“Indien Ik Had Geweten Dat Je
Tientallen Jaren Jonger Voelen En Er
Jonger Uitzien Zo Makkelijk Was, Dan 
Had Ik Dit Al Veel Eerder Gedaan!”

“Indien Ik Had Geweten Dat Je Tientallen Jaren Jonger Voelen En Er Jonger Uitzien Zo Makkelijk Was, Dan Had Ik Dit Al Veel Eerder Gedaan!”

Deel desgewenst dit gezondheidsrapport

Dit is wat Katrien, een 48 jarige moeder van drie kinderen, over Organico Turbo Collageen eiwit zei. En zij is niet de enige. Honderden vrouwen en mannen in Nederland en Vlaanderen – gewone hardwerkende mensen zoals jij en ik- behaalden vergelijkbare resultaten door gewoon een lepeltje van dit compleet-lichaam-herstellende Organico Turbo Collageen eiwit ‘s morgens in hun koffie, fruitsap of thee te doen...

Ik ben Katja Callens, en vandaag wil ik je vertellen waarom natuurlijke collageen eiwit essentieel voor je is wanneer je er jonger wilt uitzien, je gezonder wilt voelen en je lichaam wilt beschermen tegen de gevolgen van veroudering.

Ik denk dat wat ik je ga vertellen je als muziek in je oren gaat klinken.

Waarom? Wel, omdat je deze pagina nu aan het lezen bent, denk ik iets te weten over hoe je je dezer dagen voelt... 

Op dit Moment Voel Je Jezelf Misschien Zoals Katrien Zich Een Tijd Geleden Voelde… En Ben Je Klaar Voor Een Grote Verandering!

Als je ongeveer bent zoals Katrien was voor ze Organico Turbo Collageen ontdekte, krijg je waarschijnlijk geen “warm en gezellig” gevoel wanneer je naar jezelf in de spiegel kijkt.

In plaats daarvan ben je misschien een beetje teleurgesteld over de persoon die naar je terugkijkt – je huid is niet meer zo stevig als vroeger, en je bent geschokt omdat je iedere week nieuwe rimpels en lijntjes vindt die hier en daar opduiken- blijkbaar zomaar uit het niets!

De kans is groot dat je haar en nagels ook tekenen van slijtage vertonen.

Je haar splijt en breekt de laatste tijd veel af, het is zijn glans en gezonde aanblik verloren, waarvoor mensen, in je twintiger jaren, hun hoofd voor omdraaiden.

En vergeet je nagels, zo sterk als staal, die je vroeger had. Vandaag gaat zelden een dag voorbij zonder dat een nagel afbreekt of splijt, herkenbaar?

Maar de laatste tijd heb je nog andere veranderingen in je lichaam opgemerkt- je hebt gewoon niet meer de energie en vitaliteit die je vroeger als vanzelfsprekend vond.

En je hebt ook al gemerkt dat het moeilijker en moeilijker wordt om die extra kilo’s te verliezen- alsof je lichaam gewoon niet meer wilt dat je het slanke, strakke figuur van vroeger hebt.

Kortom,… je lichaam begint zijn leeftijd te tonen… en je voelt je machteloos om er iets aan te doen.

Maar Laat Me Je Tonen Waarom Jij Je Gezondheid En Jouw Lichaam Niet Hoeft Over Te Leveren Aan De Ravage Van De Tijd...

Je hebt waarschijnlijk nogal tegenstrijdige berichten gehoord over de gevolgen van veroudering.

Aan de ene kant heb je vrienden en familie die je vertellen dat de tekenen van veroudering normaal zijn, en dat je ze gewoon moet aanvaarden met dankbaarheid en gratie.

Aan de andere kant komen de schatrijke cosmetica bedrijven constant op de markt met “wonderprodukten” waarvan ze vertellen dat ze het verouderingsproces in slechts enkele dagen zullen omkeren...

en ze geven vrachtwagens vol geld uit om je de crèmes, lotions, pillen, poeders en drankjes te doen kopen, waaraan je gewoon je geld verspilt en waardoor je nog gefrustreerder wordt.

Maar allebei vergeten ze een heel belangrijk punt:

Zuiver, natuurlijk collageen eiwit is dé sleutel om je lichaam te
beschermen tegen tekenen van veroudering.

Zuiver, natuurlijk collageen eiwit is dé sleutel om je lichaam te beschermen tegen tekenen van veroudering. 

Zie je, jouw lichaam produceert collageen, een eiwit dat essentieel is voor verschillende processen die ervoor zorgen dat jij je jong voelt en er jong uit ziet.

Deze omvatten…

Het behouden van gezond haar dat bestand is tegen breken
en een glanzende, gladde
textuur heeft.

Je huid glad en elastisch houden- en zo lijntjes, rimpels, striemen, putjes en andere onvolkomenheden voorkomen.

Eiwitbouwstenen geven om
je nagels sterk te houden en scheuren en afbrokkelen
te verminderen.

Je tanden en beenderen versterken om ze te beschermen tegen breuken en schade door gifstoffen.

Je gewrichten beschermen door het kraakbeen, dat een kussentje vormt tegen beschadiging, gezond te houden.

Helpen bij het opbouwen en repareren van spierweefsel, waardoor je spiermassa kan opbouwen en behouden.

Regelen van je metabolisme- het vermogen van je lichaam om vet te verbranden en calorieën om
te zetten in energie.

De wand van je spijsverteringssysteem repareren om te voorkomen dat gifstoffen in je bloedbaan terechtkomen.

Bevorderen van een diepere, meer herstellende slaap, waardoor je lichaam beschadigde cellen efficiënt kan herstellen.

Zonder collageen, zouden we gewoon niet lang kunnen overleven.
Maar hier komt het probleem:

Naarmate je lichaam veroudert, verliest het zijn vermogen om voldoende collageen aan te maken.

Gedurende je kinderjaren en in je 20- er jaren, is je lichaam een collageen producerende machine - het maakt er meer dan voldoende om je haar, je nagels, je beenderen, je spijsverteringssysteem en je spieren in topconditie te houden.

Maar daarna… vertraagt de collageen productie door je lichaam...

Dat is waarom zowel vrouwen als mannen vanaf het eind van hun twintiger jaren al beginnen met rimpels en vlekken te zien. En dat is waarom, ze in hun dertiger veertiger jaren, een slappe huid zien, diepere rimpels, pijnlijke gewrichten, zich moe voelen en een algemeen gevoel hebben van zich gewoon niet zo goed te voelen.

En helaas, daarna wordt het er niet beter op... Wanneer je een tijdje bij een ouder familielid hebt doorgebracht, kon je persoonlijk merken wat er gebeurt wanneer de collageen productie langzaam afneemt. 

Maar Er Is Goed Nieuws!

Wetenschappers en onderzoekers hebben ontdekt dat je eetpatroon aanvullen met collageen eiwit niet alleen het effect van veroudering kan vertragen… maar dat het zelfs kan helpen om “de klok terug te draaien”… zodat je er beter uitziet en je beter voelt dan jaren geleden!

Wanneer je een zuiver collageen eiwit aan je eetpatroon toevoegt…

 • Zie je een gladder, steviger uiterlijk en een jongere gloed op je huid…en je merkt hoe fijne lijntjes, striemen en rimpels geleidelijk verdwijnen!
 • Kan je genieten van zijdezacht, sterker haar dat bestand is tegen breken, uitdroging en dofheid! 
 • Kan je de energie die je vroeger had terugkrijgen… dankzij het soort rustgevende, herstellende slaap die je niet meer hebt gekend sinds je kindertijd!
 • Kan je eindelijk die vervelende extra kilo’s kwijtspelen, dankzij je nieuw, versterkt metabolisme!
 • Kan je beginnen met het opbouwen van slanke, strakke spieren- waardoor je het soort lichaam krijgt waarop mensen die maar half zou oud zijn, jaloers op zijn!
 • Kan je je gezonder en meer gefocust voelen , omdat er niet langer gifstoffen uit je spijsvertering in je bloedbaan terechtkomen! 
 • Kan je deelnemen aan de sportactiviteiten die je vroeger graag deed, nu dat je gewrichten en beenderen beschermd zijn! 

Ik zeg natuurlijk niet dat dit na één nacht zal gebeuren! Het duurde jaren vooraleer je lichaam de effecten van minder collageen productie begon te tonen, dus een collageen supplement nemen zal geen onmiddellijke verandering geven. Maar na een periode van maanden, kunnen de resultaten spectaculair zijn!

Maar voordat je naar je plaatselijke biowinkel gaat om te zoeken naar een collageen supplement, is er iets wat je moet weten:

Niet alle collageen supplementen zijn hetzelfde.

Zie je, heel wat supplementbedrijven zijn de laatste jaren op de “kar gesprongen”, in de hoop snel geld te verdienen aan de ontdekking van de rol van collageen bij het behouden van een jeugdige uitstraling en gezondheid.

Maar het probleem is, dat die bedrijven, omdat ze voornamelijk op winst uit zijn, deze supplementen zo goedkoop mogelijk produceren.

Dat wil zeggen dat ze gebruik maken van goedkope collageen van lage kwaliteit en in kleine hoeveelheden. En dat houdt in dat ze enorme hoeveelheden vulstoffen toevoegen om je het gedacht te geven dat je waar voor je geld krijgt. 

Erger nog, veel van deze bedrijven besteden hun productie uit aan het buitenland zoals China of de VS om hun kosten nog verder te verlagen (en hun winstmarge op te drijven). Wie weet of hun producten voldoen aan de NVWA (Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit) en GMP normen? De meeste online shops verkopen goedkoop, ongecontroleerd spul dat ze spotgoedkoop inkopen in de VS of China.
Er is geen garantie van kwaliteitscontrole, dus je weet niet eens wat je in je lichaam stopt! 

Dat is de reden waarom ik Organico Turbo Collageen
eiwit heb ontwikkeld! 

Dat is de reden waarom ik Organico Turbo Collageen eiwit heb ontwikkeld! 

Als eigenaar van OrganicoLabs, ben ik toegewijd om mijn klanten te helpen om het gezondste en meest aangenaam leven te leiden dat mogelijk is. Dus toen ik de studies over collageen suppletie begon te lezen en zag hoe dit mensen zoals jij kon helpen om er beter uit te zien en zich jonger te voelen dan ze in jaren hadden gedaan… werd ik echt enorm enthousiast!

Maar toen ik ontdekte van welke slechte kwaliteit de meeste collageen supplementen in Nederland en Vlaanderen waren, was ik behoorlijk gefrustreerd.. Ik wist dat honderdduizenden mensen- hardwerkende, waardige mensen zoals jij en ik- hun geld uitgaven en alleen valse hoop ervoor terugkregen! 

Dus Besloot Ik Een Beter PREMIUM Collageen Supplement te maken!

Ten eerste, besloot ik mijn lichaam-herstellende Organico Turbo Collageen eiwit superfood hier in Nederland te laten produceren en te verpakken volgens de NVWA (Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit) en GMP normen... Eigenlijk sta ik er op dat al mijn producten hier in Nederland worden geproduceerd en de normen zelfs overtreffen, dus dat was niet zo een moeilijk besluit!

Ten tweede, besloot ik om vulstoffen en kunstmatige ingrediënten uit te sluiten. Ik zou niet willen betalen voor “rommel” ingrediënten die gewoon iemands winstmarge verhogen en ik verwacht ook niet dat jij dat zou willen.

Ten derde, besloot ik het beste collageen (PEPTAN® B) eiwit dat beschikbaar is, te gebruiken, in plaats van mijn kosten te drukken door collageen van inferieure bron te gebruiken...plus, ik heb er nog enkele superieure voedingstoffen aan toegevoegd, hetgeen Organico Turbo Collageen uniek maakt.

Meer specifiek zijn hier de ingrediënten die ik koos:

 • PEPTAN® B Collageen: De PEPTAN® B bioactieve collageen peptides zijn het meest voorkomende type collageen in het menselijk lichaam. Het helpt bij het opbouwen en onderhouden van magere spiermassa, botcel regeneratie, wondheling en versteviging van de huid. Het heeft ook antibacteriële eigenschappen, wat kan helpen om je hele gezondheid te verbeteren en je huid kan beschermen tegen bacteriële infecties.
 • PEPTAN® B collageen ondersteunt een gezond darmstelsel en bevordert een herstellende slaap. Ze bevatten veel aminozuren (waaronder glutamine, arginine en proline) die essentieel zijn voor een gezond immuunsysteem en cardiovasculair stelsel . Het zorgt ook voor een jeugdige aanblik van de huid en kan sportprestaties verbeteren. Tenslotte bevat het veel micro-ingrediënten- zoals vitamines van de B groep, zwavel en vitamine E- die de opname en productie van collageen in ons lichaam bevorderen. Het is alsof je de schakelaar aanzet van het vermogen van het lichaam om zichzelf te herstellen (en de klok terugdraait voor je uiterlijk). PEPTAN® B collageen geniet een wereldwijde reputatie voor hun kwalitatieve collageen peptides en zijn uniek  met bewezen wetenschappelijke studies over de positieve effecten ervan. (Deze kan je desgewenst hier nalezen)
 • Bosbessen: Bosbessen verminderen het verschijnen van rimpels en huidverslapping... En ze geven je huid haar soepelheid terug... Door één van de verborgen geheimen van de natuur te gebruiken...
  Bosbessen zijn één van de gezondste stukken fruit, rijk aan anti-oxidanten, vezels en vitamines. Het kleine blauwe besje blijkt heel veel voordelen te hebben die goed zijn voor onze gezondheid...
  De stof die de bosbes (ook wel blauwe bes genoemd) haar blauwe kleur geeft werkt ontstekingsremmend, cholesterol verlagend, anti-verouderend en beschermt tegen verschillende ziekten, vermindert het risico op verschillende vormen van kanker, bestrijden infecties van de urinewegen, bevorderen je geheugen en houden je ogen gezond.
  In deze kleine vrucht zitten belangrijke mineralen. Ze beschermen de botdichtheid en zorgen voor een gezond gebit. Na opname door het lichaam doen ze de bloedsuikerspiegel dalen. Ze versnellen ook het metabolisme om zo sneller de suiker als energiebron te gebruiken, waardoor je lichaam MINDER vet gaat opslaan.
 • Vitamine C: Vitamine C is een van de best bestudeerde cosmetische ingrediënten, die de huid écht verbetert.
  Vitamine C is volgens klinische studies, voor 56% net zo effectief is als plastische injecties om expressie rimpels te verminderen... Vitamine C is essentieel voor de vorming van collageen (bindweefsel), wat dus nodig is om je huid te verstevigen.
  Toegevoegd aan een reageerbuisje met fibroblasten zorgt vitamine C voor een drastische aanmaak ervan.
  Ook voor de huid stimuleert de vitamine C de vorming van collageen.
  Verder kan vitamine C  acne en pigmentvlekken verminderen, en werkt het bij rosacea.
  In klinisch onderzoek is gebleken dat de huid van proefpersonen na langdurig gebruik van vitamine C egaler en
  steviger werd. Daar komt nog eens bij dat vitamine C een antioxidant is en uv-schade kan beperken.
  Al met al is vitamine C dus bijna een ‘verplicht nummer’ om zowel van binnen als van buiten mooi te zijn.
 • Glucosamine: ik gebruik Glucosamine om er zeker van te zijn dat bepaalde gelaatsuitdrukkingen geen blijvende fijne lijntjes en rimpels veroorzaken. Je algehele gezondheid staat en valt, en ook je huid, met de conditie van je bindweefsel. Bindweefsel, verbindt, zoals het al zegt, alle weefsels met elkaar. Je huid bestaat ook voor het overgrote deel uit bindweefsel. Onderdeel ervan is collageen en elastine en de cellen waaruit dit gemaakt wordt: de fibroblasten.
  In dit bindweefsel zit veel water.
  Dat stijve spieren en gewrichten baat hebben bij glucosamine is inmiddels alom gekend en aangetoond. Het helpt om de tussencelvloeistof weer te laten toenemen. Glucosamine is één van de bouwstenen van bindweefsel.
  Maar de stof doet meer:
  Het kan ook collageen- en elastine producerende cellen stimuleren om extra hyaluronzuur aan te maken.
  Een voedingssupplement op basis van glucosamine kan van binnenuit rimpelvorming tegengaan. Uit onderzoek blijkt dat glucosamine de kwaliteit van het hyaluronzuur vergroot waardoor de huid haar volume en elasticiteit terugkrijgt en rimpels vervagen. Vooral onder de ogen, waardoor het een gunstige werking heeft op de kringen onder de ogen. Glucosamine is een lichaamseigen stof die een belangrijke bouwsteen vormt voor de zogenaamde proteoglycanen. Proteoglycanen zijn complexe structuren die zich rondom collageen en elastine bevinden en zorgen voor een hechtere binding onderling. Maar vooral ook voor het behouden van voldoende vocht. In het gewricht vormt dit een soort stootkussen tussen de beide delen van het gewricht en voorkomt het slijtage, pijn en ontstekingen. In de huid, waar proteoglycanen ook veelvuldig voorkomen, zorgt dit aantrekken van vocht voor volume en een goede vochtbalans.

Ten vierde, insisteerde ik om het collageen op natuurlijke wijze te verbeteren door een proces dat hydrolisatie wordt genoemd. Ik ga je niet vervelen met details maar studies toonden aan dat dit de biologische beschikbaarheid van collageen tot 300 % kan verhogen.

Met andere woorden, je lichaam kan deze collageen 3 keer zo goed gebruiken!

En tenslotte, Ik stond erop dat het geur -en smaakloos zou zijn. Je wilt toch niet het gevoel hebben dat je een geneesmiddel inneemt, toch? Natuurlijk niet ! En als je iedere dag gewoon een lepeltje kan vermengen in je favoriete drank (of zelfs gewoon water), zal je nooit enig verschil merken!

En ik zal je eerlijk bekennen… de manier waarop ik mijn compleet-lichaam-herstellend Turbo Collageen eiwit gemaakt heb, was niet de goedkoopste of gemakkelijkste manier. Verre van!

Maar na al het harde werk, wist ik dat ik een product had ontwikkeld waar ik trots op mocht zijn.

Een product dat je een natuurlijke manier geeft om de tekenen van veroudering te elimineren of zelfs uit te wissen. Een product dat je helpt om weer die jeugdige uitstraling, zelfvertrouwen en energie te krijgen waarvan je dacht dat je ze voorgoed kwijt was!

Voedingswaarden + Label
Bekijk hier het gedetailleerde label...

"...Fantastisch en zo makkelijk in gebruik"

Ik ben blij dat ik dit Turbo Collageen een kans gaf. Ik kocht dit om verschillende redenen.
Ik sta op dieet en hoop dat het zal helpen om mijn huid strakker te maken, mijn haar en nagels te verbeteren en mijn gewrichtspijn te verminderen. De slappe huid valt nog te bezien. Ik denk dat dit nog iets langer gaat duren.
Het is trouwens een werk van vooruitgang.
Wat haar en nagels betreft, zie ik al een mooie verbetering.
Wat betreft mijn gewrichtspijn, heb ik een heel groot verschil gemerkt! Ik kan veel langer pijnvrij staan, wandelen en bewegen dan ik ooit ervoor kon met al het andere dat ik heb geprobeerd.
Dit is echt geweldig en zo gemakkelijk te gebruiken.

Katrien C

Ik ben blij dat ik dit Turbo Collageen een kans gaf. Ik kocht dit om verschillende redenen.
Ik sta op dieet en hoop dat het zal helpen om mijn huid strakker te maken, mijn haar en nagels te verbeteren en mijn gewrichtspijn te verminderen.

 De slappe huid valt nog te bezien. Ik denk dat dit nog iets langer gaat duren.

Het is trouwens een werk van vooruitgang. Wat haar en nagels betreft, zie ik al een mooie verbetering. Wat betreft mijn gewrichtspijn, heb ik een heel groot verschil gemerkt! 

Ik kan veel langer pijnvrij staan, wandelen en bewegen dan ik ooit ervoor kon met al het andere dat ik heb geprobeerd.
Dit is echt geweldig en zo gemakkelijk te gebruiken.

Katrien C

"...Ik heb veel
meer energie"

Ik deed het in mijn koffie en thee en ben blij dat ik het
in huis heb gehaald.
Mijn energie is toegenomen, wat een enorm voordeel is daar ik spijsverteringsproblemen heb die me moe maken en mijn rugpijn is veel verminderd.
Dit is indrukwekkend, omdat ik jaren rugklachten had sinds ik scoliose en artritis kreeg.

Sandra B.

Ik deed het in mijn koffie en thee en ben blij dat ik het
in huis heb gehaald.

Mijn energie is toegenomen, wat een enorm voordeel is daar ik spijsverteringsproblemen heb die me moe maken en mijn rugpijn is veel verminderd.

Dit is indrukwekkend, omdat ik jaren rugklachten had sinds ik scoliose en artritis kreeg.

Sandra B.

"...Dit lijkt het beste te werken!"

Ik heb andere collageen poeders geprobeerd en dit lijkt het beste te werken.
Ik eet zo puur mogelijk, zonder te overdrijven. Ik denk dat iedereen dat begrijpt.
Het laatste dat je zou willen is een supplement nemen met namaak ingrediënten. Ik zwem, doe aan yoga, en train regelmatig. Hierzonder heb ik vaker dat niet last van het
“ kraken” van mijn gewrichten. Ik doe de Turbo Collageen in een smoothie na een training of ik meng het samen met de Organico Turbo Green juice, waar ik ook grote fan van ben. Tenzij ik ooit iets beter vind
(ik zoek altijd) blijft dit onderdeel van mijn dagelijkse routine.

 John L.

Ik heb andere collageen poeders geprobeerd en dit lijkt het beste te werken.

Ik eet zo puur mogelijk, zonder te overdrijven. Ik denk dat iedereen dat begrijpt.

Het laatste dat je zou willen is een supplement nemen met namaak ingrediënten. Ik zwem, doe aan yoga, en train regelmatig. Hierzonder heb ik vaker dat niet last van het
“ kraken” van mijn gewrichten.

 Ik doe de Turbo Collageen in een smoothie na een training of ik meng het samen met de Organico Turbo Green juice, waar ik ook grote fan van ben.

 Tenzij ik ooit iets beter vind
(ik zoek altijd) blijft dit onderdeel van mijn dagelijkse routine.

 John L.

Op dit moment heb ik een beperkte voorraad van mijn compleet-lichaam-herstellende Organico Turbo Collageen en klaar om te verzenden.

Wanneer je er ooit van gedroomd hebt om er weer jonger uit te zien en je weer jonger te voelen… maar je bent het beu massa’s geld uit te geven aan crèmes, pillen en andere “mirakel oplossingen” die gewoon niet werken… dan ben je aan jezelf verplicht om mijn lichaam-herstellende Organico Turbo collageen eiwit vandaag te proberen.

Het is het meest natuurlijke middel om je lichaam te helpen met het herstellen van je spieren, je huid en je beenderen om zo... de focus en energie die je jaren geleden had, terug te krijgen... en om te kunnen genieten van het plezier wanneer mensen je vertellen hoe veel jonger en slanker je er uit ziet!

Katrien (en duizenden anderen zoals zij) vertrouwen op de natuurlijke kracht van Organico Turbo Collageen om hen te helpen er op hun best uit te zien en zich zo goed mogelijk te voelen en... vanaf nu kan jij dat ook!

En om het je nog gemakkelijker te maken om een voorraad lichaam-herstellende Organico Turbo Collageen in te slaan, geef ik je vandaag een aanzienlijke korting: 

EÉN POT
Organico Turbo Collageen

(€69.95 per pot)
€49
GRATIS Verzending

€49, Eén Pot Per Maand

 • STEEDS OPZEGBAAR!

DRIE POTTEN
Organico Turbo Collageen

beste collageen poeder-drie-potten

(€43 per pot)
€129
GRATIS Verzending

€129, Drie Potten Per Maand

 • STEEDS OPZEGBAAR!

€129, Drie Potten
Eénmalige bestelling

ZES POTTEN
Organico Turbo Collageen

beste collageen poeder-zes-potten

(€36.50 per pot)
€219
GRATIS Verzending

€219, Zes Potten Per Maand

 • STEEDS OPZEGBAAR!

€219, Zes Potten
Eénmalige bestelling

Iedere aankoop heeft mijn 100% Delicious 60-dagen-lege-pot tevredenheids garantie!

Ik weet dat je volledig GELUKKIG zal zijn met het resultaat dat je gaat bekomen met het compleet-lichaam-herstellende Organico Turbo Collageen eiwit. Maar ik wil dat je zelf zo veel vertrouwen erin hebt als ik. Dus laten we dit afspreken: Probeer Organico Turbo Collageen en stel zelf het verschil vast.

En als je niet vindt dat dit 100% het product is waar je op hoopte - of als je gewoon niet enthousiast bent om welke reden dan ook - laat me het dan binnen 60 dagen na aankoop weten , en ik zal je met plezier je aankoopbedrag terug betalen. Zonder vragen te stellen… Je mag me zelfs een lege pot terugsturen!

Dat klinkt toch fair, of niet soms?

Goed. Dan is het tijd om te stoppen “met de moed op te geven” wat betreft ouder worden… 
en te beginnen met het natuurlijk supplement dat jouw jeugd weer binnen handbereik brengt:

Nadat je de gelegenheid hebt gehad om je resultaten te zien, doe je mij dan een plezier, ok?
Schrijf me een berichtje en vertel me wat je ervan vindt. – IK HOU ERVAN nieuws te krijgen van tevreden klanten, en ik weet dat je positief en in extase zal zijn.

Katja Callens

P.S.: Op dit moment, heb ik terug een behoorlijke voorraad van Organico Turbo Collageen beschikbaar en klaar om te verzenden. Maar omdat de populariteit van dit product enorm aan het stijgen is… verkoop ik meer en meer tegenwoordig. Dus als je besluit om ermee te wachten, hoop ik dat ik niet ben uitverkocht wanneer je terugkomt – Het kan een paar weken of langer duren vooraleer ik weer een nieuwe productie klaar heb.

Deel desgewenst dit gezondheidsrapport

KWALITEITSGARANTIE ORGANICOLABS SUPPLEMENTEN: Organico Turbo Collageen is een PREMIUM collageen supplement waarvan je precies weet waar het vandaan komt en wat er precies inzit. Alleen de beste bioactieve PEPTAN® B collageen peptides: De bioactieve PEPTAN® B Collageen Peptiden kunnen het huidmetabolisme stimuleren en het verlies van de collageen extracellulaire matrix van binnenuit tegengaan. Consumenten die de natuurlijke bioactieve PEPTAN® B Collageen Peptiden innemen, speciaal geoptimaliseerd voor anti-aging toepassingen, krijgen een merkbaar vastere en gladdere huid met minder rimpels.

Het positieve effect van bioactieve PEPTAN® B Collageen Peptiden blijkt ook in een verbeterde structuur van het huidoppervlak, vermindering van cellulitis en een snellere nagelgroei met opmerkelijk minder splitsen van vingernagels.
Verschillende wetenschappelijke RCT-experimenten (gerandomiseerde, placebo-gecontroleerde onderzoeken) onderzochten het potentieel van bioactieve PEPTAN® B Collageen Peptiden.

De verschillen in kwaliteit van diverse supplementen is enorm. Het is daarom belangrijk om goed geïnformeerd te zijn over welke specifiek bedrijf alleen de beste premium supplementen aanbiedt. Zeker voor voedingssupplementen geldt dat je meestal ontvangt waarvoor je betaalt.

Onze research-, ontwikkelings- en produktie-kost is meestal hoger dan de gemiddelde verkoopprijs van online 'supplementen en drogisten' shops voor een supplement... Dergelijk supplementen (meestal ingevoerd uit China of VS) zijn echter een verspilling van je tijd -- en geld en kunnen schadelijk zijn voor je gezondheid. OrganicoLabs produceert en verdeeld enkel PREMIUM voedingssupplementen.

Wij verplichten u op geen enkele manier om OrganicoLabs supplementen te gebruiken. Bestel enkel bij OrganicoLabs wanneer u kwaliteit en resultaat verwacht. Doe uw eigen onderzoek en laat u niet misleiden. Op al onze PREMIUM supplementen hebt u een 60-dagen 100% Tevredenheidsgarantie.

katja callens

OVER ORGANICO LABS™

Na haar eigen ervaring van totale transformatie, heeft Katja Callens haar leven toegewijd om honderdduizenden anderen te helpen met afslanken en een optimale gezondheid te bereiken, dmv. verbeterende eetgewoonten, het juicen van groeten en superfoods, en aanvullende premium voedingssupplementen. Ben jij de volgende? En het beste is, dankzij Organico Turbo Collageen gaat dit sneller, makkelijker! Voor meer boeiende tips om je gezondheids-, fitness- en lifestyle doelen te bereiken, kan je Katja te pakken krijgen op haar populaire blog van Het MDP of via organicogreenjuice.com.

Ingredienten | BESTEL NU! | Disclaimer | Terms & Privacy Policy

© 2009-2024 Organico Labs. All Rights Reserved

Retour Beleid

Organico Labs Garantie: Organico streeft ernaar om je volledig tevreden en gerust te stellen. Daarom bieden we een 60-dagen geld terug garantie. Als je op bepaald moment besluit dat dit niet het beste collageen supplement op aarde is, onthoud dan dat je beschermd bent door de hoogste standaard 100% geld-terug-garantie. Stuur ons gewoon de lege pot(ten) terug en wij betalen je tot de laatste cent terug, zonder vragen te stellen. Als je na 60 dagen gebruik, ongelukkig bent en je zou een terugbetaling willen, dan vind je hier precies wat je moet doen:

Neem contact op met het Organico team via [email protected] van maandag tot vrijdag tussen de 9.00 uur en 17.00 uur. Wij geven je dan graag ons retouradres, zodat er geen materiaal verspild wordt en een retournummer ter bevestigen. Dit is een makkelijk en moeiteloos proces.
Geef de lege pot terug, samen met de ontvangen Organico-factuur en het bevestigingsnummer dat je toegewezen hebt gekregen.
Het is jouw verplichting om de retourpost te betalen, en we raden je aan om de tracking en bevestigingsnummer voor controle te bewaren. Opmerking: Wij moeten de pot binnen 60 dagen na de oorspronkelijke aankoopdatum ontvangen, zodat de restitutie geldig is.
Wij zullen uw volledige bestelling terugbetalen, exclusief verzendkosten, zolang alle ingekochte potten worden teruggestuurd.
We kunnen geen wederverkoop van Organico-producten toestaan, zodat lege potten alleen worden terugbetaald nadat voldoende tijd is verstreken voor een klant om Organico collageen zoals aangegeven te drinken.
Deze richtlijnen werden gecreëerd om je tevreden te houden, terwijl we tegelijkertijd ervoor zorgen dat we de komende jaren een kwaliteitsproduct kunnen aanbieden aan andere gelukkige klanten. Organico greens terugsturen zonder te voldoen aan ons beleid zal helaas tot gevolg hebben dat uw transactie niet terugbetaalbaar wordt.

Nadat je de bovenstaande stappen hebt nageleefd, geef ons dan voldoende tijd voor verzending, kwaliteitscontrole en communicatie met betaalsystemen en banken, terwijl je geduldig wacht op je terugbetaling.

DISCLAIMER:
Verklaringen op deze website zijn niet geëvalueerd door de de Nederlandse Voedsel en Waren Autoriteit of officiële gezondheidsinstellingen van de overheid. Voedingssupplementen zijn NIET bedoeld om enige ziekte te diagnosticeren, te behandelen, te genezen of te voorkomen. Voedingssupplementen zijn niet bedoeld voor mensen met medische aandoeningen. Gebruik enkel zoals aangegeven, als een gezonde aanvulling op een gezonde levensstijl.De inhoud van deze site is alleen voor informatieve doeleinden en is niet bedoeld ter vervanging van professioneel medisch advies, diagnose of behandeling. Vraag altijd uw arts of een andere gekwalificeerde zorgverlener om advies over een medische aandoening, een vermoedelijke medische aandoening voordat u begint met een dieet, lichaamsbeweging of suppletie programma of voordat u een supplement neemt of ermee stopt. Alle vermelde studies en/of gezondheidsvoordelen hebben enkel betrekking op, en zijn enkel van toepassing op de specifiek vermelde studies met de hierin specifiek vermelde ingrediënten. Op geen enkele manier hebben deze vermeldingen betrekkingen op een specifiek voedingssupplement van Organicolabs, noch de bedoeling te insinueren dat gelijkaardige resultaten zoals vermeld kunnen behaald worden met voedingssupplementen. Organicolabs kan niet aansprakelijk of verantwoordelijk worden gesteld voor enig misverstand of misbruik van de informatie op deze site of voor enig verlies, schade of letsel veroorzaakt of vermeend te worden veroorzaakt, direct of indirect door het gebruik van, een behandeling, actie of toepassing. Getuigenissen, casestudy's en voorbeelden op deze website zijn resultaten die aan ons zijn doorgestuurd door gebruikers van onze supplementen, en weerspiegelen mogelijk niet de typische ervaring van de gebruiker, zijn mogelijk niet van toepassing op de gemiddelde persoon en zijn niet bedoeld om een bepaald resultaat te vertegenwoordigen of te garanderen dat iedereen dezelfde of vergelijkbare resultaten zal behalen.

Een voedingssupplement is GEEN medicatie en is enkel bedoeld als een gezonde aanvulling op een gezonde levensstijl.>