Ik Juice Veel Minder, En Dit Is Waarom

Ik juice veel minder, en dit is waarom.
Er is een betere manier om je dagelijkse greens binnen te krijgen zonder veel tijd en gedoe in de keuken. Wanneer je ’s morgens andere dingen te doen hebt is dit de green juice die je nodig hebt.

=> De nieuwe manier om je greens binnen te krijgen.

Het juicen van groenten is de BESTE manier om gemakkelijk een enorme hoeveelheid voedingsstoffen in je bloedbaan te krijgen. Je lichaam is in staat green juice sneller op te nemen dan wanneer je de groenten zou eten. Maar juicen zorgt ook voor een hoop werk… Zucht.

En het is kostbaar. In tijd en in geld. Het uitzoeken van je groenten in de supermarkt, de hoeveelheid groenten en fruit die je in één juice doet en de kosten hiervan. Dan heb je nog eens een prijzige slowjuicer nodig (een goede slowjuicer kost al snel enkele honderden euro’s) en die juicer moet natuurlijk een plekje krijgen in de keuken (waar het al zo krap is door alle andere apparaten).

Vervolgens maak je jouw juice en drink je het SNEL op. Anders verliest het zijn nutriënten. En dan kom je erachter dat je verse juice misschien niet eens zo heel lekker was. De meeste van ons zijn geen keukenchefs die een uitgebalanceerde juice kunnen maken die lekker smaakt zonder dat er te veel fruit in zit.

Nu heb je dit allemaal gedaan. En moet je vervolgens de juicer en alle aparte onderdelen gaan afwassen… dit met nog een gekke smaak in je mond van de juice en in je achterhoofd een stemmetje dat zegt:

“ Is er geen betere manier? ”

En inderdaad, er IS een betere manier. En dat zijn de Organico Turbo Greens.

Het geeft je alle voordelen van juicen maar zonder het gedoe. Ontdek meer over Organico Greens op mijn paginaOrganico Greens zijn geboren toen ik zocht naar een alternatief voor juicen en persen, maar ik enkel groene poeders kon vinden die smaakten naar slootwater, of qua inhoud nauwelijks bevatten wat zou moeten.

Toegegeven, ik juice nu VEEL MINDER. Soms in het weekend of als ik veel tijd heb. Maar voor alle ochtenden dat je geen tijd hebt om greens toe te voegen aan je ontbijt (en je toch de deur uit wil met eeh heerlijke gezonde green juice)… is daar je vertrouwde Organico green juice.

Je wint op “7 Gezonde Manieren” in één glas:

1)Voedingsstoffen zonder zorgen – Terwijl groenten steeds minder voedingsstoffen bevatten kun je er altijd van op aan dat je Organico Greens dit aanvullen.
2)Mentaal scherp – Organico Greens klanten ervaren dat het vermoeide gevoel in hun hoofd wegtrekt en elke Organico green juice hun scherper en alerter maakt.
3)Gezonde huid, haar en nagels – Echte gezondheid krijg je door de juiste voeding. Als je tot op celniveau gevoed bent, zal jouw lichaam uit de “noodsituatie” modus komen en betere eiwitten produceren voor organen met “lagere prioriteit” zoals je huid of je haren.
4)Verminder stress Organico Turbo Greens bevat een speciaal ingredient met de naam Matcha groene thee. Deze superfood kan binnen enkele minuten cortisol verminderen (stresshormoon dat zorgt voor vetopslag).
5) Detoxen – Organico Greens zitten vol krachtige superfoods en groenten zoals tarwegras, bieten en chlorella die de achter gebleven troep in je cellen geen kans geeft.
6)Bespaar tijd – Het kost je slechts 30 seconden om een fris glas Organico Greens klaar te maken… minder tijd dan het zetten van een kopje koffie.

7)Versterk het immuunsysteem – Soms lijkt het alsof je omgeving erop uit is om jou klein te krijgen. Geef jezelf een boost met vitamines en mineralen die jouw immuunsysteem nodig heeft om zichzelf te verdedigen.

Indien je Organico Greens nog niet hebt geprobeerd, dan nodig ik je bij deze uit.  Ik wil niet dat je nog een dag voorbij laat gaan dat je jezelf niet opperbest voelt door te weinig voedingsstoffen. En ik wil ook niet dat je blijft stressen om juice te maken als het je niet smaakt of je simpelweg gewoon de tijd niet hebt…

Mocht je niet altijd tijd hebben om zelf te juicen, of zie je op tegen de boodschappen of afwas, probeer dan echt eens een Organico TURBO Green Juice™.

Organico Turbo Green juice™ bestaat immers uit maar liefst 27 verschillende groenten- en fruitsoorten, aangevuld met 11 Superfoods zoals tarwegras, spirulina, citroen, munt, groene thee etc.

En dit in een uitzonderlijk hoge concentratie.

Dit maakt dit drankje op zich ettelijke malen voedzamer maakt dan gelijk welk juice recept dat je zou klaarmaken.

En het smaakt bovendien nog lekker zoet-fris zodat je zou twijfelen dat je wel een gezonde juice aan het drinken bent wanneer je het niet al zou weten.

Hier vind je meer informatie over wat je verder nog meer gaat ervaren met je Organico Turbo Green juice en wat het voor je gezondheid en algemeen welzijn betekent…

Geniet ervan!

Vitale groetjes,

Onthoud, we doen dit samen.

Katja Callens
Organico TURBO Green Juice

P.S. Geen juicer? Geen probleem!
Organico Turbo Green juice is een vernuftig samenstelling van maar liefst 27 verschillende groenten- en fruitsoorten, in combinatie met 11 superfoods waaronder tarwegras, spirulina, citroen, munt, druivenpit, groene thee en meer. Ik heb deze greens ontwikkeld voor drukke vrouwen (zoals ik) en mannen die op zoek zijn naar een manier om hun gezondheid een boost te geven en hun lifestyle te behouden zonder te veel tijd of geld te spenderen in de keuken.
Probeer het vandaag!

Deel desgewenst dit artikel

>