Getuigenissen

Heb Je Al Ervaring Met de PREMIUM Organico Supplementen?
We hopen dat ze op z’n minst even fantastisch is als die van de duizenden fans en klanten hieronder!

Klik hier en deel desgewenst jouw ervaring zodat je ook andere mensen kan inspireren om hun gezondheid, hun fysiek en algemeen welbehagen aanzienlijk te verbeteren, mede dankzij de kwalitatieve PREMIUM voedingssupplementen van ORGANICO.

Vertel gewoon hoe jouw ervaring tot nu toe is?

Ervaar Je Minder Pijn In Je Knie of Rug? Voel je de verhoogde energie? Zie je hoe je nagels, haar en huid terug glanzen? Zijn je bloedwaarden positief gedaald? Minder cholesterol? Minder stress? Minder migraine? Slaap Je Beter?

Dat is wat mensen willen horen, … Hoe Jij Het Tot Nu Toe Ervaart!

Klik Hier Om Je Ervaring Even Te Delen 

Bedankt alvast!

Vitale Groetjes,

Katja Callens

P.S. Als bedankje voor je review ontvang je trouwens een fantastische verrassing! (Supergezond!)

...Fantastisch en zo makkelijk in gebruik

Ik ben blij dat ik dit Turbo Collageen een kans gaf. Ik kocht dit om verschillende redenen. Ik sta op dieet en hoop dat het zal helpen om mijn huid strakker te maken, mijn haar en nagels te verbeteren en mijn gewrichtspijn te verminderen. De slappe huid valt nog te bezien. Ik denk dat dit nog iets langer gaat duren. Het is trouwens een werk van vooruitgang. Wat haar en nagels betreft, zie ik al een mooie verbetering. Wat betreft mijn gewrichtspijn, heb ik een heel groot verschil gemerkt! Ik kan veel langer pijnvrij staan, wandelen en bewegen dan ik ooit ervoor kon met al het andere dat ik heb geprobeerd. Dit is echt geweldig en zo gemakkelijk te gebruiken.
Katrien C

De Organico Turbo greens zijn een echte opkikker voor heel het gezin

Ik slow juice al enkele jaren met vallen en opstaan omwille van de tijd die ik erin moet stoppen. We hebben nu de Turbo Greens een maand geprobeerd en wat een opkikker. Voel me energetischer dan ooit. Mijn partner voelt zich veel minder moe en is veel actiever. De kids komen 's morgens zingend de keuken in: "TURBO! TURBO! TURBO!" en zijn minder druk dan ervoor. Heeft een prima uitwerking voor hele familie. Wij zijn dus helemaal om Katja!
Martine Valkeniers

Intense samenstelling

Snel geleverd en wat een mooie potten! Smaak is prima te doen. Voel me energieker en weet zeker dat lange termijn effecten positief zijn. lijkt zeer intense samenstelling.
Tine

Top Greens

Drink de Organico Greens nu een maand. iedere morgen een glas. Smaak is lekker fris, gewoon ik koud glas water. Ik kan eerlijk bekennen dat ik meer energie heb, vooral in namiddag wanneer ik normaal een dipje krijg. Ik heb ook de indruk dat ik me beter in mijn vel voel. Ik doe hier in alle geval mee verder. Bedankt Katja voor dit top product!
Lea De Wit

Zeer goed Kurkuma supplement

Ik ben erg onder de indruk van de kwaliteit van deze formule. Ik gebruik dit al drie maanden en voel een ongelooflijk verschil. Ik gebruik dit samen met Organico Superba Krill en vind dat de twee heel goed samen werken. Ik ben van plan deze lange termijn te gebruiken. Bedankt Katja voor dit top supplement.
Carla

Ik ben fan !

Fantastische greens! Heb er al verschillende geprobeerd maar deze zijn veel beter. deze ga ik blijven gebruiken. Heb betere stoelgang (eindelijk) , mijn conditie is verbeterd en ik slaap veel rustiger. Smaak is lekker fris en smaakt niet naar gras maar eerder zoet. Doe het gewoon in water of bij yoghurt. Bedankt Katja. ik ben fan!
Brenda Van Calster

Voel me veel beter in mijn vel.

Bianca Van Schetinga

Geweldig voor stijve gewrichten!

Geweldig voor stijve gewrichten! Wat een verschil Katja, deze krills zijn een reddende engel in nood! Dank je. Ik brak mijn been vlak boven mijn enkel 4 jaar geleden en mijn enkel is 's morgens stijf als ik uit bed kom en zelfs na lange periodes te hebben gezeten. Let op, ik ben nog maar 34. De stijfheid en ongemakkelijkheid van mijn enkel hebben het joggen bemoeilijkt. Ik loop ongeveer 3-5 keer per week. Heb al jaren verschillende omega-3 en krill supplementen geprobeerd maar zonder veel soelaas. Ik kwam via je nieuwsbrief jouw organico krill-olie tegen en dacht dat ik het nog maar eens een kans zou geven om te zien of deze mijn enkel zouden helpen. En ik ben zeker blij dat ik dat gedaan heb !!! Als ik deze volgens de aanwijzingen neem, word ik niet langer stijf wakker! Ze zijn mijn wonderdoener. Mijn enkel schuurt ook minder vaak en is niet pijnlijk en stijf als ik jog. Ik ben zo blij dat ik deze heb gevonden en ze zijn nu een vast onderdeel bij iedere maaltijd. Hoewel de softgels kunnen ruiken naar vis in het potje, hebben ze geen visachtige nasmaak of smaken ze zoals visolie. Ik raad ze ten zeerste aan.
Sandra Valkeniers

Turbo Greens concentraties zijn zeer hoog. Kwalitatief product.

Als diëtiste raad ik de meeste van mijn patiënten tarwe gras aan omdat het een ontzettend voedzaam en gezonde plant is. Nadeel is de bereiding en de smaak. Heb nu je Turbo greens geprobeerd en heb niets dan lof. Ook de concentraties zijn veel hoger dan bij gelijk welke andere greens die ik ken. Dit is belangrijk voor zowel absorbatie als uitwerking van de voedingsstoffen. Zal het zeker aanbevelen in de toekomst, zeker aan dames boven de veertig omdat deze groep van dergelijk supplement de grootste voordelen ervaren, zowel fysiek als mentaal. Vriendelijke groet,

Dominque Verbeek

Turbo greens zijn fantastisch!

Hoi Katja, de Turbo Greens zijn fantastisch! We noemen het hier de natuurlijk Red Bull! We gebruiken de greens met het hele gezin en iedereen voelt zich veel energieker. Mijn man voelt er zich zelfs opgewekter door. Zelf heb ik een pot op het werk staan en in de namiddag neem ik een tweede glas waardoor ik een echte push ervaar. Hoop dat je snel terug voorraad hebt want we zitten zo goed als door de drie potten. Fantastisch supplement Katja. Dank je.
Katrien De Korte

...Ik heb veel meer energie

Ik deed het in mijn koffie en thee en ben blij dat ik het in huis heb gehaald. Mijn energie is toegenomen, wat een enorm voordeel is daar ik spijsverteringsproblemen heb die me moe maken en mijn rugpijn is veel verminderd. Dit is indrukwekkend, omdat ik jaren rugklachten had sinds ik scoliose en artritis kreeg.
Sandra B

Het is mijn favoriete drankje iedere morgen!

Hallo Katja, De TURBO Green Juice is fantastisch !! Het is mijn favoriete drankje iedere morgen! Voel me veel energieker en rustiger ook.

Connie De Kock

Lekkere Smaak en doeltreffend

Ik heb Organico Turbo Green Juice geprobeerd en daarna mijn abonnement onmiddellijk geannuleerd om andere producten te testen. Na veel minder te hebben uitgegeven aan vergelijkbare producten, heb ik mijn abonnement bij OrganicoLabs vernieuwd omdat ik vind dat de kwaliteit de extra kosten verdiend. Ik ben herstellende van borstkanker en ben me zeer bewust van de invloed van voedingsstoffen op me, na chemo, bestraling en vele operaties. Ik ontdekte dat OrganicoLavs me precies geeft wat mijn lichaam zo efficiënt mogelijk nodig heeft. Gebruik ook de Superba Krill olie die echt top kwaliteit is. Ik raad je supplementen aan al mijn vriendinnen aan en weet al van een paar dat ze zeer tevreden zijn. Dank je wel Katja voor je bewuste keuze voor kwaliteit.
Kathleen De Roo

Greens zonder klonters en lekkere smaak

Organico greens geven geen klonters bij mengen en smaken erg lekker. In vergelijking met andere greens veel sterkere concentraties en minder koolhydraten. Zal zeker nieuwe bestelling plaatsen. alles was de dag erna geleverd in mooie pot.
Hubert

Het werkt en geeft me meer energie

Het nemen van Organico Green Juice helpt me als ik niet genoeg groenten eet. Het doet me goed voelen. Gebruik ook de turbo kurkuma en dat is krachtig spul.
Lisa

Turbo greens zijn lekker en geven meer energie

Hallo Katja, wij zijn zeer tevreden met de Turbo Greens. Geeft meer energie en voel me meer ontspannen. Doe het meestal in yoghurt of gewoon water. Heb ook al enkele van je green recepten geprobeerd, die zijn echt lekker. Weet je al wanneer we opnieuw kunnen bestellen?
Sonja Veldhuis

Het geeft veel energie, smaakt goed en duurt maar een minuutje om te maken

Hallo Katja, Bedankt om mee te mogen testen. Ik doe twee glazen per dag, het geeft veel energie, smaakt goed en duurt maar een minuutje om te maken. Voel echt het verschil tijdens training etc. Wanneer kunnen we weer bestellen want zit bijna door 2de pot. Inderdaad geweldig product Katja. Bedankt!

Tony Vrancken

Eindelijk een handige, lekkere en echt gezond green juice gevonden!

Ik was eerst erg sceptisch maar nu ben ik een grote fan. Gedurende 3 weken heb ik dagelijks Organico TURBO Greens gedronken en mijn huid is zachter en mijn haar glanst weer! Mijn stylist zei dat mijn haar sneller groeide! Ik ben blij dat ik deze greens heb ontmoet. Bezig met full-time werk, plus hondentraining, netwerken etc. Ik heb gewoon geen tijd om elke ochtend een gezonde juice te maken. Dankzij Katja en haar team team heb ik eindelijk een handige, lekkere en echt gezond green juice gevonden! *

Maike Dekoninck

Geen gezwollen knie meer

Dag Katja, neem nu 2 maand de Turbo kurkuma en ben heel tevreden. Had veel last van opgezwollen knieën en dit is nu zo goed als genezen. Nam vroeger ander merk en dat heeft niet veel gedaan. Zal dus wel kloppen dat deze veel sterker is. Bedankt
Kristel

Merk duidelijk verschil

Ik neem de Organico Turbo Greens al een paar maanden, en het heeft een merkbaar verschil gemaakt in de manier waarop ik me voel. Ik heb meer energie, helderheid en algeheel goed gevoel. Ik neem het op een lege maag met alleen water in de ochtend. Het smaakt beter dan alle andere groene poeders die ik heb geprobeerd. Ik eet dagelijks een uitgebalanceerd dieet, maar door het gebrek aan voedingsstoffen in de bodem van vandaag, zelfs bij het kopen van biologisch fruit en groenten, is het moeilijk om alle voedingsstoffen die het lichaam dagelijks opneemt te krijgen. Toen ik eens een week zonder zat merkte ik een verandering; Ik was niet zo alert, mijn slaap was onrustiger en ik voelde me minder gemotiveerd. Dus ging ik weer verder en voelde ik me weer op het goede spoor. Dit is een handige manier om mijn dagelijkse inname te krijgen. Het is een beetje prijzig, maar ik bespaar als ik er 6 koop bij een enkele aankoop.
Theresa

Feelin Good on the Turbo Green Juice

Meer energie, rustiger in mijn hoofd en corsitol na jaren lager dan ooit

Nathalie Lutgens

Doe het voor mijn gezondheid

Eindelijk iets gevonden wat voor mij werk. Ik neem elke morgen met water. Ik voel me veel beter al na enkele weken te gebruiken. En deze smaakt nog goed ook, hetgeen voor mij bijkomstig is, want ik doe het op eerste plaats voor gezondheid.
Anne De Croo

Duidelijke vermindering van pijn

Dit neemt mijn pijn meer weg dan al het andere dat ik ooit heb geprobeerd !!! Ik heb een hernia in mijn 5e / 6e C-ruggengraat van een blessure die zich in januari 2010 heeft voorgedaan en ik heb de afgelopen 7 jaar met chronische dagelijkse pijn geleefd. Ik heb nooit pijnstillers genomen en heb alleen chiropractische zorg ontvangen en massage therapie; de pijn neemt echter nooit af. Nadat ik Organico Kurkuma begon te nemen, is mijn nekpijn aanzienlijk afgenomen en ik adviseer dit voor pijnmanagement aan iedereen die ik ken !!!
Karel

Heel lekkere smaak

Heel lekkere smaak zonder nasmaak + ook geen restjes onderaan in glas of klonters. Top!

Patja

De Turbo Greens zijn perfect voor ons gezin + besparen veel tijd en geld

Ik vind de Turbo greens perfect voor ons gezin. Heb hiervoor andere greens geprobeerd maar die gaven nog niet half het effect van deze TURBO's! (naam niet gestolen 😉 De kinderen drinken het elke morgen in hun (vers) fruitsapje maar zelfs met gewoon wat water is het ook prima. Mijn huid en haren glanzen veel meer dan anders, en voel dat het me echt energie geeft. anders had ik in de namiddag meestal dipjes en die heb ik de laatste twee weken niet meer gevoeld. Wij slaan dus om naar de Turbo Greens. Hopelijk heb je er snel weer want de drie potten gaan er in ons gezinnetje snel door. Bespaart me ook een hoop gedoe en geld want vroeger persten wij er wekelijks ettelijke kilo's groenten en fruit door. Dit is nu dus veel handiger. Bedankt en succes ermee verder.

Marianne Schouten
>