3 Eenvoudige Asperge Juice-Recepten

Asperges zijn zeer voedzaam en hebben uitstekende gezondheidsvoordelen. Ze zijn rijk aan foliumzuur, kalium, niacine, fosfor, vitamine A, C en K. Asperges zijn een ontgiftende voedsel die helpt afvalmateriaal uit het lichaam te verwijderen (je hebt misschien de stinkende urine geroken die het veroorzaakt).

Asperges staan bekend om hun anti-kanker eigenschappen en het gunstige effect op de lever, de nieren en de darm. Asperges helpen ook bij het verlichten van artritis en reuma en het versterken van een zwak hart. Aspergesap wordt traditioneel gebruikt voor de behandeling / verlichting van symptomen geassocieerd met bloedarmoede, darm-, nier- en oogproblemen, evenals verschillende soorten kanker en huidproblemen.

Probeer één van deze krachtige recepten met asperges:

Ontvang 22 Heerlijke Juice Recepten

Reset Je Lichaam, Reset Je Leven

  • 6 Verrukkelijke Juice Tips voor meer energie, focus en vetverbranding
  • 22 Heerlijke Juice recepten om af te slanken

Asperge-Wortel Juice

5 asperges
3 wortels
2 tomaten

Asperge-Selderij Juice

2 stengels bleekselderij
2 grote wortels
4 asperges

Asperge-Appel Juice

2 groene appels
6 asperges

Heb je zelf een fenomenaal lekker en gezond juice recept om te delen met de Alpha Detox leden? Deel je favoriete juice recepten met de Alpha Detox leden in de comments hieronder!

Geen juicer? Geen probleem! Organico Turbo Green juice is een vernuftig variatie van maar liefst 27 verschillende groenten- en fruitsoorten, in combinatie met 11 verschillende superfoods waaronder tarwegras, spirulina, citroen , munt, moringa, groene thee en meer. Het is samengesteld voor drukke vrouwen en mannen die op zoek zijn naar een manier om hun gezondheid een boost te geven en hun lifestyle te behouden zonder veel tijd of geld te spenderen in de keuken.
Probeer het vandaag!


OVER DE AUTEUR

Katja Callens

Na haar eigen ervaring van totale transformatie, heeft Katja Callens haar leven toegewijd om honderdduizenden anderen te helpen met een optimale gezondheid te bereiken, dmv. verbeterende eetgewoonten, en het juicen van groeten en superfoods. Ben jij de volgende? En het beste is, dankzij Organico TURBO Green juice gaat dit sneller, makkelijker en is absoluut HEERLIJK!

AANBEVOLEN VOOR JOU...

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>