Gezondheid… Wat Is Jouw Waarom?

Voor de meeste mensen is de gezondheid iets ‘vanzelfsprekend’, iets normaals wat we gewoon zijn om iedere dag te hebben. We staan er dan vaak ook niet bij stil, noch zijn we bewust dankbaar wanneer we weer een dag optimale gezondheid hebben mogen ervaren. Of erger nog,…, we doen er nauwelijks moeite voor om  s’anderdaags weer van zulke, optimale gezondheid te mogen genieten. Jouw gezondheid is je allergrootste rijkdom. Eigenlijk is je gezondheid het enige wat je echt hebt, en waar je 24 op 24 uur van kan genieten. Het is pas wanneer je jouw gezondheid niet meer hebt, dat je beseft hoe fantastisch ze wel is.

Een gaatje in je tand, een beetje pijn in je onderrug, een oorontsteking, een verkoudheid… en je realiseert je hoe heerlijk gezondheid eigenlijk is.

Voor velen zijn echter zware gezondheidsproblemen pas een signaal om misschien ‘iets’ meer aandacht te gaan besteden aan hun gezondheid.

Dit is jammer, en helaas komt het besef soms ook te laat.

Zelf voel ik me bevoorrrecht en vereerd dat ik mijn eigen ervaring en bergen kennis en studie over gezondheid al bijna tien jaar mag delen met honderdduizenden lezers zoals jij.

Ik vind het fantastisch om je te inspireren om er zelf ook mee aan de slag te gaan met als doel –  meer energie krijgen, lekker in je vel zitten, je gezondheid boosten en een krachtige mindset ontwikkelen.

Zodat je niet anders meer wilt dan goed voor jezelf zorgen met een gezonde lifestyle die je toelaat om het maximale uit je dagelijks leven te halen.

Voorpagina tijdschrift van Alpha Detox met een snelstartgids van 5-daagse Detox

Ontvang 22 Verrukkelijke en Makkelijke Juice Recepten voor Meer Energie, Focus en Optimale Stofwisseling!

Reset Je Lichaam, Reset Je Leven...

De beste kwaliteit van leven. Eruit halen wat erin zit. Niet alleen voor jezelf, maar ook voor je partner en kinderen, je familie en vrienden, je professionele ambities, je dromen….

Want één ding is zeker; wanneer je goed in je vel zit, gaat alles veel vlotter.

Je blaakt van de energie, je hebt het gevoel dat je de wereld aan kan, je voelt je gelukzalig in je vel en je realiseert zaken die je niet voor mogelijk had gehouden.

Dit is optimaal genieten van je gezondheid en je gezondheid tevens optimaal benutten voor een zorgeloze toekomst.

Het begint allemaal met je MINDSET

Er hoeft maar één ding te gebeuren in je leven waardoor je de shift maakt en je makkelijk andere, gezondere keuzes maakt.

Zo ontmoette ik negen jaar geleden toevallig in Maastricht een vrouw in haar prille vijftiger jaren met meer dan 40 kilo overgewicht, ademhalingsproblemen, hoge bloeddruk en… ze had enkele maanden ervoor de ultieme waarschuwing gekregen, een hartinfarct.

Zij zat echter niet bij de pakken neer, ze was niet zielig maar juist superkrachtig.

Ze ging voor een gezonde leef- en eetstijl en was blij dat ze mijn kersverse blog gevonden had, de tips was beginnen toepassen en resultaat van haar acties begon te merken.

Ze voelde zich elke dag wat beter en bovenal … ze had hoop!

Ik weet nog goed toen ze tegen mij zei: “Wat goed Katja dat jij hier al mee bezig bent terwijl… je NIET ziek bent….. ik wilde dat ik jouw blog en tips eerder had gekend en toegepast, dan was ik wellicht niet ziek geworden”.

Haar woorden lieten een diepe indruk op me na en enkele weken later… toen ik Het Mentale Dieet Plan lanceerde, en mensen begon te coachen om gezonder te leven en dus “deed wat ik deed”, merkte ik dat zij een grote “waarom” van mij was geworden.

Het was niet meer enkel voor mezelf dat ik jaren achter een oplossing gezocht had om geen joJO meer te hebben, om een gebalanceerd gewicht te hebben, om mezelf constant fysisch en mentaal fit te voelen,…,

het was nu ook voor haar, deze onbekende goedlachse vrouw die helaas jaren aan haar gezondheid verzaakt had, en nu terug inspiratie en hoop gevonden had.

Het is voor JOU!

Je kunt jezelf waarschijnlijk de inspiratie, de energie en kracht voorstellen die ik dagelijks ervaar uit alle fantastische verhalen en resultaten die ik te horen krijg van lezers zoals jij.

Dit is werkelijk fantastisch! En, het bevestigt wat ik hierboven vermeldde… “Dit is optimaal genieten van je gezondheid en je gezondheid tevens optimaal benutten…”

Mijn persoonlijke ‘waarom’ transformeerde mijn gezondheid en gaf me vervolgens de energie, kracht en inspiratie om de gezondheid van honderdduizenden deelnemers en lezers zoals jij positief te beïnvloeden.

Daar ben ik iedere dag enorm dankbaar voor. En ik ben me ook bewust van het voorrecht en de verantwoordelijkheid die dit met zich meebrengt.

Vandaar dat ik je vraag: Wat is jouw “WAAROM”

Waarom wil je gezonder eten?
Waarom wil je een gebalanceerd gewicht?
Waarom wil je meer groenten en fruit eten?
Wat is jouw reden of waarom wil je iets veranderen aan je levens- en eetgewoonten?

Dit is voor iedereen anders:

  • De één heeft met een grote gezondheidsuitdaging te maken en ziet in dat het roer om moet.
  • De ander wil wat afvallen, is niet blij met zichzelf en is het nu echt HELEMAAL ZAT!
  • Sommigen willen graag preventief aan de slag, want ze willen hun kinderen en kleinkinderen in goede gezondheid op zien opgroeien.
  • Sommige mensen zien in dat de voedingsindustrie ons dagelijks bedot waardoor je niet meer de juiste nutriënten binnenkrijgt en net meer gifstoffen.
  • Anderen willen gewoon meer groenten en fruit omdat ze beseffen hoe belangrijk deze zijn voor je dagdagelijkse gezondheid.
  • Weer iemand anders heeft kwalen waar ze vanaf wil
  • of je bent doorlopend moe en hebt er alles voor over om WEER FIT te zijn.

Hoe dan ook…

Wanneer JOUW WAAROM groot genoeg is, neem je actie en hou je vol!

En als die “waarom” er is en daardoor je mindset (of shift) is ontstaan, dan komt er een kracht in je naar boven en… is er zoveel wat je aankan!

Met voeding, lifestyle (in de breedste zin van het woord) en mindset. Je maakt vanzelf betere keuzes.

En als je focus blijft houden op jouw waarom,  dus niet uit angst of moeten, maar vooral omdat je zelf de keuze maakt en zonder stress jezelf het beste gunt, dan kom je erachter dat je ENORM krachtig bent!

Je komt in een opwaartse spiraal… niet alleen qua juiste voeding, je gaat je niet alleen fitter en helderder voelen, maar je krijgt ook het gevoel dat je het waard bent, dat je alles kan!

Je komt in een positieve energetische spiraal die je steeds blijer en energieker maakt.

En hoe geweldig is dan om met deze “veranderingen”, stap voor stap, niet alleen jezelf gezonder en blijer te maken, maar ook de wereld om je heen mooier te maken…. niet alleen omdat jijzelf blijer en gezonder voelt en meer uit je leven haalt, maar ook omdat je een inspiratiebron wordt voor je partner, je kinderen, je omgeving.

En last but not least.…. je geniet terug volop van je optimale gezondheid en vrijheid, zonder iedere dag met kopzorgen te moeten rond te lopen.

Dit is waarom ik doe wat ik doe.
Dit is waarom ik dagelijks mijn blogs schrijf.
Dit is waarom ik jou aan een gebalanceerd gewicht en gezondheid help.
Dit is waarom ik je aanmoedig om veel meer groenten en fruit te eten.
Dit is mijn missie. En ik beleef mijn missie op de eerste plaats iedere dag zelf, samen met ons gezinnetje.

En dit is nu ook waar mijn ORGANICO avontuur en Alpha detox over gaat – met liefde voor jezelf, je partner en kinderen.

De voedselindustrie heeft ons bedrogen – een tomaat is niet meer de tomaat van vroeger.

Nochtans is er niets veranderd aan het feit dat we dagelijks een flinke portie groenten nodig hebben.

Alleen, je zou nu haast dagelijks een dubbele portie groenten moeten eten om nog dezelfde nutriënten binnen te krijgen als pakweg dertig jaar geleden.

Nutriënten,…, die absoluut noodzakelijk zijn voor een optimale gezondheid, nutriënten die PREVENTIEF werken voor jouw toekomst!

Vandaar dat ik je wil aanmoedigen om met slowjuicen te beginnen, en de heerlijke green juice recepten hier op de blog uit te proberen. Green juices zorgen er immers voor dat je de voedingsstoffen direct en veel sneller opneemt in je lichaam. En zo de dagelijkse tekorten aanvult die je lichaam echt wel nodig heeft.

Tenminste, wanneer jij gesteld bent op je gezondheid, vandaag en… morgen!

Maar dan komt het volgende probleem van onze welvaartstaat…

Geen Tijd!

En toegegeven, slowjuicen kost vrij veel tijd. En er komt redelijk wat bij kijken.

Zelfs een gezondheidsfreak zoals ik, komt er niet meer toe om dagelijks twee, drie kilo extra groenten te kopen, te persen,… de afwas te doen…

Nochtans heb ik de ‘Rolls Royce van de slowjuicers’, een Angel, vind het best leuk om te doen, vind mijn sapjes echt lekker en geniet ervan met heel het gezin als… ik er de tijd voor neem.

En, waar ik vroeger gemiddeld vijf, zes keer per week aan het persen was, betrapte ik me er hoe langer, hoe meer op, dat ik er soms nog nauwelijks twee keer in de week een green juice maakte…

Met mijn gezondheid, die van mijn dochter en partner, als grootste slachtoffer.

En dit wil je niet laten gebeuren. Zonder je gezondheid sta je nergens, dat weten we ondertussen allemaal.

Goed Nieuws

Gelukkig is er goed nieuws voor je gezondheid en twee simpele manieren om je lichaam te voorzien met die extra dosis noodzakelijke voedingsstoffen, vitaminen, mineralen en anti-oxidanten.

De eerste is discipline en in je drukke schema tijd afblokken om te slowjuicen en te ervaren wat die dagelijkse versie portie nutriënten voor je betekenen.

Niet alleen vandaag of morgen, maar misschien meer binnen vijf jaar, tien jaar, twintig jaar.

Want geloof me, dan wil jij jezelf nog steeds even fit en alert voelen als vandaag!

Hoe beter jij je ‘waarom’ kent, hoe makkelijker je hier toe komt.

En omdat ’tijd’ een schaars maatschappelijk fenomeen is geworden, ben ik voor mezelf ook gaan zoeken naar een tweede gezond alternatief –  de greens en nutriënten extra innemen als een supplement.

En, geloof me als ik je zeg dat ik er talloze heb geprobeerd, de ene al beter dan de andere, maar niets waar ik mezelf echt goed bij voelde.

Of het was de smaak die echt niet te harden was, of de samenstelling en kwaliteit kwamen niet door de basis labo-testen die ik heb laten uitvoeren.

Kortom, het heeft me meer dan anderhalf jaar gekost om de Organico Turbo Green Juice te laten ontwikkelen waar ikzelf de eerste en desnoods enige klant van zou zijn.

En ik ben zeer blij met het resultaat en vooral de positieve gevolgen ervan.

Maar liefst 27 bio-gekweekte groenten- en fruitsoorten, aangevuld met 11 bewezen superfoods, in één glas, in dertig seconden klaar en geconsumeerd.

Of je nu tijd hebt of niet, de discipline hebt om zelf te slowjuicen of niet (ik zit ondertussen terug aan een gezonde 4 keer per week, al kost het me wel extra inspanning), één ding ontzeg ik mezelf, mijn dochter en partner niet meer… minstens één glas Organico greens per dag.

Waarom? 

Gewoon omwille van mijn ‘waarom’!

Vandaar, ga op zoek naar jouw ‘waarom’ en neem vervolgens actie!

Investeer in een goede slowjuicer, best een horizontale (want wanneer je gaat slowjuicen mag tarwegras niet ontbreken). Begin vervolgens met de eenvoudige doch supergezonde green juice recepten hier op de blog en maak er (liefst) een dagelijkse gezonde gewoonte van. Na enkele weken zal je versteld staan wat dit voor jouw gezondheid en die van je gezin betekent!

Mocht je niet altijd tijd hebben om zelf te juicen, of zie je op tegen de boodschappen of afwas, probeer dan eens een Organico TURBO Green Juice™.

organico turbo green juice - potOrganico Turbo Green juice™ bestaat immers uit maar liefst 27 verschillende groenten- en fruitsoorten, aangevuld met 11 Superfoods zoals tarwegras, spirulina, chorella, citroen, munt, groene thee etc.

En dit in een uitzonderlijk hoge concentratie.

Dit maakt dit drankje op zich ettelijke malen voedzamer dan gelijk welk juice recept dat je zou klaarmaken.

En het smaakt bovendien nog lekker zoet-fris zodat je zou twijfelen dat je wel een gezonde juice aan het drinken bent wanneer je het niet al zou weten.

Ontdek wat je verder nog meer gaat beleven met je Organico Turbo Green juice en wat het voor je gezondheid en stofwisseling betekent…

 

Geniet ervan!

Vitale groetjes,

Onthoud, we doen dit samen.

Katja Callens
Organico TURBO Green Juice

P.S. Geen juicer? Geen probleem!
Organico Turbo Green juice is een vernuftig samenstelling van maar liefst 27 verschillende groenten- en fruitsoorten, in combinatie met 11 superfoods waaronder tarwegras, spirulina, citroen, munt, druivenpit, groene thee en meer. Ik heb deze greens ontwikkeld voor drukke vrouwen (zoals ik) en mannen die op zoek zijn naar een manier om hun gezondheid een boost te geven en hun gezonde lifestyle te behouden zonder te veel tijd of geld te spenderen in de keuken.

Deel desgewenst dit artikel

>