Recept: Kurkuma Pompoen Kruiden Latte Met Ontstekingsremmende Voordelen

Deze gezonde kurkuma pompoen kruiden latte is de perfecte manier om een ​​uitbarsting van natuurlijke energie aan je (ochtend)routine toe te voegen.

Veel populaire, in de winkel gekochte lattes zijn gevuld met onnatuurlijke siropen, additieven en conserveermiddelen, die weinig tot geen voeding leveren.

Met deze natuurlijke, gezonde ingrediënten krijg je niets kunstmatigs en geen geraffineerde zoetstoffen. Dankzij de flinke dosis kurkuma krijg je een extra boost ontstekingsremmende en spijsvertering voordelen.

Het recept is eenvoudig: begin met de kurkuma-pompoenkruidstroop, verwarm de ingrediënten samen in een pan op het fornuis en laat ze koken totdat de specerijen zijn afgebroken. In slechts enkele minuten krijg je een romig, zijdeachtig mengsel.

Ik raad je ten zeerste aan de hoeveelheid siroop dubbel te maken. Als je het eenmaal hebt geproefd, wil je het overal in doen. Je kunt het prima bewaren in de koelkast, zodat je het aan jouw koffie of gebakken goederen kunt toevoegen wanneer je maar een beetje natuurlijk zoet kruid wilt.

Van daaruit giet je je koffie in, drink je en geniet je ervan!

Geef je koffiedrang een extra dimensie met deze Kurkuma Pompoen Kruiden Latte met ontstekingsremmende voordelen te maken!

Kurkuma Pompoen Kruiden Latte Met Ontstekingsremmende Voordelen

Kurkuma Pompoen Kruiden Latte

Ingrediënten

Voor de koffie:
8 oz espresso of gezette koffie naar keuze

Voor de siroop:

½ kopje ahornsiroop
1/3 kop pompoenpuree
½ kopje kokoscrème
1 theelepel kaneel
½ theelepel nootmuskaat
¼ theelepel kruidnagels
½ theelepel kurkuma

Bereiding

Doe ahornsiroop, pompoenpuree, kokosroom, kaneel, nootmuskaat, kruidnagel en kurkuma in een kleine pot op middelhoog vuur. Breng aan de kook.

Roer het mengsel constant gedurende 5 minuten totdat het ingedikt en geurig is. Zet het vuur uit en laat het mengsel afkoelen tot kamertemperatuur.

Terwijl de pompoenkruidstroop afkoelt, zet je koffie of espresso. Giet hete koffie of espresso in een kopje en voeg 3-4 eetlepels van de pompoen siroop toe.

Overgebleven pompoenkruidstroop overbrengen in een container en bewaren in de koelkast.

Extra Tips:

Aangezien de meeste mensen thuis geen espressomachine hebben, raad ik je aan om de koffie sterk te maken als je echt die uitgesproken latte smaak wilt.
Als je siroop te korrelig is, doe ´m dan in een blender en meng je hem om hem verder af te breken. Dit maakt de siroop ook frisser!

Stap naar een gezonder leven

Kurkuma kan dus met recht en reden een ‘heilig’ kruid genoemd worden met talrijke gezondheidseffecten. Op voorwaarde dat je de zuivere curcumine gebruikt die in de kurkuma zit.

Organico TURBO Kurkuma is een zeer gezond voedingssupplement met het krachtige curcumine C3(95%)® superkritisch extractie concentraat.

Mocht je dus op een makkelijke manier je gezondheid en algemeen welbehagen willen ondersteunen, probeer dan eens Organico TURBO Kurkuma™.

Organico Turbo Kurkuma - potOrganico TURBO Kurkuma™ is gemaakt met het curcumine C3(95%)® superkritisch extractie concentraat, aangevuld met Bioperine™.

Dit maakt TURBO Kurkuma™ krachtiger dan gelijk welk ander kurkuma supplement. In één capsule TURBO Kurkuma™ zit evenveel werkzame stof, als in vergelijking met ca 30 capsules gewone kurkuma.

1 potje Turbo Kurkuma komt overeen met ongeveer 20 kilo kurkuma-wortel.

Verder bevat Organico TURBO Kurkuma   fenegriek (Fenufibers®) hetgeen een extra cholesterol verlagende werking heeft en bevorderlijk is voor het cardio-vasculair systeem.

Organico TURBO Kurkuma™ is klinisch getest op haar zuiverheid en werking. Dit is een PREMIUM voedingssupplement.

Het draagt bij aan soepele gewrichten en gezonde spieren, verzacht ontstekingen en zwellingen, ondersteunt de bloedsuikerspiegels (diabetes 2), draagt bij tot de instandhouding van normale cholesterol niveau’s en nog zoveel meer om terug te genieten van een actief leven vol comfort.

Hier vind je meer informatie over wat je verder nog meer gaat beleven met je Organico TURBO Kurkuma™  en wat het voor je gezondheid en stofwisseling betekent…plus ga je ontdekken waarom curcumine een veel gezonder alternatief kan zijn voor ongezonde en gevaarlijke pijnstillers zoals Ibuprofen, Diclofenac, Dafalgan, etc. !

Vitale groetjes,

Onthoud, we doen dit samen.

Katja Callens
ORGANICOLabs
On a Mission for Nutrition

P.S. Gebruik jij een Kurkuma Supplement of ben je dit van plan?
Fantastisch, maar lees dan eerst aandachtig dit artikel.
Talrijke studies tonen aan dat kurkuma gezondere ondersteuning biedt dan de meeste pilletjes uit de apotheek – en dit… ZONDER de bijwerkingen. Wist je dat ondertussen al meer dan 600 gezondheidseffecten aangetoond zijn met uitgebreide wetenschappelijke en medische studies?! Echter,…, je zal deze voordelen enkel merken WANNEER jouw lichaam de curcumine effectief kan opnemen.

Helaas pindakaas…de meeste kurkuma gebruikers ervaren NIETS van deze voordelen. De meeste (goedkope) kurkuma supplementen geven slechts 5% van hun échte kracht af aan jouw lichaam. Je lichaam verteert het NIET … De supplementen werken NIET op celniveau (waar ze juist nodig zijn)…

Plus je ontdekt in dit gezondheidsrapport de gevaren van pijnstillers zoals Ibuprofen, Diclofenac, Dafalgan, etc., en waarom de curcumine in kurkuma een veel gezonder alternatief is.

Lees dus aandachtig dit gezondheidsrapport vooraleer je in de supermarkt of online goedkope kurkuma zou kopen!

Deel desgewenst dit artikel

>