Recept: Ontwakingskoffie met Kurkuma, Kokosolie en Kokosmelk

Je denkt misschien dat kurkuma het beste samengaat met hartige gerechten zoals curries, vlees en stoofschotels, maar je zult versteld staan ​​hoe goed het past bij je kopje koffie in de ochtend.

Je hebt misschien mango kurkuma smoothie en kurkuma latte geprobeerd, maar als je merkt dat je nog steeds naar een cafeïnehoudende shot hunkert ´s ochtends, probeer deze warme, pittige ontwakingskoffie dan eens.

Ontwakingskoffie met Kurkuma, Kokosolie en Kokosmelk

Curcumine

Terwijl je geniet van de vele smaaklagen van de koffie, is er het extra voordeel van de gezondheidsbevorderende eigenschappen van kurkuma dankzij het actieve ingrediënt curcumine.

Deze unieke warme koffie krijgt zijn karakteristieke smaak van de ultragele specerij, die afkomstig is van een heester die nauw verwant is aan gember en van oudsher wordt gebruikt bij de behandeling van ontstekingen, maagzweren en kanker.

Kokos

Deze koffie heeft ook collega-superfoods: kokosolie en kokosmelk – een combinatie die zorgt voor een rijke smaak en een zijdeachtig, romige smaak. Voorbij de smaak zorgt de toevoeging van kokos ervoor dat de drank voldoende voedzaam is om je energie te geven voor de lange dag die voor je ligt.

Omdat deze koffie zo rijk aan voedingsstoffen is en veel calorieën bevat, kun je hem als ontbijt op zichzelf drinken of vergezeld laten gaan van iets kleins en vol eiwitten, zoals een eimuffin. Je kunt ook het kokosoliegehalte van de drank verhogen als je merkt dat je nog steeds honger hebt.

We maken deze koffie zoetstofvrij, maar als je wat zoet wilt om het kruid te egaliseren, probeer dan een kleine hoeveelheid rauwe honing of ahornsiroop toe te voegen.

Ontwakingskoffie met Kurkuma, Kokosolie en Kokosmelk

Voor 1 koffie

Ingrediënten

110 gram gebrouwen sterke koffie of espresso
110 gram kokosmelk
1 theelepel kurkuma
1 eetlepel kokosolie, gesmolten
Optioneel: zoetmiddel naar keuze, naar smaak

Bereiding

Voeg koffie, kokosmelk, kurkuma en gesmolten kokosolie toe aan een blender. Meng tot het schuimig is.

Stap naar een gezonder leven

Kurkuma kan dus met recht en reden een ‘heilig’ kruid genoemd worden met talrijke gezondheidseffecten. Op voorwaarde dat je de zuivere curcumine gebruikt die in de kurkuma zit.

Organico TURBO Kurkuma is een zeer gezond voedingssupplement met het krachtige curcumine C3(95%)® superkritisch extractie concentraat.

Mocht je dus op een makkelijke manier je gezondheid en algemeen welbehagen willen ondersteunen, probeer dan eens Organico TURBO Kurkuma™.

Organico Turbo Kurkuma - potOrganico TURBO Kurkuma™ is gemaakt met het curcumine C3(95%)® superkritisch extractie concentraat, aangevuld met Bioperine™.

Dit maakt TURBO Kurkuma™ krachtiger dan gelijk welk ander kurkuma supplement. In één capsule TURBO Kurkuma™ zit evenveel werkzame stof, als in vergelijking met ca 30 capsules gewone kurkuma.

1 potje Turbo Kurkuma komt overeen met ongeveer 20 kilo kurkuma-wortel.

Verder bevat Organico TURBO Kurkuma   fenegriek (Fenufibers®) hetgeen een extra cholesterol verlagende werking heeft en bevorderlijk is voor het cardio-vasculair systeem.

Organico TURBO Kurkuma™ is klinisch getest op haar zuiverheid en werking. Dit is een PREMIUM voedingssupplement.

Het draagt bij aan soepele gewrichten en gezonde spieren, verzacht ontstekingen en zwellingen, ondersteunt de bloedsuikerspiegels (diabetes 2), draagt bij tot de instandhouding van normale cholesterol niveau’s en nog zoveel meer om terug te genieten van een actief leven vol comfort.

Hier vind je meer informatie over wat je verder nog meer gaat beleven met je Organico TURBO Kurkuma™  en wat het voor je gezondheid en stofwisseling betekent…plus ga je ontdekken waarom curcumine een veel gezonder alternatief kan zijn voor ongezonde en gevaarlijke pijnstillers zoals Ibuprofen, Diclofenac, Dafalgan, etc. !

Vitale groetjes,

Onthoud, we doen dit samen.

Katja Callens
ORGANICOLabs
On a Mission for Nutrition

P.S. Gebruik jij een Kurkuma Supplement of ben je dit van plan?
Fantastisch, maar lees dan eerst aandachtig dit artikel.
Talrijke studies tonen aan dat kurkuma gezondere ondersteuning biedt dan de meeste pilletjes uit de apotheek – en dit… ZONDER de bijwerkingen. Wist je dat ondertussen al meer dan 600 gezondheidseffecten aangetoond zijn met uitgebreide wetenschappelijke en medische studies?! Echter,…, je zal deze voordelen enkel merken WANNEER jouw lichaam de curcumine effectief kan opnemen.

Helaas pindakaas…de meeste kurkuma gebruikers ervaren NIETS van deze voordelen. De meeste (goedkope) kurkuma supplementen geven slechts 5% van hun échte kracht af aan jouw lichaam. Je lichaam verteert het NIET … De supplementen werken NIET op celniveau (waar ze juist nodig zijn)…

Plus je ontdekt in dit gezondheidsrapport de gevaren van pijnstillers zoals Ibuprofen, Diclofenac, Dafalgan, etc., en waarom de curcumine in kurkuma een veel gezonder alternatief is.

Lees dus aandachtig dit gezondheidsrapport vooraleer je in de supermarkt of online goedkope kurkuma zou kopen!

Deel desgewenst dit artikel

>