Getuigenissen

Heb Je Al Ervaring Met de PREMIUM Organico Supplementen?
We hopen dat ze op z’n minst even fantastisch is als die van de duizenden fans en klanten hieronder!

Klik hier en deel desgewenst jouw ervaring zodat je ook andere mensen kan inspireren om hun gezondheid, hun fysiek en algemeen welbehagen aanzienlijk te verbeteren, mede dankzij de kwalitatieve PREMIUM voedingssupplementen van ORGANICO.

Vertel gewoon hoe jouw ervaring tot nu toe is?

Ervaar Je Minder Pijn In Je Knie of Rug? Voel je de verhoogde energie? Zie je hoe je nagels, haar en huid terug glanzen? Zijn je bloedwaarden positief gedaald? Minder cholesterol? Minder stress? Minder migraine? Slaap Je Beter?

Dat is wat mensen willen horen, … Hoe Jij Het Tot Nu Toe Ervaart!

Klik Hier Om Je Ervaring Even Te Delen 

Bedankt alvast!

Vitale Groetjes,

Katja Callens

P.S. Als bedankje voor je review ontvang je trouwens een fantastische verrassing! (Supergezond!)

Turbo Green geeft gezonde energie

Geeft veel energie, klaar voor gebruik en smaakt beter dan zelf gemaakte sappen! Voel me na twee maanden gebruik uitstekend en ben nu ook met de Turbo Collageen begonnen...
Jeanette Schaap

Dit lijkt het beste te werken!

Ik heb andere collageen poeders geprobeerd en dit lijkt het beste te werken. Ik eet zo puur mogelijk, zonder te overdrijven. Ik denk dat iedereen dat begrijpt. Het laatste dat je zou willen is een supplement nemen met namaak ingrediënten. Ik zwem, doe aan yoga, en train regelmatig. Hierzonder heb ik vaker dat niet last van het “ kraken” van mijn gewrichten. Ik doe de Turbo Collageen in een smoothie na een training of ik meng het samen met de Organico Turbo Green juice, waar ik ook grote fan van ben. Tenzij ik ooit iets beter vind (ik zoek altijd) blijft dit onderdeel van mijn dagelijkse routine.

John L

Dramatisch verlaagde triglyceriden, verminderde chronische ontsteking

Dramatisch verlaagde triglyceriden, verminderde chronische ontsteking Ik had nooit gedacht dat ik, van alle mensen, krill olie zou gebruiken. Hoewel ik nooit problemen met cholesterol heb gehad en echt geen problemen heb met gewicht, bloedsuikerspiegel, bloeddruk enz., Toonde een routinematig controle een paar maanden geleden aan dat mijn triglyceriden zeer hoog waren. Terwijl we dit met mijn arts bespraken, besloten we dat de oorzaak waarschijnlijk te wijten was aan het feit dat ik graag veel brood bak en eet. Ik besloot om alle zetmelen van mijn dieet drastisch te verminderen en met de aanmoediging van mijn arts, begon ik ook deze krill olie te nemen. Binnen twee maanden waren mijn triglyceriden met meer dan 100 punten gedaald - en dat was na het nemen van slechts één capsule per dag samen met die verandering in het voedingspatroon. Verbazingwekkend genoeg merkte ik ook dat ik niet langer anti-inflammatoire medicijnen hoefde te gebruiken sinds ik dit gebruikte. Als je bedenkt dat ik sinds mijn tienerjaren auto-immuun gerelateerde ontsteking / artritis heb gehad, is dit een heel grote zaak. Ik heb ook niet de maagklachten die ik altijd had door die pijnstillers te nemen. Als u problemen heeft met ontstekingen en / of als u problemen heeft met triglyceriden, is het eerste dat ik zou aanraden om deze krill olie te gebruiken. Je lichaam zal je bedanken.
Tine Jimminck

Voel me veel beter in mijn vel.

Hallo Katja, Ik drink dit nu een maand sinds ik het mocht testen en mijn depressie is weg! Voel me ook veel energieker en minder last van opvliegers. Weet je al wanneer je het gaat lanceren en terug voorraad hebt, want had beter direct abonnement genomen want nu moet ik wachten ;-( In alle geval, super. Dank je wel.

Bianca Van Schetinga

Zeer tevreden ! Doe zo verder !

ZEER TEVREDEN ! DOE ZO VERDER ! Ik neem voor t momemt de Krill Olie en voel me er heel goed bij, ik ben er nog maar 3 weken mee bezig dus heb nog geen veranderingen. Ik heb ook al de green juice geprobeerd en daarvan had ik merkbaar meer energie maar ben er een tijdje mee gestopt nu. Morgen start ik met de Kurkuma omdat ik diabetes type 2heb en ook sarcoidose. Ik hoop zo de ontstekingen in toom te houden. Ben zeker dat dit zal helpen zoals alle producten reeds uitgetest van Katja Callens.Ik ben dus FAN voor het leven !!!!! Denatie Fabienne
Fabienne Denatie

Geweldig voor stijve gewrichten!

Geweldig voor stijve gewrichten! Wat een verschil Katja, deze krills zijn een reddende engel in nood! Dank je. Ik brak mijn been vlak boven mijn enkel 4 jaar geleden en mijn enkel is 's morgens stijf als ik uit bed kom en zelfs na lange periodes te hebben gezeten. Let op, ik ben nog maar 34. De stijfheid en ongemakkelijkheid van mijn enkel hebben het joggen bemoeilijkt. Ik loop ongeveer 3-5 keer per week. Heb al jaren verschillende omega-3 en krill supplementen geprobeerd maar zonder veel soelaas. Ik kwam via je nieuwsbrief jouw organico krill-olie tegen en dacht dat ik het nog maar eens een kans zou geven om te zien of deze mijn enkel zouden helpen. En ik ben zeker blij dat ik dat gedaan heb !!! Als ik deze volgens de aanwijzingen neem, word ik niet langer stijf wakker! Ze zijn mijn wonderdoener. Mijn enkel schuurt ook minder vaak en is niet pijnlijk en stijf als ik jog. Ik ben zo blij dat ik deze heb gevonden en ze zijn nu een vast onderdeel bij iedere maaltijd. Hoewel de softgels kunnen ruiken naar vis in het potje, hebben ze geen visachtige nasmaak of smaken ze zoals visolie. Ik raad ze ten zeerste aan.
Sandra Valkeniers

TURBO Greens zijn hoge kwaliteit en lekker van smaak.

Hallo Katja, Ik deed al jaren zelf persen van tarwe gras omdat dit gewoon absoluut gezond is en veel energie geeft. Nu met jouw Turbo greens spaar ik een hele klus uit en qua energie voel ik me zelfs beter. Is kwalitatief zeer goed product blijkbaar, zoals je ook uitlegde. Smaak is wat zoet en gaat goed samen met wat yoghurt of ik doe het gewoon bij Godendrank of andere sapjes die ik drink. Absolute fan dus. Ik hoop dat er snel weer een lading toekomt.

Sonja Van Der Meer

Greens correct geleverd en gezond

Pot organico snel geleverd en zag er netjes uit. Qua smaak had ik beter verwacht. Is goed te doen in water maar drink het liever met amandelmelk. Ga ook recepten uit boek proberen want ik doe dit uiteindelijk op eerste plaats voor gezondheid.
Rudy De Cock

Ruikt en proeft naar appels en groene thee

Ik proef de groene thee en ruik de appels. Smaak is heel lekker fris. Organico greens hebben geen klonters en ik meng ze met kokosmelk of amandelmelk. Voor mij eindelijk de greens gevonden die me de antioxidanten en vitaminen geven die mijn lichaam nodig heeft. Handige, mooie pot ook. Mijn collega's vinden ze ook lekker.
Karen

Ben niet meer moe

Hallo Katja, Je greens vind ik uitstekend. Ik was steeds moe en voelde dat ik ergens een tekort aan had. Nu neem ik dit dagelijks in met water en ik voel me een stuk beter!! Thx!
Monique

Organico Greens prima service en produkt

Ons gezin neemt al jaren greens en Organico greens was een nieuwe en zeer positieve ervaring. Snel en keurig geleverd. Lekker frisse smaak, zelfs in gewoon water. Geeft effectief een boost die uren duurt. Mijn dochter is niet helemaal voor smaak maar vind het wel lekker in haar yoghurt. Mijn man en ik vinden het makkelijker mengen dan andere greens. Geen klonters en je ruikt de intensiteit van de greens. Prima greens voor ons
Magda De Laet

Zelfs lekker in gewoon glas water

's anderdaags al in de bus in stevige doos. Organico greens klonteren niet hetgeen ik een heel voordeel vind. Smaak is prima zelfs in gewoon water.
Dirk De Bast

Duidelijke vermindering van pijn

Dit neemt mijn pijn meer weg dan al het andere dat ik ooit heb geprobeerd !!! Ik heb een hernia in mijn 5e / 6e C-ruggengraat van een blessure die zich in januari 2010 heeft voorgedaan en ik heb de afgelopen 7 jaar met chronische dagelijkse pijn geleefd. Ik heb nooit pijnstillers genomen en heb alleen chiropractische zorg ontvangen en massage therapie; de pijn neemt echter nooit af. Nadat ik Organico Kurkuma begon te nemen, is mijn nekpijn aanzienlijk afgenomen en ik adviseer dit voor pijnmanagement aan iedereen die ik ken !!!
Karel

Geen gezwollen knie meer

Dag Katja, neem nu 2 maand de Turbo kurkuma en ben heel tevreden. Had veel last van opgezwollen knieën en dit is nu zo goed als genezen. Nam vroeger ander merk en dat heeft niet veel gedaan. Zal dus wel kloppen dat deze veel sterker is. Bedankt
Kristel

Eindelijk een handige, lekkere en echt gezond green juice gevonden!

Ik was eerst erg sceptisch maar nu ben ik een grote fan. Gedurende 3 weken heb ik dagelijks Organico TURBO Greens gedronken en mijn huid is zachter en mijn haar glanst weer! Mijn stylist zei dat mijn haar sneller groeide! Ik ben blij dat ik deze greens heb ontmoet. Bezig met full-time werk, plus hondentraining, netwerken etc. Ik heb gewoon geen tijd om elke ochtend een gezonde juice te maken. Dankzij Katja en haar team team heb ik eindelijk een handige, lekkere en echt gezond green juice gevonden! *

Maike Dekoninck

Afgeslankt zonder dat het de bedoeling was

Wij nemen nu al drie maanden dagelijks Organico Greens. Mijn man is meer dan 5 kilo afgeslankt, en ik zelf 3,5kg, zonder dat we dit voor ogen hadden. We voelen ons ook fitter en energieker en dit merk ik nu vooral wanneer ik het eens een dag oversla. Smaak is prima te doen. Doe het meestal bij in smoothie of yoghurt.
Marianne

Geweldig product!

Ik vind deze Organico kurkuma geweldig! Het helpt mijn zes en tienjarige om niet ziek te worden en het helpt mijn gewrichten ervan overtuigd te zijn dat dit een wonderpil is! Wij nemen dit nu 4 maand en ik heb veel minder last van mijn heup en knie en daar ben ik heel blij mee.
Patricia

Bespaart veel tijd en super gezond

Hoi Katja, Ik juice en pers al jaren maar vind jouw TURBO Greens de perfecte vervanging als ik geen tijd heb. Smaak is ook best lekker. Voel me vooral fitter en voel me emotioneel stabieler want sinds overgang speelt dit wel regelmatig. Met de Turbo greens voel ik dat mijn lichaam stabieler is en meer energie uitstraalt. Mijn man ziet het ook aan mijn gezicht en zegt dat ik terug begin te stralen (hihi) Dus prima product. Laat vooral horen wanneer je terug voorraad hebt zodat ik een abonnement kan nemen. Nu had ik drie potten maar daarzitten we nu bijna doorheen. groetjes, Lea

Lea Dijkstra

Voel me veel beter in mijn vel.

Bianca Van Schetinga

Top Greens

Drink de Organico Greens nu een maand. iedere morgen een glas. Smaak is lekker fris, gewoon ik koud glas water. Ik kan eerlijk bekennen dat ik meer energie heb, vooral in namiddag wanneer ik normaal een dipje krijg. Ik heb ook de indruk dat ik me beter in mijn vel voel. Ik doe hier in alle geval mee verder. Bedankt Katja voor dit top product!
Lea De Wit

De lekkerste greens die ik geprobeerd heb

Dit zijn de lekkerste greens die ik al ooit gebruikt heb. Gebruik al jaren tarwegras poeders en green poeders maar de Organico greens zijn echt top. Ik hou van lekkere smaak en hoge concentratie tarwegras. Alles was ook netjes geleverd binnen 1 dag.
Marleen Oudenhoven

Ik ben fan !

Fantastische greens! Heb er al verschillende geprobeerd maar deze zijn veel beter. deze ga ik blijven gebruiken. Heb betere stoelgang (eindelijk) , mijn conditie is verbeterd en ik slaap veel rustiger. Smaak is lekker fris en smaakt niet naar gras maar eerder zoet. Doe het gewoon in water of bij yoghurt. Bedankt Katja. ik ben fan!
Brenda Van Calster

Het smaakt lekker zoet en fris, beter dan andere greens die ik al geprobeerd heb

Hallo Katja, Ik heb net mijn eerste TURBO Green pot gekregen en geprobeerd. Het smaakt lekker zoet en fris, beter dan andere greens die ik al geprobeerd heb. Zelfs gewoon met water vinden ikzelf en de kinderen het heerlijk!

Jill Blockmans

Veel zachtere huid dankzij Organico greens

Bijna 3 maanden bezig met Organico greens. Mijn huid voelt veel zachter aan. Is prima suplement vol met anti-oxidanten en vitamines. Smaak is absoluut lekker in vergelijking met andere greens die ik geprobeerd heb.

Ingeborg

Ga er mee verder

Ben met kurkuma begonnen voor artrose in knie en heb ook last van opgezwollen linker voet. Na 3 weken voelde ik al duidelijk verschil en ga er zeker mee door.
Dirk De Vries
>