcaps

335.70 (€32.65 per pot) 
BESPAAR €139.75
€195.95
+GRATIS Verzending

€195.95, Zes Potjes Per Maand

€195.95, Eenmalige bestelling

Veel Gestelde Vragen

Hoe Gebruik Ik Organico Turbo Vision?

Neem voor het beste resultaat twee (2) vegetarische capsules eenmaal per dag, 20-30 minuten voor een maaltijd met een glas water.

Voor Wie Is Organico Turbo Vision Bedoeld?

Organico Turbo Vision is voor iedereen die zijn kristalheldere zicht wil ondersteunen en behouden.

Het is voor jou wanneer je:
- Moeite hebt om duidelijk te zien
- Loens hebt over kleine lettertjes
- Nerveus voelt tijdens het rijden 's nachts
- Wanneer je in de verte geen kleine dingen kunt zien, als je op de golfbaan bent of een wandeling maakt met een vriend.

Turbo Vision is voor vrouwen en mannen die natuurlijke, extra ondersteuning en bescherming willen voor de gezondheid van hun ogen en gezichtsvermogen.

Waar Wordt Organico Turbo Vision Geproduceerd?

Onze producten worden gemaakt in onze ultramoderne, erkende productiefaciliteit in Nederland die voldoet aan alle NVWA-richtlijnen.
Van onze unieke mix van 23 krachtige antioxidanten is wetenschappelijk bewezen dat ze helpen je lichaam te voeden en je zicht op zijn best te houden.

Kan Ik Dit Ergens Anders Bestellen Of In Een Vitamine Shop?

Organico Turbo Vision is alleen hier beschikbaar. Het wordt niet in winkels of ergens anders op internet verkocht.
We zorgen voor de zuiverheid van onze ingrediënten door onze premium supplementen alleen rechtstreeks naar onze consumenten te sturen via onze officiële website.

Heeft Turbo Vision Bijwerkingen?

De natuurlijk gebaseerde ingrediënten van Organico Turbo Vision zijn zorgvuldig geselecteerd op hun zuiverheid en biologische beschikbaarheid. We hebben nooit meldingen van bijwerkingen gehad. Organico Turbo Vision is GMO-vrij, soja-vrij, lactose-vrij, geschikt voor vegetariërs en diabetici. (Niet geschikt voor veganisten). Dit supplement is vrij van bekende allergenen.

Hoe Lang Duurt Het Voordat Ik Mijn Bestelling Ontvang?

Bestellingen worden van maandag tot en met vrijdag vanuit onze verzendings faciliteit verzonden binnen 24 uur nadat de bestellingen zijn verwerkt. Bestellingen die voor 20.00u besteld zijn, worden nog dezelfde dag verstuurd.

Wat Is Uw Garantie?

Turbo Vision wordt geleverd met een 60 dagen, 100% geld-terug-garantie. Dat betekent dat u vanaf uw oorspronkelijke aankoop 2 maanden de tijd krijgt om te beslissen of het iets voor u is. Als je om welke reden dan ook niet tevreden bent, hoef je alleen maar contact op te nemen met onze klantenservice, je bestelling terug te sturen en we zullen je aankoop terugbetalen.

Wat Zijn De Ingrediënten In Turbo Vision?

Selecteer Hieronder Jouw Kortingspakket

Eén Potje

60 Plantcaps

(€55.95 per pot)
BESPAAR €16.00
€39.95
+GRATIS Verzending

€39.95, Een Potje Per Maand

Drie Potjes

180 Plantcaps

167.85 (€36.65 per pot)
BESPAAR €57.90
€109.95
+GRATIS Verzending

€109.95, Drie Potjes Per Maand

€109.95, Eenmalige bestelling

Zes Potjes

360 Plantcaps

335.70 (€32.65 per pot) 
BESPAAR €139.75
€195.95
+GRATIS Verzending

€195.95, Zes Potjes Per Maand

€195.95, Eenmalige bestelling

katja callens

OVER ORGANICO LABS™

Na haar eigen ervaring van totale transformatie, heeft Katja Callens haar leven toegewijd om honderdduizenden anderen te helpen met afslanken en een optimale gezondheid te bereiken, dmv. verbeterende eetgewoonten, het juicen van groeten en superfoods, en aanvullende premium voedingssupplementen. Ben jij de volgende? En het beste is, dankzij Organico Turbo Vision gaat dit sneller, makkelijker! Voor meer boeiende tips om je gezondheids-, fitness- en lifestyle doelen te bereiken, kan je Katja te pakken krijgen op haar populaire blog van Het MDP of via organicogreenjuice.com.

Ingredienten | BESTEL NU! | Disclaimer | Terms & Privacy Policy

© 2009-2024 Organico Labs. All Rights Reserved

Wetenschappelijke referenties

1. Johra, F.T., Bepari, A.K., Bristy, A.T., & Reza, H.M. (2020). Een mechanistische beoordeling van -caroteen, luteïne en zeaxanthine bij ooggezondheid en -ziekte. Antioxidanten (Basel, Zwitserland), 9(11), 1046. https://doi.org/10.3390/antiox9111046

3. Gonçalves, A.C., Nunes, A.R., Falcão, A., Alves, G., & Silva, L.R. (2021). Dieeteffecten van anthocyanines in de menselijke gezondheid: een uitgebreid overzicht. Pharmaceuticals (Basel, Zwitserland), 14(7), 690. https://doi.org/10.3390/ph14070690

5. https://www.cdc.gov/visionhealth/basics/ced/fastfacts.htm

7. Wong, W.L., Su, X., Li, X., Cheung, C.M., Klein, R., Cheng, C.Y., & Wong, T.Y. (2014). Wereldwijde prevalentie van leeftijdsgebonden maculaire degeneratie en ziektelastprojectie voor 2020 en 2040: een systematische review en meta-analyse. De Lancet. Wereldwijde gezondheid, 2(2), e106-e116. https://doi.org/10.1016/S2214-109X(13)70145-1

9. Hernández-Zimbrón, L.F., Zamora-Alvarado, R., Ochoa-De la Paz, L., Velez-Montoya, R., Zenteno, E., Gulias-Cañizo, R., Quiroz-Mercado, H., & Gonzalez - Salinas, R. (2018). Leeftijdsgebonden maculaire degeneratie: nieuwe paradigma's voor behandeling en beheer van AMD. Oxidatieve geneeskunde en cellulaire levensduur, 2018, 8374647. https://doi.org/10.1155/2018/8374647

11. Henriksen, B.S., Chan, G., Hoffman, R.O., Sharifzadeh, M., Ermakov, I.V., Gellermann, W., & Bernstein, P.S. (2013). Interrelaties tussen de carotenoïdenstatus van de moeder en de optische dichtheid van het maculaire pigment van de pasgeboren baby en de carotenoïdenstatus. Onderzoeksoogheelkunde en visuele wetenschap, 54 (8), 5568-5578. https://doi.org/10.1167/iovs.13-12331

13. Perumalla Venkata, R., & Subramanyam, R. (2016). Evaluatie van de schadelijke gezondheidseffecten van consumptie van herhaaldelijk verwarmde plantaardige olie. Toxicologische rapporten, 3, 636-643. https://doi.org/10.1016/j.toxrep.2016.08.003

15. Arslan, S., Kadayifçilar, S., & Samur, G. (2019). De potentiële rol van antioxidantcapaciteit in de voeding bij het voorkomen van leeftijdsgebonden maculaire degeneratie. Tijdschrift van het American College of Nutrition, 38 (5), 424-432. https://doi.org/10.1080/07315724.2018.1538830

2. Lem, D.W., Gierhart, D.L., & Davey, P.G. (2021). Carotenoïden bij de behandeling van glaucoom: een systematische beoordeling van het bewijs. Voedingsstoffen, 13 (6), 1949. https://doi.org/10.3390/nu13061949

4. Londen, DS, & Beezhold, B. (2015). Een fytochemisch-rijk dieet kan de afwezigheid van leeftijdgerelateerde achteruitgang van de gezichtsscherpte van Amazone-jagers-verzamelaars in Ecuador verklaren. Voedingsonderzoek (New York, NY), 35 (2), 107-117. https://doi.org/10.1016/j.nutres.2014.12.007

6. Cheung, L.K., & Eaton, A. (2013). Leeftijdsgebonden maculaire degeneratie. Farmacotherapie, 33(8), 838-855. https://doi.org/10.1002/phar.1264

8. Knobbe, C.A., & Stojanoska, M. (2017). De 'verdringende voedingsmiddelen van de moderne handel' zijn de primaire en directe oorzaak van leeftijdsgebonden maculaire degeneratie: een verenigende enkelvoudige hypothese. Medische hypothesen, 109, 184-198. https://doi.org/10.1016/j.mehy.2017.10.010

10. https://www.fiercepharma.com/special-report/top-20-drugs-by-2020-sales-eylea

12. Nickells, R.W., & Zack, D.J. (1996). Apoptose bij oogziekte: een moleculair overzicht. Oogheelkundige genetica, 17 (4), 145-165. https://doi.org/10.3109/13816819609057889

14. Davis, D.R., Epp, M.D., & Riordan, H.D. (2004). Veranderingen in USDA-voedselsamenstellingsgegevens voor 43 tuingewassen, 1950 tot 1999. Journal of the American College of Nutrition, 23 (6), 669-682. https://doi.org/10.1080/07315724.2004.10719409

16. Sanz-González, SM, Raga-Cervera, J., Aguirre Lipperheide, M., Zanón-Moreno, V., Chiner, V., Ramírez, A.I., & Pinazo-Durán, MD (2020). Effect van een orale suppletie met een formule die R-liponzuur bevat bij glaucoompatiënten. Effect van orale suppletie met een formule die R-liponzuur bevat bij patiënten met glaucoom. Archieven van de Spaanse Vereniging voor Oogheelkunde, 95 (3), 120-129. https://doi.org/10.1016/j.oftal.2019.11.009


Retour Beleid

Organico Labs Garantie: Organico streeft ernaar om je volledig tevreden en gerust te stellen. Daarom bieden we een 60-dagen geld terug garantie. Als je op bepaald moment besluit dat dit niet de meest voedzame, heerlijke superfood mix op aarde is, onthoud dan dat je beschermd bent door de hoogste standaard 100% geld-terug-garantie. Stuur ons gewoon de lege pot(ten) terug en wij betalen je tot de laatste cent terug, zonder vragen te stellen. Als je na 60 dagen gebruik, ongelukkig bent en je zou een terugbetaling willen, dan vind je hier precies wat je moet doen:

Neem contact op met het Organico team via [email protected] van maandag tot vrijdag tussen de 9.00 uur en 17.00 uur. Wij geven je dan graag ons retouradres, zodat er geen materiaal verspild wordt en een retournummer ter bevestigen. Dit is een makkelijk en moeiteloos proces.
Geef de lege pot terug, samen met de ontvangen Organico-factuur en het bevestigingsnummer dat je toegewezen hebt gekregen.
Het is jouw verplichting om de retourpost te betalen, en we raden je aan om de tracking en bevestigingsnummer voor controle te bewaren. Opmerking: Wij moeten de pot binnen 60 dagen na de oorspronkelijke aankoopdatum ontvangen, zodat de restitutie geldig is.
Wij zullen uw volledige bestelling terugbetalen, exclusief verzendkosten, zolang alle ingekochte potten worden teruggestuurd.
We kunnen geen wederverkoop van Organico-producten toestaan, zodat lege potten alleen worden terugbetaald nadat voldoende tijd is verstreken voor een klant om het supplement zoals aangegeven te gebruiken.
Deze richtlijnen werden gecreëerd om je tevreden te houden, terwijl we tegelijkertijd ervoor zorgen dat we de komende jaren een kwaliteitsproduct kunnen aanbieden aan andere gelukkige klanten. Turbo Vision terugsturen zonder te voldoen aan ons beleid zal helaas tot gevolg hebben dat uw transactie niet terugbetaalbaar wordt.

Nadat je de bovenstaande stappen hebt nageleefd, geef ons dan voldoende tijd voor verzending, kwaliteitscontrole en communicatie met betaalsystemen en banken, terwijl je geduldig wacht op je terugbetaling.

KWALITEITSGARANTIE (NVWA) ORGANICOLABS SUPPLEMENTEN: Organico Turbo Vision is een PREMIUM antioxidanten supplement met 23 uit de natuur geselecteerde ingrediënten. Deze wordt met trots in een Nederlandse Bio-pharma geproduceerd in een door de Nederlandse Voedsel en Waren Autoriteit (NVWA) geïnspecteerde en goedgekeurde GMP-faciliteit, zodat je kan vertrouwen op de zuiverheid, potentie en veiligheid ervan.

De verschillen in kwaliteit van diverse supplementen is enorm. Het is daarom belangrijk om goed geïnformeerd te zijn over welke specifiek bedrijf alleen de beste premium supplementen aanbiedt. Zeker voor voedingssupplementen geldt dat je meestal ontvangt waarvoor je betaalt.

Onze research-, ontwikkelings- en produktie-kost is meestal hoger dan de gemiddelde verkoopprijs van online 'supplementen en drogisten' shops voor een supplement... Dergelijk supplementen (meestal ingevoerd uit China of VS) zijn echter een verspilling van je tijd -- en geld en kunnen schadelijk zijn voor je gezondheid. OrganicoLabs produceert en verdeeld enkel PREMIUM voedingssupplementen.

Voor de verkoop van supplementen verplicht de NVWA (Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit) dat wij een handboek (voedsel-veiligheidsplan) hebben waarin wij de voedselveiligheid garanderen en waarborgen. De NVWA controleert of ons voedsel-veiligheidsplan alles waarborgt wat de wet voorschrijft en of wij op de juiste wijze omgaan met de productie, distributie en opslag van de supplementen. Onze supplementen voldoen aan alle eisen van het HACCP (voedsel-veiligheidsplan) volgens de ISO 22000 standaard.

Wij moedigen u op geen enkele manier aan om OrganicoLabs supplementen te gebruiken. Bestel enkel bij OrganicoLabs wanneer u kwaliteit en resultaat verwacht. Doe uw eigen onderzoek en laat u niet misleiden.

DISCLAIMER:
Verklaringen op deze website zijn niet geëvalueerd door de de Nederlandse Voedsel en Waren Autoriteit of officiële gezondheidsinstellingen van de overheid. Voedingssupplementen zijn NIET bedoeld om enige ziekte te diagnosticeren, te behandelen, te genezen of te voorkomen. Voedingssupplementen zijn niet bedoeld voor mensen met medische aandoeningen. Gebruik enkel zoals aangegeven, als een gezonde aanvulling op een gezonde levensstijl.De inhoud van deze site is alleen voor informatieve doeleinden en is niet bedoeld ter vervanging van professioneel medisch advies, diagnose of behandeling. Vraag altijd uw arts of een andere gekwalificeerde zorgverlener om advies over een medische aandoening, een vermoedelijke medische aandoening voordat u begint met een dieet, lichaamsbeweging of suppletie programma of voordat u een supplement neemt of ermee stopt. Alle vermelde studies en/of gezondheidsvoordelen hebben enkel betrekking op, en zijn enkel van toepassing op de specifiek vermelde studies met de hierin specifiek vermelde ingrediënten. Op geen enkele manier hebben deze vermeldingen betrekkingen op een specifiek voedingssupplement van Organicolabs, noch de bedoeling te insinueren dat gelijkaardige resultaten zoals vermeld kunnen behaald worden met voedingssupplementen. Organicolabs kan niet aansprakelijk of verantwoordelijk worden gesteld voor enig misverstand of misbruik van de informatie op deze site of voor enig verlies, schade of letsel veroorzaakt of vermeend te worden veroorzaakt, direct of indirect door het gebruik van, een behandeling, actie of toepassing. Getuigenissen, casestudy's en voorbeelden op deze website zijn resultaten die aan ons zijn doorgestuurd door gebruikers van onze supplementen, en weerspiegelen mogelijk niet de typische ervaring van de gebruiker, zijn mogelijk niet van toepassing op de gemiddelde persoon en zijn niet bedoeld om een bepaald resultaat te vertegenwoordigen of te garanderen dat iedereen dezelfde of vergelijkbare resultaten zal behalen.

Een voedingssupplement is GEEN medicatie en is enkel bedoeld als een gezonde aanvulling op een gezonde levensstijl.

Disclaimer | Privacy Policy
© 2024 OrganicoLabs. All Rights Reserved.

>