Heeft jouw lever invloed op jouw acne?

Als je jouw huid wilt verbeteren, kijk dan eens naar je darmen, aangezien een gezonde spijsvertering een directe invloed heeft op jouw huid. Maar wist je dat de lever ook een rol speelt bij tal van epidermale problemen?

Dat klopt, het orgaan dat het best bekend staat om het afbreken van alcohol, is ook nauw verbonden met de huidfunctie.

“Een gestoorde lever kan leiden tot droge, jeukende roodheid, acne en een doffe en slappe huid.”

In de traditionele Chinese geneeskunde is de overtuiging dat als je lever in harmonie is, de rest van je lichaam in harmonie zal zijn. Een verstoorde lever kan leiden tot uitdroging, jeukende roodheid, acne en een doffe en slappe huid. Alles [wat we consumeren] wordt verwerkt via de lever, dus het is belangrijk om het zo gezond mogelijk te houden.

Hoewel het een goed begin is om alcoholische dranken te verminderen, zijn er tal van andere manieren om je lever te helpen gedijen – en, mogelijk, om een ​​aantal chronische huidaandoeningen te elimineren.

gezonde lever gezonde huid

De beauty-link van binnen naar buiten

Net zoals een onevenwichtige darm kan leiden tot puistjes, kan een opeenhoping van gifstoffen in de lever zich ook manifesteren als huidonvolkomenheden.

De lever is een van onze belangrijkste wegen voor de eliminatie van gifstoffen. Bedenk [wat] je drinkt, eet en zelfs de lucht die je inademt – al [de gifstoffen in deze dingen] worden door de lever gefilterd. En je huid is een directe weerspiegeling van wat er in je lichaam gebeurt.

Dat betekent dat er een overvloed aan vage stoffen op jouw gezicht kan verschijnen – of het nu gaat om milieuverontreinigende stoffen, opruiende voedingsmiddelen of alcohol. Als de lever verstopt is en niet in staat is om gifstoffen af ​​te breken, doet je lichaam er alles aan om deze gifstoffen op andere manieren te verwijderen, zoals je poriën. (Als je denkt aan de opflakkeringen van acne die vaak optreden tijdens een reiniging, is dit concept logisch.)

De vetfactor

De lever gaat niet alleen over het verwijderen van gifstoffen, het is ook verantwoordelijk voor het afbreken van vet. Wanneer het orgaan niet tip-top werkt, hebben olieproducerende klieren in de huid de neiging om de speling op te vangen.

De lever verpakt triglyceriden en cholesterol in eiwit‘ boten ’, en zo wordt vet naar het weefsel gestuurd voor opslag. Als dat niet goed gaat, kan vet gewoon in de bloedbaan circuleren en wordt het in plaats daarvan gebruikt door de talgklieren.

Wanneer dit gebeurt kan dit stressvol zijn voor jouw huid – en kan het de olie op jouw huid verstoren (ook wel talg). Als de grondstof die je lichaam gebruikt om talg te produceren [uit de bloedbaan] vetoplosbaar materiaal bevat dat ontstekingsremmend is of vol gifstoffen zit, kan er veel in het talg terechtkomen.

En dan krijg je congestie – vooral als je vetten eet die niet zo gezond zijn. De kwaliteit en hoeveelheid van de vetten in je bloedbaan hebben invloed op hoe dik dat talg is. Hoe dikker het is, hoe groter de kans dat het een porie verstopt.

Hoe je jouw lever kunt verzorgen

lever verzorgen voeding

Als een blije lever gelijk staat aan een blije huid, wat kun je dan precies doen om beide organen optimaal te laten functioneren? Wat mij betreft draait het allemaal om schoon eten en het gebruik van de juiste supplementen.

Het grootste deel van jouw eetpatroon moet bestaan ​​uit vers, biologisch fruit, groenten en rauwe noten en zaden. Als je vlees eet, koop dan waar mogelijk biologische en scharrelsoorten. Het eten van gezonde vetten en het vermijden van ontstekingsvoedsel – inclusief alles wat verwerkt of gebakken is – zal ook helpen om je lever te ontstressen.

En zweten is ook geen slecht idee – sporten stimuleert je lichaam en helpt bij het verwijderen van gifstoffen en zelfs een meditatiebeoefening kan helpen. Emoties kunnen een goede manier zijn om te weten of jouw lever in harmonie is. Stress, spanning, wrok en woede vertonen een verstoring.

En hoe zit het met supplementen? Wat dacht je van Organico Turbo Collageen, dé sleutel om je lichaam te beschermen tegen tekenen van veroudering. Maar ook de Organico Turbo Detox met Solidago Virgaurea (heeft een bloedreinigend effect), groene thee, alfalfa, zwarte bes en kurkuma longa. De Turbo Detox ondersteunt het natuurlijke ontgiftingsproces van je lever.

#5 Eenvoudige Stappen Voor Een Gezonde Lever Detox

Jouw lever is buitengewoon waardevol. We overleven slechts een paar dagen zonder. Het is de centrale ontgifter voor je hele lichaam. Het reinigt alles wat jouw lichaam nodig heeft vooraleer het door te sturen naar de juiste plaatsen.

Je lever heeft een focus.

Alles wat je eet, drinkt of via jouw huid opneemt, wordt eerst via je bloedbaan naar de lever gebracht. Je lever filtert en ‘ontgift’ eventuele afwijkingen. Je lever metaboliseert en ontgift ook medicijnen. Dit is de lever even in het kort toegelicht.

Dus wanneer we een zuiver, gezond, slank en actief lichaam willen, heb je eerst een gezonde lever nodig!

De gezondheid van je lever kan van invloed zijn op je gewicht, hoe jij je voelt, hoe gezond jouw cellen zijn, jouw huid, jouw energie en zelfs jouw levensduur!

Organico TURBO Detox is een zeer gezond voedingssupplement met het krachtige Solidago Virgaurea, groene thee, zwarte bes en kurkuma. Mocht je dus op een makkelijke manier je lever, je gezondheid, je lijn en algemeen welbehagen willen verbeteren, probeer dan eens Organico TURBO Detox.

Organico Turbo Detox - potOrganico TURBO Detox™ is gemaakt met oa. Solidago Virgaurea, een mooie, gele bloem met bijzondere eigenschappen voor lever en nieren.

Solidago Virgaurea stimuleert de lever- en nierfunctie en heeft daardoor een bloed-reinigend effect. Dit bestanddeel wordt ook gebruikt als drainage middel. 

Verder bevat het groene thee, dat wereldwijd bekend is vanwege zijn positieve eigenschappen en voordelen die het heeft voor je lijn en lichaam. Naast al deze eigenschappen, bevat groene thee veel catechines.

Dit is een soort groene antioxidant, die volgens verscheidene onderzoeken de mogelijkheid heeft om vetophopingen in de lever te elimineren en zorgt daarnaast voor het goed functioneren van je lever. Omdat groene thee de lever van gifstoffen zuivert, worden onze hormonen gereset, waardoor het vet rond onze buik wordt verminderd.

Daarnaast bevat Organico Turbo Detox  Alfalfa om het lichaam te helpen ontgiften. Alfalfa werkt vochtafdrijvend en het is bloedzuiverend. Het zorgt dat zware metalen zoals kwik, lood en cadmium en giftige koolwaterstoffen sneller worden afgevoerd uit de lever.

Zwarte bes hebben we toegevoegd omdat het de werking van de lever, alvleesklier, milt en nieren ondersteunt. In de 18e eeuw werd er door een abt in het klooster van Dijon gezegd dat zwarte bessen garant staan voor een eeuwige jeugd.

Tot slot gebruiken we krachtige Kurkuma Longa dat de lever beschermt tegen een aantal giftige stoffen, zoals koolstof tetrachloride, galactosamine, acetaminofen (paracetamol) en Aspergillus aflatoxin. Dit is vooral te danken aan de anti-oxidatieve en ontstekingsremmende werking.

Verder stimuleert kurkuma de uitscheiding van gal, cholesterol en bilirubine. Gal is nodig voor een goede vetvertering. Door het verbeteren van de vetvertering heeft kurkuma tegelijkertijd een positief effect op de opname van vet-oplosbare vitamines A, D, E en K.

Organico Turbo Detox  is krachtiger dan gelijk welk ander detox supplement. In één flacon TURBO Detox™ zit evenveel werkzame stof, als in vergelijking met ca 100 capsules gewone detox. Dit extract is heel anders dan wat je in de supermarkt of online koopt – het is veel geconcentreerder en specifiek geformuleerd voor leverbescherming. (Dit is krachtig spul. Je mag dit detox protocol max. 10 dagen (2 flacons) volgen, en dit maximaal drie keer per jaar.)

Organico TURBO Detox™ is klinisch getest op haar zuiverheid en werking. Dit is een PREMIUM voedingssupplement.

Hier vind je meer informatie over wat je verder nog meer gaat beleven met je Organico TURBO Detox™  en wat het voor je gezondheid, je huid, je energieniveau en stofwisseling betekent…

Vitale groetjes,

Onthoud, we doen dit samen.

Katja Callens
ORGANICO
On a Mission for Nutrition

P.S. Gebruik jij een Detox supplement of ben je dit van plan? Fantastisch, maar lees dan eerst aandachtig dit artikel.
Talrijke studies tonen aan dat Organico Turbo Detox krachtiger is dan de meeste detox pilletjes uit de apotheek – en dit… ZONDER de bijwerkingen.

Plus je ontdekt in dit gezondheidsrapport de gevaren van een vette lever, de symptomen ervan en hoe je dit oplost.

Lees dus aandachtig dit gezondheidsrapport vooraleer je in de supermarkt of online goedkope, gevaarlijke detox pillen zou kopen!

Deel desgewenst dit artikel

>