Vergeet Visolie!

Krill Olie
is 48 Keer Krachtiger. Dit is waarom...

Krill Olie
is 48 Keer Krachtiger.

Dit is waarom...

Omega-3 vetzuren Zijn Zeer Gezond Voor Je Hart,
Hersenen, Bloedsuiker, Gewrichten, Ogen, Cholesterol, Ademhaling en Huid...En STOPT Vervroegde Veroudering...

Waarom Zou Je Dan Visolie Moeten Vergeten?!

Het antwoord hierop is eenvoudig:

 • Je krijgt niet alle gezondheidsvoordelen omdat de Omega-3's niet diep genoeg in je cellen geraken.
 • Je geniet niet van de volle potentie van Omega-3 omdat visolie er niet genoeg van levert.
 • Je hersenen ontvangen niet de DHA Omega-3's die het nodig heeft omdat visolie niet door de bloed-hersenen barrière geraakt.
 • Visolie supplementen geven je oprispingen, smaken vies en geven je die typische 'visboertjes'.

Krill Olie Is 48 Keer Krachtiger Dan Visolie...

Waarom raden dokters je aan om minstens twee keer per week vis te eten?

In vis zitten Omega-3 vetzuren die zeer gezond zijn voor je hart, hersenen, gewrichten, bloedsuikerspiegel, etc. Het is dan ook met reden dat visolie één van de meest geconsumeerde supplementen is.

Het probleem, bij zowel verse vis eten als visolie supplementen gebruiken, is echter dat je dus NIET volledig geniet van alle gezondheidsvoordelen van Omega-3 omdat...

... je lichaam veel te weinig van de Omega-3 vetzuren kan opnemen. In visolie worden de Omega-3 vetzuren immers gebonden aan triglyceriden of ethyl esters (bepaald vetzuur), waardoor ze de meeste voordelen verliezen.

Hieronder ontdek je waar krill olie het verschil maakt...

Antarctische krill is een unieke kleine garnaalsoort die rijke Omega-3 vetzuren bevat en nog veel meer...

Antarctische krill vormen een bijzonder gezonde bron van de Omega-3 vetzuren EPA (eicosapentaeenzuur) en DHA (docosahexaeenzuur). Deze vetzuren behoren tot de meest onderzochte voedingsingrediënten ter wereld, volgens de wereldwijde organisatie van EPA en DHA Omega-3 vetzuren.

Het menselijk lichaam heeft slechts een beperkt vermogen om EPA en DHA te produceren, dus het is van vitaal belang dat ze worden geconsumeerd via verse vis in je eetpatroon. De meeste mensen schieten echter tekort in de aanbevolen innames, waardoor het nodig is om deze belangrijke omega-3's aan te vullen.

Behalve EPA en DHA bevat Organico Superba™ Krill Olie ook choline, een essentiële voedingsstof en een biochemische bouwsteen van alle celmembranen, evenals een voorloper van neurotransmitters.

Omega-3 vetzuren en choline vormen een cruciaal onderdeel van het leven in elke cel in het lichaam. Helaas bevatten de meeste eetgewoonten wereldwijd veel te weinig Omega-3-vetzuren en choline, wat ertoe bijdraagt dat ongeveer 90% van de bevolking een tekort heeft aan deze voedingsstoffen.

Een tekort aan Omega-3 vetzuren en fosfolipide zorgt voor een beschadigde celstructuur en verminderde vloeibaarheid, wat kan leiden tot disfunctie van de cel.

Cellulaire disfunctie is in verband gebracht met gezondheidsproblemen van het hart, de hersenen, lever, gewrichten, enzovoort. Bovendien veroorzaakt een tekort aan omega-3 vetzuren ziekten die aanvankelijk beginnen door een (chronische) ontsteking, zoals hartaandoeningen, diabetes, Alzheimer/ dementie en artritis.

Maar het zijn niet enkel de omega-3's die krill olie onderscheiden van visolie; het zijn ook andere voedingsstoffen, zoals fosfolipiden, choline en astaxanthine. En,... elke voedingsstof in Organico Superba™ Krill Olie lijkt een eigen unieke rol te spelen. In vergelijking met andere bronnen van Omega-3 vetzuren, brengt Antarctisch krill veel meer op tafel...

Zo zijn bijvoorbeeld de fosfolipiden in Krill Olie verantwoordelijk voor het sneller en efficiënter vervoeren van EPA en DHA in de cellen. Als onderdeel van celmembranen hebben de omega-3-vetzuren EPA en DHA het vermogen om de vloeibaarheid van de membranen, signaleringsprocessen en metabole parameters in de cel te beïnvloeden. Met andere woorden, hoe meer omega-3 in je cellen, hoe flexibeler ze zijn en hoe beter ze werken.

Bovendien zijn fosfolipide-gebonden omega-3-vetzuren in water oplosbaar, waardoor ze zachter voor de maag zijn en gemakkelijker door het lichaam worden opgenomen. En met fosfolipide-omega-3's, is minder MEER - de kleinere capsules zijn gemakkelijk te slikken en te verteren.

De Gezondheids-voordelen van Organico Superba™ Krill Olie

Omega-3 vetzuren staan erom bekend om verschillende gezondheidsvoordelen te hebben, waaronder ondersteuning voor het hart en de hersenen. In feite zijn ze tegenwoordig een vast ingrediënt in hart- en hersensupplementen over de hele wereld.

Studies wijzen op een verband tussen de concentratie van omega-3-vetzuren in weefsels, bloed en rode bloedcellen en de algehele gezondheid van het cardiovasculaire systeem.

Eerder onderzoek heeft omega-3-vetzuren gekoppeld aan een lager risico op abnormale hartslagen, minder vetten in het bloed, minder risico op aderverstoppingen en een lagere bloeddruk.

Studies: verminderd risico op hartaandoeningen

In een recent onderzoek onderzochten wetenschappers eerder gepubliceerd onderzoek naar EPA en DHA en ontdekten dat de consumptie van deze omega-3's in voedsel of supplementen geassocieerd is met een 16% lager risico op hartaandoeningen bij mensen met hoge triglyceriden of vetten in het bloed, en een 14% lager risico voor patiënten met een verhoogd LDL-cholesterol (het slechte type).

Om de relatie tussen Omega-3 en hartaandoeningen te onderzoeken, analyseerden onderzoekers gegevens uit 18 onderzoeken waarbij willekeurig 93.000 mensen een bepaalde hoeveelheid van deze voedingsstoffen kregen toegewezen.

De studie beoordeelde ook de resultaten van nog eens 17 eerder gepubliceerde studies die 732.000 mensen gedurende langere tijd observeerden terwijl ze hun gebruikelijke eetpatroon volgden. In combinatie met al deze studies waren Omega-3-vetzuren gebonden aan een statistisch significante vermindering van het risico op hart- en vaatziekten met 18%.

In 2014 hebben we een onderzoek uitgevoerd bij 300 proefpersonen met hoge triglyceride niveaus. Uit deze studie bleek dat Krill Olie werd geassocieerd met een verlaging van het triglyceridengehalte met 10% wanneer de resultaten werden vergeleken van de vier testgroepen. Bovendien waren de LDL-cholesterolniveaus niet verhoogd in de Krill Olie groepen ten opzichte van de placebogroep - een belangrijk resultaat, aangezien een toename van LDL-cholesterol is waargenomen in sommige visolie onderzoeken.

Gedurende het leven wordt de hoeveelheid omega-3-vetzuren in de hersenen beïnvloed door de inname van vetzuren uit voeding en door de ontwikkelingsfase van de hersenen.

Alleen vetweefsel bevat meer vetzuren dan het centrale zenuwstelsel van het lichaam, inclusief de hersenen. In feite zijn de hersenen 60% vet. En het belangrijkste Omega-3-vetzuur blijkt DHA te zijn.

DHA is het meest voorkomende vetzuur in het menselijk brein en vormt 15% van alle hersenvetzuren. Het is essentieel bij het ondersteunen van de hersenontwikkeling en de cognitieve functie. Omgekeerd kan een Omega-3-tekort in hersenweefsel het functioneren van de hersenen beïnvloeden en de ontwikkeling vertragen.

Een studie uit 2014, gepubliceerd in
Nature, identificeerde fosfolipiden als een belangrijke transporter van DHA in de hersenen.


De doorgang van vetzuren naar de hersenen is gelimiteerd - enkel omega-3 vetzuren en andere essentiële vetzuren passeren de bloed-hersenbarrière. Hoewel menselijke moedermelk relatief kleine hoeveelheden omega-3 bevat, zijn de meeste gebonden aan fosfolipiden.

Met slechts één dagdosering geniet je zo meteen van - een jongere, gladde, gezonde huid - pijnloos en makkelijk bewegen dankzij flexibelere gewrichten - een verfrist geheugen dankzij vernieuwde impulsen in je hersenen - meer energie danzij een sterker, gezonder hart - gezonde bloedsuikerspiegel - gezonde bloeddruk dankzij betere cholesterolwaarden, kortom je voelt jezelf 20 jaar jonger.

Van Antarctica naar je lichaam.
Voor welzijn en hoge prestaties.

Organico Superba™ Krill Olie komt van de Antarctische krillsoorten, Euphausia superba genaamd.

Het bevat lange keten Omega-3 vetzuren EPA & DHA, evenals fosfolipiden, choline en astaxanthine.

Ontdek hier meer over Organico Superba™ Krill Olie, hoe het geoogst wordt en wat hierdoor de positieve gezondheidseffecten zijn.

Beste supplementen in Nederland!

Uw krill-olie-capsules zijn het beste zoals al uw andere supplementen. Geen rare nasmaak of problemen met de spijsvertering zoals ik die had met andere visoliën.

Annemie De Bast, Tilburg

Zeer goede kwaliteit
Geweldig product
Geen oprispingen. Geen visadem. Geen opgeblazen gevoel. Geen klachten

Harald Van Steen, Breda

Wat het doet:
Het voordeel van fosfolipiden

De gemakkelijkste weg naar je cellen...

Zuiver en eerlijk product

Ik besloot krillolie in plaats van omega 3 te nemen na onderzoek naar de voordelen.
Ik besloot om te kopen van Organico Labs omdat ze maar een paar supplementen hebben hetgeen me vertelt dat ze de tijd nemen om een zuiver en eerlijk product te produceren. Ik heb geen enkele gewrichtspijn gehad sinds ik hun Krill-olie gebruik. Wat betreft andere bedrijven waarvan ik heb gekocht, kan ik niet hetzelfde zeggen.
Ik heb hun Organico Green Juice ook gekocht en ben er dol op!

Ria Van Zand, Valkenswaard

Maakt krill olie nemen verslavend!
Ik heb zoveel verschillende soorten visolie genomen - en hoewel ik sommige leeftijdsgenoten heb die denken dat ze visolie (supermarkt- / drogisterijmerk) kunnen kopen en goed kunnen zijn - kan ik zonder meer zeggen dat ze duidelijk niet weten hoe goed krill olie kan zijn. Organico's krillolie is onwerkelijk. Het nemen van supplementen is een cruciaal onderdeel van mijn gezondheid, nu er bij de diagnose diabetes 2 is vastgesteld. Maar met al het onderzoek dat ik heb gedaan lijkt het erop dat CONSISTENTIE BELANGRIJK IS. Wanneer je echter dingen in je lichaam stopt die je niet begrijpt of die je niet goed doen voelen, is het moeilijk om consistent te blijven. Deze heeft geen visachtige smaak / nasmaak en voel me prima. Zonder meer een aanrader wanneer je Omega-3 nodig hebt!

Maarten Verheyden, Landgraaf

Van de ongerepte wateren van Antarctica

Duurzaamheid
- onze eerste prioriteit.

Voor je gezondheid.
En je geweten.

Organico Superba™ Krill is anders,
in zoveel aspecten.

Dit is wat het uniek maakt.

Dit Maakt
Organico Superba™ Krill Olie
Uniek:

 • Organico Superba™ Krill Olie (1000mg) bevat lange keten Omega-3 vetzuren, afkomstig van de Euphausia superba krill, in een volledige klinische dosering van EPA (120) en DHA (70). Slechts twee gemakkelijk te slikken capsules leveren 1000mg dubbel gezuiverde krill olie. Waarom is dit belangrijk? Omdat je dagelijks minstens 800mg krill olie nodig hebt om cellulaire disfunctie te vermijden en de ondersteuning van het cardiovasculair systeem, lagere bloedruk, hersenmembraan en gezondheid van de gewrichten te ervaren.
 • Organico Superba™ Krill Olie bevat 450mg fosfolipiden, choline en 110mcg astaxanthine waardoor het 48 keer krachtiger is dan andere Omega-3's of visolie. Zonder fosfolipiden en choline geraken de Omega-3 vetzuren niet diep genoeg in de cellen en zal het weinig doen dat je gezondheid ten goede komt. Maar dankzij 450mg fosfolipiden per portie, integreert Organico Superba™ Krill Olie 60% beter in de celstructuur en passeert het de bloed-hersenbarrière. Je voelt dat het werkt, SNEL.
 • Organico Superba™ Krill Olie wordt met trots in een Nederlandse Bio-pharma geproduceerd in een door de Nederlandse Voedsel en Waren Autoriteit geïnspecteerde en goedgekeurde GMP-faciliteit, zodat je kan vertrouwen op de zuiverheid, potentie en veiligheid ervan.
 • Organico Superba™ Krill Olie wordt ondersteund door onze 60-dagen 100% tevredenheidsgarantie en 'Lege Pot'-garantie, zodat je het vandaag nog VRIJBLIJVEND kan proberen zonder enig risico!
 • Organico Superba™ Krill Olie biedt snelwerkende, langdurige ondersteuning, in twee kleine, gemakkelijk in te slikken soft gels zonder nasmaak, oprisping of 'visboertjes'.
 • Organico Superba™ Krill Olie bevat choline en de krachtige antioxidant astaxanthine dat erkend wordt voor zijn anti-aging gezondheidsbevorderende onderdrukking van vrije radicalen.
 • Organico Superba™ Krill Olie is stabieler en meer bio-efficiënt dan typische omega-3's. Het verbetert de huid, botten, gewrichten, hersenfunctie, cholesterol niveau's, bloedsomloop, bloedsuikerspiegel en optimaliseert de vetverbranding.

Vergeet Dus Omega-3 Visolie

Eén dagdosering premium Organico Superba™ Krill Olie heeft meer effect en gezondheidsvoordelen dan gelijk welke andere soort en dit voor minder dan de prijs van een kopje koffie...

Geniet van de kracht van de best opneembare Omega 3's, die dieper doordringen in je cellen en voel de totale opname van gezonde EPA en DHA vetzuren en ervaar dadelijk...

een jongere, gladde, gezonde huid - pijnloos en makkelijk bewegen dankzij flexibelere gewrichten - een verfrist geheugen dankzij vernieuwde impulsen in je hersenen - meer energie dankzij een sterker, gezonder hart - stabiele bloedsuikerspiegel - gezonde bloeddruk dankzij betere cholesterolwaarden, kortom... je voelt jezelf 20 jaar jonger.


Voedingswaarden + Label
Bekijk hier het gedetailleerde label...

Cholesterolwaarden terug positief!

Ik hou van deze dingen. Ik heb van nature een hoog cholesterolgehalte, dus besloot ik dat ik visolie moest nemen. Onderzocht wat en kwam tot de conclusie dat organico krillolie de beste kwaliteit voor zijn geld bood. Kocht drie maand geleden mijn eerste potje hiervan en kreeg zojuist mijn vierde potje binnen. Het komt steeds correct toe en goed verpakt.

Ik had mijn cholesterol al een lange tijd niet laten controleren, en nu blijken alle waarden postief te zijn. Deze krill zorgt er echt voor dat ik me beter voel. Mijn huid is over het algemeen gladder en ik heb nooit geen pijn meer in mijn gewrichten (had enige lichte gewrichtspijn door algemene dagelijkse dingen). Al met al gewoon een goede kwalitatieve toevoeging aan een gezond voedingspatroon.

Riet Van De Vooren, Hillegom

Geweldig voor stijve gewrichten!

Wat een verschil Katja, deze krills zijn een reddende engel in nood! Dank je.
Ik brak mijn been vlak boven mijn enkel 4 jaar geleden en mijn enkel is 's morgens stijf als ik uit bed kom en zelfs na lange periodes te hebben gezeten. Let op, ik ben nog maar 34. De stijfheid en ongemakkelijkheid van mijn enkel hebben het joggen bemoeilijkt. Ik loop ongeveer 3-5 keer per week. Heb al jaren verschillende omega-3 en krill supplementen geprobeerd maar zonder veel soelaas. Ik kwam via je nieuwsbrief jouw organico krill-olie tegen en dacht dat ik het nog maar eens een kans zou geven om te zien of deze mijn enkel zouden helpen.

En ik ben zeker blij dat ik dat gedaan heb !!! Als ik deze volgens de aanwijzingen neem, word ik niet langer stijf wakker! Ze zijn mijn wonderdoener. Mijn enkel schuurt ook minder vaak en is niet pijnlijk en stijf als ik jog. Ik ben zo blij dat ik deze heb gevonden en ze zijn nu een vast onderdeel bij iedere maaltijd. Hoewel de softgels kunnen ruiken naar vis in het potje, hebben ze geen visachtige nasmaak of smaken ze zoals visolie. Ik raad ze ten zeerste aan.

Sandra Valkeniers, Kampenhout

Probeer Het Vrijblijvend!

Normaal is Organico Superba™ Krill Olie verkrijgbaar in onze online shop voor €59,95 per potje. En wanneer je voelt hoe snel het werkt om je jonger en vitaler te voelen, ga je ermee akkoord dat het elke cent waard is.

Maar vandaag kan je vrijblijvend kennis maken met Organico Superba™ Krill Olie en bieden we je tot 35% introductiekorting aan!

Je ontvangt een potje op ware grootte met 90 kleine, makkelijk in te slikken soft gels - dat is een ruime en VOLLEDIGE voorraad voor een maand -- om vrijblijvend te proberen.

En deze korting blijft geldig zolang je klant blijft, dus ook nadat deze introductie-promotie is afgelopen ontvang jij iedere maand jouw potje met jouw korting wanneer je nu een maandelijkse levering wenst.

Bovendien stuur ik het je dadelijk zelfs met gratis verzending(normaal +€5,95) toe.

Je hebt gezien hoe een hoogwaardig krill olie supplement zoals Organico Superba™ Krill Olie jou gemakkelijke, comfortabele, pijnvrije mobiliteit ... scherpere visie ... verbeterd geheugen, gezonde bloedsomloop, bloedsuikerspiegel... een gelukkiger, rustigere geest, vrij van stress, angst, en depressie ... en nog veel meer bezorgt.

Dit is je kans om Organico Superba™ Krill Olie vrijblijvend te proberen!

Geweldig product!

Organico Krill is veel beter dan andere visolie-supplementen; zij het, prijziger. Dit gezegd zijnde, investeert u in een product van zeer hoge kwaliteit, dus gerechtvaardigd. Organico Labs staat op zichzelf en dit geldt voor al hun supplementen. Gebruik ook de greens die absoluut top zijn.

Nancy De Coninck, Brasschaat

Topklasse krillolie

Ik gebruikt nu al ongeveer 6 maanden Organico Labs en ze zijn nog steeds mijn bedrijf voor wat betreft supplementen ... zonder twijfel de beste kwaliteit ooit gebruikt. Hun krillolie is veruit de beste van allemaal. Perfecte doseringen en laat mijn gewrichten als nieuw aanvoelen. Zal alleen Organico krill olie gebruiken, niets anders. Bedankt Katja voor de allerbeste kwaliteitssupplementen met redelijke prijzen.

Hein Van Doornik, Borculo

EÉN POTJE
Organico Superba™ Krill Olie
(90 softgels)

(€69.95 per potje)
€49

GRATIS Verzending

Een Potje, €49 Per Maand

 • STEEDS OPZEGBAAR!

DRIE POTJES
Organico Superba™ Krill Olie
(270 softgels)

€43.32 per potje
€129

GRATIS Verzending

Drie Potjes, €129 Per Maand

 • STEEDS OPZEGBAAR!

Drie Potjes
Eénmalige bestelling

ZES POTJES
Organico Superba™ Krill Olie
(540 softgels)

€39.83 per potje
€239

GRATIS Verzending

Zes Potjes, €239 Per Maand

 • STEEDS OPZEGBAAR!

Zes Potjes
Eénmalige bestelling

Deze visolie heeft mijn idee over supplementen veranderd!

1) Smaak: Er is een bijna zoete smaak als je deze capsule voor het eerst in je mond stopt
2) Afdronk: geen.
3) "Maaggevoel": Ik weet niet zeker of het de spijsvertering is of een ongemakkelijke maag die visboertjes veroorzaakt? Maar ik kan wel zeggen dat deze krillolie van Organico geen van beide heeft. Ik boer nooit een visachtige smaak of voel me alsof ik spijsverteringsproblemen heb.
4) Ingrediënten: Heeft beide essentiële delen van visolie.
5) Gevoel: GEWELDIG. Ik neem dit op een regime van "ontbijt met ontbijt" en "lunch met lunch". Mijn gezamenlijke problemen - ik ben ze bijna vergeten en ik voel me goed.
6) Voordelen: ik heb veel onderzocht - en iets blijft zeer consistent wanneer mensen praten over Organico. Katja heeft veel moeite gedaan om 'zuiver' en eerlijk te zijn. Al haar supplementen zijn rechttoe rechtaan en niet vol met vulstoffen om u een vals gevoel te geven.

Ik kan dit supplement ten zeerste aanbevelen en heb vandaag - een potje gekocht voor mijn moeder en zus.

Inge Spaas, Bochelt

Dramatisch verlaagde triglyceriden, verminderde chronische ontsteking

Ik had nooit gedacht dat ik, van alle mensen, krill olie zou gebruiken. Hoewel ik nooit problemen met cholesterol heb gehad en echt geen problemen heb met gewicht, bloedsuikerspiegel, bloeddruk enz., Toonde een routinematig controle een paar maanden geleden aan dat mijn triglyceriden zeer hoog waren. Terwijl we dit met mijn arts bespraken, besloten we dat de oorzaak waarschijnlijk te wijten was aan het feit dat ik graag veel brood bak en eet.

Ik besloot om alle zetmelen van mijn dieet drastisch te verminderen en met de aanmoediging van mijn arts, begon ik ook deze krill olie te nemen. Binnen twee maanden waren mijn triglyceriden met meer dan 100 punten gedaald - en dat was na het nemen van slechts één capsule per dag samen met die verandering in het voedingspatroon. Verbazingwekkend genoeg merkte ik ook dat ik niet langer anti-inflammatoire medicijnen hoefde te gebruiken sinds ik dit gebruikte. Als je bedenkt dat ik sinds mijn tienerjaren auto-immuun gerelateerde ontsteking / artritis heb gehad, is dit een heel grote zaak. Ik heb ook niet de maagklachten die ik altijd had door die pijnstillers te nemen.

Als u problemen heeft met ontstekingen en / of als u problemen heeft met triglyceriden, is het eerste dat ik zou aanraden om deze krill olie te gebruiken. Je lichaam zal je bedanken.

Tine Jimminck, Hoofddorp

Haast je! Slechts 1000 Potjes met
tot 35% introductie-korting beschikbaar

Ik geloof echt dat Organico Superba™ Krill Olie je zal helpen je gezondheid en levenskwaliteit te verbeteren op manieren die je jezelf niet eens kunt voorstellen.

Maar de enige manier om het zeker te weten, is door vrijblijvend je potje(s) Organico Superba™ Krill Olie te bestellen en het zelf te proberen.

Het enige dat je hoeft te doen om jouw potje(s) aan te vragen, is hieronder je keuze te maken. Dat brengt je naar de beveiligde bestelpagina waar je ons kunt vertellen naar waar we je potje(s) Organico Superba™ Krill Olie dienen op te sturen.

We verpakken en verzenden jouw potjes Organico Superba™ Krill Olie in de komende 24 uur. En je kan de getraceerde (GPS) verzending morgen al verwachten.

Maar je moet je wel haasten! We kunnen slechts 1000 potjes Organico Superba™ Krill Olie apart zetten voor deze vrijblijvende introductie-promotie.

En als die 1000 potjes weg zijn, zijn ze weg. Sorry.

Ga je gang en maak hieronder je keuze om je potje(s) Organico Superba™ Krill Olie aan te vragen voordat iemand anders met je korting gaat lopen.

Je bent op ieder moment beschermd door onze 60 dagen 100% Tevredenheids-Lege-Pot-Garantie. Dit is een vrijblijvend, RISICOLOOS aanbod.

Let Op! Op dit moment zijn er nog slechts -- 421 -- Promotie potjes beschikbaar.

EÉN POTJE
Organico Superba™ Krill Olie
(90 softgels)

(€69.95 per potje)
€49

GRATIS Verzending

Een Potje, €49 Per Maand

 • STEEDS OPZEGBAAR!

DRIE POTJES
Organico Superba™ Krill Olie
(270 softgels)

€43.32 per potje
€129

GRATIS Verzending

Drie Potjes, €129 Per Maand

 • STEEDS OPZEGBAAR!

Drie Potjes
Eénmalige bestelling

ZES POTJES
Organico Superba™ Krill Olie
(540 softgels)

€39.83 per potje
€239

GRATIS Verzending

Zes Potjes, €239 Per Maand

 • STEEDS OPZEGBAAR!

Zes Potjes
Eénmalige bestelling

Geen visboertjes, perfecte cholesterol!

Deze softgels zijn zo gemakkelijk in te nemen en er zijn helemaal geen visboeren. Heb online zelf onderzoek gedaan en Organico krills zijn veel krachtiger en zuiverder dan andere visolie, dus heb ik ze een keer geprobeerd. Ik heb er 2 per dag ingenomen. Ik heb wat genetische aanleg voor cholesterolproblemen. Nadat ik mijn bloed had laten controleren zeiden ze dat ik perfecte resultaten had! Natuurlijk eet ik goed en doe ik andere dingen voor mijn gezondheid, maar ik vind Organico Krill een belangrijke aanvulling voor mijn gezondheid.

Tine De Bruijn, Waalwijk

Organico Krill Olie werkt voor het verminderen van hoge triglyceriden!

Mijn arts heeft dit supplement en DIT merk en de juiste dosering voor mijn hoge triglyceriden aanbevolen. Ze zei dat Organico krillolie effectiever is voor het verminderen van triglyceriden dan visolie. Triglyceriden zijn al begonnen af te nemen op mijn laatste afspraak tov het laatste bloedonderzoek. Ik ga terug in juni van dit jaar om bijgewerkte waarden te krijgen. Dit supplement is geweldig. Ik kan het echt aanbevelen.

Marco De Vijver, Tilburg

Deel desgewenst dit gezondheidsrapport

KWALITEITSGARANTIE ORGANICOLABS SUPPLEMENTEN: Organico Superba™ Krill Olie is een PREMIUM krill olie supplement waarvan je precies weet waar het vandaan komt en waarbij er geen sprake is van overbevissing. De visserij op krill vindt plaats in de zuivere Antarctische wateren, en staat onder volledige controle van de Commission for the Conservation of the Antarctic Marine Living Resources (CCAMLR). De visserij op krill is duurzaam en ecologisch verantwoord, waarbij gebruik wordt gemaakt van een nieuw ontwikkelde, gepatenteerde vangstmethode die geen onnodige bijvangst oplevert.

Alleen de beste Superba™ Krill Olie: Doordat krill laag in de voedselketen staat is de olie van nature vrij van zware metalen, PCB's en andere verontreiniging.

De verschillen in kwaliteit van diverse supplementen is enorm. Het is daarom belangrijk om goed geïnformeerd te zijn over welke specifiek bedrijf alleen de beste premium supplementen aanbiedt. Zeker voor voedingssupplementen geldt dat je meestal ontvangt waarvoor je betaalt.

Onze research-, ontwikkelings- en productie-kost is meestal hoger dan de gemiddelde verkoopprijs van online 'supplementen en drogisten' shops voor een supplement... Dergelijk supplementen (meestal ingevoerd uit China of VS) zijn echter een verspilling van je tijd -- en geld en kunnen schadelijk zijn voor je gezondheid. OrganicoLabs produceert en verdeeld enkel PREMIUM voedingssupplementen.

Wij verplichten u op geen enkele manier om OrganicoLabs supplementen te gebruiken. Bestel enkel bij OrganicoLabs wanneer u kwaliteit en resultaat verwacht. Doe uw eigen onderzoek en laat u niet misleiden. Op al onze PREMIUM supplementen hebt u een 60-dagen 100% Tevredenheids-garantie.

DISCLAIMER:
Verklaringen op deze website zijn niet geëvalueerd door de de Nederlandse Voedsel en Waren Autoriteit of officiële gezondheidsinstellingen van de overheid. Voedingssupplementen zijn NIET bedoeld om enige ziekte te diagnosticeren, te behandelen, te genezen of te voorkomen. Voedingssupplementen zijn niet bedoeld voor mensen met medische aandoeningen. Gebruik enkel zoals aangegeven, als een gezonde aanvulling op een gezonde levensstijl.De inhoud van deze site is alleen voor informatieve doeleinden en is niet bedoeld ter vervanging van professioneel medisch advies, diagnose of behandeling. Vraag altijd uw arts of een andere gekwalificeerde zorgverlener om advies over een medische aandoening, een vermoedelijke medische aandoening voordat u begint met een dieet, lichaamsbeweging of suppletie programma of voordat u een supplement neemt of ermee stopt. Alle vermelde studies en/of gezondheidsvoordelen hebben enkel betrekking op, en zijn enkel van toepassing op de specifiek vermelde studies met de hierin specifiek vermelde ingrediënten. Op geen enkele manier hebben deze vermeldingen betrekkingen op een specifiek voedingssupplement van Organicolabs, noch de bedoeling te insinueren dat gelijkaardige resultaten zoals vermeld kunnen behaald worden met voedingssupplementen. Organicolabs kan niet aansprakelijk of verantwoordelijk worden gesteld voor enig misverstand of misbruik van de informatie op deze site of voor enig verlies, schade of letsel veroorzaakt of vermeend te worden veroorzaakt, direct of indirect door het gebruik van, een behandeling, actie of toepassing. Getuigenissen, casestudy's en voorbeelden op deze website zijn resultaten die aan ons zijn doorgestuurd door gebruikers van onze supplementen, en weerspiegelen mogelijk niet de typische ervaring van de gebruiker, zijn mogelijk niet van toepassing op de gemiddelde persoon en zijn niet bedoeld om een bepaald resultaat te vertegenwoordigen of te garanderen dat iedereen dezelfde of vergelijkbare resultaten zal behalen.

Een voedingssupplement is GEEN medicatie en is enkel bedoeld als een gezonde aanvulling op een gezonde levensstijl.

Referenties:
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC3789637/ http://www.abacohealth.com/media/wysiwyg/krill-oil-cholesterol.pdf
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC4235028/ https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/29488138
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC4632328/
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/29182579
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC5004275/
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/projects/gap/cgi-bin/study.cgi?study_id=phs001288.v1.p1
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC4374210/
http://www.abacohealth.com/media/wysiwyg/krill-oil-cholesterol.pdfhttps://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC4678523/ https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC4557744/ https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC3285626/
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/29157255
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC4446753/
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/29182579
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC4583249/ https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/29372051

OVER ORGANICO LABS™

Na haar eigen ervaring van totale transformatie, heeft Katja Callens haar leven toegewijd om honderdduizenden anderen te helpen met afslanken en een optimale gezondheid te bereiken, dmv. verbeterende eetgewoonten, het juicen van groeten en superfoods, en aanvullende premium voedingssupplementen. Ben jij de volgende? En het beste is, dankzij Organico Superba™ Krill Olie gaat dit sneller, makkelijker! Voor meer boeiende tips om je gezondheids-, fitness- en lifestyle doelen te bereiken, kan je Katja te pakken krijgen op haar populaire blog van Het MDP of via organicogreenjuice.com.

Ingredienten| BESTEL NU! | Disclaimer | Terms & Privacy Policy

© 2009-2024 Organico Labs. All Rights Reserved

Retour Beleid


Organico Labs Garantie: Organico streeft ernaar om je volledig tevreden en gerust te stellen. Daarom bieden we een 30-dagen geld terug garantie. Als je op bepaald moment besluit dat dit niet de meest voedzame, heerlijke superfood mix op aarde is, onthoud dan dat je beschermd bent door de hoogste standaard 100% geld-terug-garantie. Stuur ons gewoon de lege pot(ten) terug en wij betalen je tot de laatste cent terug, zonder vragen te stellen. Als je na 30 dagen gebruik, ongelukkig bent en je zou een terugbetaling willen, dan vind je hier precies wat je moet doen:

-Neem contact op met het Organico team via [email protected] van maandag tot vrijdag tussen de 9.00 uur en 17.00 uur. Wij geven je dan graag ons retouradres, zodat er geen materiaal verspild wordt en een retournummer ter bevestigen. Dit is een makkelijk en moeiteloos proces.


-Geef de lege pot terug, samen met de ontvangen Organico-factuur en het bevestigingsnummer dat je toegewezen hebt gekregen.

-Het is jouw verplichting om de retourpost te betalen, en we raden je aan om de tracking en bevestigingsnummer voor controle te bewaren. Opmerking: Wij moeten de pot binnen 60 dagen na de oorspronkelijke aankoopdatum ontvangen, zodat de restitutie geldig is.

-Wij zullen uw volledige bestelling terugbetalen, exclusief verzendkosten, zolang alle ingekochte potten worden teruggestuurd.

-We kunnen geen wederverkoop van Organico-producten toestaan, zodat lege potten alleen worden terugbetaald nadat voldoende tijd is verstreken voor een klant om Organico greens zoals aangegeven te drinken.

Deze richtlijnen werden gecreëerd om je tevreden te houden, terwijl we tegelijkertijd ervoor zorgen dat we de komende jaren een kwaliteitsproduct kunnen aanbieden aan andere gelukkige klanten. Organico greens terugsturen zonder te voldoen aan ons beleid zal helaas tot gevolg hebben dat uw transactie niet terugbetaalbaar wordt.

Nadat je de bovenstaande stappen hebt nageleefd, geef ons dan voldoende tijd voor verzending, kwaliteitscontrole en communicatie met betaalsystemen en banken, terwijl je geduldig wacht op je terugbetaling.