WAARSCHUWING: Waarom Volksgezondheid Je Waarschuwt over Ibuprofen, Diclofenac en Dafalgan

"Toen ik bloed zag in het toilet
Belde ik meteen de spoed!"

Indien je mijn grootvader die dag had gezien, zou je weten waarom ik hem meteen naar de spoedgevallen hulp bracht.

Vreselijke pijn, vooral in zijn rug, heupen en knieën, maakte zijn leven ellendig.

Zijn pijn werd zo erg, alles doen - zelfs kleine klusjes in huis - werd een beproeving.

Hij had zelfs hulp nodig om alleen maar uit zijn stoel te komen na het tv kijken.

Maar het was niet de pijn die mijn grootvader op de spoedafdeling deed belanden. Nee, hij stierf bijna door de 'onschuldige' pilletjes die hij elke dag gebruikte om zijn pijn te verminderen.

Praten over wat er 15 jaar geleden met mijn grootvader is gebeurd doet nog steeds pijn ...

Toch leidde het me op een avontuur naar een krachtig, 4000-jaar oud verzachtend wonder dat, als mijn grootvader het alleen maar had geweten, zijn leven mogelijk had gered.

Maar mijn grootvader heeft nooit de kans gehad om over dit verzachtend wonder te horen.

Dat is waarom ik dit Consumenten Gezondheids Rapport heb gemaakt.

En wanneer jij nog steeds Ibuprofen, Diclofenac, Dafalgan, Naproxen, aspirine en andere zogenaamde 'onschuldige' pijnstillers gebruikt, zal wat je gaat lezen 'life-changing' zijn.

Want het zal je niet alleen een BETERE MANIER tonen om terug mobieler en comfortabeler te zijn bij kwaaltjes in je rug, nek en gewrichten -- het kan misschien je leven redden!

IN DIT CONSUMENTEN GEZONDHEIDS RAPPORT:

 • OVERHEIDS-WAARSCHUWING: Nierfalen, hartaanval en beroerte zijn allemaal gekoppeld aan deze gewone vrij verkrijgbare pijnstiller. Heb je het vanmorgen genomen?
 • Een BETERE oplossing voor rug-, nek- en gewrichtsmobiliteit. Studies tonen aan dat het beter werkt dan ibuprofen, aspirine en andere pijnstillers bij het verlichten van de nr.#1 oorzaak van pijn*
 • Word fris en flexibel wakker! Klinische onderzoeken onthullen een krachtig "gouden poeder" dat je helpt om fris, uitgerust en met minder ochtendstijfheid in jouw gewrichten uit bed te stappen.
 • Koel de chronische ontsteking af die pijn veroorzaakt. Ideaal als andere natuurlijke remedies die je hebt geprobeerd, je niet het gewenste resultaat geven.
 • PLUS, blijf lezen en ontdek hoe je dit nieuwe, volledig natuurlijke alternatief compleet VRIJBLIJVEND mag proberen!

Over Katja Callens

Katja Callens is de oprichtster van OrganicoLabs, een organisatie voor natuurlijke gezondheid met meer dan 250.000 klanten. Katja is de auteur van talrijke gezonde recepten- en green juice boeken. Ze is een gedreven voedingsconsulente en afslank- en gedragscoach met een aanvullende certificering als Master Trainer in Neuro Linguistic Programming (N.L.P), en wellness- en voedingsrespons onderzoek. Naast haar werk als pleitbezorger voor een natuurlijke, spontane gezondheid, is Katja een fanatieke lezer, liefhebber van efficiënte beweging en slow juicen en ze is een toegewijde partner en moeder die graag haar tijd doorbrengt met haar partner, dochter en geadopteerde hond 'Gucci'.

Deze 'Onschuldige' Pijnstiller
Kan Je Doden

In 2002 bezocht ik mijn grootouders voor Kerstmis. Later op de avond, tijdens mijn bezoek, werd ik wakker door het geluid van iemand die kreunde van de pijn in de badkamer.

Het was mijn grootvader.

Ik stormde naar binnen om hem te controleren en toen zag ik iets dat ik nooit zal vergeten:

Mijn grootvader stond voor een toilet vol bloed.

Blijkbaar was hij al wekenlang bloed aan het urineren. Maar omdat hij van de stoere "spartaanse stijl" was, zei hij er niets over.

Mijn opa is de stoerste persoon die ik ooit heb gekend. Hij leek wel op een kruising tussen John Wayne en Clint Eastwood. Maar ondanks al zijn taaiheid wist ik dat dit een gevecht was dat hij niet alleen kon winnen.

Dus belde ik meteen 1-1-2 en reed mijn grootvader naar de spoedgevallen.

De dokter zei: "Je zou dood gegaan zijn..."

Nadat mijn grootvader uren aan tests was onderworpen, zei de dokter: "Je hebt geluk gehad dat je binnenkwam omdat je nieren voor 90% gevuld zijn met bloed.

'Je zou dood zijn gegaan als je langer had gewacht.'

Aan de ene kant was ik opgelucht dat mijn grootvader de dokter gezien had -- het heeft letterlijk zijn leven gered.

Aan de andere kant was ik doodsbang om te horen dat de nieren van mijn grootvader faalden.

Maar mijn angst veranderde snel in WOEDE toen de dokter me vertelde dat...

Mijn grootvaders Nieren Waren Aan Het Begeven Als Gevolg Van Zo-Genaamde 'Onschuldige' Pijnstillers

Net als miljoenen andere mensen, vertrouwde mijn grootvader op Ibuprofen, Diclofenac, Dafalgan, Naproxen, aspirine en andere niet-steroïde ontstekingswerende (anti-inflammatoire) geneesmiddelen (NSAID's) om zijn rug- en gewrichtspijn te beheersen.

Hij dacht dat deze pijnstillers veilig waren. Maar hij had het mis.

Jarenlang gebruik van deze zogenaamde 'onschuldige' pijnstillers had zijn nieren vernietigd. En helaas is mijn grootvader niet de enige.

Volgens het Nationaal Nieren Fonds lijden 1,7 miljoen Nederlanders dit jaar aan chronische nieraandoeningen vanwege pijnstillers (NSAID's) zoals ibuprofen en aspirine. (1) De situatie in België zal zeker niet beter zijn.

Nog schokkender is dat nierfalen slechts één van de sinistere risico's van Ibuprofen, Diclofenac, Dafalgan, Naproxen en aspirine zijn. Laat je niet misleiden. Ook al kun je deze pijnstillers kopen zonder recept ...

Pijnstillers Zijn Zowat De Gevaarlijkste
Geneesmiddelen Die Er Bestaan

In feite zijn de gevaren van Ibuprofen, Diclofenac, Dafalgan, Naproxen, aspirine en andere pijnstillers zo ernstig - en zo vaak over het hoofd gezien - dat Volksgezondheid besloot om in actie te komen.

Recent, in februari 2018 heeft het Instituut voor Verantwoord Medicijngebruik (IVM) Albert Heijn opgedragen om onmiddellijk te stoppen met de verkoop van zware pijnstillers zoals Diclofenac, Ibuprofen en Naproxen omdat deze de kans op een hartaanval of beroerte aanzienlijk vergroten. (2)

En je hoeft pijnstillers niet lang te nemen om gevaar te lopen. Het IVM waarschuwt dat het risico op een hartaanval of een beroerte al vanaf de eerste WEEK na het nemen van een pijnstiller kan optreden, zeker wanneer je ouder dan 50 bent.

Ik heb een beter idee. In plaats van te vertrouwen op riskante pijnstillers om je pijn te beheersen, waarom zou je niet eens een veilig, volledig natuurlijk alternatief proberen?

Ibuprofen Is Dodelijker
Dan Aids

Hoe ongelooflijk het ook klinkt, pijnstillers zoals Ibuprofen, Diclofenac, Dafalgan, Naproxen, aspirine zullen dit jaar meer levens opeisen dan AIDS.

Volgens het Aidsfonds zullen dit jaar meer dan 100 Nederlanders sterven aan aids. Dat is beduidend minder dan de meer dan 2,000 die zullen sterven als gevolg van pijnstillers.(3)

Blijf lezen om het volledig natuurlijke alternatief te ontdekken waarvan in studies bewezen is dat het effectiever is, zonder de dodelijke risico's.

Ik ben Katja Callens, oprichtster van OrganicoLabs™, één van de snelst groeiende voedingsadvies gezondheidsorganisaties. Ik heb er mijn levenswerk van gemaakt om mensen veiligere en volledig natuurlijke alternatieven te helpen vinden voor conventionele behandelingen.

In 2002, toen de nieren van mijn grootvader begonnen te falen, wist ik niet wat ik kon doen om hem te helpen.

Maar hem zo te zien lijden, veranderde de loop van mijn leven.
Het was zijn lijden dat mijn zoektocht naar krachtige natuurlijke gezondheidsoplossingen ontketende.

Natuurlijke gezondheidsoplossingen die mijn grootvader nog nooit van zijn arts had gehoord.

Ik heb het tot mijn missie gemaakt om natuurlijke gezondheidsoplossingen met zoveel mogelijk mensen te delen via Consumenten Gezondheidsrapporten zoals je nu zit te lezen.

Ik wou dat mijn grootvader lang genoeg had geleefd om te zien wat ik je ga tonen.

Omdat dit rapport een verbazingwekkend, volledig natuurlijke alternatief onthult, waarvan onderzoek aantoont dat het BETER werkt dan Ibuprofen, Diclofenac, Dafalgan, Naproxen of aspirine bij het versoepelen van je mobiliteit ... ZONDER de gevaarlijke bijwerkingen.

Dat is spannend nieuws wanneer je het beu bent om met pijn te leven!

Maar het wordt nog beter ...

Aan het einde van dit rapport maak je kans om één van de slechts 500 mensen te zijn, die dit veilige, krachtige alternatief helemaal VRIJBLIJVEND kunnen proberen!

Hoe Kan Je Natuurlijk, Rustgevend Comfort voor Pijn en Kwaaltjes Ontdekken?

Als voedings- en gezondheidsconsulente was het frustrerend om zoveel klanten te zien die vertrouwden op pijnstillers (NSAID's) om hun pijn te verlichten. De meeste van deze mannen en vrouwen waren zich niet bewust van de risico's van deze medicijnen.

En nadat ik gezien had wat pijnstillers met de nieren van mijn grootvader deden, kon ik zoiets ook niet laten gebeuren met één van mijn klanten. Dus begon ik aan een zoektocht naar een veilig, volledig natuurlijk alternatief voor pijnstillers.

Ik zou niet stoppen voordat ik iets gevonden had dat net zo goed, of BETER werkte dan pijnstillers om stijve, pijnlijke gewrichten te verzachten ... rugpijn te verlichten ... en mijn klanten pijnvrij te laten leven.

In mijn zoektocht naar het pijnverzachtend wonder van de natuur heb ik, samen met het BRBV team krachtige kruiden onderzocht zoals witte wilgenbast en boswellia-extract, duivelsklauw en moederkruidblad ...

Ik onderzocht "oude middeltjes" zoals glucosamine en chondroïtine voor comfort van gewrichten...

Ik heb zelfs een boom onderzocht die groeit in de rotsachtige bodem van de zuidelijke bergen van Australië die de lokale Aboriginals al eeuwen gebruiken om pijnen en kwaaltjes te verlichten.

Sommige van deze natuurlijke remedies waren intrigerend; anderen waren ronduit geweldig.

Maar na uitvoerig onderzoek, kwam zelfs de meest veelbelovende natuurlijke pijnstiller die ik vond, niet in de buurt van de ruwe, oranje wortel die, zoals je gaat zien, echt zijn naam verdient...

Moeder Natuur's Verzachtend Mirakel

Werelds krachtigste natuurlijke alternatief groeit in de hete, zanderige bodem van Zuidwest-India. Ik heb het over kurkuma.

Als een gezondheidsbewust persoon ben je waarschijnlijk bekend met kurkuma.

Deze ruwe, oranje wortelplant is bijna 4.000 jaar lang gebruikt in de traditionele Indiase, Ayurvedische geneeskunde.


Het is zo krachtig dat kurkuma in zijn geboorteland India 'jayanti' wordt genoemd, wat letterlijk betekent "iemand die de ziekte overwint".


De moderne geneeskunde beent eindelijk bij met wat traditionele Indiase genezers al duizenden jaren weten: kurkuma is de krachtigste verzachter van de natuur.

Alleen al in de afgelopen 25 jaar zijn er meer dan 3.000 onderzoeken uitgevoerd naar de gezondheidsvoordelen van kurkuma en zijn werkzame bestanddeel, curcumine. (4)

En wanneer jij klaar bent om terug mobieler en vrijer te bewegen, zul je versteld staan van wat deze studies aantonen...

Onderzoek Toont Aan Dat Kurkuma BETER Is Bij Het Verlichten Van De Nr.#1 Oorzaak Van Pijn

Wist je dat rugpijn, nekstijfheid, gezwollen vingergewrichten, bonzende heupen en knieën, migraine en bijna elke vorm van pijn één enkele, verborgen oorzaak hebben? Die oorzaak is chronische ontsteking. (5)

Normaal gesproken is een ontsteking een goede zaak. Het is een natuurlijk onderdeel van je immuunsysteem en de beste verdedigingslinie van je lichaam tegen ziekte en kwaaltjes. Soms gaat je immuunsysteem echter overboord met ontsteking, waardoor chronische ontsteking ontstaat.

En wanneer je lichaam 'in brand staat' door een chronische ontsteking, heb je last van stijve gewrichten, brandende en stekende pijn in je nek en onderrug. Je voelt je gevangen in een persoonlijke hel van pijn en foltering. Ibuprofen, Diclofenac, Dafalgan, Naproxen, aspirine en andere pijnstillers verlichten die pijn door de chronische ontsteking te verminderen.

Het probleem is natuurlijk dat deze pijnstillers ook het risico op nierfalen, een hartaanval, een beroerte en de dood verhogen. Eerlijk gezegd geloof ik dat pijnstillers te gevaarlijk zijn om vaak te gebruiken - of helemaal niet. Maar tegelijkertijd wil je niet dat pijn en ongemak je ervan weerhouden om van het leven te genieten.

Hoe Vermindert Kurkuma Ontsteking en Verzacht Het Pijn?

Chronische ontsteking is de nummer #1 oorzaak van pijn en ziekte in het lichaam.

Kurkuma kan helpen ontstekingen te verminderen en pijn te verzachten omdat het de productie
remt van de krachtigste chemische ontstekingsveroorzaker van het lichaam; NF-kB.

Goed Nieuws!

Een paar jaar geleden testten wetenschappers 12 verschillende niet-steroïde anti-inflammatoire middelen. Ze wilden zien welke de beste waren in het verminderen van pijnveroorzakende ontstekingen. Deze wetenschappers testten pijnstillers zoals Ibuprofen, Diclofenac, Dafalgan, Naproxen, aspirine, evenals natuurlijke geneeswijzen zoals resveratrol en kurkuma.

Weet je wat deze wetenschappers ontdekten aan het einde van hun studie? Ze ontdekten dat Ibuprofen, Diclofenac, Dafalgan, Naproxen, en aspirine de minst krachtige ontstekingsremmende middelen waren. En kurkuma (als een curcumine-extract) was de MEESTE krachtige bij het verminderen van ontstekingen. Dat is ongelooflijk! (6)*

Want wanneer je chronische ontstekingen vermindert, verjaag je de pijn rechstreeks uit je lichaam.

Dat betekent dat je uitgerust wakker wordt, zonder die vreselijke stijfheid in je nek en rug. Je kunt weer genieten van buitenactiviteiten zoals joggen, fietsen en tuinieren. Je krijgt je leven terug!

En deze studie is slechts het topje van de ijsberg.

Er zijn honderden andere studies die bewijzen dat kurkuma - en in het bijzonder de werkzame stof curcumine - één van de veiligste, meest effectieve alternatieven is die de mens kent. Kijk maar eens naar dit...

Kurkuma's Verzachtend Geheim # 2:
Word Zonder Ochtendstijfheid Wakker

Heb je moeite om 's morgens uit bed te komen vanwege teveel pijn? Kost het je een uur of twee voordat jouw gewrichten en spieren loskomen voordat je jouw dag kan beginnen? Dan is hier heel goed nieuws:

Een overzicht van 8 klinische onderzoeken die zijn gepubliceerd in het prestigieuze Journal of Medicinal Food bewijst dat kurkuma, je kan ondersteunen voor soepelere gewrichten! (7)*

In één van deze klinische onderzoeken kregen 124 mannen en vrouwen van middelbare leeftijd, allemaal met ochtendstijfheid, gezwollen gewrichten en moeite met wandelen zonder pijn, 800mg kurkuma per dag gedurende 2 maanden.

Aan het einde van het proces van twee maanden hoefden deze mannen en vrouwen niet langer een uur of twee te wachten om hun lichaam elke ochtend 'op te warmen'.

In plaats daarvan werden ze wakker met een fris gevoel, uitgerust en met minder ochtendstijfheid in hun gewrichten. Ze ervaarden minder pijn, minder zwelling, minder moeite met wandelen of de trap op lopen.

(*Deze claims voor supplementen op kruidenbasis staan op dit moment onder beoordeling van EFSA.)

Is het niet verbazingwekkend wat kurkuma kan doen?

Zo dadelijk toon ik je wat volgens mij het meest effectieve kurkuma supplement is dat vandaag beschikbaar is -- en je krijgt de kans om het VRIJBLIJVEND UIT TE PROBEREN!

Maar eerst moet je nog één manier zien hoe kurkuma je pijn kan helpen verzachten...

Wanneer je graag enthousiast voor een nieuwe dag, uit je bed wilt springen, in plaats van je zorgen te maken over je stramme gewrichten, dan moet je echt kurkuma even proberen.

Kurkuma's Verzachtend Geheim # 3:
Verzacht Snel Kniepijn

Toen ik nog veel jonger was, bracht ik ontelbare uren door op het squash terrein met mijn vriendinnen. En geloof het of niet, ik heb ook een zwarte gordel in kung fu!

Al die fysieke activiteit in mijn jeugd heeft me tonnen geweldige herinneringen nagelaten. Maar het liet me ook met knieën achter die kreunen en kraken als een oude kast.

Kniepijn zorgt ervoor dat je niet op de grond kunt komen om met je kinderen of kleinkinderen te spelen. 

Het verandert de wandeling van de parkeerplaats naar de winkel in een pijnlijke beproeving. En je kunt wandelen, sporten of een actieve levensstijl vergeten als je met kniepijn leeft.

Gelukkig blijkt uit studies dat kurkuma net zo effectief is bij het verlichten van kniepijn als bij het verlichten van andere vormen van stramme gewrichten.*

In één onderzoek verdeelden wetenschappers 107 mannen en vrouwen met kniepijn in twee groepen. Eén groep nam dagelijks Ibuprofen. De andere groep kreeg een dagelijkse dosis kurkuma. Zes weken later testten wetenschappers leden van beide groepen. (8)

Wetenschappers testten deze mannen en vrouwen om te zien hoeveel kniepijn ze ervaarden tijdens het wandelen en het op en neer gaan van een trap. Raad eens wat deze wetenschappers ontdekten?

Ze ontdekten dat de groep die kurkuma kreeg, evenveel pijnverlichting ervaarde als de groep die Ibuprofen innam. Is dat niet ongelooflijk?

En er is nog maar eens een bewijs dat kurkuma ook - en vaak BETER werkt - dan Ibuprofen bij het bestrijden van de #1oorzaak van pijn. Zonder bijwerkingen zoals nierfalen en beroerte.

Indien het enige wat kurkuma doet, het bestrijden van de #1oorzaak van pijn zou zijn, zou het zijn gewicht in goud waard zijn. Maar kurkuma en zijn actieve ingrediënt curcumine, doet zoveel meer voor jouw gezondheid.

Sterker nog, ik heb alleen maar het topje van de ijsberg belicht van wat kurkuma echt kan doen.

Ik zou je zoveel meer kunnen vertellen over de bewezen gezondheids-voordelen van kurkuma.

Zo tonen bijvoorbeeld honderden studies dat kurkuma:

 • Chronische ontsteking vermindert, de # 1 oorzaak van pijn en ziekte in het lichaam (9)*
 • Snelle verlichting geeft van pijn en kwaaltjes (10)*
 • Groter comfort van gewrichten en mobiliteit bezorgt (11)*
 • Verbeterde aandacht, focus en geheugen - in slechts 60 minuten!*
 • goed is voor hart en bloedvaten (12)*
 • Versterkt de antioxidantie mechanismen van het lichaam (14)*
 • Stralende, jonger uitziende huid (15)*
 • Soepeler en zachtere spijsvertering (16)*
 • Gezondere ogen en een scherpere visie (17)*
 • Ondersteunt gezonde bloedsuikerspiegels (18)*
 • Ondersteunt een gezond cholesterolgehalte (19)*

*Deze claims voor supplementen op kruidenbasis staan op dit moment onder beoordeling van EFSA.

En zo zou ik nog uren kunnen gaan.

Maar voor al deze verbazingwekkende gezondheidsvoordelen van kurkuma, is er een probleem...

Indien Je In Het Verleden Nog Geen Resultaten Van Kurkuma Gekregen Hebt, Hier Is Waarom

Surf wat online of bezoek je plaatselijke supermarkt en je zult tientallen kurkuma-supplementen zien. Ze zijn gemakkelijk te vinden.

Wat niet zo gemakkelijk te vinden is, is een kurkuma supplement dat resultaten oplevert.

Er zijn drie belangrijke redenen waarom de meeste kurkuma-supplementen niet erg effectief zijn

1. Ze bevatten kleine hoeveelheden kurkuma.

Zoals je waarschijnlijk al hebt gemerkt, is kurkuma momenteel één van de meest opwindende dingen in de natuurlijke gezondheid. En helaas proberen sommige gewetenloze bedrijven deze populariteit te misbruiken.


Wat deze bedrijven doen, is dat ze supplementen maken met slechts 400 mg of 650mg kurkuma per portie.

 Hierdoor blijven hun kosten laag en de winst hoog. Maar 600 mg kurkuma is veel te weinig kurkuma om daadwerkelijk jouw gezondheid ten goede te komen.


De University of Maryland Medical Center en andere autoriteiten raden ten minste 750mg kurkuma per dag aan. (20)

Een supplement met minder dan dit is een verspilling van je tijd -- en geld.

Laat je dus niet misleiden.

De enige manier om resultaten te krijgen is om een supplement te kiezen met MINSTENS 750mg kurkuma per dag.(21)

2. Ze gebruiken geen gestandaardiseerde ingrediënten.

Standaardisatie betekent dat de actieve ingrediënten in een supplement aanwezig zijn in een specifieke, gegarandeerde hoeveelheid.

De actieve ingrediënten in kurkuma worden curcuminoïden genoemd en omvatten curcumine, demethoxycurcumine en bisdemethoxycurcumine.

Tenzij een supplement met kurkuma gestandaardiseerd is voor ten minste 75% curcuminoïden, is er geen betrouwbare manier om zeker te weten wat er in de pil zit. Dat maakt dat niet alleen het supplement niet effectief is, het maakt het ook onveilig.

Ik adviseer om een kurkuma supplement te zoeken dat gestandaardiseerd is voor 95% curcuminoïden. Op die manier krijg je het beste resultaat voor je geld.

Ten slotte is er een derde ding dat elk kurkuma-supplement moet hebben om effectief zijn. En het kan het belangrijkste zijn...

Dit Maakt Kurkuma 2000% Effectiever

Het probleem met kurkuma - of je het nu in je eetpatroon opneemt of als supplement - is dat het door je heen gaat!

Op zichzelf wordt kurkuma slecht door je lichaam opgenomen.

Je zou lepeltje na lepeltje vers kurkuma poeder in je ochtend smoothie kunnen lepelen ...

Je zou een handjevol dure kurkuma-supplementen kunnen innemen, dag en nacht ...

Maar tenzij je ook een zeer belangrijk ingrediënt binnenkrijgt, mis je bijna alle gezondheidsvoordelen van de kurkuma.

In feite, zonder dit ene speciale ingrediënt, krijg je slechts 1% van de helende kracht van kurkuma! (22)

Over welk ingrediënt heb ik het? BioPerine® - een speciale vorm van piperine, een alkaloïde in zwarte peper.

BioPerine doet wonderen als het gaat om de absorptie van kurkuma. In feite tonen klinische onderzoeken op mensen aan dat BioPerine® de absorptie van kurkuma met maar liefst 2.000 procent verhoogt! (23)

Met andere woorden, als je pijn en kwaaltjes wilt verlichten met kurkuma, zorg er dan voor dat je het met BioPerine® inneemt. Anders zal je geen enkel voordeel gewaar worden.

Het Kurkuma Supplement
Dat Ik Persoonlijk Aanbeveel

Omdat Ibuprofen, Diclofenac, Dafalgan, Naproxen, aspirine en andere pijnstillers zo riskant zijn, beschouw ik Kurkuma als beste alternatief voor flexibiliteit en mobiliteit.

En wanneer je rekening houdt met de andere gezondheidsvoordelen, zoals verbeterde aandacht en focus, scherpere visie, bescherming tegen hartziekten en een gezonde bloedsuikerspiegel is kurkuma echt een "must-have" -supplement.*

Toen ik echter kurkuma-supplementen ging onderzoeken om aan familie, vrienden en klanten aan te bevelen, werd ik steeds meer teleurgesteld.

De meeste supplementen die beschikbaar zijn hebben mini minuscule hoeveelheden kurkuma, slechts 400 mg of 600 mg per portie. Of ze bevatten geen BioPerine®. Andere supplementen leveren 700mg kurkuma met BioPerine® maar ze zijn veel te duur!

Eerlijk gezegd kon ik geen enkel kurkuma-supplement vinden dat ik echt zou aanraden aan mijn familie of klanten.

Dat is wanneer ik besloot om zelf een premium kurkuma supplement te laten ontwikkelen. Eén dat veilig, effectief en betaalbaar is, zodat iedereen de mobiliteit en flexibiliteit kan ervaren die ze verdienen.

Ik ben mede-oprichter van OrganicoLabs, een bedrijf dat wetenschappelijk-onderbouwde en klinisch geteste supplementen maakt en met trots, in Nederland geproduceerd en verpakt wordt.

In samenwerking met mijn team van wetenschappers en voedingsdeskundigen, ontwikkelde ik Organico Turbo Kurkuma™ om je te helpen mobieler en comfortabeler te leven, op een natuurlijke wijze en zonder de risico's van Ibuprofen, Diclofenac, Dafalgan, Naproxen, aspirine of andere pijnstillers.

Maak Kennis Met...
Organico TURBO Kurkuma™

Ik ben zo enthousiast om je kennis te laten maken met Organico Turbo Kurkuma™, mijn GLOEDNIEUWE Kurkuma supplement!

Tegenwoordig zijn er tientallen, zo niet honderden, kurkuma supplementen beschikbaar.

Ik moedig je aan om je eigen onderzoek te doen. Maar ik denk dat je zult merken dat Organico Turbo Kurkuma™ het effectiefste is voor het verlichten van stijve, pijnlijke gewrichten en het op natuurlijke wijze verzachten van kwaaltjes.

Als mijn grootvader nog leefde, zou ik erop staan dat hij elke dag Organico Turbo Kurkuma™ neemt voor zijn rug- en kniepijn, net zoals mijn lieve tachtigjarige ouders hier nu iedere dag van genieten.

Dit Maakt Organico Turbo Kurkuma™ Uniek:

 • Organico Turbo Kurkuma™ bevat een volledige klinische dosis kurkuma. Slechts twee gemakkelijk te slikken plant caps leveren 800mg kurkuma gestandaardiseerd op 95% curcumine (dankzij het superkritisch C3(95%) extractie concentraat). Waarom is dit belangrijk? Omdat je dagelijks minstens 750mg curcumine nodig hebt om te voelen dat het pijnlijke gewrichten verlicht, kwaaltjes verzacht en je herstelt naar een gezonder en mobieler lichaam!
 • Organico Turbo Kurkuma™ bevat 10 mg BioPerine®, het piperine-extract dat ik eerder noemde. Zonder BioPerine® gaat kurkuma dwars door je heen en zal het niets doen dat je gezondheid ten goede komt. Maar dankzij 10 mg BioPerine® per portie, absorbeert jouw lichaam Organico Turbo Kurkuma™ als een spons die water opneemt en voel je dat het werkt, SNEL
 • Organico Turbo Kurkuma™ wordt met trots in een Nederlandse Bio-pharma geproduceerd in een door de Nederlandse Voedsel en Waren Autoriteit geïnspecteerde en goedgekeurde GMP-faciliteit, zodat je kan vertrouwen op de zuiverheid, potentie en veiligheid ervan.
 • Organico Turbo Kurkuma™ wordt ondersteund door onze 60-dagen 100% tevredenheidsgarantie en 'Lege Pot'-garantie, zodat je het vandaag nog VRIJBLIJVEND kan proberen zonder enig risico!
 • Organico Turbo Kurkuma™ biedt snelwerkende, langdurige werking, in twee gemakkelijk in te slikken plant capsules. Het bevat geen onnodige vulstoffen, bindmiddelen of kunstmatige ingrediënten.
 • Organico Turbo Kurkuma™ bevat Fenegriek (FenuFibers®) hetgeen rijk is aan ijzer en koper. Fenegriek bevat saponine en coumarinen, waardoor het de bloedvaten ondersteunt. Verder heeft het ontstekingswerende eigenschappen en bevordert het de galproductie.*
 • Organico Turbo Kurkuma™ is glutenvrij, soja-en lactosevrij en veganistisch.

Probeer Het Vrijblijvend!

Normaal is Organico Turbo Kurkuma™ verkrijgbaar in onze online shop voor €59,95 per potje. En wanneer je voelt hoe snel het werkt om pijn en kwaaltjes over je hele lichaam te verzachten, ga je ermee akkoord dat het elke cent waard is.

Maar momenteel laten we je Organico Turbo Kurkuma™ vrijblijvend ontdekken door je tot 35% introductiekorting te geven!

Je ontvangt een potje op ware grootte met 60 gemakkelijk in te slikken capsules - dat is een VOLLEDIGE voorraad voor een maand -- om vrijblijvend te proberen.

En deze korting blijft geldig zolang je klant blijft, dus ook nadat deze introductie-promotie is afgelopen ontvang jij iedere maand jouw potje met jouw korting wanneer je nu een maandelijkse levering wenst.

Bovendien stuur ik het je dadelijk zelfs met gratis verzending toe.

Je hebt gezien hoe een hoogwaardig kurkuma supplement zoals Organico Turbo Kurkuma™ je gemakkelijke, comfortabele, pijnvrije mobiliteit ... scherpere visie ... verbeterd geheugen, aandacht en focus ... een gelukkiger, rustigere geest, vrij van stress, angst, en depressie ... en nog veel meer bezorgt.

Dit is je kans om Organico Turbo Kurkuma™ vrijblijvend te proberen!

EÉN POTJE
(60 Plantcaps)

(€59.95 per potje)

Bespaar €14

€45.95

GRATIS Verzending

Een Potje, €45.95 Per Maand

 • STEEDS OPZEGBAAR!

DRIE POTJES
(180 Plantcaps)

179.85 (€39.98 per potje)

Bespaar €59.90

€119.95

GRATIS Verzending

€119.95, Drie Potjes Per Maand

 • STEEDS OPZEGBAAR!

€119.95, Drie Potjes
Eénmalige bestelling

ZES POTJES
(360 Plantcaps)

€359.70 (€34.99 per potje)

Bespaar €149.75

€209.95

GRATIS Verzending

€209.95, Zes Potjes Per Maand

 • STEEDS OPZEGBAAR!

€209.95, Zes Potjes
Eénmalige bestelling

Haast je! Slechts 500 Potjes met
tot 35% introductie-korting beschikbaar

Ik geloof echt dat Organico Turbo Kurkuma™ je zal helpen mobieler te leven, je gezondheid en levenskwaliteit te verbeteren op manieren die je jezelf niet eens kunt voorstellen.

Maar de enige manier om het zeker te weten, is door vrijblijvend je potje Organico Turbo Kurkuma™ te bestellen en het zelf te proberen.

Het enige dat je hoeft te doen om jouw potje(s) aan te vragen, is hieronder je keuze te maken. Dat brengt je naar de beveiligde bestelpagina waar je ons kunt vertellen naar waar we je potje(s) Organico Turbo Kurkuma™ dienen op te sturen.

We verpakken en verzenden jouw potjes Organico Turbo Kurkuma™ in de komende 24 uur. En je kan de getraceerde (GPS) verzending morgen al verwachten.

Maar je moet je wel haasten! We kunnen slechts 500 potjes Organico Turbo Kurkuma™ apart zetten voor deze speciale introductie-promotie.

En als die 500 potjes weg zijn, zijn ze weg. Sorry.

Ga je gang en maak hieronder vrijblijvend je keuze om je potje(s) Organico Turbo Kurkuma™ aan te vragen voordat iemand anders met je korting lopen gaat.

Je bent op ieder moment beschermd door onze 60 dagen 100% Tevredenheids-Lege-Pot-Garantie. Dit is een vrijblijvend, RISICOLOOS aanbod.


Let Op! Op dit moment zijn er nog slechts -- 231 -- Promotie potjes beschikbaar.

EÉN POTJE
(60 Plantcaps)

(€59.95 per potje)

Bespaar €14

€45.95

GRATIS Verzending

Een Potje, €45.95 Per Maand

 • STEEDS OPZEGBAAR!

DRIE POTJES
(180 Plantcaps)

179.85 (€39.98 per potje)

Bespaar €59.90

€119.95

GRATIS Verzending

€119.95, Drie Potjes Per Maand

 • STEEDS OPZEGBAAR!

€119.95, Drie Potjes
Eénmalige bestelling

ZES POTJES
(360 Plantcaps)

€359.70 (€34.99 per potje)

Bespaar €149.75

€209.95

GRATIS Verzending

€209.95, Zes Potjes Per Maand

 • STEEDS OPZEGBAAR!

€209.95, Zes Potjes
Eénmalige bestelling

OVER ORGANICO LABS

Na haar eigen ervaring van totale transformatie, heeft Katja Callens haar leven toegewijd om honderdduizenden anderen te helpen met afslanken en een optimale gezondheid te bereiken, dmv. verbeterende eetgewoonten, het juicen van groeten en superfoods, en aanvullende premium voedingssupplementen. Ben jij de volgende? En het beste is, dankzij TURBO Kurkuma gaat dit sneller, makkelijker! Voor meer boeiende tips om je gezondheids-, fitness- en lifestyle doelen te bereiken, kan je Katja te pakken krijgen op haar populaire blog van Het MDP of via organicogreenjuice.com.

Ingredienten | BESTEL NU! | Disclaimer | Privacy Policy

© 2009-2024 Organico Labs. All Rights Reserved

Deel desgewenst dit gezondheidsrapport

Retour Beleid

Organico Labs Garantie: Organico streeft ernaar om je volledig tevreden en gerust te stellen. Daarom bieden we een 60-dagen geld terug garantie. Als je op bepaald moment besluit dat dit niet de meest voedzame, heerlijke superfood mix op aarde is, onthoud dan dat je beschermd bent door de hoogste standaard 100% geld-terug-garantie. Stuur ons gewoon de lege pot(ten) terug en wij betalen je tot de laatste cent terug, zonder vragen te stellen. Als je na 60 dagen gebruik, ongelukkig bent en je zou een terugbetaling willen, dan vind je hier precies wat je moet doen:


 • Neem contact op met het Organico team via [email protected] van maandag tot vrijdag tussen de 9.00 uur en 17.00 uur. Wij geven je dan graag ons retouradres, zodat er geen materiaal verspild wordt en een retournummer ter bevestigen. Dit is een makkelijk en moeiteloos proces.
 • Geef de lege pot terug, samen met de ontvangen Organico-factuur en het bevestigingsnummer dat je toegewezen hebt gekregen.
 • Het is jouw verplichting om de retourpost te betalen, en we raden je aan om de tracking en bevestigingsnummer voor controle te bewaren. Opmerking: Wij moeten de pot binnen 60 dagen na de oorspronkelijke aankoopdatum ontvangen, zodat de restitutie geldig is.
 • Wij zullen uw volledige bestelling terugbetalen, exclusief verzendkosten, zolang alle ingekochte potten worden teruggestuurd.
 • We kunnen geen wederverkoop van Organico-producten toestaan, zodat lege potten alleen worden terugbetaald nadat voldoende tijd is verstreken voor een klant om Organico greens zoals aangegeven te drinken.

Deze richtlijnen werden gecreëerd om je tevreden te houden, terwijl we tegelijkertijd ervoor zorgen dat we de komende jaren een kwaliteitsproduct kunnen aanbieden aan andere gelukkige klanten. Organico greens terugsturen zonder te voldoen aan ons beleid zal helaas tot gevolg hebben dat uw transactie niet terugbetaalbaar wordt.


Nadat je de bovenstaande stappen hebt nageleefd, geef ons dan voldoende tijd voor verzending, kwaliteitscontrole en communicatie met betaalsystemen en banken, terwijl je geduldig wacht op je terugbetaling.


KWALITEITSGARANTIE ORGANICOLABS SUPPLEMENTEN: Organico Turbo Kurkuma™ is een PREMIUM curcumine supplement met het kritische extractie concentraat C3(95%). In één capsule Organico Turbo Kurkuma zit evenveel werkzame stof als in vergelijking met ca 30 capsules gewone kurkuma.


De verschillen in kwaliteit van diverse supplementen is enorm. Het is daarom belangrijk om goed geïnformeerd te zijn over welke specifiek bedrijf alleen de beste premium supplementen aanbiedt. Zeker voor voedingssupplementen geldt dat je meestal ontvangt waarvoor je betaalt.


Onze research-, ontwikkelings- en produktie-kost is meestal hoger dan de gemiddelde verkoopprijs van online 'supplementen en drogisten' shops voor een supplement... Dergelijk supplementen (meestal ingevoerd uit China of VS) zijn echter een verspilling van je tijd -- en geld en kunnen schadelijk zijn voor je gezondheid. OrganicoLabs produceert en verdeeld enkel PREMIUM voedingssupplementen.


Wij moedigen u op geen enkele manier aan om OrganicoLabs supplementen te gebruiken. Bestel enkel bij OrganicoLabs wanneer u kwaliteit en resultaat verwacht. Doe uw eigen onderzoek en laat u niet misleiden. Op al onze PREMIUM supplementen hebt u een 60-dagen 100% Tevredenheids-garantie.


DISCLAIMER:

Verklaringen op deze website zijn niet geëvalueerd door de de Nederlandse Voedsel en Waren Autoriteit of officiële gezondheidsinstellingen van de overheid. Voedingssupplementen zijn NIET bedoeld om enige ziekte te diagnosticeren, te behandelen, te genezen of te voorkomen. Voedingssupplementen zijn niet bedoeld voor mensen met medische aandoeningen. Gebruik enkel zoals aangegeven, als een gezonde aanvulling op een gezonde levensstijl.De inhoud van deze site is alleen voor informatieve doeleinden en is niet bedoeld ter vervanging van professioneel medisch advies, diagnose of behandeling. Vraag altijd uw arts of een andere gekwalificeerde zorgverlener om advies over een medische aandoening, een vermoedelijke medische aandoening voordat u begint met een dieet, lichaamsbeweging of suppletie programma of voordat u een supplement neemt of ermee stopt. Alle vermelde studies en/of gezondheidsvoordelen hebben enkel betrekking op, en zijn enkel van toepassing op de specifiek vermelde studies met de hierin specifiek vermelde ingrediënten. Op geen enkele manier hebben deze vermeldingen betrekkingen op een specifiek voedingssupplement van Organicolabs, noch de bedoeling te insinueren dat gelijkaardige resultaten zoals vermeld kunnen behaald worden met voedingssupplementen. Organicolabs kan niet aansprakelijk of verantwoordelijk worden gesteld voor enig misverstand of misbruik van de informatie op deze site of voor enig verlies, schade of letsel veroorzaakt of vermeend te worden veroorzaakt, direct of indirect door het gebruik van, een behandeling, actie of toepassing. Getuigenissen, casestudy's en voorbeelden op deze website zijn resultaten die aan ons zijn doorgestuurd door gebruikers van onze supplementen, en weerspiegelen mogelijk niet de typische ervaring van de gebruiker, zijn mogelijk niet van toepassing op de gemiddelde persoon en zijn niet bedoeld om een bepaald resultaat te vertegenwoordigen of te garanderen dat iedereen dezelfde of vergelijkbare resultaten zal behalen.


Een voedingssupplement is GEEN medicatie en is enkel bedoeld als een gezonde aanvulling op een gezonde levensstijl.


Wetenschappelijke referenties*
1. Nationale Nierstichting. "Pas op voor uw nieren als u medicijnen tegen pijn gebruikt." https://www.kidney.org/news/kidneyCare/winter10/MedicinesForPain
2. Amerikaanse Food & Drug Administration. "FDA Drug Safety Communication: FDA versterkt de waarschuwing dat niet-aspirine niet-steroïde anti-inflammatoire geneesmiddelen (NSAID's) hartaanvallen of beroertes kunnen veroorzaken." https://www.fda.gov/Drugs/DrugSafety/ucm451800.htm
3. Sahdeo Prasad en Bharat B. Aggarwal. "Kurkuma, het gouden kruid". Kruidengeneeskunde: biomoleculaire en klinische aspecten. 2e editie. 2011.
4. Joseph C. Maroon, Jeffrey W. Bost en Adara Maroon. "Natuurlijke ontstekingsremmende middelen voor pijnverlichting". Surg Neurol Int. 2010; 1: 80.
5. Takada Y, Bhardwaj A, Potdar P, Aggarwal BB. "Niet-steroïde ontstekingsremmende middelen verschillen in hun vermogen om NF-kappaB-activering te onderdrukken, remming van expressie van cyclo-oxygenase-2 en cycline Dl en abrogatie van tumorcelproliferatie." Oncogene. 2004 9 december; 23 (57): 9247-58.
6. James W. Daily, Mini Yang en Sunmin Park. "Werkzaamheid van kurkuma-extracten en curcumine voor het verlichten van de symptomen van gewrichtsartritis: een systematische review en meta-analyse van gerandomiseerde klinische trials". J Med Food. 1 augustus 2016; 19 (8): 717-729.
7. Kuptniratsaikul V, Thanakhumtorn S, Chinswangwatanakul P, Wattanamongkonsil L, Thamlikitkul V. "Werkzaamheid en veiligheid van Curcuma-domestica-extracten bij patiënten met knie-osteoartritis." J Altern Complement Med. 2009 aug; 15 (8): 891-7.
8. Jurenka JS. "Ontstekingsremmende eigenschappen van curcumine, een hoofdbestanddeel van Curcuma longa: een overzicht van preklinisch en klinisch onderzoek." Altern Med. Rev. 2009 Jun; 14 (2): 141-53.
9. Chandran B, Goel A. "Een gerandomiseerde, pilotstudie om de werkzaamheid en veiligheid van curcumine te beoordelen bij patiënten met actieve reumatoïde artritis." Phytother Res. 2012 nov; 26 (11): 1719-25.
10. Kok-Yong Chin. "Het kruid voor gewrichtsontsteking: anti-inflammatoire rol van curcumine bij de behandeling van artrose." Drug Des Devel Ther. 2016; 10: 3029-3042.
11. Cox KH, Pipingas A, Scholey AB. "Onderzoek naar de effecten van vast lipide curcumine op cognitie en gemoedstoestand bij een gezonde oudere populatie." J Psychopharmacol. 2015 mei; 29 (5): 642-51.
12. Usharani P, Mateen AA, Naidu MU, Raju YS, Chandra N. "Effect van NCB-02, atorvastatine en placebo op endotheliale functie, oxidatieve stress en inflammatoire markers bij patiënten met type 2 diabetes mellitus: een gerandomiseerde parallelle groep , placebo-gecontroleerd onderzoek van 8 weken. " Geneesmiddelen R D. 2008; 9 (4): 243-50.
13. Robert E. Carroll, et al. "Fase IIa klinische studie van curcumine voor de preventie van colorectale neoplasie" Onderzoek naar kankerpreventie. Maart 2011.
14. Biswas SK, McClure D, Jimenez LA, Megson IL, Rahman I. "Curcumine induceert biosynthese van glutathion en remt activatie van NF-kappaB en afgifte van interleukine-8 in alveolaire epitheliale cellen: mechanisme van activiteit van vrije radicalenopruiming." Antioxid Redox-signaal. 2005 jan-feb; 7 (1-2): 32-41.
15. Thring TS, Hili P, Naughton DP. "Anti-elastase en anti-oxidant activiteiten van extracten van 21 planten." BMC-aanvulling Altern Med. 2009 4 augustus; 9: 27.
16. Bundy R, Walker AF, Middleton RW, Stand J. "Kurkuma-extract kan de symptomen van prikkelbare darmsyndroom bij verder gezonde volwassenen verbeteren: een pilotstudie." J Altern Complement Med. December 2004; 10 (6): 1015-8.
17. Lal B, Kapoor AK, Asthana OP, Agrawal PK, Prasad R, Kumar P, Srimal RC. "Werkzaamheid van curcumine bij de behandeling van chronische anterieure uveïtis." Phytother Res. 1999 Jun; 13 (4): 318-22.
18. Somlak Chuengsamarn, MD, et al. "Curcumine-extract voor preventie van diabetes type 2." Diabeteszorg 2012 nov; 35 (11): 2121-2127.
19. Alwi I, Santoso T, Suyono S, Sutrisna B, Suyatna FD, Kresno SB, Ernie S. "Het effect van curcumine op het lipidenniveau bij patiënten met acuut coronair syndroom." Acta Med Indones. 2008 oktober; 40 (4): 201-10.
20. Universiteit van Maryland Medical Center. "Kurkuma". http://www.umm.edu/health/medical/altmed/herb/turmeric
21. Sahdeo Prasad, PhD, Amit K. Tyagi, PhD, en Bharat B. Aggarwal, PhD. "Recente ontwikkelingen in levering, biologische beschikbaarheid, absorptie en metabolisme van curcumine: het gouden pigment van Golden Spice." Cancer Res Treat. 2014 Jan; 46 (1): 2-18.
22. Shoba G, Joy D, Joseph T, Majeed M, Rajendran R, Srinivas PS. "Invloed van piperine op de farmacokinetiek van curcumine bij dieren en menselijke vrijwilligers." Planta Med. 1998 mei; 64 (4): 353-6.

* Resultaten zijn niet gegarandeerd en kunnen van persoon tot persoon verschillen. Deze claims voor supplementen op kruidenbasis staan op dit moment onder beoordeling van EFSA