LET OP!Dit Is Geen Magisch Afslank Elixir, ...
... Al Zouden De Resultaten Je Wel Kunnen Verbazen.

5 Stappen Om Je Meest Verwaarloosde Orgaan Te Reinigen...

Hoe Jij Jezelf Weer Energiek, Gezond En Fit Kan Voelen... Zonder Je Hele Leven Drastisch Te Veranderen?!

Stel je even voor: Je verrast jezelf in de spiegel. Er is iets anders. Je ziet er jeugdiger uit, maar weet niet precies waarom. Iedereen lijkt goed nieuws te hebben. Je hebt meer oogcontact met collega's en krijgt zelfs een glimlach van mensen waarvan je dat nooit had verwacht.

Je bruist van de energie. Je geniet van je dag en je klusjes en taken vliegen voorbij. Je bereikt veel meer dan je had verwacht. Je voelt je zelfs trots. Gesprekken met vrienden en familie zijn diepgaand en zinvol.

Je valt voldaan en tevreden in slaap. Je wordt blij wakker en je bent klaar voor de uitdaging van de dag.

Weet je nog hoe dat voelt?

Zo was jouw leven voordat het verstoord werd door gezondheidsproblemen.

Plots haalde de leeftijd je in. We zien elke dag mooie vrouwen of mannelijke modellen op tv die gezondheidsprogramma's en apparatuur promoten. Ze zien er jong uit! Laten we realistisch zijn. Onder de 40 was het makkelijker om er gezonder uit te zien.


Toen begonnen de dingen te veranderen. Wakker worden werd moeilijker. We vermeden de spiegel en zagen onszelf liever niet op foto's. Ongewenste kilo's komen er aan. Traplopen werd een hele klus. Onze levens werden een beetje 'beperkter'.


Dus, in plaats van te luisteren naar beroemdheden die je vertellen dat je het ouder worden moet bestrijden en alles aan jezelf drastisch moet veranderen, laten we even eerlijk zijn tegen onszelf...


Ouder worden is normaal. Het is oke. Het is heel gewoon om ouder te worden. Bovendien hebben die sterren persoonlijke coaches, persoonlijke voedings- deskundigen en misschien zelfs geheime supplementen of operaties die veel beter werken dan hun belachelijke gadgets of programma's. Dus waarom pikken mensen deze commercials?


Hier komt de waarheid. Dit is wat de meeste van mijn klanten ECHT willen...

"Hoe kan ik me weer energiek,

gezond en fit voelen ... zonder mijn 

hele leven drastisch te veranderen?!”

Je hebt je routines. Je hebt je 'gewoonten'. Niemand wil horen dat ze zo vreselijk zijn dat ze alles zouden moeten veranderen; hun eetpatroon, levensstijl, gewoonten, voedsel en zelfs drank. Wanneer dit je bekend in de oren klinkt, dan heb ik goed nieuws...

Ik wil niet dat je iets verandert.

Laat mij me even voorstellen. Mijn naam is Katja Callens. Ik ben voedingsspecialist, gedragscoach, health&fitness coach en ik heb mijn leven gewijd aan het helpen van vrouwen en mannen In Nederland en België met het:

 • Verbeteren van hun gezondheid
 • Verbeteren van hun conditie en vitaliteit
 • Verbeteren van hun levensduur
 • En te genieten van een gelukkiger & voldaan leven!

Na 12 actieve jaren in dit domein, heb ik de snelste en gemakkelijkste manier geleerd om dit te bereiken. Het grootste geheim...


Het Grootste Inwendige Orgaan In Ons Lichaam Wordt Volledig Genegeerd Door Bijna Alle Voedingsdeskundigen, Diëtisten En ‘Celebs’ Trainers!

Dit was revolutionair. Toen ik dit ontdekte, veranderde dit het leven van veel van mijn klanten radicaal en maakte het hun leven zoveel gemakkelijker. Geen enkel crash dieet of gekke trainingsmachine kon een verschil maken, maar DIT was anders.

Voordat ik je precies uitleg welk orgaan dit is, vind je hier een korte test die ik mijn klanten gaf. Kijk even hieronder:

Vink aub. alle
“Kleine Waarschuwingssignalen”
Aan Die Je Het Afgelopen Jaar

Mogelijk Hebt Opgemerkt

(beantwoord deze quiz alsjeblieft eerlijk, alsof je eigen leven er van afhangt)

Heb je eerlijk geantwoord? Wanneer je “ja” hebt geantwoord op één van deze vragen, pak dan pen en papier om wat aantekeningen te maken.

Wist je dat...

6 Miljoen Nederlanders en Belgen Een Niet-Alcoholische Vette Lever Ziekte (NAVLZ) hebben

"Dat betekent dat ongeveer 1 op de 3 mensen overmatig vet in hun lever en in hun lichaam heeft."  volgens dokter Robert Fontana, hepatoloog en hoofdchirurg van de lever transplantatie afdeling.61


NAVLZ zou een mogelijke oorzaak kunnen zijn van levercirrose, kanker en een verhoogd risico op overlijden door leverfalen.62

Een Gezonde Lever Heeft Meer Dan
500 CRUCIALE Taken!

Jouw lever is buitengewoon waardevol. We overleven slechts een paar dagen zonder. Het is de centrale ontgifter voor je hele lichaam. Het reinigt alles wat jouw lichaam nodig heeft vooraleer het door te sturen naar de juiste plaatsen. Wat doet je lever nog meer:

 • Filtert gifstoffen uit jouw bloed
 • Produceert spijsverteringsenzymen die gal worden genoemd
 • Slaat vitamines en mineralen op
 • Reguleert hormonen en de immuunrespons
 • Helpt bij het stollen van bloed
 • Past het cholesterolgehalte aan
 • Bouwt eiwitten op voor jouw lichaam63

Je lever heeft een focus.


Alles wat je eet, drinkt of via jouw huid opneemt, wordt eerst via je bloedbaan naar de lever gebracht.

Je lever filtert en ontgift’ eventuele afwijkingen. Je lever metaboliseert en ontgift ook medicijnen.

Dit is de lever even in het kort toegelicht.


Dus wanneer we een zuiver, gezond, slank en actief lichaam willen, heb je eerst een gezonde lever nodig!


De gezondheid van je lever kan van invloed zijn op je gewicht, hoe jij je voelt, hoe gezond jouw cellen zijn, jouw huid, jouw energie en zelfs jouw levensduur!

De #6 Meest Voorkomende Oorzaken Van Leverschade Die De Meeste Mensen Niet
Kunnen Vermijden:

1. Medicatie

Luister altijd naar jouw dokter. Wees ook niet bang om vragen te stellen. Veel van mijn klanten, van in de 70, hebben te horen gekregen dat het "normaal" is om 10 medicijnen per dag te slikken!


Na tientallen jaren medicatie hebben een aantal van hen nu een vette lever ziekte, naast andere gevolgen voor hun gezondheid waarmee ik je hier niet bang ga maken.


Medicatie hebben bijwerkingen op de lange termijn. Dat is één van de kleine details die veel artsen om één of andere reden niet aan hun patiënten vertellen.

Hier is een lijst met de meest populaire medicijnen waarvan is aangetoond dat ze leverschade veroorzaken:

 • Paracetamol
 • Augmentine
 • Diclofenac (Voltaren, Cambia)
 • Amiodaron (Cordarone, Pacerone)
 • Allopurinol (Zyloprim)
 • Anti - epileptie medicatie
 • Isoniazide
 • Azathioprine (Imuran)
 • Methotrexaat
 • Statines64

2. Zwaarlijvigheid

Het kan erger zijn dan drinken. De meeste zware drinkers krijgen een leververvetting.

Echter, de meest voorkomende oorzaak van leverziekte zijn niet-alcoholische leververvetting.

Wanneer je lever het vet- en suikergehalte in het bloed niet kan bijhouden, slaat het dit als eigen vet op.


Dit is de vette lever ziekte en kan leiden tot cirrose, gastro-intestinale bloeding, bloedarmoede, encefalopathie (abnormale hersenfunctie), leverkanker en uiteindelijk leverfalen.65

3. Populaire Huishoudelijke Chemicaliën

Reinigingsproducten, ontsmettingsmiddelen en zelfs shampoos en crèmes zitten boordevol gifstoffen die onze lever beschadigen.


De Telegraaf publiceerde een uitgebreid "klokkenluider" artikel waarin stond dat... "in tegenstelling tot farmaceutische producten of pesticiden hoeven industriële chemicaliën niet getest te worden voordat ze op de markt worden gebracht.”

 • Indien je het nog niet gehoord hebt: pannen met anti-aanbaklaag en ander kookgerei zitten vol met een chemische stof genaamd PFOA. Een onderzoek wees uit dat "onder 2.200 volwassenen de leverenzymen over het algemeen omhoog gingen in combinatie met de PFOA-waarden, vooral bij zwaarlijvige personen.”
 • Leverenzymen zijn een indicatie over het functioneren van het orgaan, en significante verhogingen in het bloed kunnen wijzen op leverontsteking of andere schade - zoals gezien bij ziekten zoals hepatitis en cirrose, of littekens in de lever46

4. Pesticiden

Pesticiden, herbiciden en fungiciden worden over de hele wereld op vrijwel elke plantensoort gebruikt, vooral op ons voedsel. Indien je denkt dat je ze kunt vermijden door biologisch te winkelen, denk dan nog eens goed na:

Een USDA rapport bewees dat meer dan de helft van de gecertificeerde biologische producten "schadelijke niveaus" van pesticiden bevatte.66

De Universiteit van Californië in San Francisco ontdekte dat maar liefst 93% van de mensen glyfosaat in hun lichaam heeft. 67

5. Microplastics

Kunststoffen zijn overal. Er drijft een eiland van plastic in de oceaan. Maria Neira van de Wereld Gezondheidsorganisatie licht toe:

 • “We moeten dringend meer weten over de gezondheidseffecten van microplastics omdat ze overal aanwezig zijn - ook in ons drinkwater”68
 • Microplastics bevatten een giftige chemische stof, genaamd BPA:
  “Zelfs een korte blootstelling in de kindertijd aan verschillende industriële chemicaliën die in de menselijke omgeving veel voorkomen, met name BPA, veroorzaakte de vette lever ziekte.”50

Geweldig Nieuws: De Lever Is Het

Enige Menselijk Orgaan Dat Kan Regenereren!69


Laten we dus eens kijken naar #5 unieke adaptogenen die de gezondheid van de lever ondersteunen:

Solidago Virgaurea (Guldenroede)

Guldenroede of Solidago virgaurea is een mooie, gele bloem met bijzondere eigenschappen voor lever en nieren. Solidago virgaurea stimuleert de lever- en nierfunctie en heeft daardoor een bloedreinigend effect. Dit bestanddeel wordt ook gebruikt als drainagemiddel. 

Kruidenpreparaten op basis van guldenroede worden al eeuwenlang met succes toegepast bij de behandeling van oa. urineweg aandoeningen. Uit onderzoeken in de moleculaire farmacologie blijkt dat er nieuwe mechanismen zijn ontdekt die verantwoordelijk zijn voor de biochemische werking van Guldenroede extracten.


Solidago Virgaurea Beschermt Jouw Lever Tegen Chemische Aanvallen


Het gebruik van Guldenroede met een nogal complexe werkingsspectrum (anti-inflammatoire, antimicrobiële, diuretisch, krampstillend, pijnstillend) wordt speciaal aanbevolen voor de behandeling van infecties en ontstekingen, om de vorming van nierstenen te voorkomen, blaas- en niergruis te helpen verwijderen en de lever te beschermen.


De nieren vormen samen met onze lever de zuiveringsinstallatie van ons lichaam. Ze filteren stoffen en onzuiverheden uit het lichaam die er niet thuishoren. Solidago kan daarbij onder meer worden gebruikt bij ongemakken voorafgaand aan de menstruatie en bij overgangsverschijnselen. Daarnaast stimuleert het kruid het immuunsysteem en draagt bij aan soepele gewrichten.


Dus voorruit... Je hebt iets te vieren!

Dankzij deze oude plant is jouw lever versterkt tegen het binnendringen van "vreemde indringers" uit de Extreem Giftige Moderne Wereld hierbuiten.

Het is ook bewezen dat het levertoxines zoals acetaminophen (Tylenol), alcohol, straling en andere levertoxines zoals BPA-plastic helpt opruimen en verwijderen.

Ik neem aan dat jij je comfortabeler en veiliger voelt nu je een schild vasthoudt dat je beschermt tegen die Lever Vernietigende Giganten, toch?

Wees dus nu gerust over je lever...

Ik zal je zo laten zien hoe je een juiste dosis Solidago virgaurea neemt in je 2-minuten ritueel wanneer je eerst de vier andere geweldige ontgifters ontdekt. 


KRACHTIGE DETOX PLANT #2

GROENE THEE

Groene thee is wereldwijd bekend vanwege zijn positieve eigenschappen en voordelen die het heeft voor je lichaam. Naast al deze eigenschappen, bevat groene thee veel catechines.

Dit is een soort groene antioxidant, die volgens verscheidene onderzoeken de mogelijkheid heeft om vetophopingen in de lever te elimineren en zorgt daarnaast voor het goed functioneren van je lever.  


In Indië wordt het beschouwd als een 'medicijn van de Goden' en ayurvedische dokters vertrouwen er al meer dan 3000 jaar op.

En voor een goede reden...

Groene thee zorgt voor een verhoogde uitscheiding van vetten en proteïnes.


De polyfenolen in groene thee werken samen met de spijsverteringsenzymen in de dunne darm. Als er geen vertering van vetten plaatsvindt, dan verlaten ze het lichaam via de ontlasting, in plaats van dat het opgeslagen worden. 

Wat ook belangrijk is voor een gezonde lever, is dat de combinatie van groene thee en beweging nieuwe mitochondriën aanmaakt. Dit zijn de energiefabriekjes binnen de cellen. 


In normale taal wil dit zeggen dat groene thee extract succesvol de lever en nieren helpt beschermen tegen gifstoffen. 

Omdat groene thee zulk een krachtig superkruid is dat onze lever beschermt, wil dit ook zeggen dat het helpt om je hormonen te balanceren.

En omdat je goed aan het opletten bent...

Besef je al wat er gebeurt wanneer je lever terug optimaal werkt om je hormonen in evenwicht te brengen, of niet soms? 

Wetenschappelijke Klinische Studies Tonen Aan...
“Groene Thee Kan Buikvet Helpen Verminderen”

Inderdaad! Je begint ongewenst buikvet te verbranden.

Een studie uitgevoerd door de afdeling Biologische Wetenschappen van het Birla Instituut van Technology en Wetenschap onthulde alles.

Omdat groene thee de lever van gifstoffen zuivert, worden onze hormonen gereset, waardoor mogelijk het vet rond onze buik wordt verminderd.

Kortom, wanneer onze lever eenmaal echt goed functioneert, zoals toen we veel jonger waren, werken onze hormonen ook beter, samen met onze stemming, en dat kan zelfs gewichtstoename verminderen. Dat is toch een leuke bijwerking?

Ongelofelijk wat zulk een oud superkruid voor je kan doen, of niet soms?


KRACHTIGE DETOX PLANT #3

ALFALFA

We kennen alfalfa in het westen vooral als gezonde en smaakvolle kiemgroente in een salade, op een broodje of in een sapje. 

In China werd in de 6e eeuw v.C. alfalfa reeds gebruikt als medicijn tegen spijsverteringsziekten en nierstenen. In ayurveda, de Indiase geneeskunde, schrijft men alfalfa al eeuwenlang voor tegen vochtopeenhopingen en artritis.


Alfalfa helpt het lichaam ontgiften

Alfalfa werkt vochtafdrijvend en het is bloedzuiverend. Het zorgt dat zware metalen zoals kwik, lood en cadmium en giftige koolwaterstoffen sneller worden afgevoerd uit het lichaam.

Alfalfa is goed voor je spijsvertering

Alfalfa is een spijsverteringsbevorderend middel doordat het enzymen bevat. Methyl-methinine beschermt en herstelt beschadigde lever, darm- en maagslijmvliezen.


Alfalfa kan de symptomen van de menopauze verlichten.
Alfalfa is hoog in fyto-oestrogenen, die chemisch op het hormoon oestrogeen lijken, waardoor het overgangsklachten, veroorzaakt door verlaagde oestrogeengehalte, kan verlichten.

Alfalfa kan het risico op hart- en vaatziekten verlagen.
Aderverkalking is het begin van vrijwel elke hart- en vaatziekte. Chlorofyl in alfalfa helpt te voorkomen dat calcium zich hecht aan de wanden van de bloedvaten.

Daarnaast is alfalfa een natuurlijke bloedverdunner, verstevigt het de vaatwanden en het is dus een versterkend middel voor het hart.

De moderne geneeskunde heeft de oude Oosterse wijsheid ingehaald. En het duurde 'slechts' enkele duizenden jaren! ????


Wanneer het in de juiste dosering wordt ingenomen samen met een goed detox-ritueel, is alfalfa een dynamisch lever ondersteunend middel. Houd alfalfa in je rugzak als een van de vijf wapens tegen GIFTIGE pesticiden, plastic en chemicaliën.

Klinkt Goed? Prima.

Laten we nu eens kijken naar het vierde wapen in ons arsenaal tegen de leververnietiging.

KRACHTIGE DETOX PLANT #4

Zwarte Bessen

Superfood hoeft niet enkel uit exotische oorden te komen.

Volgens onderzoeken door de Scottish Crop Research Institute staat de zwarte bes op nummer #1 als het gaat om anti-oxidanten. Ze zijn gezonder dan goji-bessen.

De zwarte bes is rijk gevuld met fytonutriënten anthocyaninen, wat een sterke anti-oxidant werking heeft. Het behoort tot de voedzaamste vruchtjes der aarde.


De zwarte bes is niet alleen een culinair genot maar ook een bewezen medicinale plant. In de 18e eeuw werd er door een abt in het klooster van Dijon gezegd dat zwarte bessen garant staan voor een eeuwige jeugd.


De zwarte bes werkt goed om de ouderdomsziekte reuma te voorkomen en vermindert daarnaast reeds aanwezige reumaklachten. Ook stimuleert het de werking van de lever, alvleesklier, milt en nieren. 

KRACHTIGE DETOX PLANT #5

KURKUMA LONGA

We hebben de meest indrukwekkende leverbescherming voor het laatst bewaard. En WOW, heeft het een aantal verbazingwekkende genezende eigenschappen...


Kurkuma heeft een ontstekingsremmende werking. En dit is de reden waarom het zo breed toepasbaar is. 

Bij veel klachten en ziekten speelt ontsteking namelijk een rol. Veel mensen zijn chronisch ontstoken, wat uiteindelijk tot klachten en welvaartsziekten leidt.


Kurkuma beschermt de lever tegen een aantal giftige stoffen, zoals koolstof tetrachloride, galactosamine, acetaminofen (paracetamol) en Aspergillus aflatoxin. Dit is vooral te danken aan de anti-oxidatieve en ontstekingsremmende werking.


Verder stimuleert kurkuma de uitscheiding van gal, cholesterol en bilirubine. Gal is nodig voor een goede vetvertering. Door het verbeteren van de vetvertering heeft kurkuma tegelijkertijd een positief effect op de opname van vet oplosbare vitamines A, D, E en K.

Bovendien verbetert kurkuma de oplosbaarheid van gal, waardoor het mogelijk preventief en curatief ingezet kan worden tegen galstenen. 

Maar het extract is heel anders dan wat je in de supermarkt koopt - het is veel geconcentreerder en specifiek geformuleerd voor leverbescherming.

Nogmaals, onze voorouders waren iets van plan!


Onderzoekers merkten op dat kurkuma bekende levertoxines verhinderde om de lever te beschadigen - waardoor de lever gezonder werd en met succes letsels en ziekten werden voorkomen.

GEWELDIG hoe de juiste plant je lever kan redden, vind je niet? 

Een andere studie uitgevoerd bij het Moleculaire Pathologisch Laboratorium bij het Regina Elena Kanker Instituut ontdekte dat kurkuma niet alleen de lever kon beschermen tegen veroudering en toxische stress...

Kurkuma kan levercellen helpen hun overtollige vet te verwijderen.

Dus dit helpt het lichaam in feite bij het bestrijden en verminderen van leververvetting, die 6 miljoen Nederlanders en Belgen treft, zoals je hierboven hebt gezien.

Daarvoor is kurkuma waarschijnlijk het proberen waard, of niet soms?!

Maak Kennis Met... Organico Turbo Detox!

Ondersteunt Het NATUURLIJKE Ontgiftingsproces Van Het lichaam Door De Gezondheid Van Jouw Grootste Inwendige Orgaan Te Verbeteren

De 5 Stappen Voor Het Correct Uitvoeren Van

Jouw 2-Minuten Lever Detox Ritueel

#1   Bestel jouw Organico Turbo Detox flesjes (details hieronder).

#2   Meng 1/5 flesje of 30ml in een glas water, bij je ontbijt. ( 3 eetlepels in 1/2 glas water)

#3   Herhaal Stap#2  gedurende 5 tot max. 10 dagen voor een normale of intense detox.

#4   LET OP! : Dit Detox protocol mag je MAXIMAAL #10 dagen na elkaar volgen!

 #5   Herhaal dit protocol desgewenst alle 3 tot 6 maanden.

Voordat je besluit welke optie het beste bij je past, vraag jezelf even af...

“Kan ik eigenlijk wel een prijskaartje aan mijn gezondheid hangen?”

Ik denk van niet.

Ga je gang, kies het Organico Turbo Detox pakket dat bij je past.

BELANGRIJK:

Vanwege de grote vraag is het moeilijk om voorraad te hebben. Ben je blij met je Organico Turbo Detox (waarschijnlijk wel) dan moet je waarschijnlijk REDELIJK LANG wachten voordat je jouw volgende bestelling krijgt!

Daarom raad ik de combo pakketten van 3 of 6 flesjes aan zodat je ook FLINK kan besparen! 


Onthoud: je kunt het altijd retour sturen voor een volledige terugbetaling als je het niet

absoluut geweldig zou vinden!

Eén Flesje

(€57.95)
BESPAAR €10.00
€47.95
+GRATIS Verzending

€47.95, Een Flesje 
Eenmalige bestelling

Drie Flesjes 

(€173,85) (€39.31 per flesje)
BESPAAR €55.90
€117.95
+GRATIS Verzending

€117.95, Drie Flesjes
Eenmalige bestelling

Zes Flesjes

(€347,70) (€36.32 per flesje) 
BESPAAR €129.75
€217.95
+GRATIS Verzending

€217.95, Zes Flesjes 
Eenmalige bestelling

F

FRANCIS W.

Geverifieerde aankoop


GEWELDIG

Ik neem medicijnen tegen artritis psoriatica die zwaar zijn voor mijn lever. Ik voelde me beter na 3 dagen inname van de Turbo Detox. Meer energie en minder “hersenmist”. Ik ben zeer tevreden.

C

KATHLEEN DE ROO

Geverifieerde aankoop


WAUW

Ik weet niet of het toeval is of dat deze Organico Turbo Detox zo snel werkt; vijf dagen bezig en ik word alert en vol energie wakker! Ik wou dit meteen proberen omdat ik mijn Organico Turbo Greens en Kurkuma ook geweldig vind, dus nu zit ik midden in de 10-daagse lever-detox. Ik denk dat ik dit ook een gezonde, jaarlijkse gewoonte maak. :-)

M

MARISSA DE WIT

Geverifieerde aankoop


ZOALS BESCHREVEN

Het algehele lichaam voelt verfrist aan, met een betere helderheid van geest en algehele energie.

GRATIS KADO BIJ ELKE AANKOOP!

De 10-Dagen Lever Detox 

Terwijl je door het boek bladert, zal je ontdekken...

 • Hoeveel water je precies de hele dag door moet drinken, op welke tijden je het moet drinken en 3 verrassende "wateradditieven" die je beter meteen doorspoelt omdat ze jouw ontgiftingsresultaten teniet doen. . Zie pagina's 20 & 21.
 • Waarom een diepe leverontgifting je "verborgen" energie ontketent, hoe het je hormonen in evenwicht brengt, het lichaam helpt om een gezond gewicht te bereiken, en waarom je begint mee te zingen met leuke liedjes - vrolijk zonder reden! Ontdek alle 9 gezondheidsvoordelen op pagina 41.
 • 9 smakelijke groenten, fruit en keukenkruiden die helpen bij een snelle ontgifting. Kauw je op weg naar een onberispelijke lever en voel die "ik ben weer een kind!" energie door je lichaam stromen. Ontdek het op pagina's 38 & 39.
 • En natuurlijk hoe je giftige voedingsmiddelen, additieven en levensstijl gewoonten die jouw lever schaden, kunt vermijden. Hoeveel van hen staan er nu op je aanrecht? Ontdek ze op pagina's 6, 7 & 8.

Dit boek kost normaal gesproken €37. Vandaag, en enkel op deze pagina, is het gratis bij je bestelling van Organico Turbo Detox.

BELANGRIJK:

Vanwege de grote vraag is het moeilijk om voorraad te hebben. Ben je blij met je Organico Turbo Detox (waarschijnlijk wel) dan moet je waarschijnlijk REDELIJK LANG wachten voordat je jouw volgende bestelling krijgt!

Daarom raad ik de combo pakketten van 3 of 6 flesjes aan zodat je ook FLINK kan besparen! 


Onthoud: je kunt het altijd retour sturen voor een volledige terugbetaling als je het niet

absoluut geweldig zou vinden!

Eén Flesje

(€57.95)
BESPAAR €10.00
€47.95
+GRATIS Verzending

€47.95, Een Flesje 
Eenmalige bestelling

Drie Flesjes 

(€173,85) (€39.31 per flesje)
BESPAAR €55.90
€117.95
+GRATIS Verzending

€117.95, Drie Flesjes
Eenmalige bestelling

Zes Flesjes

(€347,70) (€36.32 per flesje) 
BESPAAR €129.75
€217.95
+GRATIS Verzending

€217.95, Zes Flesjes 
Eenmalige bestelling

Onze 100% “Lege Pot Garantie”...
Tot De Laatste Druppel

Als je geen fantastische resultaten ervaart van je 10-daagse detox... kan ik je investering onmogelijk accepteren. Ik zou me vreselijk voelen als ik je zou ontgoochelen.

Stuur de flesjes terug - zelfs als deze helemaal leeg zijn - en ik zal je aankoop volledig terugbetalen. Geen lastige vragen en we kunnen nog steeds vrienden blijven!


Dit is overigens nog nooit gebeurd. En zal het waarschijnlijk ook niet!

katja callens

OVER ORGANICO LABS™

Na haar eigen ervaring van totale transformatie, heeft Katja Callens haar leven toegewijd om honderdduizenden anderen te helpen met afslanken en een optimale gezondheid te bereiken, dmv. verbeterende eetgewoonten, het juicen van groeten en superfoods, en aanvullende premium voedingssupplementen. Ben jij de volgende? En het beste is, dankzij Organico Turbo Detox gaat dit sneller, makkelijker! Voor meer boeiende tips om je gezondheids-, fitness- en lifestyle doelen te bereiken, kan je Katja te pakken krijgen op haar populaire blog van Het MDP of via organicolabs.com.

Ingredienten | BESTEL NU! | Disclaimer | Terms & Privacy Policy

© 2009-2024 Organico Labs. All Rights Reserved


Retour Beleid

Organico Labs Garantie: Organico streeft ernaar om je volledig tevreden en gerust te stellen. Daarom bieden we een 60-dagen geld terug garantie. Als je op bepaald moment besluit dat dit niet de beste Krill olie is, onthoud dan dat je beschermd bent door de hoogste standaard 100% geld-terug-garantie. Stuur ons gewoon de lege pot(ten) terug en wij betalen je tot de laatste cent terug, zonder vragen te stellen. Als je na 60 dagen gebruik, ongelukkig bent en je zou een terugbetaling willen, dan vind je hier precies wat je moet doen:

Neem contact op met het Organico team via [email protected] van maandag tot vrijdag tussen de 9.00 uur en 17.00 uur. Wij geven je dan graag ons retouradres, zodat er geen materiaal verspild wordt en een retournummer ter bevestigen. Dit is een makkelijk en moeiteloos proces.
Geef de lege pot terug, samen met de ontvangen Organico-factuur en het bevestigingsnummer dat je toegewezen hebt gekregen.
Het is jouw verplichting om de retourpost te betalen, en we raden je aan om de tracking en bevestigingsnummer voor controle te bewaren. Opmerking: Wij moeten de pot binnen 60 dagen na de oorspronkelijke aankoopdatum ontvangen, zodat de restitutie geldig is.
Wij zullen uw volledige bestelling terugbetalen, exclusief verzendkosten, zolang alle ingekochte potten worden teruggestuurd.
We kunnen geen wederverkoop van Organico-producten toestaan, zodat lege potten alleen worden terugbetaald nadat voldoende tijd is verstreken voor een klant om Organico Krill zoals aangegeven te drinken.
Deze richtlijnen werden gecreëerd om je tevreden te houden, terwijl we tegelijkertijd ervoor zorgen dat we de komende jaren een kwaliteitsproduct kunnen aanbieden aan andere gelukkige klanten. Organico greens terugsturen zonder te voldoen aan ons beleid zal helaas tot gevolg hebben dat uw transactie niet terugbetaalbaar wordt.

Nadat je de bovenstaande stappen hebt nageleefd, geef ons dan voldoende tijd voor verzending, kwaliteitscontrole en communicatie met betaalsystemen en banken, terwijl je geduldig wacht op je terugbetaling.

KWALITEITSGARANTIE ORGANICOLABS SUPPLEMENTEN: De verschillen in kwaliteit van diverse supplementen is enorm. Het is daarom belangrijk om goed geïnformeerd te zijn over welke specifiek bedrijf alleen de beste premium supplementen aanbiedt. Zeker voor voedingssupplementen geldt dat je meestal ontvangt waarvoor je betaalt.

Onze research-, ontwikkelings- en produktie-kost is meestal hoger dan de gemiddelde verkoopprijs van online 'supplementen en drogisten' shops voor een supplement... Dergelijk supplementen (meestal ingevoerd uit China of VS) zijn echter een verspilling van je tijd -- en geld en kunnen schadelijk zijn voor je gezondheid. OrganicoLabs produceert en verdeeld enkel PREMIUM voedingssupplementen.

Wij moedigen u op geen enkele manier aan om OrganicoLabs supplementen te gebruiken. Bestel enkel bij OrganicoLabs wanneer u kwaliteit en resultaat verwacht. Doe uw eigen onderzoek en laat u niet misleiden. Op al onze PREMIUM supplementen hebt u een 60-dagen 100% Tevredenheids-garantie.


DISCLAIMER:
Verklaringen op deze website zijn niet geëvalueerd door de de Nederlandse Voedsel en Waren Autoriteit of officiële gezondheidsinstellingen van de overheid. Voedingssupplementen zijn NIET bedoeld om enige ziekte te diagnosticeren, te behandelen, te genezen of te voorkomen. Voedingssupplementen zijn niet bedoeld voor mensen met medische aandoeningen. Gebruik enkel zoals aangegeven, als een gezonde aanvulling op een gezonde levensstijl.De inhoud van deze site is alleen voor informatieve doeleinden en is niet bedoeld ter vervanging van professioneel medisch advies, diagnose of behandeling. Vraag altijd uw arts of een andere gekwalificeerde zorgverlener om advies over een medische aandoening, een vermoedelijke medische aandoening voordat u begint met een dieet, lichaamsbeweging of suppletie programma of voordat u een supplement neemt of ermee stopt. Alle vermelde studies en/of gezondheidsvoordelen hebben enkel betrekking op, en zijn enkel van toepassing op de specifiek vermelde studies met de hierin specifiek vermelde ingrediënten. Op geen enkele manier hebben deze vermeldingen betrekkingen op een specifiek voedingssupplement van Organicolabs, noch de bedoeling te insinueren dat gelijkaardige resultaten zoals vermeld kunnen behaald worden met voedingssupplementen. Organicolabs kan niet aansprakelijk of verantwoordelijk worden gesteld voor enig misverstand of misbruik van de informatie op deze site of voor enig verlies, schade of letsel veroorzaakt of vermeend te worden veroorzaakt, direct of indirect door het gebruik van, een behandeling, actie of toepassing. Getuigenissen, casestudy's en voorbeelden op deze website zijn resultaten die aan ons zijn doorgestuurd door gebruikers van onze supplementen, en weerspiegelen mogelijk niet de typische ervaring van de gebruiker, zijn mogelijk niet van toepassing op de gemiddelde persoon en zijn niet bedoeld om een bepaald resultaat te vertegenwoordigen of te garanderen dat iedereen dezelfde of vergelijkbare resultaten zal behalen.

Een voedingssupplement is GEEN medicatie en is enkel bedoeld als een gezonde aanvulling op een gezonde levensstijl.

Referenties 1-69

https://www.nytimes.com/2013/04/14/sunday-review/think-those-chemicals-have-been-tested.html
https://www.ecowatch.com/84-000-chemicals-on-the-market-only-1-have-been-tested-for-safety-1882062458.html
https://www.nrdc.org/issues/toxic-chemicals
https://www.alternet.org/2015/07/84000-chemicals-use-humanity-only-1-percent-have-been-safely-tested/
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/3249656
https://www.emedicinehealth.com/cirrhosis/article_em.htm
https://www.cnbc.com/2017/10/31/fatty-liver-disease-affects-80-million-americans.html
https://www.nytimes.com/2013/04/14/sunday-review/think-those-chemicals-have-been-tested.html
https://www.ecowatch.com/84-000-chemicals-on-the-market-only-1-have-been-tested-for-safety-1882062458.html
https://www.nrdc.org/issues/toxic-chemicals
https://www.alternet.org/2015/07/84000-chemicals-use-humanity-only-1-percent-have-been-safely-tested/
https://www.medicinenet.com/script/main/art.asp?articlekey=170762
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/26663351
https://www.healthline.com/health/cirrhosis-of-the-liver-life-expectancy
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/books/NBK11896/
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/23251942
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC5553762/
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/26310198
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC2710776/
https://www.cnbc.com/2017/10/31/fatty-liver-disease-affects-80-million-americans.html
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC2582971/
https://emedicine.medscape.com/article/776313-overview
https://www.webmd.com/mental-health/news/20180508/doctors-suicide-rate-highest-of-any-profession
https://www.hopkinsmedicine.org/health/conditions-and-diseases/liver-anatomy-and-functions
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/books/NBK279393/
https://courses.lumenlearning.com/wm-biology2/chapter/food-energy-and-atp/
https://britishlivertrust.org.uk/information-and-support/living-with-a-liver-condition/tests-diagnosis-and-screening/
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC4600502/
https://badgut.org/information-centre/a-z-digestive-topics/the-liver-an-amazing-organ/
https://www.health.com/hepatitis-c/what-causes-cirrhosis-liver
https://www.goodrx.com/blog/the-ten-worst-medications-for-your-liver/
https://www.mdedge.com/jcomjournal/article/184170/hepatology/us-death-rates-chronic-liver-disease-continue-rise
https://universityhealthnews.com/daily/digestive-health/alcohol-and-liver-disease-obesity-worse-than-alcohol-for-women/
https://healthplans.providence.org/fittogether/find-your-fit/physical-activity/find-your-healthy-weight/obesity-and-liver-damage/
https://www.medicinenet.com/obesity_body_fat_the_silent_killer/views.htm
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/334126
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC5336347/
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC6322310/
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC6322310/
https://ir.library.louisville.edu/cgi/viewcontent.cgi?article=1026&context=etd
https://time.com/4993877/weed-killer-roundup-levels-humans/
https://www.ams.usda.gov/reports/2010-2011-pilot-study-pesticide-residue-testing-organic-produce
https://www.upi.com/Health_News/2019/05/24/New-study-links-Roundup-weed-killer-to-liver-damage/4941558707583/
https://www.sciencedaily.com/releases/2019/02/190214093359.htm
https://www.businessinsider.com/monsanto-roundup-liver-disease-cancer-2019-5
https://www.sciencedirect.com/science/article/abs/pii/S1542356519303611#bib2
https://detoxproject.org/glyphosate-in-food-water/
https://www.nytimes.com/2013/04/14/sunday-review/think-those-chemicals-have-been-tested.html
https://www.ecowatch.com/84-000-chemicals-on-the-market-only-1-have-been-tested-for-safety-1882062458.html
https://www.reuters.com/article/us-common-chemical/common-chemical-may-affect-liver-at-low-levels-idUSTRE60C4JM20100113
https://www.reuters.com/article/us-common-chemical/common-chemical-may-affect-liver-at-low-levels-idUSTRE60C4JM20100113
https://www.omicsonline.org/open-access/gastrointestinal-dysfunction-in-chronic-liver-disease-2161-069X.1000257.php?aid=39154
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC4682677/
https://www.euronews.com/2019/08/22/microplastics-are-in-our-drinking-water-warns-who
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/29391015
https://www.liversupport.com/the-link-between-plastic-and-fatty-liver-disease
https://www.sciencedaily.com/releases/2015/03/150306181811.htm
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC5657429/
https://www.reuters.com/article/us-heart-chemical-plastics-s/scientists-link-plastics-chemical-to-health-risks-idUSTRE60C0AR20100113
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC5756720/
https://scholars.org/contribution/how-environmental-toxins-reduce-life-expectancy-many-american-neighborhoods
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC2823765/
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC4116427/
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/17133738
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/20564545
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/2813578
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/books/NBK11896/
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC5567597/
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC4630692/
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC5567597/
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/23251942
https://draxe.com/nutrition/article/dandelion-tea/
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/23256442
https://www.mdpi.com/1420-3049/22/9/1409/htm
http://pennstatehershey.adam.com/content.aspx?productId=107&pid=33&gid=000236
https://www.rd.com/health/wellness/using-dandelion-root-detox/
https://www.researchgate.net/publication/302959005_Hepatoprotective_properties_of_Dandelion_Recent_update
http://www.medicinehunter.com/page/artichoke-leaf
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/18444161
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/18583118
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/19652921
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/18444161
https://www.colourbox.com/image/woman-has-abdominal-pain-image-25979038
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC5674495/
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC5680208/
https://costsofcare.org/was-it-worth-it/
https://www.sciencedaily.com/releases/2019/01/190114114216.htm
https://drhyman.com/blog/2016/08/05/how-to-fix-your-hormones-and-lose-weight/
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC5674495/
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC5680208/
https://healthblog.uofmhealth.org/how-to-have-a-healthy-liver
https://www.healthline.com/health/can-you-live-without-liver#liver-failure
https://gi.org/topics/medications-and-the-liver/
https://healthplans.providence.org/fittogether/find-your-fit/physical-activity/find-your-healthy-weight/obesity-and-liver-damage/
https://www.ams.usda.gov/reports/2010-2011-pilot-study-pesticide-residue-testing-organic-produce
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC6322310/
https://www.euronews.com/2019/08/22/microplastics-are-in-our-drinking-water-warns-who
https://uihc.org/health-topics/liver-disease-frequently-asked-questions

 >