Recept: Kurkuma Tortilla Chips

Deze graanvrije tortilla chips zijn knapperige kleine hapjes van vreugde. De zoute chips zijn de perfecte combinatie met elke dip. Ze proeven niet alleen geweldig – ze zien er ook goed uit. Ik bedoel, ze zien er echt uit als gewone maïs chips, nietwaar?

Het geheim: ik heb een beetje kurkuma aan het beslag toegevoegd om ze die kenmerkende “gele maïskolf” -look te geven.

Lees dit gezondheidsrapport en ontdek waarom kurkuma niet alleen een gezonder maar ook efficiënter alternatief is tegen pijn, reuhma, etc).

Dit recept is gebaseerd op een van mijn man´s favoriete gerechten aller tijden: naan.

Kurkuma Tortilla Chips

Heb je een dip nodig voor deze tortillachips? Hier zijn een paar van mijn favorieten:

Frisse Griekse Yoghurt Dip
Hummus Dip
Kaassaus Dip

Oké, het is tijd voor wat chips en dip.

Kurkuma Tortilla Chips

Ingrediënten

1 kop kokosmelk, volvette
½ kopje amandelmeel
½ kopje tapiocameel
½ theelepel zout, naar smaakKurkuma Tortilla Chips
¼ theelepel kurkuma

Bereiding

Verwarm een pan ​​met anti-aanbaklaag voor op middelhoog vuur.

Meng het amandelmeel, tapiocameel, kokosmelk, zout en kurkuma samen in een kom. Voeg beslag van ¼ kopje beslag toe aan de pan.

Ontdek in dit gratis E-Boek (47blz.) 
Hoe Kurkuma Kwaaltjes en Pijn Verzacht... (artrose, rheuma, diabetes 2,...)

+ tientallen verrukkelijke recepten met kurkuma.
(smoothies, drankjes, maaltijdrecepten...)

Na ongeveer een minuut draai je de broodkoek om en bak je nog een minuut of totdat beide zijden stevig zijn en plaats je het brood op een met bakpapier bekleed bakblik. Herhaal tot het beslag klaar is.

Knip de tortilla’s met een schaar in kleine driehoekjes en spreid ze uit op de bakplaat. Bak 10-12 minuten op 200 graden of tot de tortillachips knapperig zijn.

Stap naar een gezonder leven

Kurkuma kan dus met recht en reden een ‘heilig’ kruid genoemd worden met talrijke gezondheidseffecten. Op voorwaarde dat je de zuivere curcumine gebruikt die in de kurkuma zit.

Organico TURBO Kurkuma is een zeer gezond voedingssupplement met het krachtige curcumine C3(95%)® superkritisch extractie concentraat.

Mocht je dus op een makkelijke manier je gezondheid en algemeen welbehagen willen ondersteunen, probeer dan eens Organico TURBO Kurkuma™.

Organico Turbo Kurkuma - potOrganico TURBO Kurkuma™ is gemaakt met het curcumine C3(95%)® superkritisch extractie concentraat, aangevuld met Bioperine™.

Dit maakt TURBO Kurkuma™ krachtiger dan gelijk welk ander kurkuma supplement. In één capsule TURBO Kurkuma™ zit evenveel werkzame stof, als in vergelijking met ca 30 capsules gewone kurkuma.

1 potje Turbo Kurkuma komt overeen met ongeveer 20 kilo kurkuma-wortel.

Verder bevat Organico TURBO Kurkuma   fenegriek (Fenufibers®) hetgeen een extra cholesterol verlagende werking heeft en bevorderlijk is voor het cardio-vasculair systeem.

Organico TURBO Kurkuma™ is klinisch getest op haar zuiverheid en werking. Dit is een PREMIUM voedingssupplement.

Het draagt bij aan soepele gewrichten en gezonde spieren, verzacht ontstekingen en zwellingen, ondersteunt de bloedsuikerspiegels (diabetes 2), draagt bij tot de instandhouding van normale cholesterol niveau’s en nog zoveel meer om terug te genieten van een actief leven vol comfort.

Hier vind je meer informatie over wat je verder nog meer gaat beleven met je Organico TURBO Kurkuma™  en wat het voor je gezondheid en stofwisseling betekent…plus ga je ontdekken waarom curcumine een veel gezonder alternatief kan zijn voor ongezonde en gevaarlijke pijnstillers zoals Ibuprofen, Diclofenac, Dafalgan, etc. !

Vitale groetjes,

Onthoud, we doen dit samen.

Katja Callens
ORGANICOLabs
On a Mission for Nutrition

P.S. Gebruik jij een Kurkuma Supplement of ben je dit van plan?
Fantastisch, maar lees dan eerst aandachtig dit artikel.
Talrijke studies tonen aan dat kurkuma gezondere ondersteuning biedt dan de meeste pilletjes uit de apotheek – en dit… ZONDER de bijwerkingen. Wist je dat ondertussen al meer dan 600 gezondheidseffecten aangetoond zijn met uitgebreide wetenschappelijke en medische studies?! Echter,…, je zal deze voordelen enkel merken WANNEER jouw lichaam de curcumine effectief kan opnemen.

Helaas pindakaas…de meeste kurkuma gebruikers ervaren NIETS van deze voordelen. De meeste (goedkope) kurkuma supplementen geven slechts 5% van hun échte kracht af aan jouw lichaam. Je lichaam verteert het NIET … De supplementen werken NIET op celniveau (waar ze juist nodig zijn)…

Plus je ontdekt in dit gezondheidsrapport de gevaren van pijnstillers zoals Ibuprofen, Diclofenac, Dafalgan, etc., en waarom de curcumine in kurkuma een veel gezonder alternatief is.

Lees dus aandachtig dit gezondheidsrapport vooraleer je in de supermarkt of online goedkope kurkuma zou kopen!

Deel desgewenst dit artikel

>