4,000 Jaar Oude Ayurvedische Legende Onthult De WARE Kracht Van Kurkuma
Nu Kan Jij De Ontgiftende Voordelen Van Dit Oude Kruid Ontdekken

30 DAGEN VOORRAAD

GELD TERUG GARANTIE

VOORDELEN

Neem Eén Keer Per Dag Turbo Kurkuma
Beleef Terug Een Actief Leven Vol Comfort

STIJGEND NIVEAU VAN ANTIOXIDANTEN*

In Kurkuma zit de krachtige antioxidant curcumin. Dit is het ware geheim achter deze speciale wortel. Pioniers in wetenschap en natuurlijke remedies zijn verbaasd over de voordelen van deze antioxidanten.

GEZOND ANTWOORD OP ONGEMAKKEN*

Pijn en ongemak blijken stijgende kwalen te zijn bij vrouwen en mannen. Mensen van alle leeftijden voelen stekende pijn, ongemak en onverklaarbare zwellingen. TURBO Kurkuma is geoogst en geformuleerd speciaal voor jou. Het bevordert een gezond antwoord op ongemakken dat je nodig hebt.

STERKE ONTGIFTER*

Sinds de oudheid wordt Kurkuma gebruikt om het lichaam te reinigen. Vandaag de dag, krijg je nieuwe toxische stoffen binnen door je water, je voedsel en zelfs je zuurstof. Ontgifting kan helpen om de opstapeling van deze vreemde chemicaliën te verwijderen.

VOLLEDIG SPECTRUM

Iedere capsule bevat alle zelfde antioxidanten van de originele Organische Kurkuma wortel. Alle initiële phytonutriënten zijn nog intact. Ervaar dezelfde voordelen uit de Oudheid zoals de Ayurvedische meesters van 4,000 jaar geleden.

MAKKELIJK IN TE NEMEN

Andere Kurkuma capsules raden aan om 3 - 6 capsules in te nemen, verschillende keren per dag. We hebben dit een stuk makkelijker gemaakt. Geen behoefte om een alarm te zetten of je dag te herschikken. Neem gewoon de aanbevolen dosis EENMAAL per dag en je bent klaar.

C3 COMPLEX MET BIOPERINE

IN één capsule curcumine C3 zit evenveel werkzame stof, als in vergelijking met ca 30 capsules gewone kurkuma. Er werden GEEN schadelijke pesticides gebruikt voor jouw Kurkuma. Er werden ook geen toxines gebruikt in de grond waarin het geteeld is. Wees gerust in de wetenschap dat jouw vertrouwde Kurkuma van top kwaliteit is.

30 DAGEN VOORRAAD

GELD TERUG GARANTIE

GETUIGENISSEN

Wat Zeggen Mensen Over Kurkuma?

(In Het Geval Dat Je Het Niet Gehoord Hebt)

Rita Owenberg

Ik hou van Kurkuma! Ik gebruik het dagelijks en in al z'n vormen, de kurkuma wortel, poeder, extract, en supplement. Ik ben Zeer enthousiast over dit produkt!

Suzy Vreemans

Ik begon Kurkuma te gebruiken nadat ik gesproken had met de eigenaar van ons natuurlijk voedingswinkeltje hier. Hij is van Pakistan en vertelde dat zijn moeder hem van kleinsafaan Kurkuma liet drinken met warme melk om hem gezond te houden. Nu doe ik Kurkuma zowat overal in voor ons gezin. Iedere morgen nemen we het supplement in, verse kurkuma in m'n green juices als ik het kan vinden. De poedervorm voeg ik toe aan smoothies en waar ik het op kan strooien... Ik heb mijn supplment steeds bij me!

Sofie De Jong

Ik gebruik Kurkuma nu een goed jaar. Ik doe het in mijn smoothies, strooi het poeder over mijn eten en neem iedere dag mijn supplement. Ben er gek op. Samen met andere superfoods. Bedankt voor alles wat je doet Katja... ik ben een toekomstige Holistische Voedingscoach... hou van al je tips en advies.

Sluit bij hen aan voor minder dan een tas koffie! Wacht niet. Onze unieke manier van oogsten betekent dat we zeer beperkte voorraad hebben. We zullen snel uitverkocht zijn.

GELD TERUG GARANTIE

De 100% Geen-Risico Belofte

GELD TERUG GARANTIE

De 100% Geen-Risico Belofte

Bestel nu meteen in vertrouwen!

TURBO Kurkuma is slechts €1.08 Per Dag - voor een beperkte tijd.

Probeer het gewoon 30 dagen uit en als het voor jou niet zou werken,
dan krijg jij je gezonde investering gewoon terug!


Er is absoluut geen enkel risico om het even te proberen.

ONTHOUD - omwille van deze nieuwe oogstmethode hebben we slechts een extreem gelimiteerde voorraad! Eénmaal we uitverkocht zijn, zal je op de wachtlijst moeten inschrijven.
Wanneer je vandaag een abonnement neemt, verzeker je jouw introductie kortingsprijs levenslang!

Bestel Vandaag Om Je Korting Te Verzekeren

Eén Potje

(60 Plantcaps)

(€59.95 per pot)
BESPAAR €14.00

€45.95

+GRATIS Verzending

Een Pot Per Maand

Drie Potjes

(180 Plantcaps)

€179.95 (€39.98 per pot)
BESPAAR €59.90

€119.95

+GRATIS Verzending

Drie Potjes Per Maand

Drie Potjes, Eénmalige bestelling

Zes Potjes

(360 Plantcaps)

€359.00 (€34.99 per pot)
BESPAAR €149.75

€209.95

+GRATIS Verzending

Zes Potjes Per Maand

Zes Potjes, Eénmalige bestelling

Moeite met bestellen? Probeer één van deze ondersteunde browsers: Firefox en Google Chrome.

VRAGEN? E-mail me - [email protected]

Opmerking: 3 Potten Abonnement zijn 3 Potten Per Maand, alle 30 dagen --- / --- Zonder abonnement is een Eénmalige Bestelling van 3 potten
Opmerking: 6 Potten Abonnement zijn 6 Potten Per Maand, alle 30 dagen --- / --- Zonder abonnement is een Eénmalige Bestelling van 6 potten

OVER ORGANICO GREENS

Na haar eigen ervaring van totale transformatie, heeft Katja Callens haar leven toegewijd om honderdduizenden anderen te helpen met een optimale gezondheid te bereiken, dmv. verbeterende eetgewoonten, en het juicen van groeten en superfoods. Ben jij de volgende? En het beste is, dankzij Organico TURBO kurkuma gaat dit sneller, makkelijker en is absoluut HEERLIJK!

© 2009-2024 Organico Labs. All Rights Reserved
VRAGEN? E-mail me - [email protected]

Shipping en Retour Beleid

Organico Labs Garantie: Organico streeft ernaar om je volledig tevreden en gerust te stellen. Daarom bieden we een 30-dagen geld terug garantie. Als je op bepaald moment besluit dat dit niet de meest voedzame, heerlijke superfood mix op aarde is, onthoud dan dat je beschermd bent door de hoogste standaard 100% geld-terug-garantie. Stuur ons gewoon de lege pot(ten) terug en wij betalen je tot de laatste cent terug, zonder vragen te stellen. Als je na 30 dagen gebruik, ongelukkig bent en je zou een terugbetaling willen, dan vind je hier precies wat je moet doen:

Neem contact op met het Organico team via [email protected] van maandag tot vrijdag tussen de 9.00 uur en 17.00 uur. Wij geven je dan graag ons retouradres, zodat er geen materiaal verspild wordt en een retournummer ter bevestigen. Dit is een makkelijk en moeiteloos proces.

Geef de lege pot terug, samen met de ontvangen Organico-factuur en het bevestigingsnummer dat je toegewezen hebt gekregen.
Het is jouw verplichting om de retourpost te betalen, en we raden je aan om de tracking en bevestigingsnummer voor controle te bewaren. Opmerking: Wij moeten de pot binnen 60 dagen na de oorspronkelijke aankoopdatum ontvangen, zodat de restitutie geldig is.

Wij zullen uw volledige bestelling terugbetalen, exclusief verzendkosten, zolang alle ingekochte potten worden teruggestuurd.
We kunnen geen wederverkoop van Organico-producten toestaan, zodat lege potten alleen worden terugbetaald nadat voldoende tijd is verstreken voor een klant om Organico greens zoals aangegeven te drinken.

Deze richtlijnen werden gecreëerd om je tevreden te houden, terwijl we tegelijkertijd ervoor zorgen dat we de komende jaren een kwaliteitsproduct kunnen aanbieden aan andere gelukkige klanten. Organico greens terugsturen zonder te voldoen aan ons beleid zal helaas tot gevolg hebben dat uw transactie niet terugbetaalbaar wordt.

Nadat je de bovenstaande stappen hebt nageleefd, geef ons dan voldoende tijd voor verzending, kwaliteitscontrole en communicatie met betaalsystemen en banken, terwijl je geduldig wacht op je terugbetaling.

KWALITEITSGARANTIE ORGANICOLABS SUPPLEMENTEN: Organico Turbo Kurkuma™ is een PREMIUM curcumine supplement met het kritische extractie concentraat C3(95%). In één capsule Organico Turbo Kurkuma zit evenveel werkzame stof als in vergelijking met ca 30 capsules gewone kurkuma.

De verschillen in kwaliteit van diverse supplementen is enorm. Het is daarom belangrijk om goed geïnformeerd te zijn over welke specifiek bedrijf alleen de beste premium supplementen aanbiedt. Zeker voor voedingssupplementen geldt dat je meestal ontvangt waarvoor je betaalt.

Onze research-, ontwikkelings- en produktie-kost is meestal hoger dan de gemiddelde verkoopprijs van online 'supplementen en drogisten' shops voor een supplement... Dergelijk supplementen (meestal ingevoerd uit China of VS) zijn echter een verspilling van je tijd -- en geld en kunnen schadelijk zijn voor je gezondheid. OrganicoLabs produceert en verdeeld enkel PREMIUM voedingssupplementen.

Wij moedigen u op geen enkele manier aan om OrganicoLabs supplementen te gebruiken. Bestel enkel bij OrganicoLabs wanneer u kwaliteit en resultaat verwacht. Doe uw eigen onderzoek en laat u niet misleiden. Op al onze PREMIUM supplementen hebt u een 60-dagen 100% Tevredenheids-garantie.

DISCLAIMER:
Verklaringen op deze website zijn niet geëvalueerd door de de Nederlandse Voedsel en Waren Autoriteit of officiële gezondheidsinstellingen van de overheid. Voedingssupplementen zijn NIET bedoeld om enige ziekte te diagnosticeren, te behandelen, te genezen of te voorkomen. Voedingssupplementen zijn niet bedoeld voor mensen met medische aandoeningen. Gebruik enkel zoals aangegeven, als een gezonde aanvulling op een gezonde levensstijl.De inhoud van deze site is alleen voor informatieve doeleinden en is niet bedoeld ter vervanging van professioneel medisch advies, diagnose of behandeling. Vraag altijd uw arts of een andere gekwalificeerde zorgverlener om advies over een medische aandoening, een vermoedelijke medische aandoening voordat u begint met een dieet, lichaamsbeweging of suppletie programma of voordat u een supplement neemt of ermee stopt. Alle vermelde studies en/of gezondheidsvoordelen hebben enkel betrekking op, en zijn enkel van toepassing op de specifiek vermelde studies met de hierin specifiek vermelde ingrediënten. Op geen enkele manier hebben deze vermeldingen betrekkingen op een specifiek voedingssupplement van Organicolabs, noch de bedoeling te insinueren dat gelijkaardige resultaten zoals vermeld kunnen behaald worden met voedingssupplementen. Organicolabs kan niet aansprakelijk of verantwoordelijk worden gesteld voor enig misverstand of misbruik van de informatie op deze site of voor enig verlies, schade of letsel veroorzaakt of vermeend te worden veroorzaakt, direct of indirect door het gebruik van, een behandeling, actie of toepassing. Getuigenissen, casestudy's en voorbeelden op deze website zijn resultaten die aan ons zijn doorgestuurd door gebruikers van onze supplementen, en weerspiegelen mogelijk niet de typische ervaring van de gebruiker, zijn mogelijk niet van toepassing op de gemiddelde persoon en zijn niet bedoeld om een bepaald resultaat te vertegenwoordigen of te garanderen dat iedereen dezelfde of vergelijkbare resultaten zal behalen.

Een voedingssupplement is GEEN medicatie en is enkel bedoeld als een gezonde aanvulling op een gezonde levensstijl.>