Ontdek Hoe Omega-3-Vetten Je Hart Beschermen

Als je tegen een hartziekte vechten vergelijkt met een bokswedstrijd, zijn omega-3-vetten de zwaargewicht kampioen. Er zijn maar weinig voedingsstoffen die in de buurt komen van dit een-tweetje van deze meervoudig onverzadigde vetten met lange keten, eicosapentaeenzuur (EPA) en docosahexaeenzuur (DHA) genoemd.

Uitgebreide onderzoeken hebben aangetoond dat omega-3 vetten de gezondheid van het hart bevorderen door de risico’s te verminderen op:

 • plotselinge hartdood
 • myocardiaal infarct (hartaanval)
 • coronaire hartziekte
 • atriale fibrillatie (hartritmestoornissen)
 • dood door hartfalen

Aanpakken van hardnekkige triglyceriden

Bovendien kunnen omega-3 EPA- en DHA-supplementen, als ze in aanbevolen dosissen worden ingenomen, verhoogde triglyceriden tot 40 procent verminderen.

Waarden van dit bloedlipidemiddel of vet, boven 150 mg / dL verhogen het risico op hart- en vaatziekten).

Hoe omega-3-vetten voor cardiovasculaire voordelen zorgen is niet duidelijk, maar het is waarschijnlijk hun effect op de celmembranen van de arteriën.

EPA en DHA helpen de arteriële voering glad te strijken en ontstekingen te blokkeren, die beide de kans op bloedplaatjes en opbouw van plaque verminderen.

Ze ontspannen ook de bloedvaten, bevorderen een gezonde bloedsomloop en verlagen de bloeddruk.

Vis is het nuttigst

De beste manier om jouw bloedspiegels van EPA en DHA te verhogen, is door regelmatig vis te consumeren.

Tweemaal per week vette vis eten is een goede richtlijn, vooral voor mensen met verhoogde triglyceriden.

Vissen met de hoogste concentratie omega-3 zijn:

Ontdek in dit E-boek (52blz.) Alles Wat Je Altijd Al Over Omega 3 Had Willen Weten Voor Je Gezondheid...

Ontvang vandaag dit praktische Omega-3 boek geheel GRATIS, incl. tips, voedingssoorten, etc. 

 • zalm
 • haring
 • sardines
 • ansjovis
 • makreel
 • zeebaars

Je zou ook dagelijks planten met omega-3 in je dieet moeten opnemen. Dit zijn:

 • lijnzaad
 • canola-olie
 • walnoten
 • soja
 • algenolie (op algen gebaseerde voedingssupplementen)

Hoewel plantenbronnen een minder omega-3 bevatten dan visbronnen, zal het opnemen van deze voedingsmiddelen in jouw eetpatroon ook andere voedingsstoffen voor een gezond hart bieden.

Als je hoge triglyceriden hebt en niet regelmatig vis eet overleg dan met jouw arts of je de Krill-Olie-Supplementen kunt gaan gebruiken.

Wanneer voorzichtig te zijn met gebruik

Veel mensen maken zich zorgen over mogelijke verontreinigingen in vis, zoals methylkwik.

De meeste gezondheidswerkers zijn het er echter over eens dat de voordelen van de omega-3 in vis veel groter zijn dan de risico’s van verontreinigingen.

Zwangere vrouwen, vrouwen die borstvoeding geven en jonge kinderen moeten echter de volgende vissen, waarvan bekend is dat ze rijk aan methylkwik zijn, vermijden:

 • tilefish
 • koningsmakreel
 • zwaardvis
 • haai

Omdat de verontreinigende stoffen in het vlees van vissen en niet de oliën worden gevonden, bevatten Krill-Olie-supplementen verwaarloosbare waarden en zijn veilig.

Lees hier wat de voordelen zijn krill-olie boven visolie.

Stap naar een gezonder leven

Ben jij zoals meer dan 80% van de Nederlanders en Vlamingen die te weinig vis eten en zodoende te weinig gezonde omega-3 vetzuren binnenkrijgt?!

Een tekort aan omega-3 vetzuren veroorzaakt ziekten die aanvankelijk beginnen door een (chronische) ontsteking, zoals hartaandoeningen, diabetes, Alzheimer/dementie en artritis.

Organico Superba™ Krill Olie  kan met recht een wondermiddel uit de oceaan genoemd worden. Niet alleen omdat de omega-3 vetzuren uit krill veel beter opgenomen worden door je lichaam dankzij de fosfolipiden binding in tegenstelling tot de trygliceriden binding in vis en visolie. Organico Superba™ Krill Olie  is ook de zuiverste vorm van omega-3 vetzuren (zonder PCB’s, kwik, etc.) omdat de krills helemaal onderaan de voedselketen zitten en dus niet of nauwelijks blootgesteld worden aan de typische vervuiling waar vissen en dus visolie mee te maken heeft.

Ben je 45 of ouder en wil je op een vitale, actieve manier verder van het leven blijven genieten zonder de typische kwaaltjes die, als gevolg van chronische ontsteking, beginnen op te duiken? Dan kan krill olie je ondersteunen voor een tweede jeugd.

Want het GOEDE NIEUWS is dat er een gemakkelijkere en natuurlijke manier is om je chronische ontsteking af te koelen, zodat je kunt blijven genieten van de vitaliteit, helderheid en gemoedsrust die gepaard gaat met een goede gezondheid.

Organico Superba™ Krill Olie is afkomstig van antarctische krill, die in de ongerepte wateren van de zuidelijke oceaan in Antarctica leeft. Omdat krill onderaan de voedselketen leeft, zijn ze vrijwel vrij van verontreiniging, in tegenstelling tot grotere vissen zoals zalm en tilapia, die “bio-accumulatoren” van toxines zijn.

Organico Superba Krill Olie - potOmega-3 vetzuren zijn zeer gezond voor je hart, hersenen, bloedsuiker, gewrichten, ogen, cholesterol, ademhaling en huid…en helpen vervroegde veroudering tegen te gaan…

Het geheim achter Organico Superba™ Krill Olie is de 100% pure, natuurlijke, dubbel gezuiverde vorm Krill olie van de Antarctische krill soort, Euphausia superba genaamd die lange keten Omega-3 vetzuren, fosfolipiden, choline en het anti-aging antioxidant astaxanthine bevat.

Organico Superba™ Krill Olie (1000mg) bevat lange keten Omega-3 vetzuren, afkomstig van de Euphausia superba krill, in een volledige klinische dosering van EPA (120) en DHA (70). Slechts twee gemakkelijk te slikken (kleine) capsules leveren 1000mg dubbel gezuiverde krill olie.

Waarom is dit belangrijk?

Omdat je dagelijks minstens 800mg krill olie nodig hebt om cellulaire disfunctie te vermijden en de ondersteuning van het cardiovasculair systeem, lagere bloedruk, hersenmembraan en gezondheid van de gewrichten te ervaren.

Organico Superba™ Krill Olie bevat daarnaast 450mg fosfolipiden, choline en 110mcg astaxanthine waardoor het 48 keer krachtiger is dan andere Omega-3’s of visolie. Zonder fosfolipiden en choline geraken de Omega-3 vetzuren niet diep genoeg in de cellen en zal het weinig doen dat je gezondheid ten goede komt.

Maar dankzij 450mg fosfolipiden per portie, integreert Organico Superba™ Krill Olie 60% beter in de celstructuur en passeert het de bloed-hersenbarrière. Je voelt dat het werkt, SNEL.

Organico Superba™ Krill Olie is stabieler en meer bio-efficiënt dan typische omega-3’s. Het ondersteunt de gezondheid van de huid, botten, gewrichten, hersenfunctie, cholesterol niveau’s, bloedsomloop, bloedsuikerspiegel en optimaliseert de vetverbranding.

In dit gezondheidsrapport vind je meer informatie over hoe krill olie je lichaam helpt strijden tegen chronische ontsteking, dat vaak de aanleiding is van pijn en andere kwalen die met de jaren beginnen op te duiken. Baanbrekend onderzoek heeft nu aangetoond hoe deze “bron van eeuwige jeugd” mannen en vrouwen in staat stelt om vitaal, actief, en onafhankelijk te blijven tot ver in hun 60, 70 en 80’er jaren.

Wanneer jij of iemand van wie je houdt 45 jaar of ouder is, is dit misschien wel het belangrijkste gezondheids gerelateerde nieuws dat je dit jaar gaat zien.

Zoals steeds, doe er je voordeel mee.

Vitale groetjes,

Katja Callens
ORGANICOLabs
On a Mission for Nutrition

P.S. Wanneer je in het verleden een vis- of krill olie supplement hebt geprobeerd en teleurgesteld was, jij bent niet het probleem. 

Zevenenveertig van de meest populaire vis- en krill olie supplementen die vandaag in de winkel liggen en online te koop zijn, werden getest en meer dan 70 procent bevatte NIET de hoeveelheid DHA- en EPA-omega-3’s die op het etiket werd vermeld!

Lees daarom dit kritische gezondheidsrapport vooraleer je online of in de supermarkt een goedkoop krill supplement aanschaft.

Deel desgewenst dit artikel

Referenties:
1. Holt-Lunstad J, Smith TB, Layton JB. Sociale relaties en sterfterisico: een meta-analytische beoordeling. PLoS Med. 27 juli 2010, 7 (7): e1000316. PMID: 20668659.
2. Veerman JL, Healy GN, Cobiac LJ, et al. Televisie kijken en verminderde levensverwachting: een analyse van de levenstabel. Br J Sports Med. 2012; 46 (13): 927-930. PMID: 23007179.
3. Chomistek AK, Manson JE, Stefanick ML, et al. Relatie van sedentair gedrag en fysieke activiteit met incidentele hart- en vaatziekten: resultaten van het Women’s Health Initiative. J Am Coll Cardiol. 2013; 61 (23): 2346-2354. PMID: 23583242.
4. Kiecolt-Glaser JK, Epel ES, Belury MA, Andridge R, et al. Omega-3-vetzuren, oxidatieve stress en telomeerlengte van leukocyten: een gerandomiseerde gecontroleerde trial. Brain Behav Immun. 2013; 28: 16-24. PMID: 23010452.

>