4 Manieren Om Enkele Jaren Aan Je Leven Toe Te Voegen

Zou je vijf, zes of zelfs tien jaar aan je leven willen toevoegen? Ik weet wat je misschien denkt: oh nee, wat je ook gaat voorstellen, zal veel te moeilijk zijn. Wat als ik je nu zeg dat elk stukje advies dat ik je hieronder ga geven heel weinig energie kost, en nog minder tijd om uit te voeren? Ja, ik heb een lijst met eenvoudige, uitvoerbare strategieën die je leven op allerlei manieren kunnen verlengen. En ik heb het niet over een nep-elixer dat beweert je het eeuwige leven te geven.

Elk van deze suggesties werd ondersteund door geloofwaardig medisch bewijs.

Het beste van alles is dat geen van hen meer dan een minuut of twee duurt.

Geïntrigeerd? Lees verder.

#1 Bel een vriend

Wist je dat een gebrek aan sociale relaties net zo slecht voor je is als 15 sigaretten per dag roken of alcoholist zijn?

Het is zo. Het hebben van een robuust sociaal netwerk – veel vrienden, familie, buren of collega’s – vermindert het risico op vroegtijdig overlijden.

Onderzoekers van Brigham Young University haalden informatie uit meer dan 300.000 deelnemers in bijna 150 studies.

Waarom? Wanneer je goed verbonden bent met een groep buiten jezelf, kan het gevoel dat je voor anderen voelt zich vertalen in een betere zorg voor jezelf, zo stellen de onderzoekers.

Mij lijkt dit logisch.

Zorg er dus voor dat je sociale netwerk groot genoeg is.

Ontdek in dit E-boek (52blz.) Alles Wat Je Altijd Al Over Omega 3 Had Willen Weten Voor Je Gezondheid...

Ontvang vandaag dit praktische Omega-3 boek geheel GRATIS, incl. tips, voedingssoorten, etc. 

Als je vindt dat je niet genoeg mensen kent, meld je je dan aan bij een lokale kookclub, ga je naar een wandelclub of zoek naar activiteiten in je buurt.

Je zult daar zeker nieuwe contacten vinden.

#2 Elke dag flossen om een ​​hartaanval te voorkomen

Je hebt waarschijnlijk allerlei excuses waarom je niet flost.

Maar als je dat niet doet, stapelt het plakkerige, met bacteriën beladen tandplak zich in de loop van de tijd op , wat leidt tot tandvleesaandoeningen.

En tandvleesaandoeningen zijn slecht voor meer dan alleen je mond.

Er is een sterke relatie tussen hart- en vaatziekten en tandvleesaandoeningen.

Terwijl experts niet zeker weten waarom de connectie zo sterk is, hebben ze wel een theorie: tandvleesaandoeningen leiden tot ontsteking in de mond, wat op zijn beurt kan leiden tot ontstekingen in het hele lichaam, inclusief de bloedvaten.

Dus zorg ervoor dat je twee minuten poets, twee keer per dag, elke dag flosst en minstens twee keer per jaar naar een tandarts gaat.

Kies een tandenborstel met zachte haren die comfortabel in je hand ligt en waarmee je gemakkelijk het oppervlak van elke tand kunt bereiken.

Of probeer een elektrische tandenborstel – uit onderzoek is gebleken dat een elektrische tandenborstel bij correct gebruik meer plaque kan verwijderen dan een handtandenborstel.

#3 Sta rechtop en voeg 22 minuten toe aan je leven

Lees je dit op een tablet terwijl je languit op de bank ligt? Ga dan even rechtstaan.

Het kan een paar jaar aan je leven toevoegen.

In feite hebben onderzoekers in een studie vastgesteld dat elk uur van “bank-hangen” bijna 22 minuten van je leven verkort!

En die tijd telt je heel leven door. Denk er eens over na … als je gemiddeld zes uur per dag op de bank doorbrengt, zal je ongeveer vijf jaar minder lang leven dan iemand die de hele dag recht staat en actief blijft.(2)

Een andere studie vond dat hoe langer een vrouw zat, des te groter het risico op een hartaanval – ongeacht hoeveel oefening ze op andere momenten heeft gedaan. (3)

Omdat velen van ons het grootste deel van de dag op kantoor of zittend doorbrengen, moeten we manieren vinden om dat zitten te bestrijden.

Sta elke 20 minuten op om wat water te gaan drinken, wandel wat rond terwijl je aan het bellen bent, houd staande vergaderingen in de vergaderzaal, enz.

#4 Neem omega-3 om jong te blijven tijdens je gouden jaren (Mijn Favoriet)

Anti-aging in een pil? Het kan zo gemakkelijk zijn als dat.

In een willekeurige, placebo-gecontroleerde studie veranderden gezonde volwassenen van middelbare leeftijd, die vier maanden lang omega-3 supplementen innamen, hun ratio van hun vetzuur consumptie op zo’n manier dat dit hielp om telomeren te behouden. Telo-wat?

Telomeren. Het zijn kleine stukjes DNA aan het einde van onze chromosomen die voorkomen dat de dubbele helixstrengen uitrafelen.

Wanneer telomeren te kort worden, kan dit leiden tot inactiviteit of overlijden van de cel.

Dus het behouden van telomeren, zoals omega-3-vetzuren in dit onderzoek deden, kan je cellen jong houden.

Wat echt ongelooflijk is aan deze studie, is dat je het hoogste en zuiverste superkritische concentraat van omega-3-vetzuren binnen handbereik hebt. Voeg gewoon Organico Superba™ Krill olie toe aan jouw dagelijkse voedingspatroon.

Wat je misschien niet weet, is dat elke dagdosis van Organico Krill meer omega-3-vetzuren bevat dan in dit onderzoek werd gebruikt.

Heeft één van deze punten je verrast? Ik moet toegeven dat het zittende onderzoek me behoorlijk verbaasde.

Ik wist dat zitten gevaarlijk was, maar ik besefte niet hoe gevaarlijk.

Stap naar een gezonder leven

Ben jij zoals meer dan 80% van de Nederlanders en Vlamingen die te weinig vis eten en zodoende te weinig gezonde omega-3 vetzuren binnenkrijgt?!

Een tekort aan omega-3 vetzuren veroorzaakt ziekten die aanvankelijk beginnen door een (chronische) ontsteking, zoals hartaandoeningen, diabetes, Alzheimer/dementie en artritis.

Organico Superba™ Krill Olie  kan met recht een wondermiddel uit de oceaan genoemd worden. Niet alleen omdat de omega-3 vetzuren uit krill veel beter opgenomen worden door je lichaam dankzij de fosfolipiden binding in tegenstelling tot de trygliceriden binding in vis en visolie. Organico Superba™ Krill Olie  is ook de zuiverste vorm van omega-3 vetzuren (zonder PCB’s, kwik, etc.) omdat de krills helemaal onderaan de voedselketen zitten en dus niet of nauwelijks blootgesteld worden aan de typische vervuiling waar vissen en dus visolie mee te maken heeft.

Ben je 45 of ouder en wil je op een vitale, actieve manier verder van het leven blijven genieten zonder de typische kwaaltjes die, als gevolg van chronische ontsteking, beginnen op te duiken? Dan kan krill olie je ondersteunen voor een tweede jeugd.

Want het GOEDE NIEUWS is dat er een gemakkelijkere en natuurlijke manier is om je chronische ontsteking af te koelen, zodat je kunt blijven genieten van de vitaliteit, helderheid en gemoedsrust die gepaard gaat met een goede gezondheid.

Organico Superba™ Krill Olie is afkomstig van antarctische krill, die in de ongerepte wateren van de zuidelijke oceaan in Antarctica leeft. Omdat krill onderaan de voedselketen leeft, zijn ze vrijwel vrij van verontreiniging, in tegenstelling tot grotere vissen zoals zalm en tilapia, die “bio-accumulatoren” van toxines zijn.

Organico Superba Krill Olie - potOmega-3 vetzuren zijn zeer gezond voor je hart, hersenen, bloedsuiker, gewrichten, ogen, cholesterol, ademhaling en huid…en helpen vervroegde veroudering tegen te gaan…

Het geheim achter Organico Superba™ Krill Olie is de 100% pure, natuurlijke, dubbel gezuiverde vorm Krill olie van de Antarctische krill soort, Euphausia superba genaamd die lange keten Omega-3 vetzuren, fosfolipiden, choline en het anti-aging antioxidant astaxanthine bevat.

Organico Superba™ Krill Olie (1000mg) bevat lange keten Omega-3 vetzuren, afkomstig van de Euphausia superba krill, in een volledige klinische dosering van EPA (120) en DHA (70). Slechts twee gemakkelijk te slikken (kleine) capsules leveren 1000mg dubbel gezuiverde krill olie.

Waarom is dit belangrijk?

Omdat je dagelijks minstens 800mg krill olie nodig hebt om cellulaire disfunctie te vermijden en de ondersteuning van het cardiovasculair systeem, lagere bloedruk, hersenmembraan en gezondheid van de gewrichten te ervaren.

Organico Superba™ Krill Olie bevat daarnaast 450mg fosfolipiden, choline en 110mcg astaxanthine waardoor het 48 keer krachtiger is dan andere Omega-3’s of visolie. Zonder fosfolipiden en choline geraken de Omega-3 vetzuren niet diep genoeg in de cellen en zal het weinig doen dat je gezondheid ten goede komt.

Maar dankzij 450mg fosfolipiden per portie, integreert Organico Superba™ Krill Olie 60% beter in de celstructuur en passeert het de bloed-hersenbarrière. Je voelt dat het werkt, SNEL.

Organico Superba™ Krill Olie is stabieler en meer bio-efficiënt dan typische omega-3’s. Het ondersteunt de gezondheid van de huid, botten, gewrichten, hersenfunctie, cholesterol niveau’s, bloedsomloop, bloedsuikerspiegel en optimaliseert de vetverbranding.

In dit gezondheidsrapport vind je meer informatie over hoe krill olie je lichaam helpt strijden tegen chronische ontsteking, dat vaak de aanleiding is van pijn en andere kwalen die met de jaren beginnen op te duiken. Baanbrekend onderzoek heeft nu aangetoond hoe deze “bron van eeuwige jeugd” mannen en vrouwen in staat stelt om vitaal, actief, en onafhankelijk te blijven tot ver in hun 60, 70 en 80’er jaren.

Wanneer jij of iemand van wie je houdt 45 jaar of ouder is, is dit misschien wel het belangrijkste gezondheids gerelateerde nieuws dat je dit jaar gaat zien.

Zoals steeds, doe er je voordeel mee.

Vitale groetjes,

Katja Callens
ORGANICOLabs
On a Mission for Nutrition

P.S. Wanneer je in het verleden een vis- of krill olie supplement hebt geprobeerd en teleurgesteld was, jij bent niet het probleem. 

Zevenenveertig van de meest populaire vis- en krill olie supplementen die vandaag in de winkel liggen en online te koop zijn, werden getest en meer dan 70 procent bevatte NIET de hoeveelheid DHA- en EPA-omega-3’s die op het etiket werd vermeld!

Lees daarom dit kritische gezondheidsrapport vooraleer je online of in de supermarkt een goedkoop krill supplement aanschaft.

Deel desgewenst dit artikel

Referenties:
1. Holt-Lunstad J, Smith TB, Layton JB. Sociale relaties en sterfterisico: een meta-analytische beoordeling. PLoS Med. 27 juli 2010, 7 (7): e1000316. PMID: 20668659.
2. Veerman JL, Healy GN, Cobiac LJ, et al. Televisie kijken en verminderde levensverwachting: een analyse van de levenstabel. Br J Sports Med. 2012; 46 (13): 927-930. PMID: 23007179.
3. Chomistek AK, Manson JE, Stefanick ML, et al. Relatie van sedentair gedrag en fysieke activiteit met incidentele hart- en vaatziekten: resultaten van het Women’s Health Initiative. J Am Coll Cardiol. 2013; 61 (23): 2346-2354. PMID: 23583242.
4. Kiecolt-Glaser JK, Epel ES, Belury MA, Andridge R, et al. Omega-3-vetzuren, oxidatieve stress en telomeerlengte van leukocyten: een gerandomiseerde gecontroleerde trial. Brain Behav Immun. 2013; 28: 16-24. PMID: 23010452.

>