Collageen helpt tegen cellulitis

Cellulitis treft tot 90 procent van de vrouwen op een bepaald moment in hun leven. Er is geen snelle oplossing en crèmes komen simpelweg niet aan de wortel van het probleem.

Nieuw onderzoek toont aan dat het mogelijk is om cellulitis van binnenuit te verbeteren door het aan te vullen met bepaalde soorten bioactieve collageenpeptiden.

Wat veroorzaakt cellulitis?

Er zijn verschillende problemen die bijdragen aan een persoon die cellulitis ontwikkelt. Omdat 90 procent van de vrouwen en slechts 10 procent van de mannen cellulitis ervaart, is er duidelijk een verband tussen oestrogeen en cellulitis.

Mannen die cellulitis krijgen, hebben meestal lage androgenen (zoals testosteron). Vochtretentie / lymfatische stagnatie, vetzuuropbouw, ontstekingsweefselstress en een afbraak van het bindweefsel onder de huid spelen allemaal een rol bij cellulitis.

Hoe Cellulite van binnenuit te verbeteren

Naast beweging en het volgen van een evenwichtig dieet zoals Het Mentale Dieet Plan, ondersteunt onderzoek het gebruik van aanvullende bioactieve collageenpeptiden om gezondere collageen productie te stimuleren om cellulitis te verbeteren.

Een dubbelblind, gerandomiseerd, placebo-gecontroleerd onderzoek met 105 vrouwen van 25 tot 50 jaar oud toonde aan dat een dosis van 2,5 g PEPTAN® B collageenpeptiden de golving van de huid na 3 maanden verminderde, met nog meer uitgesproken resultaten na 6 maanden.

Collageenpeptiden zijn herkenbaar aan fibroblasten (carpentercellen die nieuw collageen maken) in de dermale (diepe) huidlaag als gebroken collageenstrengen. Dit signaleert het lichaam om nieuwe collageenstrengen te repareren en te maken. Het remodellerings- en reparatieproces verbetert de matrix en resulteert in minder cellulitis.

Organico Turbo Collageen bevat PEPTAN® B collageenpeptiden samen met andere voedingsstoffen die helpen om collageen en de huid te versterken.

Sommige mensen met hormonale onevenwichtigheden, vochtonevenwichtigheden en te veel ontstekingen hebben mogelijk extra voedingsondersteuning nodig. Organico Turbo Collageen biedt extra ondersteuning om de bloedsomloop, lymfecongestie, weefselherstel en hormoonbalans te verbeteren.

Cellulitis is meer dan alleen een cosmetische ergernis.

Wil Jij Een Strakkere, Jongere, Jeugdige Huid?Probeer dan deze 50  SchoonheidsRecepten zodat jij jouw huid kan verjongen met lekkere, gezonde voedingsmiddelen!

Ontvang vandaag GRATIS deze 50 'schoonheidsrecepten' die je huid stralend, strak en jonger maakt. En ze zijn echt lekker!

De overduidelijke kuiltjes in de huid van cellulitis suggereert dat er iets niet helemaal goed is in het lichaam.

Met enkele eenvoudige eetpatroon- en levensstijlveranderingen en enkele nuttige voedingsstoffen, kun je het uiterlijk van cellulitis verbeteren en tegelijkertijd jouw gezondheid verbeteren.

Begin vandaag nog en je zult blij zijn dat je dat gedaan hebt voor het bikini seizoen!

Het Ultieme Anti-Aging Supplement?

Organico Turbo Collageen - pot

Organico™ Turbo Collageen werd gebaseerd op één kernconcept:

De natuur biedt de beste oplossingen…

En geen enkel door de mens gemaakte chemische stof kan ermee concurreren…

Ik geloof dat de moderne wetenschap de beste stoffen uit dat wat de natuur ons geeft, kan extraheren en ze kan vermengen tot het
beste anti-aging supplement op de markt…

En ik doe er alles aan om je te helpen je mooi te voelen op een natuurlijke manier…

Daarom heb ik samengewerkt met één van de beste formulerings- en anti-aging laboratoria ter wereld(PEPTAN® B) om je een premium, natuurlijk bioactief collageen supplement te bezorgen, dat maatschappelijk verantwoord is dat je de resultaten geeft die je verdient… mede dankzij de krachtige antioxidanten uit bosbessen en Vitamine C.

Organico™ Turbo Collageen is het enige anti-aging supplement dat 4 klinisch bewezen natuurlijke oplossingen combineert in één fantastisch drankje…

Zodat  je na enkele weken al een jongere huid en soepeler lichaam kan zien – en kan observeren hoe de jaren week na week uit je gezicht verdwijnen…

Drink dagelijks een fris glas met een schepje Organico™ Turbo Collageen om een jongere huid in de spiegel te zien… en je spieren, gewrichten en lichaam jonger te voelen worden naarmate de weken verstrijken…

Geniet ervan!

Vitale groetjes,

Onthoud, we doen dit samen.

Katja Callens
OrganicoLabs™
On a Mission For Nutrition

P.S. Organico™ Turbo Collageen werkt binnen 1 à 2 weken vanwege het bijna-onmiddelijk opspanningseffect dankzij de bioactieve PEPTAN® B collageen eiwit peptides en de krachtige antioxidanten uit bosbessen en Vitamine C

En het werkt op lange termijn omdat het de 3 biologische oorzaken van anti-aging aanpakt waardoor onze huid er “oud uitziet” en onze spieren en botten pijnlijk aanvoelen…

En dit in slechts 7 seconden per dag…

Klik Hier om het volledige gezondheidsrapport te lezen en ontdek hoe Organico™ Turbo Collageen je jouw tweede jeugd laat beleven met de kracht van de natuur… en je terug laat zien en voelen hoe jij al altijd gevoeld hebt… jong en mooi. 

Deel desgewenst dit artikel

>