16 Anti-Agingsgeheimen

Of je het nou leuk vindt of niet, ouder worden is een feit. We kunnen niets doen om de tijd te vertragen. Maar dat betekent niet dat we allemaal met dezelfde snelheid verouderen. Daarom is het, ongeacht hoe oud je vandaag bent, een goed idee om gezondheidsgewoonten aan te nemen die je vitaliteit en onafhankelijkheid de komende jaren zullen ondersteunen. En dat is waar dit artikel kan helpen …

Zo ziet ouder worden er op dit moment uit:

Tussen 2003 en 2013 steeg de bevolking van 60 jaar en ouder met 30,7%.
Het aantal in de leeftijd van 45 tot 64 jaar – dat in de loop van de volgende twee decennia 65 zal bereiken – is tussen 2003 en 2013 met 20,7% gestegen.
Mensen die de leeftijd van 65 jaar bereiken hebben een gemiddelde levensverwachting van nog eens 19,3 jaar (20,5 jaar voor vrouwen en 17,9 jaar voor mannen).

De feiten zijn duidelijk: de bevolking wordt ouder en we leven langer dan ooit.

Heb je je ooit afgevraagd waarom sommige mensen er jaren jonger uitzien dan hun ware leeftijd? Of waarom andere mensen nu meer energie lijken te hebben dan toen ze op de middelbare school zaten?

Goed ouder worden (en er morgen zelfs jonger uitzien en voelen dan vandaag) gaat niet om goede genen … of een geweldige plastisch chirurg.

Het gaat om het maken van slimme keuzes en gebruik maken van geheimen die veel mensen gewoon nooit ontdekken.

Als je het ermee eens bent dat leeftijd slechts een getal is en je gelooft dat je het verdient om er GEWELDIG uit te zien en je goed te voelen, ongeacht hoeveel verjaardagen je hebt gevierd, blijf dan lezen:

Anti-aging geheimen

 

 • Een lekker ontbijt dat je risico op hartziekten met vijftien procent vermindert …
 • Franse wijn of Chileense wijn: is één beter in het bestrijden van kanker dan de andere?
 • NOOIT je haar drogen met een katoenen handdoek! Gebruik in plaats daarvan dit…
 • Zelfs als je junkfood vermijdt, zou je jezelf kunnen verslinden tot een vroeg graf. Dit is waarom…
 • Pinda’s als een kostbaar levenselixir? JA! Dit is wat onderzoekers ontdekten …
 • En zoveel meer!

Klinkt goed? Laten we dan maar beginnen!

Ontdek in dit E-boek (52blz.) Alles Wat Je Altijd Al Over Omega 3 Had Willen Weten Voor Je Gezondheid...

Ontvang vandaag dit praktische Omega-3 boek geheel GRATIS, incl. tips, voedingssoorten, etc. 

1. Eet je weg naar meer energie

gezonde vetten vis noten avocado bessen

Je hebt vast wel eens gehoord dat sommige mensen (zelfs doktoren) zeggen dat het gevoel van versleten en vermoeidheid deel van het ouder worden is. Poeeee.

Je hoeft geen vermoeidheid te accepteren als de prijs van veroudering.

Vul je bord dagelijks met ten minste twee van deze eetbare energizers, je moet ten volle van het leven genieten!

Zalm

(85 gram) een geweldige bron van eiwitten die je stofwisseling versnelt en de energie verhoogt.

Avocado

(½ avocado) avocado is niet alleen lekker, maar ook een rijke bron van vetzuren die ontstekingen kalmeren die samenhangen met vermoeidheid.

Bosbessen

(½ kop) geladen met antioxidanten die vrije radicalen bestrijden die jouw cellen kunnen verwoesten en vermoeidheid kunnen veroorzaken. Plus, gezonde koolhydraten voeden je lichaam zonder te veel suiker toe te voegen.

Een ideale snack halverwege de middag.

Haver

(1 kop, gekookt) een geweldige bron van vezels en eiwitten, haver gegeten voor het ontbijt “blijft in je botten” en geef je de hele dag energie door de bloedsuikerspiegel te stabiliseren.

Amandelen

(⅓ kopje) een andere fantastische snackoptie, amandelen zitten vol met magnesium, een mineraal dat helpt suiker in energie om te zetten.

2. … Maar neem niet te veel

Heeft hoeveel je eet invloed op hoe lang je leeft? Ja zeker.

Je hebt voedsel nodig om te overleven, maar het proces van metaboliseren van dat voedsel in energie legt juist de nadruk op je systeem.

Sterker nog, de stress kan zo groot zijn dat te veel eten gekoppeld wordt aan een kortere levensduur en ernstige gezondheidsproblemen zoals hart- en vaatziekten en diabetes type 2.

Voor een lang, gezond leven is het het beste om een ​​verstandige hoeveelheid groenten, fruit, volle granen en dierlijke eiwitbronnen (met name in het wild gevangen vis) te eten.

3. Beweeg regelmatig

stel sporten bewegen gezond zee

Vanaf 35 jaar beginnen we spiermassa te verliezen – en we verliezen het in een snel tempo.

Het smelt letterlijk letterlijk van ons lichaam af … en daarmee veel van onze energie, kracht en vertrouwen.

Een persoon kan na 50 jaar worden elk jaar 1% – 2% van zijn spiermassa verliezen.

Er bestaat een duidelijke relatie tussen verlies van spierkracht en verlies van onafhankelijkheid, bijdragen aan vallen, fracturen en mensen die hun gouden jaren doorbrengen in verpleeghuizen.

Een manier om jezelf te beschermen tegen leeftijdsgerelateerd spierverlies (een aandoening die bekend staat als “sarcopenie”) is met regelmatige beweging.

Beweging- vooral weerstandstraining – kan de spiermassa en -kracht verhogen, helemaal tot in de jaren negentig!

Bovendien kan lichamelijk actief blijven ook geheugengerelateerd ouderdomsverlies verminderen. Een win-win situatie!

4. Twee minuten fitnessplan

Twee minuten fitnessplan

In totaal zitten we gemiddeld maar liefst 13 uur per dag. En al die tijd op onze derrieres zou onze gezondheid kunnen beschadigen.

We hebben een groter risico op obesitas, buikvet, hoge bloedsuikerspiegel en vroege dood door hart- en vaatziekten en kanker.

Maar een onderzoek uit 2015 toonde aan dat 2 minuten bewegen voor elk uur dat je zit, jouw risico op overlijden met drieëndertig procent kan verlagen.

Dus sta op en beweeg een paar minuten per dag.

5. Verminder het risico op kanker met rode wijn uit DIT land

rode wijn

Bewijs suggereert dat rode wijn je kan helpen om af te vallen; het blijkt dat het ook krachtige anti-kanker eigenschappen heeft.

Rode wijn is rijk aan flavonoïden, antioxidanten die kankerverwekkende vrije radicalen neutraliseren.

Maar om met elk glas de beste antikanker-voordelen te krijgen, kunt u niet zomaar een rode wijn drinken:

Chileense cabernet sauvignon is 38% hoger in flavonoïden dan Frans rode wijn.

Dus sla de volgende keer dat je in de wijngang bent de dure Franse wijnen over en kies in plaats daarvan voor de gezondere (en meer portefeuillevriendelijke) Chileense wijnen.

6. Afvallen met vitamines?

vitamines supplement

Als je het moeilijker vindt om de strijd van de verzakking te winnen terwijl je ouder wordt, kan een tekort aan vitamines de schuld zijn.

Een onderzoek uit 2015, gepubliceerd in de Journal of the American College of Nutrition, wees uit dat obese mensen tot 12% minder vitamines en mineralen consumeren, in vergelijking met volwassenen met een ideaal lichaamsgewicht.

Vitaminen zoals A en D zijn cruciaal voor gewichtsbeheersing omdat ze helpen bij het reguleren van hormonen en vetcellen.

Ongeveer 40% van de volwassenen heeft weinig voedingsstoffen; om er zeker van te zijn dat je niets misloopt, kun je overwegen om je eetpatroon aan te vullen met Organico Greens.

7. Pinda’s als een kostbaar levenselixir?

Pinda's

Blijkt dat de nederige pinda goed is voor veel meer dan alleen een broodje pindakaas.

Onderzoekers van Vanderbilt University hebben onlangs een opmerkelijke studie gedaan naar pinda’s en een lang, levendig leven leiden:

Toen onderzoekers de voeding van 70.000 personen gedurende 5 ½ jaar volgden, ontdekten ze dat mensen die de meeste pinda’s aten een 21% lager risico op overlijden hadden dan degenen die het minst aten.

Wat is er zo geweldig aan pinda’s?

Ze zijn een uitstekende bron van onverzadigde vetzuren, vezels en antioxidanten, die allemaal jouw gezondheid van het hart ten goede komen. Slechts een handje per dag volstaat om van dezelfde voordelen te genieten.

8. Verban je wallenvrouw gezicht wallen

Niets voegt ongewenste jaren aan je gezicht toe als donkere, gezwollen wallen onder je ogen.

Om wallen te verbannen, verminder je de zoutinname, drink je meer water en controleer je of bepaalde voedingsmiddelen – bijvoorbeeld tarwe, zuivel en alcohol – een ontsteking veroorzaken.

9. Gooi je katoenen handdoeken wegkatoenen handdoeken

Voor dikke lokken moet je voorkomen dat je je haar met een katoenen handdoek droogt.

Waarom? De katoenvezels en lussen haken aan je haar, trekken het omhoog bij de wortels en maken van kroezen een serieus probleem.

Wat in plaats daarvan te doen? Gebruik een microvezel handdoek.

Het zal snel vocht opnemen zonder je haar te beschadigen.

10. Bescherm je huid tegen de zon

zon huid vrouw palmboom

Te veel tijd doorbrengen in de zon zonder bescherming kan ervoor zorgen dat je als een rozijn gaat rimpelen- en het kan je risico op kanker drastisch verhogen.

Draag dagelijks zonnebrandcrème. Zoek naar een product met zinkoxide (voor breedspectrumzonwering) en een SPF van 30 of hoger.

11. Breng tijd door met vrienden en familie

groep mensen aan tafel

Niemand kan ons laten glimlachen (of ons gek maken) zoals onze beste vrienden en familie, maar die relaties dragen niet alleen bij aan onze kwaliteit van leven, ze kunnen ons ook helpen langer te leven.

Studies hebben aangetoond dat mensen met sterke sociale banden een 50 procent hogere kans hebben om langer te leven dan mensen met weinig of slechte relaties.

12. Spice up je hersengezondheid

hersengezondheid

Wist je dat Amerikanen 8 keer meer kans hebben om de ziekte van Alzheimer te krijgen dan mensen in India?

Hoe kan dat?

Sommige gezondheidsexperts denken dat het te wijten kan zijn aan kurkuma, een superkruid die het belangrijkste ingrediënt is in India’s curry-gebaseerd dieet.

We hebben al geschreven over de geweldige gezondheidsvoordelen van kurkuma, maar hier is de korte versie:

Kurkuma bevat een samenstelling genaamd curcumine die kan helpen bij het voorkomen van Alzheimer dankzij de krachtige ontstekingsremmende eigenschappen. Een theelepel kurkuma is goed voor gebakken aardappelen, zalm of een verfrissend drankje.

13. Leef langer met hulp van deze vitamine

vitamine supplement

Een meta-analyse uit 2014 van 8 verschillende studies ontdekte iets opwindends aan vitamine D.

Deze meta-analyse ontdekte dat vitamine D-suppletie de algehele mortaliteit bij oudere volwassenen kan verminderen.

Suppletie met vitamine D kan een gemakkelijke manier zijn om je te helpen langer te leven.

Streef naar ten minste 500 internationale eenheden vitamine D3 (125% dagelijkse waarde) om ervoor te zorgen dat je de ongelooflijke lange levensduurvoordelen van deze vitamine niet mist.

14. Blijf positief!

Blijf positief post-it

Je hebt de uitdrukking gehoord “Je bent zo oud als je denkt dat je bent”, toch?

Blijkt dat dat veel meer is dan alleen gelukskoekjeswijsheid en dichtbij de waarheid ligt.

Oudere mensen die denken dat leeftijd een pad is naar wijsheid en algemene tevredenheid hebben veel meer kans op herstel van een handicap dan degenen die ouder worden zien als synoniem voor hulpeloosheid en nutteloosheid.

Alles in je leven – je gezondheid, rijkdom en geluk – begon eerst als een gedachte.

En je zou er versteld van staan ​​hoe het verschuiven van je denkwijze diepe gevolgen kan hebben in alle delen van je leven.

Probeer elke dag te beginnen en te eindigen met deze positieve affirmaties:

 • Ik denk alleen maar positieve gedachten.
 • Ik ben in perfecte gezondheid.
 • Ik trek succes aan.
 • Succes komt gemakkelijk voor mij.
 • Gezondheid, rijkdom en geluk stromen naar mij vanuit elke richting.

15. Eet havermout 

havermout

Wanneer de ochtendhonger slaat sla de ontbijtrepen of de granen over (ze zijn beladen met fructose-glucosestroop) en graaf in plaats daarvan een kom havermout.

Slechts ⅛ kopje ongekookte haver is goed voor een portie volle granen, maar dat is niet eens het beste deel …

Volgens een onderzoek van de Harvard School of Public Health vermindert een dagelijkse portie volle granen je risico op overlijden (met name de aan hart- en vaatziekten gerelateerde sterfgevallen) met vijftien procent.

16. Beknibbel niet op slaapslaap man vrouw bed

Blijkt dat de echte fontein van de jeugd misschien in je slaapkamer is.

Wanneer je slaapt, geeft je lichaam een ​​groeihormoon af dat helpt bij het herstellen van collageen en elastine, de essentiële bouwstenen voor een gladde, jeugdig uitziende huid.

Hier zijn nog meer redenen om minstens zeven tot negen uur kostbare slaap per nacht te krijgen: als je niet genoeg slaapt, loop je een hoger risico op obesitas, hartaandoeningen en diabetes.

Volgens een enquête van Gallup krijgt 40 procent van de Amerikanen minder dan 7 uur slaap per nacht.

Als je op een elegante manier ouder wordt (en er nu nog stralend en gezond uitziet), kun je het je niet veroorloven om niet te slapen.

Iedereen wordt ouder. Maar niet iedereen wordt zo goed oud als ze zouden kunnen…

Stap naar een gezonder leven

Ben jij zoals meer dan 80% van de Nederlanders en Vlamingen die te weinig vis eten en zodoende te weinig gezonde omega-3 vetzuren binnenkrijgt?!

Een tekort aan omega-3 vetzuren veroorzaakt ziekten die aanvankelijk beginnen door een (chronische) ontsteking, zoals hartaandoeningen, diabetes, Alzheimer/dementie en artritis.

Organico Superba™ Krill Olie  kan met recht een wondermiddel uit de oceaan genoemd worden. Niet alleen omdat de omega-3 vetzuren uit krill veel beter opgenomen worden door je lichaam dankzij de fosfolipiden binding in tegenstelling tot de trygliceriden binding in vis en visolie. Organico Superba™ Krill Olie  is ook de zuiverste vorm van omega-3 vetzuren (zonder PCB’s, kwik, etc.) omdat de krills helemaal onderaan de voedselketen zitten en dus niet of nauwelijks blootgesteld worden aan de typische vervuiling waar vissen en dus visolie mee te maken heeft.

Ben je 45 of ouder en wil je op een vitale, actieve manier verder van het leven blijven genieten zonder de typische kwaaltjes die, als gevolg van chronische ontsteking, beginnen op te duiken? Dan kan krill olie je ondersteunen voor een tweede jeugd.

Want het GOEDE NIEUWS is dat er een gemakkelijkere en natuurlijke manier is om je chronische ontsteking af te koelen, zodat je kunt blijven genieten van de vitaliteit, helderheid en gemoedsrust die gepaard gaat met een goede gezondheid.

Organico Superba™ Krill Olie is afkomstig van antarctische krill, die in de ongerepte wateren van de zuidelijke oceaan in Antarctica leeft. Omdat krill onderaan de voedselketen leeft, zijn ze vrijwel vrij van verontreiniging, in tegenstelling tot grotere vissen zoals zalm en tilapia, die “bio-accumulatoren” van toxines zijn.

Organico Superba Krill Olie - potOmega-3 vetzuren zijn zeer gezond voor je hart, hersenen, bloedsuiker, gewrichten, ogen, cholesterol, ademhaling en huid…en helpen vervroegde veroudering tegen te gaan…

Het geheim achter Organico Superba™ Krill Olie is de 100% pure, natuurlijke, dubbel gezuiverde vorm Krill olie van de Antarctische krill soort, Euphausia superba genaamd die lange keten Omega-3 vetzuren, fosfolipiden, choline en het anti-aging antioxidant astaxanthine bevat.

Organico Superba™ Krill Olie (1000mg) bevat lange keten Omega-3 vetzuren, afkomstig van de Euphausia superba krill, in een volledige klinische dosering van EPA (120) en DHA (70). Slechts twee gemakkelijk te slikken (kleine) capsules leveren 1000mg dubbel gezuiverde krill olie.

Waarom is dit belangrijk?

Omdat je dagelijks minstens 800mg krill olie nodig hebt om cellulaire disfunctie te vermijden en de ondersteuning van het cardiovasculair systeem, lagere bloedruk, hersenmembraan en gezondheid van de gewrichten te ervaren.

Organico Superba™ Krill Olie bevat daarnaast 450mg fosfolipiden, choline en 110mcg astaxanthine waardoor het 48 keer krachtiger is dan andere Omega-3’s of visolie. Zonder fosfolipiden en choline geraken de Omega-3 vetzuren niet diep genoeg in de cellen en zal het weinig doen dat je gezondheid ten goede komt.

Maar dankzij 450mg fosfolipiden per portie, integreert Organico Superba™ Krill Olie 60% beter in de celstructuur en passeert het de bloed-hersenbarrière. Je voelt dat het werkt, SNEL.

Organico Superba™ Krill Olie is stabieler en meer bio-efficiënt dan typische omega-3’s. Het ondersteunt de gezondheid van de huid, botten, gewrichten, hersenfunctie, cholesterol niveau’s, bloedsomloop, bloedsuikerspiegel en optimaliseert de vetverbranding.

In dit gezondheidsrapport vind je meer informatie over hoe krill olie je lichaam helpt strijden tegen chronische ontsteking, dat vaak de aanleiding is van pijn en andere kwalen die met de jaren beginnen op te duiken. Baanbrekend onderzoek heeft nu aangetoond hoe deze “bron van eeuwige jeugd” mannen en vrouwen in staat stelt om vitaal, actief, en onafhankelijk te blijven tot ver in hun 60, 70 en 80’er jaren.

Wanneer jij of iemand van wie je houdt 45 jaar of ouder is, is dit misschien wel het belangrijkste gezondheids gerelateerde nieuws dat je dit jaar gaat zien.

Zoals steeds, doe er je voordeel mee.

Vitale groetjes,

Katja Callens
ORGANICOLabs
On a Mission for Nutrition

P.S. Wanneer je in het verleden een vis- of krill olie supplement hebt geprobeerd en teleurgesteld was, jij bent niet het probleem. 

Zevenenveertig van de meest populaire vis- en krill olie supplementen die vandaag in de winkel liggen en online te koop zijn, werden getest en meer dan 70 procent bevatte NIET de hoeveelheid DHA- en EPA-omega-3’s die op het etiket werd vermeld!

Lees daarom dit kritische gezondheidsrapport vooraleer je online of in de supermarkt een goedkoop krill supplement aanschaft.

Deel desgewenst dit artikel

>