Recept: Gouden Kurkuma Latte

Begin je morgen met een romige, hartig-zoete Gouden Kurkuma Latte! Ook wel gouden melk genoemd, maakt deze pittige drank het een stuk beter met zijn ontstekingsremmende en verteringsbevorderende krachtpatser van ingrediënten! Het zit boordevol gezonde vetten en heel veel voeding.

Verrijkt met een flinke dosis kurkuma, geeft deze latte een levendige, gouden melk. Het is bijna te mooi om te drinken! De kokosolie maakt het extra dik en romig. Je kunt de kokosolie weglaten, maar ik beveel het sterk aan dat niet te doen. Het geeft de drank namelijk een extreem zijdeachtige, zachte smaak.

Waarom verwarm je de melk, vraag je je af?

Door de melk te verwarmen wordt de curcumine geëxtraheerd, het belangrijkste actieve ingrediënt in kurkuma. Het heeft onwerkelijke ontstekingsremmende eigenschappen. Kortom, het is hoe je de grootste knal voor je geld krijgt van kurkuma. Het geeft de melk ook een pittige, gedurfde smaak!

Deze Kurkuma Latte kan warm of koud worden gedronken. Je kunt het zelfs combineren met koffie, thee of een smoothie. Welke manier je het ook lekker vindt, het is een geweldige manier om je ochtend te beginnen!

Gouden Kurkuma Latte

Gouden Kurkuma Latte

Ingrediënten

1 ½ kopjes niet-zuiveldrank, bijvoorbeeld amandelmelk
½ theelepel vanille-extract
½ eetlepel kokosolie
1 theelepel kurkuma
½ theelepel gemalen kaneel
½ theelepel gember
¼ theelepel zwarte peper

Bereiding

Voeg ingrediënten toe aan een kleine steelpan en breng aan de kook.
Terwijl de melk opwarmt, klop je de ingrediënten tot het schuimig en glad is (ongeveer 3-5 minuten).
Laat een paar minuten sudderen op laag vuur, breng het over naar een kopje en geniet ervan!

Stap naar een gezonder leven

Kurkuma kan dus met recht en reden een ‘heilig’ kruid genoemd worden met talrijke gezondheidseffecten. Op voorwaarde dat je de zuivere curcumine gebruikt die in de kurkuma zit.

Organico TURBO Kurkuma is een zeer gezond voedingssupplement met het krachtige curcumine C3(95%)® superkritisch extractie concentraat.

Mocht je dus op een makkelijke manier je gezondheid en algemeen welbehagen willen ondersteunen, probeer dan eens Organico TURBO Kurkuma™.

Organico Turbo Kurkuma - potOrganico TURBO Kurkuma™ is gemaakt met het curcumine C3(95%)® superkritisch extractie concentraat, aangevuld met Bioperine™.

Dit maakt TURBO Kurkuma™ krachtiger dan gelijk welk ander kurkuma supplement. In één capsule TURBO Kurkuma™ zit evenveel werkzame stof, als in vergelijking met ca 30 capsules gewone kurkuma.

1 potje Turbo Kurkuma komt overeen met ongeveer 20 kilo kurkuma-wortel.

Verder bevat Organico TURBO Kurkuma   fenegriek (Fenufibers®) hetgeen een extra cholesterol verlagende werking heeft en bevorderlijk is voor het cardio-vasculair systeem.

Organico TURBO Kurkuma™ is klinisch getest op haar zuiverheid en werking. Dit is een PREMIUM voedingssupplement.

Het draagt bij aan soepele gewrichten en gezonde spieren, verzacht ontstekingen en zwellingen, ondersteunt de bloedsuikerspiegels (diabetes 2), draagt bij tot de instandhouding van normale cholesterol niveau’s en nog zoveel meer om terug te genieten van een actief leven vol comfort.

Hier vind je meer informatie over wat je verder nog meer gaat beleven met je Organico TURBO Kurkuma™  en wat het voor je gezondheid en stofwisseling betekent…plus ga je ontdekken waarom curcumine een veel gezonder alternatief kan zijn voor ongezonde en gevaarlijke pijnstillers zoals Ibuprofen, Diclofenac, Dafalgan, etc. !

Vitale groetjes,

Onthoud, we doen dit samen.

Katja Callens
ORGANICOLabs
On a Mission for Nutrition

P.S. Gebruik jij een Kurkuma Supplement of ben je dit van plan?
Fantastisch, maar lees dan eerst aandachtig dit artikel.
Talrijke studies tonen aan dat kurkuma gezondere ondersteuning biedt dan de meeste pilletjes uit de apotheek – en dit… ZONDER de bijwerkingen. Wist je dat ondertussen al meer dan 600 gezondheidseffecten aangetoond zijn met uitgebreide wetenschappelijke en medische studies?! Echter,…, je zal deze voordelen enkel merken WANNEER jouw lichaam de curcumine effectief kan opnemen.

Helaas pindakaas…de meeste kurkuma gebruikers ervaren NIETS van deze voordelen. De meeste (goedkope) kurkuma supplementen geven slechts 5% van hun échte kracht af aan jouw lichaam. Je lichaam verteert het NIET … De supplementen werken NIET op celniveau (waar ze juist nodig zijn)…

Plus je ontdekt in dit gezondheidsrapport de gevaren van pijnstillers zoals Ibuprofen, Diclofenac, Dafalgan, etc., en waarom de curcumine in kurkuma een veel gezonder alternatief is.

Lees dus aandachtig dit gezondheidsrapport vooraleer je in de supermarkt of online goedkope kurkuma zou kopen!

Deel desgewenst dit artikel

>