AANDACHT Mannen En Vrouwen Boven 45:

Ben Je Te Snel Oud
Aan Het Worden?

Een Verborgen GEHEIMZINNIGE ZIEKTE Dwingt 9,4 Miljoen Nederlanders en Vlamingen Tot Voortijdige Ouderdom En
Vroegtijdige Dood...

Ontdek Hoe Het Toevoegen Van Eén Ontbrekende Voedingsstof Aan Je Voedingspatroon Deze GEHEIMZINNIGE ZIEKTE Op Haar Dodenpad Kan Stoppen... En ... Herstel Je Jeugdige Energie, Vitaliteit En Pijnvrije Mobiliteit!

Deel desgewenst dit gezondheidsrapport

Van het bureau van Katja Callens

Beste gezonde lifestyle vriend(in),

Wanneer jij of iemand van wie je houdt 45 jaar of ouder is, is dit misschien wel het belangrijkste gezondheids gerelateerde nieuws dat je dit jaar gaat zien. Dit is waarom:

Baanbrekend onderzoek heeft nu aangetoond hoe één "bron van eeuwige jeugd "-voedingsstof mannen en vrouwen in staat stelt om vitaal, actief, en onafhankelijk te blijven tot ver in hun 60, 70 en 80'er jaren. Door simpelweg deze veilige, volledig natuurlijke voedingsstof aan jouw voedingspatroon toe te voegen, kan je ...

 • Je Hart Revitaliseren: de Universiteit van het Rochester Medisch Centrum meldt dat deze voedingsstof coronaire hartziekte (CHZ) bij gezonde mensen helpt voorkomen en de voortgang van de ziekte vertraagt bij mensen die het al hebben. [1]
 • Je hersenfunctie verbeteren: een onderzoek gepubliceerd in het nummer van februari van het tijdschrift Neurologie laat zien dat het innemen van deze voedingsstof de hersenen beschermt tegen cognitieve achteruitgang en dementie. [2]

Katja Callens

Katja Callens is de oprichtster van Organico Labs, een internationale organisatie voor natuurlijke gezondheid met meer dan 250.000 klanten. Katja is oa. de auteur van Bestsellers 'Het Mentale Dieet Plan', talrijke KHA recepten- en green juice boeken. Ze is voedingsconsulente, afslank- en gedragscoach met certificering als Master Trainer in Neuro Linguistic Programming (N.L.P), en wellness- en voedingsrespons onderzoek.

 • Stijve, pijnlijke gewrichten verzachten: het tijdschrift Artritis en Reuma publiceerde een onderzoek dat concludeerde dat slechts 130 mg van deze voedingsstof de ochtendstijfheid, gevoelige gewrichten en andere pijnlijke symptomen van reumatoïde artritis significant kan verminderen. Nog spannender: veel van de deelnemers aan deze studie slaagden erin om hun risicovolle Diclofenac en ibuprofen weg te gooien zonder dat hun pijnlijke symptomen terugkwamen! [3]
 • Een gezondere, jonger uitziende huid hebben: Wetenschappers van de Staats Universiteit in Oregon melden hoe deze voedingsstof je huid gezond en gehydrateerd houdt en je huid kan beschermen tegen de verouderingseffecten van de zon en UV-licht. [4]
 • Sneller gewicht verliezen: Onderzoek gepubliceerd in het tijdschrift Voeding & Functie wees uit dat mensen die slechts 340 mg van deze voedingsstof aanvullen, 20% meer gewicht verliezen zonder aanvullende veranderingen aan hun dieet aan te brengen. [5]

Of je nu in je 50, 60, 70 of zelfs in je 80'er jaren bent, deze voedingsstof kan je vrienden en familie doen vragen: "Waarom zie je er de laatste tijd zo jong uit?" En zo voel jij je ook!

Maar helaas missen de meeste Nederlanders en Vlamingen hun kans om gezond te verouderen, omdat ze een gevaarlijk tekort hebben van deze belangrijke voedingsstof.

In feite is de situatie wereldwijd zo slecht dat de Harvard School van Publieke Gezondheid heeft gewaarschuwd dat dit voedingstekort nu de zesde belangrijkste doodsoorzaak is in de wereld! [6]

De Belangrijkste Voedingsstof
Ontbreekt In Jouw Voedingspatroon

Wat is deze voedingsstof en hoe kan jij beginnen te profiteren van haar geweldige "jeugdige" eigenschappen?

Zoals je waarschijnlijk al geraden hebt, heb ik het over omega-3-vetzuren.

Omega-3 vetzuren - met name EPA en DHA omega-3 vetzuren in krill olie - zijn zoals een levensversterkend 'elixer' voor je cellen.(Krill olie blijkt 48x krachtiger te zijn dan gewone visolie omwille van zijn fosfolipiden die ervoor zorgen dat de EPA en DHA beter en dieper in de celstructuur doordringen).


Ze zijn zo essentieel voor je goede gezondheid dat de Nederlandse Hart Stichting, de Universiteit van Amsterdam en de meeste artsen iedereen aanbevelen om regelmatig vis te eten of elke dag een hoog-kwalitatief krill olie supplement te nemen.

Er zijn duizenden en duizenden studies beschikbaar bij het Nationale Gezondheids Instituut waaruit blijkt dat omega-3's een veilige, natuurlijke en effectieve manier zijn om de ouderdomsziekten te bestrijden.

Verderop in dit rapport zie je baanbrekend onderzoek dat het geheim onthult van de supervoedings-status van krill olie ... en ... waarom een kwalitatieve krill olie alles biedt wat je nodig hebt voor een krachtige bescherming tegen veel van de meest gevreesde ziekten van veroudering!

Dus wanneer jij of iemand van wie je houdt niet van dure medicijnen, pillen en operaties wilt afhangen om je jong en vitaal te voelen ... wannneer je ziekenhuisverpleging en verpleeghuizen wilt vermijden naarmate je ouder wordt ... dan zit je hier zeker goed.

Dat is omdat ik jou het veiligste, krachtigste krill olie supplement ga tonen dat ik ooit gezien heb. Een opwindend, bewezen supplement dat al veel mannen en vrouwen heeft geholpen om te genieten van een "tweede jeugd" -- dat jij vandaag zelf VRIJBLIJVEND kan proberen ZONDER ENIG RISICO!

BELANGRIJK: Lees Dit Wanneer Je In Het Verleden Teleurgesteld Bent Door Een Visolie-Supplement

BELANGRIJK: Lees Dit
Wanneer Je In Het Verleden Teleurgesteld
Bent Door Een Visolie-Supplement

De waarheid is dat de meeste visolie supplementen zo slecht worden gemaakt dat je lichaam simpelweg de GROOTSTE HOEVEELHEID van hun omega-3's niet absorbeert.

In feite, zijn de meeste van de populairste visolie supplementen merken- verkrijgbaar in de supermarkt en in online shops - praktisch waardeloos.

De reden hiervoor is omdat ze of een goedkope, synthetische vorm van visolie, die bekend staat als "ethyl esters" gebruiken of triglyceriden. En studies hebben aangetoond dat "ethyl ester"- en triglyceriden- vormen van visolie 80% minder absorbeerbaar zijn dan de fosfolipiden -vorm van krill olie die in Antractica wordt aangetroffen. [7]

En dat is niet alles...

Sommige fabrikanten gaan nog een stapje verder door plantaardige omega-3-vetzuren te gebruiken in hun supplement, dat Alfa-linoleenzuur (ALA) bevat en niet de essentiële, vitaliteits verhogende omega-3-vetzuren EPA en DHA.

Waarom is dat een probleem?

Het is een probleem, omdat ALA-omega-3's je lichaam geen voordelen biedt totdat ze zijn omgezet in EPA- en DHA-omega-3 vetzuren ... en ... je lichaam heeft een tekort aan de noodzakelijke enzymen om dit te doen.

Volgens rapporten van de Staats Universiteit in Oregon wordt slechts 8% van het ALA in voeding omgezet in EPA en wordt maar een kleine 0,4% omgezet in DHA. [8]

Om dit even in perspectief te plaatsen, zou je elke dag meer dan 200 capsules van een ALA-supplement moeten doorslikken om een effectieve gezondheidsbevorderende dosering van DHA omega-3 vetzuren binnen te krijgen.

En het wordt nog erger ...

Een uitgebreid onderzoek gepubliceerd in het Vakblad van Voedingswetenschap en Landbouw heeft een schokkend schandaal blootgelegd:

Zevenenveertig van de meest populaire vis- en krill olie supplementen die vandaag in de winkel liggen, werden getest en meer dan 70 procent bevatte NIET de hoeveelheid DHA- en EPA-omega-3's die op het etiket werd vermeld! [9]

Met andere woorden, je besteedt jouw zuurverdiende geld aan iets dat niet eens in het potje zit.

Dus wanneer je in het verleden een vis- of krill olie supplement hebt geprobeerd en teleurgesteld was, jij bent niet het probleem.

Het probleem zijn de vele vis- en krill olie producenten die goedkope en inferieure producten op de markt brengen en zich vervolgens in het vuistje lachen terwijl ze schatrijk worden. Het is schandalig.

Wanneer je de slechte kwaliteit van zoveel beschikbare vis- en krill olie supplementen in overweging neemt, is het geen wonder dat de meeste mensen de gezondheids-bevorderende en verouderings-bestrijdende voordelen van omega-3 vetzuren mislopen.

Maar dat is waar Organico Superba™ Krill Olie kan helpen.

Nu, Eindelijk, Een Krill Olie Supplement
Dat Je Kan Vertrouwen!

Nu, Eindelijk, Een Krill Olie Supplement Dat Je Kan Vertrouwen!

Wat indien ik je vertelde dat er nu een manier was om klinisch-onderzochte, effectieve niveaus van pure, krachtige EPA- en DHA-omega-3's binnen te krijgen van één enkel krill olie supplement?

Slechts één kleine, makkelijk in te nemen rode Superba™ capsule bij het ontbijt, lunch en het avondeten is alles wat je nodig hebt om 120 EPA en 70 DHA rechtstreeks naar je cellen te sturen, waar ze beginnen met het herstellen van verloren jeugd en vitaliteit.

Stel je voor hoe heerlijk het zou zijn om wakker te worden zonder de pijn van krakende, pijnlijke gewrichten...

Stel je voor dat je geest zo helder is als een heldere lentemorgen ... en ... je niet langer lijdt aan de verlegenheid en frustratie van hersenmist of 'seniore momenten'...

Stel je voor dat je een boost krijgt met nieuwe, levendige energie, omdat dat meest vitale orgaan -- je hart -- vers, schoon bloed door elke centimeter van je lichaam pompt...

Stel je voor dat je meer dingen doet waar je van houdt ... zoals wandelen, tuinieren of golfen of tijd doorbrengen met je familie ...

Organico Superba™ Krill Olie is zonder twijfel mijn eerste keuze voor kwaliteit omega-3's. Als voedingsconsulente ben ik zelfs zo onder de indruk vanuit medisch standpunt dat ik het elke dag persoonlijk gebruik.

En ik voel me vereerd dat ik vandaag in dit rapport, het nieuws over Organico Superba™ Krill Olie met jou kan delen.

Hoe Kan Eén Krill Olie Supplement
Zo krachtig Zijn?

Het geheim achter Organico Superba™ Krill is de 100% pure, natuurlijke, dubbel gezuiverde vorm Krill olie van de Antarctische krill soort, Euphausia superba genaamd die lange keten Omega-3 vetzuren, fosfolipiden, choline en het anti-aging antioxidant astaxanthine bevat.

de Antarctische krill, Euphausia superba

In tegenstelling tot inferieure producten die slecht geabsorbeerde ethylester- of tryglyceride vormen van visolie gebruiken, of ALA-omega-3's met plantaardige oorsprong, heb ik ENKEL de lange keten Omega-3 vetzuren, afkomstig van de Euphausia Superba krill uit de zuivere wateren van Antarctica gebruikt.


Elke dag dat je aanvult met Organico Superba™ Krill Olie, wordt je lichaam overspoeld met 120 EPA en 70 DHA lange keten omega-3 vetzuren die werken om pijnlijke gewrichten te verlichten, je hartgezondheid te verbeteren, je hersenfunctie te verbeteren, rimpels en droge huid te verbannen en je te beschermen tegen de ouderdomsziekten die je van jouw gezondheid en onafhankelijkheid beroven.

In feite is Organico Superba™ Krill olie zo effectief dat we krachtige, wetenschappelijke bewijzen hebben om het te ondersteunen...

Hier is Wetenschappelijk Bewijs
Dat Organico Superba™ Krill olie Superieur Is

Hier is Wetenschappelijk Bewijs Dat Organico Superba™ Krill olie Superieur Is

Ik wil dat je de twee onderstaande afbeeldingen bekijkt.

Deze afbeeldingen zijn van iets dat een "Omega-3 Index" -test wordt genoemd. Misschien heb je ervan gehoord. Als dat niet het geval is, is een Omega-3 Index-test de meest nauwkeurige manier om het niveau van omega-3's in jouw systeem te testen.

Ik vroeg een wetenschappelijk onderzoekscentrum OmegaMetrix genaamd om mijn bloed enkele maanden geleden op twee verschillende momenten te testen om mijn omega-3-waarden te controleren.

Vergeet niet dat omega-3-vetzuren essentieel zijn voor de gezondheid van hart, hersenen en gewrichten, maar ook voor de bescherming tegen leeftijdsgerelateerde ziekten zoals dementie en hartaanval, dus hoe hoger jouw omega-3-index, hoe beter.

Dit zijn de resultaten van de eerste test:

Op het moment van mijn eerste test nam ik een premium visolie supplement dat twee keer zo veel kost als Organico Superba™ Krill olie.

Zoals je ziet, bevonden mijn resultaten zich in het "gemiddeld" bereik. Op geen enkele manier geweldig te noemen dus. En ik weet niet hoe jij erover denkt, maar als ik voor een premium visolie betaal, verwacht ik betere resultaten.

Nu wil ik dat je de resultaten van mijn test ziet nadat ik Organico Superba™ Krill olie drie maanden gebruikt heb:

Na amper 90 dagen van aanvulling met Organico Superba™ Krill olie schoot mijn omega-3-index omhoog naar 13,7% -- zo hoog dat het eigenlijk BUITEN de grafiek viel!

OmegaMetrix was onder de indruk van deze resultaten (en ik ook!)

Ik vraag me af hoeveel mensen de bewezen gezondheidsvoordelen van krill olie mislopen, simpelweg omdat ze een inferieur product innemen dat niet goed wordt opgenomen?

Zoals je hebt gezien, is dit bij Organico Superba™ Krill olie geen probleem. Dankzij de fosfolipiden binding worden de omega-3 vetzuren 60% beter opgenomen in de celstructuur. Met Organico Superba™ Krill olie krijg je dus meer revitaliserende omega-3's binnen die snel in je bloedbaan worden gebracht, waar ze je gezondheid beginnen te verbeteren.

Om volledig te begrijpen waarom dat zo belangrijk is, wil ik de ECHTE REDEN onthullen waarom je sneller veroudert dan je zou willen ... en ... waarom dit NIET jouw schuld is!

Je Lijdt Mogelijk Aan Deze GEHEIME ZIEKTE
Die Miljoenen Mensen Al Heel
Hun Leven Zwak en Moe Maakt

Je Lijdt Mogelijk Aan Deze GEHEIME ZIEKTE Die Miljoenen Mensen Al Heel Hun Leven Zwak en Moe Maakt

Het heet CHRONISCHE ONTSTEKING, een gevaarlijke en verborgen oorzaak van vroegtijdige veroudering en pijnlijke ziekten die de medische wetenschap nu pas begint te begrijpen.

En je zult snel ontdekken hoe het toevoegen van een hoog kwalitatief supplement zoals Organico Superba™ Krill olie de vlammen van de chronische ontsteking in je lichaam kan blussen en de klok kan terugdraaien, over hoe jij eruit ziet en je voelt, met 10, 20 of 30 jaar!

Schokeert Het Je Om Te Horen
Dat Er Een Wijdverspreide Geheime Ziekte is?

Schokeert Het Je Om Te Horen Dat Er Een Wijdverspreide Geheime Ziekte is?

En dat artsen nu geloven dat het de verborgen oorzaak is van bijna elke bekende chronische ziekte -- van hartaandoeningen tot kanker, diabetes tot obesitas, van Parkinson tot dementie en zelfs van depressie.

En dat het zelfs in zijn zachtste vorm tot tientallen pijnen en kwaaltjes, een slechte gezondheid en een bittere handicap kan leiden?

Veel artsen waren zelfs meer geschokt dan jij - toen de volledige omvang en de volledige gevolgen van deze geheime ziekte onlangs werden ontdekt.

Luister gewoon naar wat anti-aging-expert Dr. Mark Hyman te zeggen heeft over chronische ontsteking:

"We zien een epidemie van ontstekingsziekten. In feite wordt bijna elke moderne ziekte -- alles van auto-immuunziekten, hartaandoeningen en kanker tot obesitas, diabetes en dementie - veroorzaakt door een ontsteking! Deze chronische ziekten treffen honderden miljoenen mensen over heel de wereld. Dat betekent dat in het gemiddelde gezin van drie personen, minstens één persoon een chronische ziekte heeft die wordt veroorzaakt door een ontsteking."[10]

Nu kan je de ware verborgen vreselijkheid van chronische ontsteking begrijpen.

Het verschroeit letterlijk je lichaam van binnen uit; het ontsteekt een vuur van voortijdige veroudering dat in jouw cellen smeult. Dus in plaats van te genieten van sprankelende vitaliteit en een goede gezondheid, strompel je naar de 'gouden jaren' gekenmerkt door ziekte, pijn en afhankelijkheid.

Het Is Jouw Schuld Niet ...

Het is niet jouw schuld, maar je kunt last hebben van hoofdpijn, rugpijn, gewrichtspijn, spierpijn - en dan maar ibuprofen nemen alsof het Tic Tac's zijn, om de dag door te komen - maar deze vrij-verkrijgbare pijnstillers kunnen je symptomen zelfs erger maken!

Het enige wat je nodig hebt om deze ellende te laten verdwijnen, is je chronische ontsteking te kalmeren!

Het Is Jouw Schuld Niet ...

Maar niemand heeft uitgelegd waarom jouw zogenaamde "uitgebalanceerde" eetpatroon misschien rampzalig ON-gebalanceerd is ... en ... de vlammen van je chronische ontsteking kan aansteken, zoals benzine die op een kampvuur wordt gegoten!

Zie je, een ander type omega-vetzuren die omega-6's genoemd worden, is te vinden in brood, plantaardige oliën, vlees zoals kip, varkensvlees en rundvlees, verwerkt voedsel en zelfs je koffiemelk!

Het typische Westers dieet zwemt praktisch in omega-6's!

De ideale verhouding van omega-3's tot omega-6's is 1: 1.

Maar de meeste Nederlanders en Vlamingen leven met een verhouding van 1:16 met veel te veel omega-6s...

Een gevaarlijk onevenwicht dat volgens het tijdschrift Biomedicine en Farmacotherapie hart- en vaatziekten, kanker en andere ontstekings- en auto-immuunziekten kan veroorzaken. [11]

Het Is Jouw Schuld Niet ...

Maar, in de woorden van een recent TIME-Magazine artikel getiteld "Ontsteking: The Secret Killer":

"[Chronische ontsteking] destabiliseert cholesterolafzettingen in de kransslagaders, wat leidt tot hartaanvallen en mogelijk zelfs beroertes. Het vreet zenuwcellen op in de hersenen van de Alzheimer slachtoffers. Het kan zelfs de proliferatie van abnormale cellen bevorderen en hun transformatie in kanker vergemakkelijken. Met andere woorden, chronische ontsteking kan de motor zijn die veel van de meest gevreesde ziekten van middelbare en oudere leeftijd aandrijft. "[12]

Tegenwoordig berooft chronische ontsteking miljoenen Nederlanders en Vlamingen van hun onschatbare gezondheid en vrijheid. En ik wil ervoor zorgen dat jij niet nodeloos last hebt van deze verwoestende en volledig vermijdbare toestand.

Dus dadelijk zal ik je vertellen over wat ik beschouw als het meest opwindende, gezondheids bevorderende en ouderdoms-bestrijdende onderzoek van de laatste 10 jaar.

Zodra je dit ziet, zal je begrijpen waarom ik elke dag Organico Superba™ Krill olie gebruik en waarom ik al mijn klanten aanmoedig om hetzelfde te doen.

Maar eerst, heb ik een vraag...

Zie En Voel Jij Jezelf
Ouder Dan Je Werkelijke Leeftijd?

Zie En Voel Jij Jezelf Ouder Dan Je Werkelijke Leeftijd?

Het probleem kan chronische ontsteking zijn.

De meest verlammende ziekten die oudere mannen en vrouwen tot levenslang veroordelen in een ziekenhuis of verpleeghuis ... hartverscheurende ziekten zoals dementie, de ziekte van Alzheimer en Parkinson, reumatoïde artritis, kanker en zoveel anderen ... worden allemaal veroorzaakt door CHRONISCHE ONTSTEKING...

Heb Je Moeite Om Af Te Vallen?

Het probleem kan chronische ontsteking zijn.

Chronische ontsteking overspoelt je lichaam met eiwitten, die cytokines worden genoemd, en deze maken je inspanningen om af te vallen een bijna onmogelijk zware bergop strijd. Bovendien kan het je eetlust beïnvloeden en je metabolisme vertragen, dus je eet meer en verbrandt minder calorieën. [13]

Met andere woorden, wanneer je een dieet en lichaamsbeweging hebt geprobeerd, maar je voelt je nog steeds dik, moe en depressief, dan is er een zeer goede kans dat CHRONISCHE ONTSTEKING de schuld is...

Word Je Elke Ochtend Wakker
Met Nieuwe, Ongewenste Rimpels?

Word Je Elke Ochtend Wakker Met Nieuwe, Ongewenste Rimpels?

Het probleem kan chronische ontsteking zijn.

Chronische ontsteking dwingt je cellen sneller te verouderen en speelt (samen met blootstelling aan UV) een leidende rol in de vorming van rimpels en zichtbare tekenen van veroudering. [14]

Dus, als je ooit in de spiegel naar je spiegelbeeld hebt gestaard en je ontzet bent over nieuwe lijnen, rimpels, kraaienpootjes en ouderdomsvlekken, dan is de kans groot dat CHRONISCHE ONTSTEKING je van binnen uit opdroogt...

Ontstekingsremmers Zijn Zowat De Gevaarlijkste
Geneesmiddelen Die Er Bestaan

Ouder Worden HOEFT NIET Een Falende
Gezondheid, HersenMist En
Verminderde Onafhankelijkheid Te Betekenen

Ouder Worden HOEFT NIET Een Falende Gezondheid, HersenMist En Verminderde Onafhankelijkheid Te Betekenen

Chronische ontsteking is de # 1 reden waarom anders gezonde mannen en vrouwen TE SNEL oud worden.

In feite hebben de Centra voor Ziekte Controle en Preventie chronische ontsteking gekoppeld aan de pathogenese van 7 van de 10 belangrijkste doodsoorzaken. [15]

Hoe kun jij verlichting vinden van je chronische ontsteking?

De multi-miljarden pharmaceutische sector wil je laten geloven dat hun dure voorgeschreven geneesmiddelen het antwoord zijn...

Voorgeschreven pijnstillers evenals vrij verkrijgbare medicijnen zoals Diclofenac en Ibuprofen, zijn maar een paar van de manieren waarop mensen verlichting proberen te vinden voor brandende pijn in hun spieren en gewrichten, hoofdpijn en al die kwaaltjes en pijn, groot en klein, die aan je goede gezondheid knabbelen.

En hoewel deze medicijnen je pijn en ontsteking tijdelijk kunnen verminderen, komen ze met een volle lading gevaarlijke risico's en bijwerkingen.

In feite heeft het Instituut voor Verantwoord Medicijngebruik (IVM) eerder dit jaar een waarschuwing afgegeven voor niet-steroïde anti-inflammatoire geneesmiddelen en pijnstillers (NSAID's) zoals ibuprofen, Diclofenac, Dafalgan, Naproxen, en Zaldiar omdat ze het risico op een hartaanval en een beroerte aanzienlijk kunnen verhogen! [16]

Het GOEDE NIEUWS is dat er een gemakkelijkere en NATUURLIJKERE manier is om je ontsteking af te koelen, zodat je kunt genieten van de vitaliteit, helderheid en gemoedsrust die gepaard gaat met een goede gezondheid.

Volgens nieuw onderzoek is aangetoond dat de omega-3 vetzuren in krill olie de chronische ontsteking die bijdraagt aan alle ouderdomsziekten vermindert of elimineert!

Wat ik je nu ga vertellen, is het meest opwindende onderzoek naar gezondheid en veroudering dat ik in jaren gezien heb en het is, persoonlijk, waarom ik elke dag Organico Superba™ Krill olie gebruik en het heb laten ontwikkelen in de eerste plaats.

Baanbrekende Studie Onthult Nieuw Mechanisme
Achter De Verbazingwekkende Gezondheidsvoordelen Van Krill Olie

Baanbrekende Studie Onthult Nieuw Mechanisme Achter De Verbazingwekkende Gezondheidsvoordelen Van Krill Olie

Na bijna een decennium van gericht onderzoek en ontdekking hebben wetenschappers een nieuwe klasse van ontstekings regulerende moleculen blootgelegd.

Experts zijn het erover eens dat deze moleculen - bekend als pro-resolutie moleculen - een unieke dimensie toevoegen aan de gezondheidsvoordelen van krill olie. [17]

Zie je, pro-resolutie moleculen worden enkel door jouw cellen afgegeven als reactie op een ontsteking, wanneer je voldoende hoeveelheden omega-3's in uw systeem hebt.

Dit is waarom dat belangrijk is:

Deze moleculen hebben twee functies voor je gezondheid. Ten eerste "remmen ze" en stoppen ze een op hol geslagen ontsteking snel af. Vervolgens ontdoen ze zich van dood en afstervend weefsel, ruimen ze excessieve inflammatoire afvalproducten op en bevorderen ze de genezing. [18]

Pro-resolutie moleculen maken deel uit van het delicate systeem van controles-en-evenwicht van je lichaam, ontworpen om ontstekingen te laten werken voor jouw gezondheid en niet ertegen.

Een ontsteking op zich is niet slecht.

In feite is een acute ontsteking (dat wil zeggen een kortdurende ontsteking) essentieel voor een goede gezondheid.

Denk aan acute ontsteking als je lichaam dat een elite INTERVENTIE-team uitstuurt om indringers zoals bacteriën en kankercellen aan te vallen en te vernietigen. Er zonder zouden wonden en infecties nooit genezen. En jouw gezondheid zou ernstig worden aangetast.

Maar bij chronische ontsteking gaat er iets heel goed mis.

In plaats van dat het "INTERVENTIE-team" van je lichaam terugkeert naar de basis na het voltooien van hun missie, blijven ze verder in je lichaam door vechten.

Deze chronische, ongecontroleerde ontsteking treedt op wanneer jouw cellen onvoldoende pro-resolutie moleculen produceren.

Hoe Een Op Hol Geslagen Ontsteking Afremmen

Je hebt een gezonde voorraad aan pro-resolutie moleculen nodig om te voorkomen dat de chronische ontsteking in het wild blijft rond tieren.

Maar helaas hebben studies aangetoond dat deze moleculen met de jaren sterk worden verminderd. In feite worden ontoereikende niveaus van pro-resolutie moleculen nu erkend als misschien wel de belangrijkste reden waarom mensen in toenemende mate lijden aan chronische ontsteking naarmate ze ouder worden. [19]

Gelukkig wordt bij het herstel van pro-resolutie moleculen tot een gezond niveau, de chronische ontsteking snel afgekoeld en kan de genezing beginnen.

De beste manier om die niveaus te herstellen is door een premium krill olie supplement te nemen om de omega-3's in je lichaam te stimuleren, omdat pro-resolutie moleculen worden geproduceerd als reactie op hoge omega-3-waarden in je systeem.

En dit is dus waar Organico Superba™ Krill Olie komt kijken.

Koel Je Chronische Ontsteking Af En Voel Je Beter - ZONDER Medicijnen!

Eén enkele dagdosering Organico Superba™ Krill olie laat jouw systeem overstromen met 120 EPA en 70 DHA van gezondheids-beschermende omega-3's.

Vanaf het allereerste moment dat deze omega-3's in je bloedbaan terechtkomen, beginnen ze de chronische ontsteking te verzachten die je lichaam al jaren teistert.

Zoals je hebt gezien, wordt Organico Superba™ Krill olie heel gemakkelijk door je lichaam opgenomen(60% beter dan gewone visolie), wat betekent dat je SNEL de voordelen voor je gezondheid zult ervaren.

En het goede nieuws is dat, terwijl je dit leest, dit betekent dat we op dit moment een beperkte voorraad van Organico Superba™ Krill olie beschikbaar hebben.

Ik zal je binnen enkele ogenblikken laten zien hoe jij je eigen potje(s) vrijblijvend kunt aanvragen, maar laat me eerst enkele van de meest gestelde vragen beantwoorden die je misschien hebt...

Is Vis Eten Geen Betere Bron Van Omega-3 vetzuren?

Vis is veruit de beste voedsel bron van EPA en DHA omega-3 vetzuren.

Maar helaas, is de meeste vis die bij ons wordt geconsumeerd lang niet zo gezond als de meeste mensen denken dat het is... en ... veel ervan bevat eigenlijk giftige en ontstekings-veroorzakende stoffen zoals PCB's en kwik!

Bijvoorbeeld, gekweekte zalm - zoals de soort die je in de meeste restaurants en supermarkten krijgt -- kan tot ZESTIEN keer de hoeveelheid kankerverwekkende PCB's hebben als wild gevangen zalm.

De situatie is zo slecht dat het tijdschrift Science heeft gewaarschuwd dat de gevaarlijke chemicaliën in gekweekte zalm op "onaanvaardbaar hoge niveaus" zitten. [21]

De auteurs van dit artikel waren zo bezorgd dat ze hun lezers waarschuwden om in het beste geval slechts EEN KEER alle vijf maanden gekweekte zalm te eten.(Op mijn blog heb ik hier ook al voor gewaarschuwd in het verleden.)

Denk je dat het kopen van wild gevangen zalm dan het antwoord is?

Denk dan nog maar eens na.

In 2015 heeft Oceana - de grootste oceaan conserveringsgroep ter wereld - een gevaarlijke "lokaas en switch" -zwendel ontdekt, waarvan miljoenen Nederlanders en Vlamingen elk jaar slachtoffer worden.

DNA-testen van 82 zalmmonsters van restaurants en supermarkten in het hele land bracht iets aan het licht dat, eerlijk gezegd, mijn maag deed draaien.

Maar liefst 69 procent van de zalm die als wild-gevangen wordt verkocht, is eigenlijk gewoon gekweekte zalm!

Dus zelfs als je denkt dat je gezonde, wild gevangen zalm krijgt (en meer betaalt aan de kassa voor dit privilege), is de kans groot dat je onbewust jezelf en je familie giftige, in de zalm kwekerij gekweekte zalm serveert.

Meer slecht nieuws: een recente Nieuws-reportage toonde aan dat tilapia, één van de meest populaire vissoorten, eigenlijk vol zit met omega-6's die chronische ontsteking kunnen veroorzaken! [23]

Met Organico Superba™ Krill olie hoef je jezelf geen zorgen te maken dat jouw lichaam per vergissing vergiftigd wordt met toxines ... of ... dat het chronische ontsteking aanwakkert.

Organico Superba™ Krill Olie is afkomstig van antarctische krill, die in de ongerepte wateren van de zuidelijke oceaan in Antarctica leeft. Omdat krill onderaan de voedselketen leeft, zijn ze vrijwel vrij van verontreiniging, in tegenstelling tot grotere vissen zoals zalm en tilapia, die "bio-accumulatoren" van toxines zijn.

Met andere woorden, deze kleine krills hebben van nature veel minder toxines dan grotere vissen die hoger in de voedselketen zitten.

En omdat Organico Superba™ Krill afkomstig zijn van een pure omgeving, en op een duurzame en traceerbare manier geoogst worden, zijn ze niet ziek en worden ze niet volgepompt met hormonen zoals vis die in de kwekerij is gekweekt.

Organico Superba™ Krill Olie is een superieure bron van EPA en DHA omega-3 vetzuren ZONDER de angstaanjagende gezondheidsrisico's die samenhangen met het eten van vis.

Aan het einde van de dag kan je er zeker van zijn dat je iets goeds doet voor je gezondheid en je geweten.

Wat Met De "Visboertjes"?

Indien je in het verleden een visolie supplement hebt geprobeerd, moest je misschien walgen van de visgeur of, erger, de gevreesde 'visboertjes' nadat je ze genomen had.

De reden waarom visolie supplementen visboeren en andere spijsverterings problemen veroorzaken, is omdat de visolie zelf is beschadigd.

Vaak doen de grote fabrieksschepen, die de vis vangen die voor visolie bestemt is, geen goede directe verwerking ervan aan boord. Als gevolg hiervan kunnen de oliën beginnen te verzuren en worden ze ranzig nog voordat ze zelfs in capsules worden gedaan.

Met Organico Superba™ Krill olie is dat nooit een probleem.

De krill die in Organico Superba™ Krill olie wordt gebruikt, wordt, zoals je hierboven kan bekijken, meteen aan boord verwerkt tot krill meel en pure krill olie, terwijl de krill oogst uit de ijskoude, ongerepte wateren van Antarctica levend en rechtstreeks wordt geraffineerd volgens de 'Eco-harvesting' norm.

Dit zorgt voor kwaliteit, zuiverheid en versheid van de ongerepte wateren van Antarctica rechtstreeks naar jou toe!

Organico Superba™ Krill olie is ook heel gemakkelijk in te nemen.

Keer op keer heb ik mensen horen klagen over vis- of krill olie supplementen omdat de pillen te groot en te moeilijk waren om door te slikken. Ik begrijp het volkomen. Wie wil immers elke dag een handvol paardenpillen doorslikken?

Maar dankzij de superconcentratie en fosfolipiden-gebonden DHA- en EPA-omega-3's in Organico Superba™ Krill olie hoef je slechts twee kleine softgel capsules per dag in te nemen tijdens de maaltijd.


Dat is alles wat nodig is om 120 EPA en 70 DHA van de beste opneembare omega-3's in je bloedbaan te krijgen, waar ze chronische ontstekingen kunnen kalmeren en ervoor zorgen dat het lijkt dat de klok terugdraait wat betreft hoe jij eruit ziet en je voelt!

superba-krill-olie-img

Bovendien is Organico Superba™ Krill olie 100% zuiver-natuurlijk en bevat GEEN kunstmatige kleurstoffen, smaakstoffen of bewaarmiddelen zoals veel supplementen online of bij je supermarkt of lokale apotheek.

Dankzij de krachtige (anti-aging) antioxidant Astaxantine in de Superba™ Krill, krijgt het zijn kenmerkende rode kleur en belangrijker, het fungeert als een natuurlijk conserveringsmiddel voor zijn vetzuren. Het bevat geen zuivelproducten, tarwe, eieren, vulstoffen of additieven.

Plus, Organico Superba™ Krill olie is GMO- en volledig glutenvrij. Het is echt het beste van het beste.

Pas Op Voor Krill Olie Supplementen Die
Niet Daadwerkelijk De bedragen Bevatten
Van EPA en DHA Die Ze Weergegeven Op Het Label

Pas Op Voor Krill Olie Supplementen Die Niet Daadwerkelijk De bedragen Bevatten Van EPA en DHA Die Ze Weergegeven Op Het Label

Als je je zorgen maakt dat sommige vis- en krill olie supplementen niet zo krachtig zijn als ze beweren te zijn, heb je alle recht om je zorgen te maken.

Een recent artikel belichtte een trieste en schokkende bevinding:

Onderzoek uitgevoerd door een testbedrijf, LabDoor genaamd, vond dat veel van de best verkopende vis- en krill olie supplementen niet echt de hoeveelheden EPA en DHA bevatten die op hun etiketten staan![24]

In wat alleen kan worden omschreven als diefstal van consumenten zoals jij en ik, vond LabDoor dat bijna DE HELFT van de best verkopende vis- en krill olie supplementen in apotheken, supermarkten en online, DHA-niveaus hebben die, gemiddeld, 14 procent lager liggen dan wat is vermeld op hun labels.

Met andere woorden, wanneer je nu een populair vis- of krill olie supplement in jouw keukenkast hebt staan, is de kans groot dat je betaald hebt voor iets dat je niet hebt ontvangen. Jongens, dat maakt me boos!

Maar Organico Superba™ Krill Olie is anders.

Organico Superba™ Krill Olie is een PREMIUM kriil olie supplement waarvan je precies weet waar het vandaan komt; Aker Biomarine® en waarbij er geen sprake is van overbevissing. Aker BioMarine® is de enige leverancier van krill die het volledige oogst- en productieproces van A tot Z beheert.

De visserij op krill vindt plaats in de zuivere Antarctische wateren, en staat onder volledige controle van de Commission for the Conservation of the Antarctic Marine Living Resources (CCAMLR). De visserij op krill is duurzaam en ecologisch verantwoord, waarbij gebruik wordt gemaakt van een nieuw ontwikkelde, gepatenteerde vangstmethode die geen onnodige bijvangst oplevert.

Omdat zij de volledige supply chain controleren, kunnen ze elk eindproduct terugbrengen naar een precieze oogstlocatie, zoals vastgelegd door het GPS-systeem aan boord van elk schip.

Deze wordt vervolgens wordt met trots in een Nederlandse Bio-pharma verwerkt, in een door de Nederlandse Voedsel en Waren Autoriteit (NVWA) geïnspecteerde en goedgekeurde GMP-faciliteit, zodat je kan vertrouwen op de zuiverheid, potentie en veiligheid ervan.

Om de felbegeerde Seal of Approval(CCAMLR) te ontvangen, zoals Organico Superba™ Krill Olie heeft gedaan, moet de krill olie voldoen aan 's werelds strengste kwaliteits- en zuiverheidsnormen ... en ... de hoeveelheid EPA en DHA op het etiket moet juist en accuraat zijn.

Elke keer dat je Organico Superba™ Krill Olie neemt, kan je gerust zijn, wetende dat het de ongelofelijk hoge normen van de Nederlandse Voedsel en Waren Autoriteit (NVWA) heeft overtroffen.

En dat betekent dat je elke druppel van de 120 EPA en 70 DHA-therapeutische omega-3's op het etiket krijgt.

Elke Batch Wordt Gecontroleerd Door Een Team Van Zes Wetenschappers Voordat Het De Deur Uitgaat

Elke Batch Wordt Gecontroleerd Door Een Team Van
Zes Wetenschappers Voordat Het De Deur Uitgaat

Je kunt zien dat ik echt "all in" ben gegaan om ervoor te zorgen dat Organico Superba™ Krill Olie, verreweg het beste Krill olie supplement is dat je ooit geprobeerd hebt.

En om ervoor te zorgen dat ik deze ongelooflijk hoge normen voor zuiverheid, potentie en versheid handhaaf, onderzoekt een team van zes voltijdse wetenschappers elke batch krill olie zorgvuldig voordat deze wordt ingekapseld en verwerkt tot Organico Superba™ Krill Olie.

Naast deze zes, Ph.D-wetenschappers, wordt onze krill olie regelmatig door een derde onafhankelijke partij getest om er verder voor te zorgen dat je alleen het puurste en meest krachtige product ontvangt dat mogelijk is.

Jij Verdient Een Beter Krill Olie Supplement

 • 100% zuiverste, verse Superba™ Krill olie 1,000 mg per dagdosering
 • 250 mg Lange keten Euphausia superba Omega 3, waarvan 120 EPA and 70 DHA omega-3s in volledig klinische dosis, per dagdosering
 • 450 mg Fosfolipiden en anti-aging antioxidant Astaxanthine 110mcg (48x krachtiger als standaard visolie)
 • Met trots geproduceerd in een Nederlandse Bio-pharma in een door de Nederlandse Voedsel en Waren Autoriteit (NVWA) geïnspecteerde en goedgekeurde GMP-faciliteit
 • Dubbel gezuiverde, reukloze krill olie
 • Kleine, zachte eenvoudig te slikken softgel capsules
 • Zonder nasmaak, oprisping of 'visboertjes'
 • Natuurlijk en GMO-vrij, gluten-vrij, soja-vrij
 • Omega-3's hebben aangetoond dat ze de gezondheid van het hart en de hersenfunctie ondersteunen, gewrichtspijn en stijfheid verlichten, de gezondheid van de huid ondersteunen, bijdragen aan gezond gewicht en chronische ontsteking verminderen
 • Gegarandeerd 100% toxine en PCB vrij
 • Zoals met alle PREMIUM OrganicoLabs supplementen -- unieke 60-dagen 100% Lege-Pot tevredenheidsgarantie

Cholesterolwaarden terug positief!

Ik hou van deze dingen. Ik heb van nature een hoog cholesterolgehalte, dus besloot ik dat ik visolie moest nemen. Onderzocht wat en kwam tot de conclusie dat organico krillolie de beste kwaliteit voor zijn geld bood. Kocht drie maand geleden mijn eerste potje hiervan en kreeg zojuist mijn vierde potje binnen. Het komt steeds correct toe en goed verpakt.

Ik had mijn cholesterol al een lange tijd niet laten controleren, en nu blijken alle waarden postief te zijn. Deze krill zorgt er echt voor dat ik me beter voel. Mijn huid is over het algemeen gladder en ik heb nooit geen pijn meer in mijn gewrichten (had enige lichte gewrichtspijn door algemene dagelijkse dingen). Al met al gewoon een goede kwalitatieve toevoeging aan een gezond voedingspatroon.


Riet Van De Vooren, Hillegom


Geweldig voor stijve gewrichten!

Geweldig voor stijve gewrichten!

Wat een verschil Katja, deze krills zijn een reddende engel in nood! Dank je.
Ik brak mijn been vlak boven mijn enkel 4 jaar geleden en mijn enkel is 's morgens stijf als ik uit bed kom en zelfs na lange periodes te hebben gezeten. Let op, ik ben nog maar 34. De stijfheid en ongemakkelijkheid van mijn enkel hebben het joggen bemoeilijkt. Ik loop ongeveer 3-5 keer per week. Heb al jaren verschillende omega-3 en krill supplementen geprobeerd maar zonder veel soelaas. Ik kwam via je nieuwsbrief jouw organico krill-olie tegen en dacht dat ik het nog maar eens een kans zou geven om te zien of deze mijn enkel zouden helpen.

En ik ben zeker blij dat ik dat gedaan heb !!! Als ik deze volgens de aanwijzingen neem, word ik niet langer stijf wakker! Ze zijn mijn wonderdoener. Mijn enkel schuurt ook minder vaak en is niet pijnlijk en stijf als ik jog. Ik ben zo blij dat ik deze heb gevonden en ze zijn nu een vast onderdeel bij iedere maaltijd. Hoewel de softgels kunnen ruiken naar vis in het potje, hebben ze geen visachtige nasmaak of smaken ze zoals visolie. Ik raad ze ten zeerste aan.


Sandra Valkeniers, Kampenhout

Hoe Vraag Je Vandaag Jouw Potje
Organico Superba™ Krill Olie Aan

Hoe Vraag Je Vandaag Jouw Potje Organico Superba™ Krill Olie Aan

Omdat je tot hier gelezen hebt, weet ik dat je Organico Superba™ Krill Olie graag voor jezelf wilt proberen.

En om je te belonen voor het lezen van dit gezondheidsrapport tot het einde, heb ik vandaag een speciale tijdelijke aanbieding voor je ...

Elke potje Organico Superba™ Krill Olie bevat 90 gemakkelijk in te slikken softgel capsules.

Dat is ruim een volledige maandvoorraad.

Omdat ik weet dat je het fijn zult vinden om zonder pijn en kwaaltjes wakker te worden...

Ik weet dat je het leuk zult vinden om genoeg energie te kunnen ventileren om je (klein)kinderen bij te houden (of misschien zelfs cirkels om ze heen te rennen!) ...

En ik weet dat je van de gemoedsrust zult houden door iets te doen wat je een gezondere, vitalere, meer onafhankelijke toekomst verzekert, wil ik het je zo gemakkelijk mogelijk maken om nu meteen aan de slag te gaan met Organico Superba™ Krill Olie.

Deze visolie heeft mijn idee over supplementen veranderd!

1) Smaak: Er is een bijna zoete smaak als je deze capsule voor het eerst in je mond stopt
2) Afdronk: geen.
3) "Maaggevoel": Ik weet niet zeker of het de spijsvertering is of een ongemakkelijke maag die visboertjes veroorzaakt? Maar ik kan wel zeggen dat deze krillolie van Organico geen van beide heeft. Ik boer nooit een visachtige smaak of voel me alsof ik spijsverteringsproblemen heb.
4) Ingrediënten: Heeft beide essentiële delen van visolie.
5) Gevoel: GEWELDIG. Ik neem dit op een regime van "ontbijt met ontbijt" en "lunch met lunch". Mijn gezamenlijke problemen - ik ben ze bijna vergeten en ik voel me goed.
6) Voordelen: ik heb veel onderzocht - en iets blijft zeer consistent wanneer mensen praten over Organico. Katja heeft veel moeite gedaan om 'zuiver' en eerlijk te zijn. Al haar supplementen zijn rechttoe rechtaan en niet vol met vulstoffen om u een vals gevoel te geven.

Ik kan dit supplement ten zeerste aanbevelen en heb vandaag - een potje gekocht voor mijn moeder en zus.


Inge Spaas, Bochelt

Dramatisch verlaagde triglyceriden, verminderde chronische ontsteking

Ik had nooit gedacht dat ik, van alle mensen, krill olie zou gebruiken. Hoewel ik nooit problemen met cholesterol heb gehad en echt geen problemen heb met gewicht, bloedsuikerspiegel, bloeddruk enz., Toonde een routinematig controle een paar maanden geleden aan dat mijn triglyceriden zeer hoog waren. Terwijl we dit met mijn arts bespraken, besloten we dat de oorzaak waarschijnlijk te wijten was aan het feit dat ik graag veel brood bak en eet.

Ik besloot om alle zetmelen van mijn dieet drastisch te verminderen en met de aanmoediging van mijn arts, begon ik ook deze krill olie te nemen. Binnen twee maanden waren mijn triglyceriden met meer dan 100 punten gedaald - en dat was na het nemen van slechts één capsule per dag samen met die verandering in het voedingspatroon. Verbazingwekkend genoeg merkte ik ook dat ik niet langer anti-inflammatoire medicijnen hoefde te gebruiken sinds ik dit gebruikte. Als je bedenkt dat ik sinds mijn tienerjaren auto-immuun gerelateerde ontsteking / artritis heb gehad, is dit een heel grote zaak. Ik heb ook niet de maagklachten die ik altijd had door die pijnstillers te nemen.

Als u problemen heeft met ontstekingen en / of als u problemen heeft met triglyceriden, is het eerste dat ik zou aanraden om deze krill olie te gebruiken. Je lichaam zal je bedanken.


Tine Jimminck, Hoofddorp

Wanneer je net als mijn meeste klanten bent, wil je, eenmaal je Organico Superba™ Krill Olie hebt geprobeerd, het een vast onderdeel van je dagelijkse routine maken.

Maar als het om een of andere reden niet voor je zou werken, als je om welke reden dan ook (of helemaal geen reden) niet helemaal tevreden bent, dan wil ik dat je jezelf gerust voelt, wetende dat je wordt gedekt door een geen-gekke-vragen 100% geld-terug-garantie.

Op deze manier heb je niets te verliezen, en alleen maar veel te winnen.

Klinkt dat fair?

Hoe Organico Superba™ Krill Olie Bestellen

Organico Superba™ Krill Olie is momenteel op voorraad en beschikbaar voor bestelling.

Je kunt nu jouw voorraad van Organico Superba™ Krill Olie aanvragen door te klikken of te tikken op de knop "Abonneer" of "Bestel Nu" onderaan deze pagina.

Met een abonnement (dat je met een eenvoudig mailtje kan opzeggen) ben je verzekert om elke maand netjes je portje(s) thuis te ontvangen zodat je nooit zonder voorraad komt.

Omwille van het ecologische en duurzame oogstproces van Organico Superba™ Krill Olie, is mijn voorraad beperkt en voor abonnees wordt steeds een lopende zes maanden voorraad opzij gezet als extra service.

Als je jezelf hiermee niet comfortabel zou voelen, gebruik dan de "Bestel Nu" knop en bestel meteen drie of zes maanden voorraad als eenmalige bestelling. Wanneer je voorraad bijna op is, check je online of ik op dat moment verse Organico Superba™ Krill Olie voorradig heb.

Op dit moment is Organico Superba™ Krill Olie voorradig en beschikbaar voor bestelling.

Jouw Ticket Naar Een Vitaal, Actief Leven!

Ik weet misschien je leeftijd niet, maar ik weet wel dit...

De afgelopen 12 maanden vlogen sneller voorbij dan de 12 maanden ervoor.

En weet je wat? Vanaf hier gaat het alleen maar sneller. Je leven is aan het versnellen. Je kan niets doen om het te vertragen.

Naarmate de maanden en jaren voorbijgaan, evolueer je. Je wint aan wijsheid en ervaring. Je wordt beter met de jaren! Maar hoe zit het met je lichaam? Is het aan het evolueren? Of gaat het in de tegenovergestelde richting?

Wanneer, binnen een paar dagen, jouw potje(s) Organico Superba™ Krill Olie toekomt, neem je een softgel capsule met een verfrissend glas water bij het ontbijt en het avondeten.

Zodra je het begint te nemen, wil ik dat je enthousiast wordt bij de heldere gloed van energie die door je lichaam glijdt, je geest die helder en scherp wordt, je pijn en kwaaltjes die wegebben...

Organico Superba™ Krill Olie heeft al duizenden mannen en vrouwen boven de 50 geholpen om te genieten van de actie, vitaliteit en onafhankelijkheid van mensen die half zo oud zijn. En ik geloof dat het ook voor jou kan werken!

Ik weet dat je niet afhankelijk wilt zijn van artsen, ziekenhuizen en de overheid wanneer je ouder wordt; en ik weet dat het laatste wat je wilt, is een last zijn voor je familie.

Het goede nieuws is dat jij je nu geen zorgen meer hoeft te maken over die dingen.

Organico Superba™ Krill Olie is de snelste en gemakkelijkste manier die ik ken om de klinisch-geteste niveaus van EPA en DHA omega-3 vetzuren binnen te krijgen die je nodig hebt voor een vitaal en actief leven tot ver in de jaren 60, 70 en verder.

Wees eerlijk tegen jezelf en probeer het nu meteen.

Vergeet niet dat je bestelling wordt gedekt door mijn persoonlijke "DELICIOUS Lege Pot" -garantie van 60 dagen, zodat je niets te verliezen hebt. Dit is een vrijblijvend en RISICOLOOS aanbod.

Bestel Nu En Maak Gebruik Van
De SPECIALE KORTINGEN

Bestel Nu En Maak Gebruik Van De SPECIALE KORTINGEN

Geweldig product!


Organico Krill is veel beter dan andere visolie-supplementen; zij het, prijziger. Dit gezegd zijnde, investeert u in een product van zeer hoge kwaliteit, dus gerechtvaardigd. Organico Labs staat op zichzelf en dit geldt voor al hun supplementen. Gebruik ook de greens die absoluut top zijn.


Nancy De Coninck, Brasschaat

Topklasse krillolie


Ik gebruikt nu al ongeveer 6 maanden Organico Labs en ze zijn nog steeds mijn bedrijf voor wat betreft supplementen ... zonder twijfel de beste kwaliteit ooit gebruikt. Hun krillolie is veruit de beste van allemaal. Perfecte doseringen en laat mijn gewrichten als nieuw aanvoelen. Zal alleen Organico krill olie gebruiken, niets anders. Bedankt Katja voor de allerbeste kwaliteitssupplementen met redelijke prijzen.


Hein Van Doornik, Borculo

EÉN POTJE
Organico Superba™ Krill Olie
(90 softgels)

(€69.95 per potje)

€49

GRATIS Verzending

Een Potje, €49 Per Maand

 • STEEDS OPZEGBAAR!

DRIE POTJES
Organico Superba™ Krill Olie
(270 softgels)

(43.32 per potje)

€129

GRATIS Verzending

Drie Potjes, €129 Per Maand

 • STEEDS OPZEGBAAR!

Drie Potjes
Eénmalige bestelling

ZES POTJES
Organico Superba™ Krill Olie
(540 softgels)

(€39.83 per potje)

€239

GRATIS Verzending

Zes Potjes, €239 Per Maand

 • STEEDS OPZEGBAAR!

Zes Potjes
Eénmalige bestelling

Geen visboertjes, perfecte cholesterol!


Deze softgels zijn zo gemakkelijk in te nemen en er zijn helemaal geen visboeren. Heb online zelf onderzoek gedaan en Organico krills zijn veel krachtiger en zuiverder dan andere visolie, dus heb ik ze een keer geprobeerd. Ik heb er 2 per dag ingenomen. Ik heb wat genetische aanleg voor cholesterolproblemen. Nadat ik mijn bloed had laten controleren zeiden ze dat ik perfecte resultaten had! Natuurlijk eet ik goed en doe ik andere dingen voor mijn gezondheid, maar ik vind Organico Krill een belangrijke aanvulling voor mijn gezondheid.


Tine De Bruijn, Waalwijk

Organico Krill Olie werkt voor het verminderen van hoge triglyceriden!


Mijn arts heeft dit supplement en DIT merk en de juiste dosering voor mijn hoge triglyceriden aanbevolen. Ze zei dat Organico krillolie effectiever is voor het verminderen van triglyceriden dan visolie. Triglyceriden zijn al begonnen af te nemen op mijn laatste afspraak tov het laatste bloedonderzoek. Ik ga terug in juni van dit jaar om bijgewerkte waarden te krijgen. Dit supplement is geweldig. Ik kan het echt aanbevelen.


Marco De Vijver, Tilburg

Beste supplementen in Nederland!


Uw krill-olie-capsules zijn het beste zoals al uw andere supplementen. Geen rare nasmaak of problemen met de spijsvertering zoals ik die had met andere visoliën.


Annemie De Bast, Tilburg

Zeer goede kwaliteit


Geweldig product
Geen oprispingen. Geen visadem. Geen opgeblazen gevoel. Geen klachten


Harald Van Steen, Breda

Deel desgewenst dit gezondheidsrapport

KWALITEITSGARANTIE ORGANICOLABS SUPPLEMENTEN: Organico Superba™ Krill Olie is een PREMIUM krill olie supplement waarvan je precies weet waar het vandaan komt en waarbij er geen sprake is van overbevissing. De visserij op krill vindt plaats in de zuivere Antarctische wateren, en staat onder volledige controle van de Commission for the Conservation of the Antarctic Marine Living Resources (CCAMLR). De visserij op krill is duurzaam en ecologisch verantwoord, waarbij gebruik wordt gemaakt van een nieuw ontwikkelde, gepatenteerde vangstmethode die geen onnodige bijvangst oplevert.

Alleen de beste Superba™ Krill Olie: Doordat krill laag in de voedselketen staat is de olie van nature vrij van zware metalen, PCB's en andere verontreiniging.

De verschillen in kwaliteit van diverse supplementen is enorm. Het is daarom belangrijk om goed geïnformeerd te zijn over welke specifiek bedrijf alleen de beste premium supplementen aanbiedt. Zeker voor voedingssupplementen geldt dat je meestal ontvangt waarvoor je betaalt.

Onze research-, ontwikkelings- en productie-kost is meestal hoger dan de gemiddelde verkoopprijs van online 'supplementen en drogisten' shops voor een supplement... Dergelijk supplementen (meestal ingevoerd uit China of VS) zijn echter een verspilling van je tijd -- en geld en kunnen schadelijk zijn voor je gezondheid. OrganicoLabs produceert en verdeeld enkel PREMIUM voedingssupplementen.

Wij verplichten u op geen enkele manier om OrganicoLabs supplementen te gebruiken. Bestel enkel bij OrganicoLabs wanneer u kwaliteit en resultaat verwacht. Doe uw eigen onderzoek en laat u niet misleiden. Op al onze PREMIUM supplementen hebt u een 60-dagen 100% Tevredenheids-garantie.

DISCLAIMER:
Verklaringen op deze website zijn niet geëvalueerd door de de Nederlandse Voedsel en Waren Autoriteit of officiële gezondheidsinstellingen van de overheid. Voedingssupplementen zijn NIET bedoeld om enige ziekte te diagnosticeren, te behandelen, te genezen of te voorkomen. Voedingssupplementen zijn niet bedoeld voor mensen met medische aandoeningen. Gebruik enkel zoals aangegeven, als een gezonde aanvulling op een gezonde levensstijl.De inhoud van deze site is alleen voor informatieve doeleinden en is niet bedoeld ter vervanging van professioneel medisch advies, diagnose of behandeling. Vraag altijd uw arts of een andere gekwalificeerde zorgverlener om advies over een medische aandoening, een vermoedelijke medische aandoening voordat u begint met een dieet, lichaamsbeweging of suppletie programma of voordat u een supplement neemt of ermee stopt. Alle vermelde studies en/of gezondheidsvoordelen hebben enkel betrekking op, en zijn enkel van toepassing op de specifiek vermelde studies met de hierin specifiek vermelde ingrediënten. Op geen enkele manier hebben deze vermeldingen betrekkingen op een specifiek voedingssupplement van Organicolabs, noch de bedoeling te insinueren dat gelijkaardige resultaten zoals vermeld kunnen behaald worden met voedingssupplementen. Organicolabs kan niet aansprakelijk of verantwoordelijk worden gesteld voor enig misverstand of misbruik van de informatie op deze site of voor enig verlies, schade of letsel veroorzaakt of vermeend te worden veroorzaakt, direct of indirect door het gebruik van, een behandeling, actie of toepassing. Getuigenissen, casestudy's en voorbeelden op deze website zijn resultaten die aan ons zijn doorgestuurd door gebruikers van onze supplementen, en weerspiegelen mogelijk niet de typische ervaring van de gebruiker, zijn mogelijk niet van toepassing op de gemiddelde persoon en zijn niet bedoeld om een bepaald resultaat te vertegenwoordigen of te garanderen dat iedereen dezelfde of vergelijkbare resultaten zal behalen.

Een voedingssupplement is GEEN medicatie en is enkel bedoeld als een gezonde aanvulling op een gezonde levensstijl.


Referenties


1. Holloway, Beth. "Omega-3 vetzuren en coronaire hartziekten". University of Rochester Medical Center. Web. 12 januari 2016. [Link]
2. Z.S. Tan, et al. "Rode bloedcel omega-3 vetzuren en markers van versnelde hersenveroudering." Neurologie 28 februari 2012 vol. 78 nee. 9 658-664. Web. 12 januari 2016. [Link]
3. Kremer JM, et al. "Effecten van hooggedoseerde visolie op reumatoïde artritis na het stoppen van niet-steroïde ontstekingsremmende geneesmiddelen. Klinisch en immuun correleert. "Arthritis and Rheumatism 1995 Aug; 38 (8): 1107-14. Web. 12 januari 2016. [Link]
4. Angelo, Giana. "Essentiële vetzuren en huidgezondheid". Oregon State University Linus Pauling Institute. Februari 2012. Web. 12 januari 2016. [Link]
5. Munro, Irene A. "Eerdere suppletie met lange keten omega-3 bevordert gewichtsverlies bij obese volwassenen: een dubbelblinde gerandomiseerde gecontroleerde studie." Food and Function 2013,4, 650-658. Januari 2013. Web. 12 januari 2016. [Link]
6. Danaei Goodarz, et al. "De te voorkomen oorzaken van overlijden in de Verenigde Staten: vergelijkende risicobeoordeling van voedings-, leefstijl- en metabole risicofactoren." PloS Med. April 2009. Web. 12 januari 2016. [Link]
7. Lawson LD, Hughes BG. "Menselijke opname van visolievetzuren zoals triacylglycerolen, vrije zuren of ethylesters." Biochem Biophys Res Communn 1988 15 april; 152 (1): 328-35. Web. 12 januari 2016. [Link]
8. Higdon, Jane. "Essentiële vetzuren". Oregon State University Linus Pauling Institute. Januari 2004. Web. 12 januari 2016. [Link]
9. Kleiner, Alison. "Een vergelijking van de werkelijke versus vermelde labelhoeveelheden EPA en DHA in commerciële omega-3 voedingssupplementen." The Journal of the Science of Food and Agriculture. Augustus 2014. Web. 12 januari 2016. [Link]
10. Hyman, Mark. Het Ultra Simpele Dieet. Simon & Schuster, Inc. 2007. pagina 50.
11. Simopoulos AP. Het belang van de verhouding van omega-6 / omega-3 essentiële vetzuren. Biomed Pharmacother. 2002 oktober; 56 (8): 365-79. Web. 12 januari 2016. [Link]
12. Gorman, Christine. "Ontsteking: de geheime moordenaar". TIJD. 23 februari 2004.
13. Zhang, Jung-ming. "Cytokines, ontsteking en pijn". Int Anesthesiol Clin. 2007 lente; 45 (2): 27-37. Web. 12 januari 2016. [Link]
14. Bennet M, et al. "Huidimmuunsystemen en -ontsteking: beschermer van de huid of promotor van veroudering?" Journal of Investigative Dermatology Symposium Proceedings (2008) 13, 15-19; Web. 12 januari 2016. [Link]
15. Egger G. "Op zoek naar een kiemtheorie die gelijk is aan een chronische ziekte." Prev Chronic Dis 2012; 9: 110301. Web. 12 januari 2016. [Link]
16. Thompson D. "Experts dringen aan op voorzichtigheid met populaire pijnstillers na FDA-waarschuwing". HealthDay. Juli 2015. Web. 12 januari 2016. [Link]
17. Serhan CN, Chiang N, Van Dyke TE. "Oplossen van ontsteking: dubbele anti-inflammatoire en pro-resolutie lipide mediatoren." Nat Rev Immunol. 2008 mei; 8 (5): 349-61. Web. 12 januari 2016. [Link]
18. Serhan CN, Chiang N. "Nieuwe endogene kleine moleculen als controlepostencontrollers bij ontstekingen en resoluties: ingang voor resoleomics." Rheum Dis Clin North Am. 2004 Feb; 30 (1): 69-95. Web. 12 januari 2016. [Link]
19. Gangemi S, Pescara L, D'Urbano E, et al. "Veroudering wordt gekenmerkt door een sterke vermindering van de anti-inflammatoire lipoxine A4-waarden." Exp Gerontol. 2005 Jul; 40 (7): 612-4.
20. "PCB's in Farm-Raised Salmon". De Environmental Working Group. Juli 2003. Web. 12 januari 2016. [Link]
21. Rehmeyer J. "Zalmveiligheid". Science News. Januari 2007. Web. 12 januari 2016. [Link]
22. Cranor D. "Nieuwe Oceana-studie onthult griezelig nieuws over de favoriete vis van Amerika". Oktober 2015. Web. 12 januari 2016. [Link]
23. McCarthy S. "De waarheid over tilapia". Fox nieuws. April 2014. Web. 12 januari 2016. [Link]
24. O'Connor A. "Wat zit er in je visoliesupplementen?" New York Times. Januari 2014. Web. 12 januari 2016. [Link]

OVER ORGANICO LABS™

Na haar eigen ervaring van totale transformatie, heeft Katja Callens haar leven toegewijd om honderdduizenden anderen te helpen met afslanken en een optimale gezondheid te bereiken, dmv. verbeterende eetgewoonten, het juicen van groeten en superfoods, en aanvullende premium voedingssupplementen. Ben jij de volgende? En het beste is, dankzij Organico Superba™ Krill Olie gaat dit sneller, makkelijker! Voor meer boeiende tips om je gezondheids-, fitness- en lifestyle doelen te bereiken, kan je Katja te pakken krijgen op haar populaire blog van Het MDP of via organicogreenjuice.com.

Ingredienten | BESTEL NU! | Disclaimer | Terms & Privacy Policy

© 2009-2024 Organico Labs. All Rights Reserved

Retour Beleid


Organico Labs Garantie: Organico streeft ernaar om je volledig tevreden en gerust te stellen. Daarom bieden we een 30-dagen geld terug garantie.   Als je op bepaald moment besluit dat dit niet de meest voedzame, heerlijke superfood mix op aarde is, onthoud dan dat je beschermd bent door de hoogste standaard 100% geld-terug-garantie.  Stuur ons gewoon de lege pot(ten) terug en wij betalen je tot de laatste cent terug, zonder vragen te stellen. Als je na 30 dagen gebruik, ongelukkig bent en je zou een terugbetaling willen, dan vind je hier precies wat je moet doen:

 • Neem contact op met het Organico team via [email protected] van maandag tot vrijdag tussen de 9.00 uur en 17.00 uur. Wij geven je dan graag ons retouradres, zodat er geen materiaal verspild wordt en een retournummer ter bevestigen. Dit is een makkelijk en moeiteloos proces.
 • Geef de lege pot terug, samen met de ontvangen Organico-factuur en het bevestigingsnummer dat je toegewezen hebt gekregen.
 • Het is jouw verplichting om de retourpost te betalen, en we raden je aan om de tracking en bevestigingsnummer voor controle te bewaren.  Opmerking: Wij moeten de pot binnen 60 dagen na de oorspronkelijke aankoopdatum ontvangen, zodat de restitutie geldig is.
 • Wij zullen uw volledige bestelling terugbetalen, exclusief verzendkosten, zolang alle ingekochte potten worden teruggestuurd.
 • We kunnen geen wederverkoop van Organico-producten toestaan, zodat lege potten alleen worden terugbetaald nadat voldoende tijd is verstreken voor een klant om Organico greens zoals aangegeven te drinken.

Deze richtlijnen werden gecreëerd om je tevreden te houden, terwijl we tegelijkertijd ervoor zorgen dat we de komende jaren een kwaliteitsproduct kunnen aanbieden aan andere gelukkige klanten. Organico greens terugsturen zonder te voldoen aan ons beleid zal helaas tot gevolg hebben dat uw transactie niet terugbetaalbaar wordt.

Nadat je de bovenstaande stappen hebt nageleefd, geef ons dan voldoende tijd voor verzending, kwaliteitscontrole en communicatie met betaalsystemen en banken, terwijl je geduldig wacht op je terugbetaling.