Wanneer je bij de geschatte 80% van de bevolking hoort...

Is Magnesium Het Belangrijkste Mineraal Dat ONTBREEKT In Je Eetpatroon...

Is Magnesium Het Belangrijkste 
Mineraal Dat ONTBREEKT In Je Eetpatroon...

En Dit Tekort Zorgt Ervoor Dat Je Pijn En
Stress Hebt, Plus Een Verhoogt Risico Op:

En Dit Tekort Zorgt Ervoor Dat Je Pijn En Stress Hebt, Plus Een Verhoogt Risico Op:

 • Hoge bloeddruk en hart- en vaatziekten
 • Beenkrampen en zere spieren
 • Osteoporose
 • Migraine en hoofdpijn
 • Type 2 diabetes
 • Slapeloosheid

Nu kan jij je ein-de-lijk beschermen tegen de talrijke gezondheidsrisico's
geassocieerd met een magnesium tekort... ZONDER dure
voorschriften of gevaarlijke bijwerkingen! 

Nu kan jij je ein-de-lijk beschermen tegen de talrijke gezondheidsrisico's geassocieerd met een magnesium tekort... ZONDER dure voorschriften of gevaarlijke bijwerkingen!

Blijf verder lezen om het geheim te ontdekken!

Deel desgewenst dit gezondheidsrapport

Beste Vriend(in),

Hallo, Ik ben Katja Callens, en ik heb vrij spannend nieuws voor de 80% onder ons die op dit moment lijden onder de pijnlijke symptomen en gevaarlijke gezondheidsrisico's als gevolg van een Magnesiumtekort.

Vanaf nu hoef je niet langer last te hebben van pijnlijke krampen in je benen, slopende migraine, slapeloosheid, prikkelbaarheid, pijnlijke spieren en gewrichten, vermoeidheid, stress en andere veelzeggende symptomen die voortkomen uit onvoldoende magnesium in je eetpatroon.

Je hoeft niet langer de angst en kopzorgen te verduren die gepaard gaan met een verhoogd risico op diabetes type 2, hart- en vaatziekten, osteoporose en vroege dood - gezondheidsrisico's die allemaal samenhangen met magnesiumtekort.

Ons gloednieuwe supplement brengt snel het magnesiumgehalte van jouw lichaam weer in gezond evenwicht, zodat je minder pijn hebt, meer ontspanning, rustgevend slaapt en natuurlijke stressverlichting voelt... plus zal je een drastische verbeterde verdediging hebben tegen een breed scala van de dodelijkste ziekten van onze moderne manier van leven.

Bovendien zal je genieten van al deze gezondheidsvoordelen zonder spijsverteringsproblemen en andere bijwerkingen die meestal geassocieerd worden met magnesiumsupplementen.

Ik heb nog meer goed nieuws om je te vertellen, maar eerst...

Kijk Gewoon Even Hoe Magnesium
Jouw Gezondheid Ten Goede Komt

Magnesium heeft bewezen te helpen bij...

 • Behandelt en voorkomt spierkrampen
 • Verlicht premenstruele migraine, prikkelbaarheid, slecht humeur, krampen en andere symptomen van PMS
 • Voorkomt de vorming van galstenen bij mannen
 • Biedt snel herstel van ernstige depressies
 • Verzacht fibromyalgie en chronische pijn
 • Verbetering van de gezondheid van het hart en vermindert risico op hartaandoeningen
 • Draagt bij aan een langer, gezonder leven


Van magnesium is bewezen dat het helpt.

"Ik vind dat magnesium zo belangrijk is dat wanneer je er niet genoeg van in je systeem hebt, je tijdens je leven vaker ziek zult worden en eerder zult sterven dan als je normale, gezonde niveaus zou hebben."

Gegeven hoe belangrijk magnesium is voor onze gezondheid, en gezien het feit dat maar liefst 8 van de 10 mensen een tekort heeft aan dit mineraal, wordt dit de voor de hand liggende vraag:

Waarom Heb Je Een Magnesium Tekort?

De meeste experts zijn het erover eens dat drie van de belangrijkste oorzaken van magnesiumtekort zijn:

COLA DRINKEN
Omdat ze fosfaten bevatten die je lichaam van kostbaar magnesium weghouden...

CONSTANTE STRESS
en zorgen omdat magnesium het mineraal voor stressverlichting is en met ons hectische moderne leven ons lichaam moeite heeft om voldoende aanbod te produceren om aan de vraag te voldoen...

ANTIBIOTICA EN VOORGESCHREVEN MEDICIJNEN
die vaak chemicaliën bevatten die zich aan magnesium binden waardoor het volledig nutteloos is voor je lichaam...

Maar misschien heeft de grootste bijdrage aan de groeiende pandemie van magnesiumtekorten te maken met het voedsel dat we eten. De meesten van ons geloven dat een eetpatroon dat rijk is aan verse groenten en fruit ons lichaam de vitamines en mineralen zal geven die we nodig hebben om gezond te zijn.

Helaas is dat niet het geval. En het is een fout die vele mensen berooft van de goede gezondheid die ze verdienen.

Ik zal je uitleggen waarom...

Slechts 50 jaar geleden hoefden mensen zich geen zorgen te maken over magnesiumtekort. Ze konden al het magnesium dat hun lichaam nodig had uit natuurlijke bronnen halen, zoals groene bladgroenten, noten, zaden, volle granen - zelfs water!

Maar als het gaat om voedselproductie, zijn de gezonde, lokale boerderijen van een halve eeuw geleden ver verwijderd van de geïndustrialiseerde megaboerderijen die vandaag aan jouw lokale supermarkt leveren.

Weet je, grote corporaties kweken hun fruit en groente met gebruik van heel veel giftige herbiciden en pesticiden terwijl het zo snel mogelijk moet groeien om de winstmarges zo hoog mogelijk te houden.

Dit resulteert in grond die al zijn natuurlijke mineralen (zoals magnesium) kwijt is en voedingsmiddelen die tegenwoordig lang niet zo gezond zijn als vroeger.

Een artikel in het tijdschrift Scientific American zegt:

“..groenten en fruit die decennia geleden werden geteeld, waren veel rijker aan vitamines en mineralen dan de variëteiten die de meesten van ons tegenwoordig krijgen. De belangrijkste boosdoener in deze verontrustende voedingstrend is de uitputting van de bodem: moderne intensieve landbouwmethoden hebben steeds meer voedingsstoffen verwijderd uit de bodem waarin het voedsel groeit dat we eten.“

Betekent dit dat je kool en bloemkool moet opgeven en in plaats daarvan voor snoeprepen en cake moet gaan? Nee natuurlijk niet.

Een eetpatroon dat rijk is aan groenten en fruit is essentieel voor je goede gezondheid. Maar je moet weten dat de kansen groot zijn dat het fruit en de groenten die je eet niet het voedingsniveau bieden dat de natuur voor ogen heeft.

En dat kan een risico vormen voor magnesiumtekort.

Daarom raad ik iedereen aan om dagelijks een magnesium supplement te gebruiken.

Maar er zit een addertje onder het gras...

De Meeste Magnesium Supplementen Zijn Niet Effectief

Wanneer je ooit één van de veel voorkomende magnesiumsupplementen hebt geprobeerd, dan kan ik begrijpen dat je een sceptische wenkbrauw opheft omdat ik je dagelijkse aanvulling met magnesium aanraad.

Wanneer mensen immers aan magnesiumsupplementen denken, hebben ze de neiging ze te onthouden vanwege hun laxerende eigenschappen ... en onverwachte uitstapjes naar de badkamer zijn niet iets waar je elke dag mee te wilt maken hebt! 

ERGER:
Veel magnesium supplementen zijn vervuild met ongezonde bindmiddelen en vulstoffen (inclusief steenslag) die de effectiviteit sterk vermindert.

WAT TE DOEN?
De risico's van een magnesium tekort zijn groot, maar veel van de beschikbare magnesiumsupplementen zijn te ineffectief, te duur, of beide.

Dat is waarom hetgeen ik je ga vertellen de kracht heeft om je leven en gezondheid voor altijd te veranderen.
Nu is er eindelijk een natuurlijke manier om je magnesiumwaarde te herstellen, die echt werkt.

En Dit Is...
Organico Turbo Magnesium

 • Het werkt snel
 •  100% Garantie
 • Redelijke Prijs

Organico Turbo Magnesium Herstelt Je
Magnesium Niveau's – Veilig En Natuurlijk!

Dus je spierkrampen en hoofdpijn vermindert,... je stress en spanning ook... en je bent beter beschermd tegen hoge bloeddruk, hart- en vaatziekten, diabetes type 2 en meer ... allemaal zonder het risico van voorgeschreven medicijnen!

RESULTAAT?
Weet je nog hoe het is om je GEWELDIG te voelen?

Je zult merken dat je beenkrampen je 's nachts niet langer wakker houden ... je migraine zal niet zo intens zijn of zo lang duren en kan zelfs helemaal verdwijnen ... je humeur zal stabiliseren en je kunt uitkijken naar zonniger, gelukkigere dagen in je toekomst ...

Je zult merken dat je 's nachts beter slaapt en je meer ontspannen voelt ... Je botten zullen sterker, gezonder zijn ... en wat denk je dat het zal doen voor je gemoedsrust wanneer je beseft dat je jouw risico hebt verminderd voor een reeks dodelijke ziekten?

En dit alles met twee gemakkelijk in te slikken tabletten per dag.

Te goed om waar te zijn?

Laten we eens kijken wat Organico Turbo Magnesium zo krachtig en uniek maakt...


Een magnesiumsupplement als geen ander...
Zijn unieke combinatie zorgt voor beter absorptie

Een magnesiumsupplement als geen ander...
Zijn unieke combinatie zorgt voor beter absorptie

Wat maakt Organico Turbo Magnesium zo effectief bij het verzachten van pijn en spanning en bij het in evenwicht brengen van de magnesiumwaarden in je lichaam?

De unieke combinatie van Magnesium Bisglycinaat (AlbionⓇ) en Magnesium Citraat, aangevuld met taurine aminozuren en de belangrijke Vitamine B6 en Vitamine D3.

Magnesium Bisglycinaat wordt op verschillende manieren opgenomen via dipeptide kanalen en omzeilt dus de competitie met andere mineralen, zoals calcium uit de voeding.
Bovendien gaat magnesium bisglycinaat geen binding aan met andere substanties en er ontstaat geen neerslag van bijvoorbeeld fosfaten en fytaten. De aminozuren absorberen dus beter in de darmen vanwege de versterkte organische structuur, en hierdoor is het dus de best opneembare magnesiumvorm die extra goed wordt opgenomen door de hersenen.

Magnesium Citraat is een organisch gebonden vorm en hierdoor goed opneembaar door het lichaam. De citraatvorm is vooral goed voor het behoud van soepele spieren.

Taurine reguleert de bloeddruk, verlaagt de cholesterolspiegel en is van belang voor de werking van je hartspier.

Vitamine B6 is belangrijk voor de stofwisseling, vooral voor de afbraak en opbouw van aminozuren. Aminozuren zijn de bouwstenen van eiwitten. Vitamine B6 reguleert de werking van bepaalde hormonen en is nodig voor de groei, de bloedaanmaak en een goede werking van het immuunsysteem en het zenuwstelsel.

Vitamine D3 heeft een impact op bijna 2000 verschillende genen in het lichaam en een direct effect op je gezondheid. Recente studies tonen aan dat naast het verbeteren van de absorptie van mineralen (! erg belangrijk om deze goed te kunnen opnemen) het ook het risico op kanker vermindert en het immuunsysteem versterkt (minder snel ziek, dat willen we toch allemaal?!)

Vitamine D3 heeft een positieve werking voor gezonde botten, insuline controle (Vitamine D3 stimuleert de alvleesklier en stimuleert de insulineproductie. Het speelt een belangrijke rol bij het reguleren van de bloedsuikerspiegel. Minder suikerdipjes waar je moe van wordt en een grote hulp voor mensen met diabetes bij het verbeteren van het onder controle houden van hun insuline.), lage bloeddruk, mogelijke kankerpreventie, gezondheid van het hart en het houdt je in een prima stemming... Het verhogen van je vitamine D niveau is echter niet alleen een goede oppepper, het vermindert ook symptomen van depressie aanzienlijk. 

Dit betekent dat in tegenstelling tot veel magnesiumsupplementen die slecht worden geabsorbeerd vanwege hun chemische structuur, laxerende werking en te veel bindmiddelen of coatings, Organico Turbo Magnesium de magnesium rechtstreeks naar je bloedbaan en zenuwstelsel brengt en dit aangevuld met de belangrijke Taurine verbinding, de Vitamine B6 en D3.

Onze gepatenteerde Organico Turbo Magnesium formule is anders dan al het andere op de markt. En wanneer je het voor de eerste keer probeert, zul je versteld staan hoe snel je het voelt werken om de gebalanceerde, levendige gezondheid te bieden die je verdient.

Maar het is niet alleen onze unieke formule die Organico Turbo Magnesium onderscheidt van de rest...

Met Trots Geproduceerd
Hier In Nederland

Omdat we het hebben over je gezondheid en die van je gezin, is hier iets belangrijks waarvan ik denk dat je het moet weten.

De meeste mensen realiseren het zich niet, maar de ingrediënten van veel vitamines en supplementen komen tegenwoordig uit China of de VS. Waarom is dit belangrijk?

Het is belangrijk omdat deze producten worden geproduceerd met weinig tot geen toezicht, richtlijnen of kwaliteitsnormen.

Weet je nog een paar jaar geleden toen tienduizenden geliefde huisdieren dood vielen vanwege besmet voedsel en lekkernijen voor huisdieren uit China?

Geen van onze ingrediënten komt uit China. Dat is de eerste reden waarom je dit product kunt vertrouwen. Maar dat is nog maar het begin...

Je kunt op de zuiverheid, veiligheid en effectiviteit van Organico Turbo Magnesium vertrouwen omdat:

 • Elke batch Organico Turbo Magnesium wordt vervaardigd in een hi-tech, geïnspecteerde faciliteit in Nederland (dus je weet dat je een supplement krijgt waarop je kunt vertrouwen)...
 • De Turbo Magnesium formula is ongelooflijk zuiver en bevat geen maïs, soja, ei, gluten, tarwe, zout, gist, zetmeel, schaaldieren, conserveermiddelen, additieven of verontreinigende stoffen van welke aard dan ook..
 • Turbo Magnesium heeft geen bijwerkingen en zal je maag niet van streek maken of ervoor zorgen dat je onverwachte uitjes naar het toilet moet maken...
 • Turbo Magnesium begint onmiddellijk te absorberen en gaat steeds beter werken naarmate je het dagelijks blijft gebruiken.....
 • Turbo Magnesium is zo gemakkelijk in te nemen: Jouw dosis wordt geleverd in kleine, gemakkelijk in te slikken tabletten, GEEN rommelige poeders of een vies smakende vloeistof...

Naar mijn professionele mening is Organico Turbo Magnesium het zuiverste, veiligste en meest effectieve magnesium supplement dat tegenwoordig op de markt is. 

Hoe Organico Turbo Magnesium anders is dan
andere producten:

Volledig natuurlijk

Je kunt Organico Turbo Magnesium dagelijks veilig innemen

Turbo Magnesium verlicht effectief been- en spierkrampen, vermindert migraine en bezorgt je een stabiele nachtrust.

Geen ongezonde en onnodige vulstoffen of capsule. (100% plantaardig en zonder Tinanium)

Geproduceerd in een door de Nederlandse Voedsel en Waren Autoriteit (NVWA) geïnspecteerde en goedgekeurde GMP-faciliteit

Unieke combinatie van Magnesium Bisglycinaat en Magnesium Citraat, aangevuld met taurine aminozuren, Vitamine D3 en Vitamine B6.

Hoog absorberende magnesiumformule voor zowel spieren, hart en hersenen.

Stel je voor hoe jij je over 14 dagen vanaf nu zult voelen...

Wanneer je Organico Turbo Magnesium kiest om beenkrampen te verlichten, zul je blij zijn hoe snel het werkt. Patiënten die deze formule hebben getest, voelden hoe hun beenkrampen verminderden en verdwenen in slechts 14 dagen!

Wanneer je Turbo Magnesium kiest omdat je minder migraine, chronische vermoeidheid, stress, PMS-symptomen wenst of gewoon om een betere algehele gezondheid te ervaren, ben ik ervan overtuigd dat geen ander magnesiumsupplement je sneller zal helpen resultaten te bereiken.

Het enige dat nodig is, zijn twee gemakkelijk in te slikken tabletten Organico Turbo Magnesium per dag. Kort nadat je het hebt ingenomen, begin je te voelen dat het werkt..

Maar je hoeft me niet zomaar op mijn woord te geloven. Profiteer gewoon van je...

Buitengewone 60-Dagen 
'Lege pot' Garantie

Zoals bij al onze producten hier bij OrganicoLabs, wordt jouw bestelling vandaag geleverd met een 100% geld-terug-garantie.

Probeer Organico Turbo Magnesium vandaag nog. Je zult blij zijn met de resultaten die je met dit supplement krijgt. Maar in het onwaarschijnlijke geval dat Organico Turbo Magnesium jouw verwachtingen niet overtreft, als je om welke reden dan ook (of helemaal geen reden) niet tevreden bent, hoef je je geen zorgen te maken..

Retourneer het ongebruikte of lege potje binnen 60 dagen en we zullen vrolijk elke cent van jouw aankoop terugbetalen (zonder verzendkosten), zonder vragen te stellen.

Met andere woorden, je riskeert absoluut niets als je Organico Turbo Magnesium vandaag probeert.

Maar je moet wel snel zijn...

Voorraaden Zijn Extreem Beperkt:

Ik kan je niet vertellen hoe geweldig ik het vind om eindelijk de Organico Turbo Magnesium beschikbaar te kunnen stellen voor het publiek. We hebben duizenden uren onderzoek en vele euro's in de ontwikkeling gestopt van wat ik geloof, dat het allerbeste magnesiumsupplement op de markt is.

Wanneer ik aan alle mensen denk wiens gezondheid zou profiteren van minder pijnlijke been- en spierkrampen, migraine, aanvallen van slapeloosheid... minder prikkelbaarheid en stress... en verminderd risico op hoge bloeddruk en hart- en vaatziekten, diabetes type 2 , osteoporose en vroege dood ... alle symptomen, ziekten en aandoeningen die verband houden met een magnesiumtekort...
Zou ik de Organico Turbo Magnesium beschikbaar willen maken voor iedereen die erom vraagt.

Helaas is dat niet mogelijk.

Hoewel we er trots op zijn dat Organico Turbo Magnesium hier in Nederland gemaakt wordt in een door de Nederlandse Voedsel en Waren Autoriteit (NVWA) geïnspecteerde en goedgekeurde GMP-faciliteit (omdat dit ervoor zorgt dat je altijd het zuiverste, veiligste supplement krijgt dat beschikbaar is), is een gevolg van deze hoge productienormen dat we elke keer slechts een zeer beperkte hoeveelheid Organico Turbo Magnesium kunnen maken..

Dit is een gloednieuw supplement en het wordt hier voor de eerste keer aangeboden. Ik verwacht dat ons beperkte aanbod binnen enkele dagen uitverkocht zal zijn - zo niet eerder.

Als je zelfs maar een beetje nieuwsgierig bent om te profiteren van je RISICOVRIJE kans om Organico Turbo Magnesium te proberen, dan raad ik je om niet te aarzelen.

Bestel nu je eigen voorraad Organico Turbo Magnesium.

En dat is niet alles...

Bestel vandaag en maak gebruik van
SPECIALE KORTINGEN

Wanneer je vandaag 3 potjes Organico Turbo Magnesium bestelt, kun je €24.95 besparen op de normale prijs.

Bestel 6 potjes (dat is genoeg voor 6 volledige maanden) en je bespaart €71.75 op de normale prijs!

En onthoud dat ongeacht hoeveel potjes je bestelt, als je niet 100% tevreden bent je niets hoeft te betalen, oké?

1 MAAND VOORRAAD
(60 Tabletten)

(€34.95 per potje)
BESPAAR €5.00
€29.95
+GRATIS Verzending

3-MAANDEN VOORRAAD
(180 Tabletten)

104.85 (€26,65 per potje)
BESPAAR €24.95
€79.95
+GRATIS Verzending

Drie Potten Per Maand

Eenmalige bestelling

6-MAANDEN VOORRAAD
(360 Tabletten)

209.70 (€22.99 per potje) 
BESPAAR €71.75
€137.95
+GRATIS Verzending

Zes Potten Per Maand

Eenmalige bestelling

katja callens

OVER ORGANICO LABS™

Na haar eigen ervaring van totale transformatie, heeft Katja Callens haar leven toegewijd om honderdduizenden anderen te helpen met afslanken en een optimale gezondheid te bereiken, dmv. verbeterende eetgewoonten, het juicen van groeten en superfoods, en aanvullende premium voedingssupplementen. Ben jij de volgende? En het beste is, dankzij Organico Turbo Magnesium gaat dit sneller, makkelijker! Voor meer boeiende tips om je gezondheids-, fitness- en lifestyle doelen te bereiken, kan je Katja te pakken krijgen op haar populaire blog van Het MDP of via organicolabs.com.

Ingredienten | BESTEL NU! | Disclaimer | Terms & Privacy Policy

© 2009-2022 Organico Labs. All Rights Reserved

Deel desgewenst dit gezondheidsrapport

KWALITEITSGARANTIE (NVWA) ORGANICOLABS SUPPLEMENTEN: Organico Turbo Magnesium is een PREMIUM magnesium supplement.

De verschillen in kwaliteit van diverse supplementen is enorm. Het is daarom belangrijk om goed geïnformeerd te zijn over welke specifiek bedrijf alleen de beste premium supplementen aanbiedt. Zeker voor voedingssupplementen geldt dat je meestal ontvangt waarvoor je betaalt.

Onze research-, ontwikkelings- en produktie-kost is meestal hoger dan de gemiddelde verkoopprijs van online 'supplementen en drogisten' shops voor een supplement... Dergelijk supplementen (meestal ingevoerd uit China of VS) zijn echter een verspilling van je tijd -- en geld en kunnen schadelijk zijn voor je gezondheid. OrganicoLabs produceert en verdeeld enkel PREMIUM voedingssupplementen.

Wij moedigen u op geen enkele manier aan om OrganicoLabs supplementen te gebruiken. Bestel enkel bij OrganicoLabs wanneer u kwaliteit en resultaat verwacht. Doe uw eigen onderzoek en laat u niet misleiden. Op al onze PREMIUM supplementen hebt u een 60-dagen 100% Tevredenheids-garantie.

DISCLAIMER:
Verklaringen op deze website zijn niet geëvalueerd door de de Nederlandse Voedsel en Waren Autoriteit of officiële gezondheidsinstellingen van de overheid. Voedingssupplementen zijn NIET bedoeld om enige ziekte te diagnosticeren, te behandelen, te genezen of te voorkomen. Voedingssupplementen zijn niet bedoeld voor mensen met medische aandoeningen. Gebruik enkel zoals aangegeven, als een gezonde aanvulling op een gezonde levensstijl.De inhoud van deze site is alleen voor informatieve doeleinden en is niet bedoeld ter vervanging van professioneel medisch advies, diagnose of behandeling. Vraag altijd uw arts of een andere gekwalificeerde zorgverlener om advies over een medische aandoening, een vermoedelijke medische aandoening voordat u begint met een dieet, lichaamsbeweging of suppletie programma of voordat u een supplement neemt of ermee stopt. Alle vermelde studies en/of gezondheidsvoordelen hebben enkel betrekking op, en zijn enkel van toepassing op de specifiek vermelde studies met de hierin specifiek vermelde ingrediënten. Op geen enkele manier hebben deze vermeldingen betrekkingen op een specifiek voedingssupplement van Organicolabs, noch de bedoeling te insinueren dat gelijkaardige resultaten zoals vermeld kunnen behaald worden met voedingssupplementen. Organicolabs kan niet aansprakelijk of verantwoordelijk worden gesteld voor enig misverstand of misbruik van de informatie op deze site of voor enig verlies, schade of letsel veroorzaakt of vermeend te worden veroorzaakt, direct of indirect door het gebruik van, een behandeling, actie of toepassing. Getuigenissen, casestudy's en voorbeelden op deze website zijn resultaten die aan ons zijn doorgestuurd door gebruikers van onze supplementen, en weerspiegelen mogelijk niet de typische ervaring van de gebruiker, zijn mogelijk niet van toepassing op de gemiddelde persoon en zijn niet bedoeld om een bepaald resultaat te vertegenwoordigen of te garanderen dat iedereen dezelfde of vergelijkbare resultaten zal behalen.

Een voedingssupplement is GEEN medicatie en is enkel bedoeld als een gezonde aanvulling op een gezonde levensstijl.

1. Piovesan D, Profiti G, Martelli PL, Casadio R. Het menselijke "magnesoom": detectie van magnesiumbindingsplaatsen op menselijke eiwitten. BMC Bio-informatica. 2012; 13 Suppl 14: S10. [PubMed Abstract]
2. Instituut voor Geneeskunde (IOM). Voedsel- en voedingsraad. Dieetreferentie-inname: calcium, fosfor, magnesium, vitamine D en fluoride. Washington, DC: National Academy Press, 1997.
3. Onbeleefd RK. Magnesium. In: Coates PM, Betz JM, Blackman MR, Cragg GM, Levine M, Moss J, White JD, eds. Encyclopedie van voedingssupplementen. 2e ed. New York, NY: Informa Healthcare; 2010: 527-37.
4. Cohen Suzy. "14 geneesmiddelen die magnesium aantasten". Jigsaw Health. 04 februari 2015. [Link]
5. Ford ES, Mokdad AH. Dieet magnesiuminname in een nationale steekproef van Amerikaanse volwassenen. J Nutr 2003; 133: 2879-2882. [J Nutr]
6. Eisenberg MJ. Magnesiumtekort en plotselinge dood. American Heart Journal 1992; 124: 544-9. [PubMed Abstract]
7. Turlapaty PD, Altura BM. Magnesiumtekort veroorzaakt spasmen van kransslagaders: relatie tot etiologie van ischemische hartziekte met plotselinge dood. Science 1980; 208: 198-200.
8. Scheer, Roddy en Moss, Doug. "Vuil slecht: fruit en groenten worden minder voedzaam?" Wetenschappelijke Amerikaan april 2011. [Link]
9. Moe, Sharon M. Aandoeningen waarbij calcium, fosfor en magnesium betrokken zijn. Prim Care. 2008 juni; 35 (2): 215-vi. [PubMed Abstract]
10. Seelig MS. Gevolgen van magnesiumtekort op de verbetering van stressreacties; preventieve en therapeutische implicaties (een overzicht). J Am Coll Nutr. 1994 oktober; 13 (5): 429-46. [PubMed Abstract]
11. Volpe SL. Magnesium. In: Erdman JW, Macdonald IA, Zeisel SH, eds. Huidige kennis in voeding. 10e ed. Ames, Iowa; John Wiley & Sons, 2012: 459-74.
12. Witkowski M, Hubert J, Mazur A. Methoden voor het bepalen van de magnesiumstatus bij mensen: een systematische review. Magnes Res. 2011 december; 24 (4): 163-80. [PubMed Abstract]
13. Rosanoff A. Magnesium en hypertensie. [Artikel in het Japans] Clin Calcium. Februari 2005; 15 (2): 255-60.
14. Guerrero-Romero F, Rodriguez-Moran M. Het effect van bloeddrukverlaging door magnesiumsupplementen bij diabetische hypertensieve volwassenen met lage serum-magnesiumspiegels: een gerandomiseerde, dubbelblinde, placebo-gecontroleerde klinische studie. J Hum Hypertens. 2009 april; 23 (4): 245-51. [PubMed Abstract]
15. Hyman Mark. "Magnesium: Maak kennis met de meest krachtige ontspanning Mineral beschikbaar". Dr. Hyman. 19 oktober 2014. [Link]
16. Sun-Edelstein C, Mauskop A. De rol van magnesium bij de pathogenese en behandeling van migraine. Expert Rev Neurother. 2009 maart; 9 (3): 369-79. [PubMed Abstract]
17. Holland S, et al. Update van op feiten gebaseerde richtlijnen: NSAID's en andere aanvullende behandelingen voor episodische migraine-preventie bij volwassenen: rapport van de Quality Standards Subcommittee van de American Academy of Neurology en de American Headache Society. Neurologie. 2012 24 april; 78 (17): 1346-1353. [PubMed Abstract]
18. Huerta MG, Roemmich JN, Kington ML, Bovbjerg VE, Weltman AL, Holmes VF, Patrie JT, Rogol AD, Nadler JL. Magnesiumtekort wordt geassocieerd met insulineresistentie bij zwaarlijvige kinderen. Diabetes Zorg. 2005 mei; 28 (5): 1175-81. [PubMed Abstract]
19. Rodríguez-Morán M, Simental Mendía LE, Zambrano Galván G, Guerrero-Romero F. De rol van magnesium bij diabetes type 2: een korte klinische basisevaluatie. Magnes Res. 2011 december; 24 (4): 156-62. [PubMed Abstract]
20. Rude RK, Singer FR, Gruber HE. Skeletale en hormonale effecten van magnesiumtekort. J Am Coll Nutr. 2009 april; 28 (2): 131-41. [PubMed Abstract]
21. Tucker KL. Preventie en voeding van osteoporose. Curr Osteoporos Rep. 2009 december; 7 (4): 111-7.
22. Mutlu M, Argun M, Kilic E, Saraymen R, Yazar S. Magnesium-, zink- en koperstatus bij osteoporotische osteopenische en normale postmenopauzale vrouwen. J Int Med Res. 2007 sep-okt; 35 (5): 692-5. [PubMed Abstract]
23. Aydin H, Deyneli O, Yavuz D, Gözü H, Mutlu N, Kaygusuz I, Akalin S. Kortdurende orale magnesium-suppletie onderdrukt botomzet bij postmenopauzale osteoporotische vrouwen. Biol Trace Elem Res. Februari 2010; 133 (2): 136-43. [PubMed Abstract]
24. Bilbey DL, Prabhakaran VM. Spierkrampen en magnesiumgebrek: casusrapporten. Kan huisarts. 1996 Jul; 42: 1348-1351. [Abstract]
25. Roffe C, Sills S, Crome P, Jones P. Gerandomiseerde, cross-over, placebogecontroleerde studie van magnesiumcitraat bij de behandeling van chronische persisterende krampen in de benen. Med Sci Monit. 2002 mei; 8 (5) CR326-30. [PubMed Abstract]
26. Facchinetti F, Sances G, Borella P, Genazzani AR, Nappi G. Magnesiumprofylaxe van menstruele migraine: effecten op intracellulair magnesium. Hoofdpijn. 1991 mei; 31 (5): 298-301. [PubMed Abstract]
27. Quaranta S, Buscaglia MA, Meroni MG, Colombo E, Cella S. Pilootonderzoek naar de werkzaamheid en veiligheid van een magnesium 250 mg tablet met gereguleerde afgifte (Sincromag) voor de behandeling van premenstrueel syndroom. Clin Drug Investig. 2007; 27 (1): 51-8. [PubMed Abstract]
28. Tsai CJ, Leitzmann MF, Willett WC, Giovannucci EL. Langetermijneffect van magnesiumconsumptie op het risico van symptomatische galsteenaandoeningen bij mannen. Am J Gastroenterol. 2008 februari; 103 (2): 375-82. [PubMed Abstract]
29. Eby GA, Eby KL. Snel herstel van ernstige depressies met magnesiumbehandeling. Med Hypotheses. 2006; 67 (2): 362-70. [Pub Med Abstract]
30. Joffe RT, Levitt AJ, Young LT. De schildklier, magnesium en calcium bij ernstige depressies. Biol Psychiatry. 1 september 1996; 40 (5): 428-9. [PubMed Abstract]
31. Moorkens G, Manuel y Keenoy B, Vertommen J, Meludu S, Noe M, De Leeuw I. Magnesiumtekort in een steekproef van de Belgische bevolking met chronische vermoeidheid. Magnes Res. 1997 december; 10 (4): 329-37. [PubMed Abstract]
32. Bagis S, Karabiber M, As I, Tamer L, Erdogan C, Atalay A. Is een behandeling met magnesiumcitraat effectief tegen pijn, klinische parameters en functionele status bij patiënten met fibromyalgie? [PubMed Abstract]
33. Mathers TW, Beckstrand RL. Orale magnesiumsupplementen bij volwassenen met een hart- of vaatziekte. J Am Acad Verpleegkundige Pract. 2009 december; 21 (12): 651-7. [PubMed Abstract]
34. Holzgartner H, Maier E, Vierling W. Hoge dosis orale magnesiumtherapie bij aritmieën. Resultaten van een observationeel onderzoek bij 1160 patiënten met aritmie. [Artikel in het Duits] Fortschr Med. 1990 30 september; 108 (28): 539-42. [PubMed Abstract]
35. Tong GM, Rude RK. Magnesiumtekort bij kritieke ziekte. J Intensive Care Med. 2005 jan-feb; 20 (1): 3-17. [PubMed Abstract]
36. Davis Donald. Dalende samenstelling van voedingsstoffen voor groenten en fruit: wat is het bewijs? HortScience. Februari 2009; 44 (1): 15-19. [Koppeling]
37. Mercola, Joseph. “Magnesium: The Missing Link to Better Health. Mercola. 8 december 2013. [Link]
38. Lindberg JS, Zobitz MM, Poindexter JR, Pak CY. Biobeschikbaarheid van magnesium uit magnesiumcitraat en magnesiumoxide. J Am Coll Nutr. Februari 1990; 9 (1): 48-55. [PubMed Abstract]
39. Geen naamregel. Voorbereiding op een colonoscopie. Harvard Health Publications. 9 maart 2015. [Link]
40. Ranade VV, Somberg JC. Biologische beschikbaarheid en farmacokinetiek van magnesium na toediening van magnesiumzouten aan mensen. Ben J Ther. 2001 sep-okt; 8 (5): 345->