Hoe Gember Sap Migraine, Brandend Maagzuur, Gewrichts- en Spierpijn Behandelt

Gember wordt al gebruikt in oude Chinese, Indiase en Midden-Oosterse culturen, en was gedurende duizenden jaren gekend om zijn culinaire en geneeskrachtige eigenschappen. Gember zit vol met kalium en mangaan, die erg belangrijk zijn voor het hart. Mangaan bouwt weerstand op tegen ziektes en beschermt de werking van het hart en de bloedsomloop. Gember is geladen met silicium. Het draagt bij aan een gezonde huid, haar, tanden en nagels. Het bevat vitaminen A, C, E, en het B-complex, met magnesium, fosfor, natrium, ijzer, zink, calcium en beta-caroteen.

Een studie uit het Journal of Natural Products vond uit dat ruwe gember extracten en gingerol derivaten gewrichtsontsteking kunnen voorkomen. Een verdere studie, gepubliceerd in Fytotherapie Research, toonde aan dat gember neuropathische pijn kan verlichten bij ratten.

Gember bevat krachtige anti-inflammatoire verbindingen genaamd gingerols die helpen bij gewrichts-, spier- en zenuwpijn.

Ook is wetenschappelijk bewezen dat gember helpt bij migraine.

Hoe maak je jouw gember sap?

Ingrediënten:

2-3 centimeter verse gemberwortel
3 kopjes water
1/2 citroen
honing

Bereiding:

Rasp de gember.

Voeg 2-3 kopjes water en een scheutje citroen toe.

Voorpagina tijdschrift van Alpha Detox met een snelstartgids van 5-daagse Detox

Ontvang 22 Verrukkelijke en Makkelijke Juice Recepten voor Meer Energie, Focus en Optimale Stofwisseling!

Reset Je Lichaam, Reset Je Leven...

Voeg de honing toe.

Mengen, en… Proost!

Op zich dus een eenvoudige en zeer gezonde green juice op basis van gembersap die je dagelijks kan bereiden. Hou je niet van de redelijke sterke gembersmaak? Of heb je geen zin om dagelijks speciaal in de keuken te staan om je gember sap klaar te maken? Geen paniek, er is immers…

… Goed Nieuws

Je kan je dagelijkse portie gember ook makkelijk consumeren met een Organico Turbo Green Juice.

Gember is immers, naast tarwegras, één van de 11 superfoods die opgenomen zijn in de Organico greens. Het bestaat ook in poedervorm of tabletten om apart in te nemen, maar tenzij je, omwille van een bepaalde aandoening een grotere dagelijkse portie gember nodig hebt, kan je het gewoon in één glas drinken en je dagelijkse portie vitaminen en mineralen ontvangen samen met de 10 andere superfoods en de selectie van de 27 groenten- en fruitsoorten.

Veel minder werk dus. 2 theelepels Organico Greens in een glaasje water of sap is voldoende per dag.

Mocht je niet altijd tijd hebben om zelf te juicen, of zie je op tegen de boodschappen of afwas, probeer dan eens een Organico TURBO Green Juice™.

organico turbo green juice - potOrganico Turbo Green juice™ bestaat immers uit maar liefst 27 verschillende groenten- en fruitsoorten, aangevuld met 11 Superfoods zoals tarwegras, spirulina, chlorella, citroen, munt, groene thee etc.

En dit in een uitzonderlijk hoge concentratie.

Dit maakt dit drankje op zich ettelijke malen voedzamer dan gelijk welk juice recept dat je zou klaarmaken.

En het smaakt bovendien nog lekker zoet-fris zodat je zou twijfelen dat je wel een gezonde juice aan het drinken bent wanneer je het niet al zou weten.

Ontdek wat je verder nog meer gaat beleven met je Organico Turbo Green juice en wat het voor je gezondheid en stofwisseling betekent…

Geniet ervan!

Vitale groetjes,

Onthoud, we doen dit samen.

Katja Callens
Organico TURBO Green Juice

P.S. Geen juicer? Geen probleem!
Organico Turbo Green juice is een vernuftige samenstelling van maar liefst 27 verschillende groenten- en fruitsoorten, in combinatie met 11 superfoods waaronder tarwegras, spirulina, citroen, munt, druivenpit, groene thee en meer. Ik heb deze greens ontwikkeld voor drukke vrouwen (zoals ik) en mannen die op zoek zijn naar een manier om hun gezondheid een boost te geven en hun lifestyle te behouden zonder te veel tijd of geld te spenderen in de keuken!

Deel desgewenst dit artikel

>