Recept: Chocolade Kurkuma Truffels

Deze decadente kurkuma truffels pronken met een gezonde dosis ontstekingsremmende kurkuma en pure chocolade met een boost kokosolie.

Alle ingrediënt in deze kurkuma truffels brengen eigen voedingsvoordelen met zich mee. Rauwe honing verpakt natuurlijke enzymen en mineralen, met antivirale en antischimmel eigenschappen. Kokosolie biedt een dosis gezonde vetten, terwijl kurkuma ontgiftende eigenschappen en hopen antioxidanten toevoegt. Voor de finishing touch wordt er pure chocolade op gemasseerd, het recept afgerond en de kokossmaak verhoogd.

Om te beginnen met de kurkuma truffels, moet je ervoor zorgen dat je fijn gescheurde kokos gebruikt. Als je grotere kokosvlokken hebt, haal het dan door een keukenmachine om een ​​fijnere consistentie te bereiken. De kokost is de basis van de truffels en rolt gemakkelijker als het fijn versnipperd is.

Om de kokos, gebruik een vork om kurkuma en zeezout te combineren. Giet de rauwe honing en gesmolten kokosolie erin. De honing moet zacht zijn, maar niet volledig gesmolten. Ik ontdekte dat als de honing licht werd verzacht, het makkelijker was om de truffels te vormen. Rol het mengsel vervolgens in balletjes en zet de truffels in de vriezer.

Als ze klaar zijn, besprenkel elke truffel met gesmolten donkere chocolade met een botermesje. Ik gebruik liever een botermes, in tegenstelling tot een vork of lepel, want het geeft een dunne stroom chocolade en geeft je meer controle over de motregen.

Plaats truffels terug in de koelkast en haal ze eruit ongeveer 15 minuten voordat je ze gaat eten.

Chocolade Kurkuma Truffels

Chocolade Kurkuma Truffels

Ingrediënten

1 kopje ongezoete geraspte kokos
1/2 kopje rauwe honing, verzacht
1 eetlepel kokosolie, gesmolten
1 theelepel gemalen kurkuma
1/4 kop donkere chocoladeschilfers
1/4 theelepel zeezout

Bereiding

Meng in een mengkom kokos, zeezout en kurkuma. Roer om alle brokken kokosnoot te combineren en te verbreken.
Giet er kokosolie en honing in. Roer tot het volledig is gemengd.

Rol het mengsel in kleine balletjes en leg ze op een bakpapier met een bakpapier van perkamentpapier. Plaats in de vriezer gedurende 10 minuten om in te stellen.

Smelt donkere chocolade in een kleine steelpan boven het fornuis op laag vuur. Roer tot een gladde massa. Gebruik een botermes om chocolade te dopen en over truffels te sprenkelen. Zet in de koelkast gedurende 10 minuten.

Ontdek in dit gratis E-Boek (47blz.) 
Hoe Kurkuma Kwaaltjes en Pijn Verzacht... (artrose, rheuma, diabetes 2,...)

+ tientallen verrukkelijke recepten met kurkuma.
(smoothies, drankjes, maaltijdrecepten...)

Stap naar een gezonder leven

Kurkuma kan dus met recht en reden een ‘heilig’ kruid genoemd worden met talrijke gezondheidseffecten. Op voorwaarde dat je de zuivere curcumine gebruikt die in de kurkuma zit.

Organico TURBO Kurkuma is een zeer gezond voedingssupplement met het krachtige curcumine C3(95%)® superkritisch extractie concentraat.

Mocht je dus op een makkelijke manier je gezondheid en algemeen welbehagen willen ondersteunen, probeer dan eens Organico TURBO Kurkuma™.

Organico Turbo Kurkuma - potOrganico TURBO Kurkuma™ is gemaakt met het curcumine C3(95%)® superkritisch extractie concentraat, aangevuld met Bioperine™.

Dit maakt TURBO Kurkuma™ krachtiger dan gelijk welk ander kurkuma supplement. In één capsule TURBO Kurkuma™ zit evenveel werkzame stof, als in vergelijking met ca 30 capsules gewone kurkuma.

1 potje Turbo Kurkuma komt overeen met ongeveer 20 kilo kurkuma-wortel.

Verder bevat Organico TURBO Kurkuma   fenegriek (Fenufibers®) hetgeen een extra cholesterol verlagende werking heeft en bevorderlijk is voor het cardio-vasculair systeem.

Organico TURBO Kurkuma™ is klinisch getest op haar zuiverheid en werking. Dit is een PREMIUM voedingssupplement.

Het draagt bij aan soepele gewrichten en gezonde spieren, verzacht ontstekingen en zwellingen, ondersteunt de bloedsuikerspiegels (diabetes 2), draagt bij tot de instandhouding van normale cholesterol niveau’s en nog zoveel meer om terug te genieten van een actief leven vol comfort.

Hier vind je meer informatie over wat je verder nog meer gaat beleven met je Organico TURBO Kurkuma™  en wat het voor je gezondheid en stofwisseling betekent…plus ga je ontdekken waarom curcumine een veel gezonder alternatief kan zijn voor ongezonde en gevaarlijke pijnstillers zoals Ibuprofen, Diclofenac, Dafalgan, etc. !

Vitale groetjes,

Onthoud, we doen dit samen.

Katja Callens
ORGANICOLabs
On a Mission for Nutrition

P.S. Gebruik jij een Kurkuma Supplement of ben je dit van plan?
Fantastisch, maar lees dan eerst aandachtig dit artikel.
Talrijke studies tonen aan dat kurkuma gezondere ondersteuning biedt dan de meeste pilletjes uit de apotheek – en dit… ZONDER de bijwerkingen. Wist je dat ondertussen al meer dan 600 gezondheidseffecten aangetoond zijn met uitgebreide wetenschappelijke en medische studies?! Echter,…, je zal deze voordelen enkel merken WANNEER jouw lichaam de curcumine effectief kan opnemen.

Helaas pindakaas…de meeste kurkuma gebruikers ervaren NIETS van deze voordelen. De meeste (goedkope) kurkuma supplementen geven slechts 5% van hun échte kracht af aan jouw lichaam. Je lichaam verteert het NIET … De supplementen werken NIET op celniveau (waar ze juist nodig zijn)…

Plus je ontdekt in dit gezondheidsrapport de gevaren van pijnstillers zoals Ibuprofen, Diclofenac, Dafalgan, etc., en waarom de curcumine in kurkuma een veel gezonder alternatief is.

Lees dus aandachtig dit gezondheidsrapport vooraleer je in de supermarkt of online goedkope kurkuma zou kopen!

Deel desgewenst dit artikel

>