Werkt Een Leverreiniging Echt?


Ben jij iemand die een actieve rol wil spelen in zijn/haar gezondheid? Vraag je je ook af of een leverzuivering nodig is en of het echt werkt? Dat is een belangrijke vraag als we het over een gezonde leverfunctie hebben.

De lever is de chemische verwerkingsfabriek van het lichaam.

Omdat het de hele tijd werkt en we enorm verschillende levensstijlen en eetpatronen hebben dan 50, 100 tot 150 jaar geleden, wordt de lever nu met meer belastend werk dan ooit geconfronteerd. Als je onverklaarbare vermoeidheid ervaart, willekeurige puistjes hebt gehad of last hebt gehad van een opgeblazen gevoel in de buik, heb je misschien een hardwerkende lever die om hulp vraagt!

Een overwerkte lever kan ondermaats presteren. Net zoals elke hardwerkende werknemer zou doen wanneer de werkdruk toeneemt en ingewikkelder wordt, maar de uren, middelen en beloning hetzelfde blijven.

Onderzoek naar leverzuivering kan tot tegengestelde opvattingen leiden, dus in dit bericht zullen we jouw twijfels ophelderen en ook het volgende in detail bespreken.

Leverfunctie En Leverontgifting

De lever is het op één na grootste orgaan in het lichaam (met de huid als eerste!) En het is een cruciaal orgaan dat bloed filtert, voedingsstoffen verwerkt en opslaat, afvalstoffen en gifstoffen verwijdert en medicatie, medicijnen en vrijwel alles wat je zelf metaboliseert. ofwel innemen of absorberen via de huid. Het is roze-bruin van kleur (indien gezond), weegt ongeveer anderhalve kilo en zonder de lever kunnen we niet overleven!

Bloed filteren en gifstoffen verwijderen is het natuurlijke leverzuiveringsproces; het is ons lichaamsontgiftingsorgaan!

Leverfunctie

Leverfunctie vrouw groente fruit op tafel

De primaire leverfunctie is om voedsel, voedingsstoffen en ingenomen stoffen te verwerken en deze ofwel terug te sturen naar het bloed – om andere taken in het lichaam uit te voeren – of ze af te breken in minder schadelijke stoffen die via ontlasting of urine kunnen worden verwijderd. De lever vervult ongeveer 500 functies in het lichaam.Dit zijn de acht belangrijkste leverfuncties die je moet kennen:

  1. Voedingsstoffen Verwerking: alles wat we consumeren, wordt opgenomen door het spijsverteringskanaal. De lever verwerkt voedingsstoffen uit voedsel door ze te synthetiseren, op te slaan wat het nodig heeft en andere vrij te geven op basis van de behoeften van het lichaam.
  2. Opslag van mineralen en vitamines: de lever slaat ijzer, koper en andere mineralen op, evenals vetoplosbare vitamines zoals A, D, E, B12 en K (cruciaal voor de bloedstolling).
  3. Eiwitsynthese: een significante metabolische leverfunctie, de lever synthetiseert aminozuren, plasma-eiwitten en eiwitten die nodig zijn voor de bloedstolling (met behulp van vitamine K). Wanneer aminozuureiwitten worden afgebroken, wordt ammoniak geproduceerd – dit wordt later verbonden met de leverontgiftingsfunctie.
  4. Glucosemetabolisme (glycogeenproductie): de lever speelt een belangrijke rol bij het handhaven van de bloedsuikerspiegel; nadat suikers en koolhydraten in glucose zijn omgezet, slaat de lever het op als glycogeen, verwijdert overtollig materiaal en geeft energie vrij wanneer dat nodig is. In zekere zin omvat het leverzuiveringsproces ook suikerzuivering.
  5. Vetstofwisseling (cholesterolproductie): de lever produceert dagelijks cholesterol, dit wordt gebruikt om hormonen te produceren en te beheren, vitamine D te verwerken en gal te genereren, wat verder helpt bij de vetverwerking. De lever neemt het opgenomen vet op en verdeelt het naar andere cellen in het lichaam. Vergeet niet dat er ook gezonde vetten zijn en dat ons lichaam ze nodig heeft.
  6. Ondersteuning van het immuunsysteem: door het verwerken van vitamine K, het helpen bij de bloedstolling, het filteren van bloed, het verwijderen van gifstoffen en het dragen van actieve immuunsysteem T- en B-lymfocytcellen (de “natuurlijke killercellen”) de lever functioneert als een actief lid van het immuunresponssysteem .
  7. Galproductie: een deel van de leverfunctie is het produceren van gal dat wordt opgeslagen in de galblaas, deze gelige stof helpt bij de eliminatie van gifstoffen en de vetvertering. Galzouten zijn gemaakt van cholesterol – zodat je kunt zien dat alles met elkaar verbonden is – en gal emulgeert vet om het af te breken en het gemakkelijk verteerbaar te maken en indien nodig te verwijderen.
  8. Ontgifting: de lever werkt in fasen, de belangrijkste zijn Oxygenatie gevolgd door Conjugatie. Zeer giftige ammoniak geproduceerd uit metaboliserende eiwitten wordt door de lever in de conjugatiefase omgezet in minder schadelijke stoffen die worden uitgescheiden. Over het algemeen neemt de lever elke beschikbare stof op (inclusief gifstoffen, gifstoffen, medicatie, alcohol en drugs) en zet deze om in andere chemicaliën die van nature door het lichaam kunnen worden geëlimineerd.

De lever ontgift voortdurend jouw systeem, filtert bloed en verwijdert verspilling. Dit is een 24×7, non-stop, proces dat wordt ondersteund of gehinderd door wat we eten.

Als we het hebben over “leverontgifting”, “leverzuivering” en “lichaamsontgifting”, hebben we het over de bestaande natuurlijke processen die al van nature in je lichaam plaatsvinden.

Ontgifting of “leverontgifting” is essentieel om te kunnen overleven als mens; in eenvoudige bewoordingen, zonder het leverontgiftingsproces zou ons lichaam geen manier hebben om afval en stoffen te verwijderen die een negatief effect hebben op ons organisme.

Een leven waarin afval wordt geproduceerd maar niet kan worden geëlimineerd, zou leiden tot infecties, ziekten en weinig tot geen kwaliteit van leven, hetzelfde geldt voor mensenlevens met een zieke lever. Daarom hebben we onze Turbo Detox ontwikkeld, die je helpt om van binnenuit gezond te blijven.

#5 Eenvoudige Stappen Voor Een Gezonde Lever Detox

Jouw lever is buitengewoon waardevol. We overleven slechts een paar dagen zonder. Het is de centrale ontgifter voor je hele lichaam. Het reinigt alles wat jouw lichaam nodig heeft vooraleer het door te sturen naar de juiste plaatsen.

Je lever heeft een focus.

Alles wat je eet, drinkt of via jouw huid opneemt, wordt eerst via je bloedbaan naar de lever gebracht. Je lever filtert en ‘ontgift’ eventuele afwijkingen. Je lever metaboliseert en ontgift ook medicijnen. Dit is de lever even in het kort toegelicht.

Dus wanneer we een zuiver, gezond, slank en actief lichaam willen, heb je eerst een gezonde lever nodig!

De gezondheid van je lever kan van invloed zijn op je gewicht, hoe jij je voelt, hoe gezond jouw cellen zijn, jouw huid, jouw energie en zelfs jouw levensduur!

Organico TURBO Detox is een zeer gezond voedingssupplement met het krachtige Solidago Virgaurea, groene thee, zwarte bes en kurkuma. Mocht je dus op een makkelijke manier je lever, je gezondheid, je lijn en algemeen welbehagen willen verbeteren, probeer dan eens Organico TURBO Detox.

Organico Turbo Detox - potOrganico TURBO Detox™ is gemaakt met oa. Solidago Virgaurea, een mooie, gele bloem met bijzondere eigenschappen voor lever en nieren.

Solidago Virgaurea stimuleert de lever- en nierfunctie en heeft daardoor een bloed-reinigend effect. Dit bestanddeel wordt ook gebruikt als drainage middel. 

Verder bevat het groene thee, dat wereldwijd bekend is vanwege zijn positieve eigenschappen en voordelen die het heeft voor je lijn en lichaam. Naast al deze eigenschappen, bevat groene thee veel catechines.

Dit is een soort groene antioxidant, die volgens verscheidene onderzoeken de mogelijkheid heeft om vetophopingen in de lever te elimineren en zorgt daarnaast voor het goed functioneren van je lever. Omdat groene thee de lever van gifstoffen zuivert, worden onze hormonen gereset, waardoor het vet rond onze buik wordt verminderd.

Daarnaast bevat Organico Turbo Detox  Alfalfa om het lichaam te helpen ontgiften. Alfalfa werkt vochtafdrijvend en het is bloedzuiverend. Het zorgt dat zware metalen zoals kwik, lood en cadmium en giftige koolwaterstoffen sneller worden afgevoerd uit de lever.

Zwarte bes hebben we toegevoegd omdat het de werking van de lever, alvleesklier, milt en nieren ondersteunt. In de 18e eeuw werd er door een abt in het klooster van Dijon gezegd dat zwarte bessen garant staan voor een eeuwige jeugd.

Tot slot gebruiken we krachtige Kurkuma Longa dat de lever beschermt tegen een aantal giftige stoffen, zoals koolstof tetrachloride, galactosamine, acetaminofen (paracetamol) en Aspergillus aflatoxin. Dit is vooral te danken aan de anti-oxidatieve en ontstekingsremmende werking.

Verder stimuleert kurkuma de uitscheiding van gal, cholesterol en bilirubine. Gal is nodig voor een goede vetvertering. Door het verbeteren van de vetvertering heeft kurkuma tegelijkertijd een positief effect op de opname van vet-oplosbare vitamines A, D, E en K.

Organico Turbo Detox  is krachtiger dan gelijk welk ander detox supplement. In één flacon TURBO Detox™ zit evenveel werkzame stof, als in vergelijking met ca 100 capsules gewone detox. Dit extract is heel anders dan wat je in de supermarkt of online koopt – het is veel geconcentreerder en specifiek geformuleerd voor leverbescherming. (Dit is krachtig spul. Je mag dit detox protocol max. 10 dagen (2 flacons) volgen, en dit maximaal drie keer per jaar.)

Organico TURBO Detox™ is klinisch getest op haar zuiverheid en werking. Dit is een PREMIUM voedingssupplement.

Hier vind je meer informatie over wat je verder nog meer gaat beleven met je Organico TURBO Detox™  en wat het voor je gezondheid, je huid, je energieniveau en stofwisseling betekent…

Vitale groetjes,

Onthoud, we doen dit samen.

Katja Callens
ORGANICO
On a Mission for Nutrition

P.S. Gebruik jij een Detox supplement of ben je dit van plan? Fantastisch, maar lees dan eerst aandachtig dit artikel.
Talrijke studies tonen aan dat Organico Turbo Detox krachtiger is dan de meeste detox pilletjes uit de apotheek – en dit… ZONDER de bijwerkingen.

Plus je ontdekt in dit gezondheidsrapport de gevaren van een vette lever, de symptomen ervan en hoe je dit oplost.

Lees dus aandachtig dit gezondheidsrapport vooraleer je in de supermarkt of online goedkope, gevaarlijke detox pillen zou kopen!

Deel desgewenst dit artikel

>