Recept: Voedzaam en Gezond Roerei

Ik vind een voedzame, gezonde roerei heerlijk. Je dag beginnen met deze smakelijke schotel zal zonder twijfel je hersenen voeden, je energie geven en ziekte voorkomen.

Dit is een voedzame stoot en toch zo eenvoudig. Je kunt elk roerei binnen enkele seconden voedzaam maken. Het enige wat je nodig hebt zijn eieren, een gezonde vet (kokosolie, avocado), een paar krachtige specerijen of kruiden en alle groenten die jouw hartje begeert.

Maak het interessant, wat je ook bij de hand hebt en mix het er doorheen. Dit recept gebruik ik graag voor het helen van hormonen en alle ontstekingen in het lichaam.

Voedzaam en Gezond Roerei

Hoe dit je lichaam voedt

Elk ingrediënt is zo voedzaam en ze werken allemaal samen om genezing en verjonging te bieden.

De kokosolie ondersteunt gezonde hormonen en een gezond metabolisme.

De eieren ondersteunen de gezondheid van de hersenen en de voortplantingsfunctie.

De knoflook verhoogt het immuunsysteem dramatisch.

De combinatie van kurkuma en cayennepeper is serieus KRACHTIG voor het verminderen van ontstekingen, het bestrijden van gifstoffen uit het lichaam, het voorkomen van ziekte en het reinigen van het bloed en de huidcellen.

En natuurlijk, de ontgiftende, huidklarende groenten: kiemen, radijs en boerenkool.

voedzame scramble - hoe dit je lichaam voedt

 

Ingrediënten

2 eieren
2 boerenkoolbladeren, versnippert
1 kleine teentje knoflook, gehakt
1 eetlepel kurkuma
1 snuifje cayennepeper
2 radijzen, geraspt
radijs en klaver kiemen voor garnering
2 eetlepels kokosolie

Bereiding

Verwarm de pan met kokosolie en bak de knoflook licht aan. Breek de eieren en bak totdat het klaar is.

Voeg de versnipperde boerenkool, kurkuma en cayennepeper toe als de eieren bijna volledig gaar zijn. Garneer met radijs en klaver kiemen.

Stap naar een gezonder leven

Kurkuma kan dus met recht en reden een ‘heilig’ kruid genoemd worden met talrijke gezondheidseffecten. Op voorwaarde dat je de zuivere curcumine gebruikt die in de kurkuma zit.

Organico TURBO Kurkuma is een zeer gezond voedingssupplement met het krachtige curcumine C3(95%)® superkritisch extractie concentraat.

Mocht je dus op een makkelijke manier je gezondheid en algemeen welbehagen willen ondersteunen, probeer dan eens Organico TURBO Kurkuma™.

Organico Turbo Kurkuma - potOrganico TURBO Kurkuma™ is gemaakt met het curcumine C3(95%)® superkritisch extractie concentraat, aangevuld met Bioperine™.

Dit maakt TURBO Kurkuma™ krachtiger dan gelijk welk ander kurkuma supplement. In één capsule TURBO Kurkuma™ zit evenveel werkzame stof, als in vergelijking met ca 30 capsules gewone kurkuma.

1 potje Turbo Kurkuma komt overeen met ongeveer 20 kilo kurkuma-wortel.

Verder bevat Organico TURBO Kurkuma   fenegriek (Fenufibers®) hetgeen een extra cholesterol verlagende werking heeft en bevorderlijk is voor het cardio-vasculair systeem.

Organico TURBO Kurkuma™ is klinisch getest op haar zuiverheid en werking. Dit is een PREMIUM voedingssupplement.

Het draagt bij aan soepele gewrichten en gezonde spieren, verzacht ontstekingen en zwellingen, ondersteunt de bloedsuikerspiegels (diabetes 2), draagt bij tot de instandhouding van normale cholesterol niveau’s en nog zoveel meer om terug te genieten van een actief leven vol comfort.

Hier vind je meer informatie over wat je verder nog meer gaat beleven met je Organico TURBO Kurkuma™  en wat het voor je gezondheid en stofwisseling betekent…plus ga je ontdekken waarom curcumine een veel gezonder alternatief kan zijn voor ongezonde en gevaarlijke pijnstillers zoals Ibuprofen, Diclofenac, Dafalgan, etc. !

Vitale groetjes,

Onthoud, we doen dit samen.

Katja Callens
ORGANICOLabs
On a Mission for Nutrition

P.S. Gebruik jij een Kurkuma Supplement of ben je dit van plan?
Fantastisch, maar lees dan eerst aandachtig dit artikel.
Talrijke studies tonen aan dat kurkuma gezondere ondersteuning biedt dan de meeste pilletjes uit de apotheek – en dit… ZONDER de bijwerkingen. Wist je dat ondertussen al meer dan 600 gezondheidseffecten aangetoond zijn met uitgebreide wetenschappelijke en medische studies?! Echter,…, je zal deze voordelen enkel merken WANNEER jouw lichaam de curcumine effectief kan opnemen.

Helaas pindakaas…de meeste kurkuma gebruikers ervaren NIETS van deze voordelen. De meeste (goedkope) kurkuma supplementen geven slechts 5% van hun échte kracht af aan jouw lichaam. Je lichaam verteert het NIET … De supplementen werken NIET op celniveau (waar ze juist nodig zijn)…

Plus je ontdekt in dit gezondheidsrapport de gevaren van pijnstillers zoals Ibuprofen, Diclofenac, Dafalgan, etc., en waarom de curcumine in kurkuma een veel gezonder alternatief is.

Lees dus aandachtig dit gezondheidsrapport vooraleer je in de supermarkt of online goedkope kurkuma zou kopen!

Deel desgewenst dit artikel

>