20 Fantastische Voordelen van Tarwegras Sap

Ik heb tarwegras leren kennen in de tijd dat ik een Senior Mentor was voor Anthony Robbins en heb hiervan ondertussen de kracht mogen ervaren, zowel lichamelijk als geestelijk. Nooit eerder voelde ik mij zo goed… en het enige wat ik telkens weer dacht was: “Waarom heb ik dit niet eerder ontdekt?” En dan heb ik het dus over de talrijke voordelen van het oh zo krachtige tarwegras sap!! Je zal compleet versteld staan en… je zal jezelf waarschijnlijk hetzelfde afvragen als ik…

… ‘Waarom heb ik dit niet eerder ontdekt?!’

20 Voordelen van Tarwegras Sap

1. Eén van de grootste bron van vitamine A, C, D, K, B complex
2. Bevat de natuurlijke bron B17 (staat erom bekend te vechten tegen kankercellen zonder gezonde cellen aan te vallen)
3. Bevat plantaardig calcium, fosfor, magnesium, sodium, potasium in een gebalanceerde ratio
4. Zuivert het bloed en de organen (ook de lever)
5. Gaat giftige stoffen in het lichaam tegen
6. Vecht tegen bloedsuiker problemen
7. Helpt bij obstipatie
8. Wetenschap heeft bewezen dat het desinfecterend werkt door het doden van onvriendelijke bacteriën in het bloed, de lymfe en verschillende weefsels
9. Het bevat alle noodzakelijke aminozuren, het wordt door veel overheden beschouwd als een complete voeding
10. Kan zware metalen uit het lichaam halen (die opgeslagen zitten in weefsels)
11. Een kleine hoeveelheid tarwegras sap in het dieet kan tandbederf tegengaan
12. Helpt tegen huidproblemen zoals eczeem en psoriasis
13. Gorgel met tarwegras sap als je pijn in je keel heb
14. Het helpt grijze haren tegen te gaan
15. Helpt het lichaam rode bloedlichaampjes aan te maken (die zuurstof vervoeren naar iedere cel in het lichaam), tevens is het sap zeer goed voor witte bloedlichaampjes die het immuunsysteem een boost geven
16. Werkt goed tegen hoge bloeddruk
17. Kan de littekens in de longen verhelpen die ontstaan zijn door inademing van slechte lucht
18. Is een goede huidreiniger, heelt wonden en kan goed door de huid opgenomen worden (giet het sap over je lichaam in een warm bad, blijf 15 minuten in bad zitten, spoel je daarna af met koud water)
19. Tarwegrassap bevat veel chlorofyl. De wetenschapper Dr. Binscher zei dat chlorofyl “geconcentreerde zonnekracht” is. Het verhoogt de functie van het hart. Het is van invloed op het vaatstelsel, de darmen, de baarmoeder en de longen
20. Tarwegrassap is heel goed te gebruiken bij darmspoelingen. Het reinigt en heelt de darm (wand) en andere inwendige organen (binnen 3 seconde in lever).

En, ik zal er nog één extra voordeel van tarwegras bijgeven…

21. Het geeft je ongelofelijke energie. Je krijgt er zowel fysisch als mentaal een beter gevoel van!

Waar kan ik tarwegras sap kopen?

Dat is juist het leuke! …

… je kunt dit gras thuis zelf kweken en persen, of het simpelweg met één glas Organico Turbo Greens opdrinken. (begrijp je nu beter de ‘Turbo’ in de naam…!)

Dit is inderdaad vooral dankzij deze fantastische supergezonde voordelen van tarwe gras, en onze Organico Greens bevat ongeveer 50% puur bio gekweekt tarwegras!

Voorpagina tijdschrift van Alpha Detox met een snelstartgids van 5-daagse Detox

Ontvang 22 Verrukkelijke en Makkelijke Juice Recepten voor Meer Energie, Focus en Optimale Stofwisseling!

Reset Je Lichaam, Reset Je Leven...

Je zal echt versteld staan kijken welke metamorfose je zowel lichamelijk als mentaal beleeft wanneer je dit vanaf nu een dagelijkse gewoonte maakt voor een paar weken.

Daarna ben je overtuigd en geef je dit fantastische cadeau elke dag aan jezelf ,jouw lichaam en gezondheid!  – Zo simpel is het. En je kan het zelf maken!

Sinds ik ’s morgens tarwegras  (ong. 30 ml. – vers tarwegras of één glas Organico Greens) drink, voel ik mij stukken fitter, helderder in mijn hoofd en het geeft instant energie.

Ik kan mij bijvoorbeeld niet herinneren wanneer ikzelf, mijn dochter of partner, nog ziek geweest zijn?!

Geen griepje, geen dipje, geen keelpijn, oorpijn, geen ‘vapeurs’,… en ik heb het over verschillende jaren,…enfin, je begrijpt wat ik bedoel…

Fantastisch gewoon! Voor heel het gezin. En het is zo simpel om te doen…

Heb jij het nog nooit geprobeerd? Dan raad ik je echt aan om het eens een weekje te proberen en echt te voelen wat het met je doet.

Wanneer je dit nu al regelmatig drinkt…  Fantastisch! Doe zo verder en laat me zeker jouw geweldige ervaring weten!

Zelf drink ik beiden, zowel het zelf, vers geperste tarwegras – als mijn twee glazen koele Organico Turbo Green Juice.

Helaas schiet de eerste er nu en dan eens bij in,… wanneer ik gehaast ben of op reis, of het even te hectisch is.

Vers tarwegras wordt verkocht in bakjes met daarin groeiende kiemen die je zelf kunt knippen (oogsten) of, als gras in een luchtdichte zak verpakt ontvangen,  waarna je een slowjuicer gebruikt om het sap uit het gras te persen.

Een nadeel is wel dat degelijke slowjuicers pittig van prijs zijn.

Zelf heb ik een ‘Angel’ , een heuse investering (de ‘Roll’s Royce’) maar voor mij, het absoluut waard.

Tarwegras is niet te koop (voor zover ik weet) in een gewone winkel of supermarkt (of je moet een hele goede bio-winkel vinden).

Tarwegraspoeder

Een andere handige manier om ervan te genieten is dankzij een heerlijke  Organico Turbo Green Juice.

Doordat het gras onmiddellijk na het oogsten gedroogd wordt, blijven alle essentiële voedingsstoffen behouden.

En, zonder rompslomp en veel minder werk dus:  dagelijks 2 theelepels Organico Greens in een koel glaasje water of sap is voldoende.

Wat dat betreft kun je het dus vergelijken met het drinken van een flesje Yakult, maar dan veel gezonder.

Nagenoeg de helft van een portie Organico Greens bestaat uit biologisch tarwegraspoeder, verder aangevuld met 27 groenten- en fruitsoorten plus nog 10 andere superfoods. Stel je voor!

Mocht je niet altijd tijd hebben om zelf je tarwegras te persen, of zie je op tegen de boodschappen of afwas, probeer dan echt eens een Organico TURBO Green Juice™.

organico green juice - potOrganico Turbo Green juice™ bestaat immers uit maar liefst 27 verschillende groenten- en fruitsoorten, aangevuld met 11 Superfoods zoals tarwegras, spirulina, citroen, munt, groene thee etc.  En dit in een uitzonderlijk hoge concentratie.

Dit maakt dit drankje op zich ettelijke malen voedzamer maakt dan gelijk welk juice recept dat je zou klaarmaken.

En het smaakt bovendien nog lekker zoet-fris zodat je zou twijfelen dat je wel een gezonde juice aan het drinken bent wanneer je het niet al zou weten.

Ontdek wat je verder nog meer gaat ervaren met je Organico Turbo Green juice en wat het voor je gezondheid en algemeen welzijn betekent…

Wanneer drink je tarwegras sap?

Tarwegras kan op ieder moment van de dag gedronken worden. Het beste is om het sapje te drinken op een lege maag, een uur voor de maaltijd. Op deze manier is de opname van het sap maximaal. Er is geen limiet voor tarwegrassap op een dag.

Het is voor de meeste mensen voldoende om één of twee glaasjes van 30ml per dag te drinken. Als je twee glaasjes per dag drinkt, kan je het beste ’s ochtends en aan het eind van de middag een shotje nemen. Dit is een goede aanvulling voor je dagelijkse vitamines en mineralen. De enige manier om sap uit tarwegras te persen is door gebruik te maken van een slowjuicer.

Conclusie over tarwegras

Tarwegras lijkt dus misschien wat vreemd. Want… wie denkt er nu aan om gras te gaan eten?

Maar… wanneer je alle voordelen begint gewaar te worden, kom je gewoon tot de conclusie dat het een héél gezond sapje is.

Het is niet in de supermarkt te koop en dus wat omslachtig misschien, maar het loont wel de moeite.

Want wie wil er nu niet gezonder worden?

Het beste alternatief voor wanneer je het niet zelf perst met een slowjuicer,  is je tarwegras te drinken met een Organico Green juice.

Geniet ervan!

Vitale groetjes,

Onthoud, we doen dit samen.

Katja Callens
Organico TURBO Green Juice

P.S. Geen juicer? Geen probleem!
Organico Turbo Green juice is een vernuftig samenstelling van maar liefst 27 verschillende groenten- en fruitsoorten, in combinatie met 11 superfoods waaronder tarwegras, spirulina, citroen, munt, druivenpit, groene thee en meer. Ik heb deze greens ontwikkeld voor drukke vrouwen (zoals ik) en mannen die op zoek zijn naar een manier om hun gezondheid een boost te geven en hun lifestyle te behouden zonder te veel tijd of geld te spenderen in de keuken.

Deel desgewenst dit artikel

>