Recept: Verfrissende Kurkuma Sportdrank

Deze drank is onze absolute favoriet geworden! Het is niet alleen verfrissend, maar heeft ook verbazingwekkende gezondheidsvoordelen.

Kurkuma is ontstekingsremmend, gember is geweldig voor de spijsvertering, lokale rauwe honing is geweldig voor seizoensgebonden allergieën en limoen is gewoon geweldig. Dat is het, 4 ingrediënten, 5 ingrediënten als je het water meetelt en je bent goed gehydrateerd de hele zomer lang. Mijn partner houdt er zoveel van dat hij van plan is om het te gebruiken als zijn sportdrankje.

 

Verfrissende Kurkuma Sportdrank

Ingrediënten

  • 5cm stuk kurkuma gepeld, in 5 of 6 blokjes gesneden (je zou ook de gedroogde kruiden kunnen gebruiken, ongeveer 1 theelepel, maar ik heb liever vers)
  • 5cm stuk gember geschild, in 5 of 6 stukjes gesneden (je zou ook de gedroogde kruiden kunnen gebruiken, ongeveer 1 theelepel, maar ik heb liever vers)
  • 1/2 kop vers geperst limoensap (2-4 limoenen, afhankelijk van hoe sappig ze zijn) (je zou ook citroen kunnen gebruiken, dat is ook super lekker)
  • 3 eetlepels rauwe honing
  • 4 kopjes + 2 kopjes gefilterd water

Bereiding

Plaats de gehakte kurkuma en gember in een pot met 4 kopjes water. Breng aan de kook. Zet het vuur lager en laat 5 minuten of zo sudderen. Zet het vuur uit, voeg de 3 eetlepels honing toe, roer om te combineren en laat afkoelen.

Als het eenmaal afgekoeld is, haal je de stukjes gember en kurkuma eruit en giet je het in de kan waar je het wilt bewaren. Voeg de resterende 2 kopjes water en het 1/2 kopje limoensap toe.

Roer en drink meteen met wat ijs of bewaar in de koelkast.

Stap naar een gezonder leven

Kurkuma kan dus met recht en reden een ‘heilig’ kruid genoemd worden met talrijke gezondheidseffecten. Op voorwaarde dat je de zuivere curcumine gebruikt die in de kurkuma zit.

Organico TURBO Kurkuma is een zeer gezond voedingssupplement met het krachtige curcumine C3(95%)® superkritisch extractie concentraat.

Mocht je dus op een makkelijke manier je gezondheid en algemeen welbehagen willen ondersteunen, probeer dan eens Organico TURBO Kurkuma™.

Organico Turbo Kurkuma - potOrganico TURBO Kurkuma™ is gemaakt met het curcumine C3(95%)® superkritisch extractie concentraat, aangevuld met Bioperine™.

Dit maakt TURBO Kurkuma™ krachtiger dan gelijk welk ander kurkuma supplement. In één capsule TURBO Kurkuma™ zit evenveel werkzame stof, als in vergelijking met ca 30 capsules gewone kurkuma.

1 potje Turbo Kurkuma komt overeen met ongeveer 20 kilo kurkuma-wortel.

Verder bevat Organico TURBO Kurkuma   fenegriek (Fenufibers®) hetgeen een extra cholesterol verlagende werking heeft en bevorderlijk is voor het cardio-vasculair systeem.

Organico TURBO Kurkuma™ is klinisch getest op haar zuiverheid en werking. Dit is een PREMIUM voedingssupplement.

Het draagt bij aan soepele gewrichten en gezonde spieren, verzacht ontstekingen en zwellingen, ondersteunt de bloedsuikerspiegels (diabetes 2), draagt bij tot de instandhouding van normale cholesterol niveau’s en nog zoveel meer om terug te genieten van een actief leven vol comfort.

Hier vind je meer informatie over wat je verder nog meer gaat beleven met je Organico TURBO Kurkuma™  en wat het voor je gezondheid en stofwisseling betekent…plus ga je ontdekken waarom curcumine een veel gezonder alternatief kan zijn voor ongezonde en gevaarlijke pijnstillers zoals Ibuprofen, Diclofenac, Dafalgan, etc. !

Vitale groetjes,

Onthoud, we doen dit samen.

Katja Callens
ORGANICOLabs
On a Mission for Nutrition

P.S. Gebruik jij een Kurkuma Supplement of ben je dit van plan?
Fantastisch, maar lees dan eerst aandachtig dit artikel.
Talrijke studies tonen aan dat kurkuma gezondere ondersteuning biedt dan de meeste pilletjes uit de apotheek – en dit… ZONDER de bijwerkingen. Wist je dat ondertussen al meer dan 600 gezondheidseffecten aangetoond zijn met uitgebreide wetenschappelijke en medische studies?! Echter,…, je zal deze voordelen enkel merken WANNEER jouw lichaam de curcumine effectief kan opnemen.

Helaas pindakaas…de meeste kurkuma gebruikers ervaren NIETS van deze voordelen. De meeste (goedkope) kurkuma supplementen geven slechts 5% van hun échte kracht af aan jouw lichaam. Je lichaam verteert het NIET … De supplementen werken NIET op celniveau (waar ze juist nodig zijn)…

Plus je ontdekt in dit gezondheidsrapport de gevaren van pijnstillers zoals Ibuprofen, Diclofenac, Dafalgan, etc., en waarom de curcumine in kurkuma een veel gezonder alternatief is.

Lees dus aandachtig dit gezondheidsrapport vooraleer je in de supermarkt of online goedkope kurkuma zou kopen!

Deel desgewenst dit artikel

>