Recept: Kurkuma Pick-Me-Up Drankje

Kurkuma Pick-Me-Up, hier geef ik je het makkelijke recept voor deze kurkuma, citroen en honingdrank die echt heerlijk smaakt! Dit krachtige ontstekingsremmende, anti-oxidante kurkuma-sapje met oppepper geeft je ook een boost van energie.

Een gezond drankje gemaakt met kokoswater, honing, gember, citroen en gember. Honing, gember en citroen, deze verfrissende kurkuma pick-up-tonic zit vol met alles wat goed voor me is! De helder, zonovergoten kleur is ook een stemmingsbooster voor mij. Overweeg alle voordelen van deze tonic!

Kurkuma Pick-Me-Up Drankje

Kurkuma Pick-Me-Up Drankje

Gezondheidsvoordelen van Kurkuma Pick-Me-Up Drankje

Kurkuma, om te beginnen. Het is een krachtige ontstekingsremmer. Nog belangrijker is dat het curcumine bevat, het geeloranje pigment in kurkuma waarvan is vastgesteld dat het gunstig is voor diegenen die lijden aan inflammatoire darmziekte, Crohn en reumatoïde artritis. Het wordt zelfs verdacht om bescherming te bieden tegen bepaalde kankers en kan helpen om het cholesterolgehalte te verlagen.

Gember is een natuurlijk hulpmiddel voor de spijsvertering met ontstekingsremmende eigenschappen. Kokoswater levert een ongelooflijke bron van elektrolyten zoals kalium en natrium, citroen geeft ons vitamine C en honing is rijk aan mineralen.

Deze Kurkuma Pick-Me-Up is een gezonde drank gemaakt met kokoswater, honing, gember en citroen. Deze kurkuma tonic geeft je een boost van energie.

Zorg ervoor dat je de zwarte peper in deze kurkuma tonic doet, omdat het nodig is om jouw lichaam alle voordelen van curcumine te laten benutten.

Ik neem deze drank meestal in de late namiddag wanneer mijn energieniveau laag is.

Kurkuma Vlekt!

Als je merkt dat je aanrecht of je blender bevlekt is, heb ik gemerkt dat ik met een beetje plantaardige olie over het gebied wrijf, gevolgd door een algemene scrub met je gebruikelijke reinigingsmiddel om de vlek te verwijderen. Ik drink deze kurkuma drank met een rietje om verkleuring van mijn tanden te voorkomen!

Dit kurkuma sap is een krachtige anti-inflammatoire, anti-oxidant drank die ook als een oppepper werkt en je een boost van energie geeft.

Ontdek in dit gratis E-Boek (47blz.) 
Hoe Kurkuma Kwaaltjes en Pijn Verzacht... (artrose, rheuma, diabetes 2,...)

+ tientallen verrukkelijke recepten met kurkuma.
(smoothies, drankjes, maaltijdrecepten...)

Kurkuma Pick-Me-Up Drankje

Voor 1 kop

Ingrediënten

1 kopje kokoswater
2,5cm verse gember, gepeld (of 1 theelepel gemalen gember)
1/2 theelepel kurkumapoeder
1/4 kopje citroensap
1 eetlepel honing
snufje zeezout en zwarte peper

Bereiding

Meng alle ingrediënten in een snelle blender. Zeef indien gewenst.
Serveer met een roerstokje en voeg ijs toe voor een verfrissend koud drankje.

Stap naar een gezonder leven

Kurkuma kan dus met recht en reden een ‘heilig’ kruid genoemd worden met talrijke gezondheidseffecten. Op voorwaarde dat je de zuivere curcumine gebruikt die in de kurkuma zit.

Organico TURBO Kurkuma is een zeer gezond voedingssupplement met het krachtige curcumine C3(95%)® superkritisch extractie concentraat.

Mocht je dus op een makkelijke manier je gezondheid en algemeen welbehagen willen ondersteunen, probeer dan eens Organico TURBO Kurkuma™.

Organico Turbo Kurkuma - potOrganico TURBO Kurkuma™ is gemaakt met het curcumine C3(95%)® superkritisch extractie concentraat, aangevuld met Bioperine™.

Dit maakt TURBO Kurkuma™ krachtiger dan gelijk welk ander kurkuma supplement. In één capsule TURBO Kurkuma™ zit evenveel werkzame stof, als in vergelijking met ca 30 capsules gewone kurkuma.

1 potje Turbo Kurkuma komt overeen met ongeveer 20 kilo kurkuma-wortel.

Verder bevat Organico TURBO Kurkuma   fenegriek (Fenufibers®) hetgeen een extra cholesterol verlagende werking heeft en bevorderlijk is voor het cardio-vasculair systeem.

Organico TURBO Kurkuma™ is klinisch getest op haar zuiverheid en werking. Dit is een PREMIUM voedingssupplement.

Het draagt bij aan soepele gewrichten en gezonde spieren, verzacht ontstekingen en zwellingen, ondersteunt de bloedsuikerspiegels (diabetes 2), draagt bij tot de instandhouding van normale cholesterol niveau’s en nog zoveel meer om terug te genieten van een actief leven vol comfort.

Hier vind je meer informatie over wat je verder nog meer gaat beleven met je Organico TURBO Kurkuma™  en wat het voor je gezondheid en stofwisseling betekent…plus ga je ontdekken waarom curcumine een veel gezonder alternatief kan zijn voor ongezonde en gevaarlijke pijnstillers zoals Ibuprofen, Diclofenac, Dafalgan, etc. !

Vitale groetjes,

Onthoud, we doen dit samen.

Katja Callens
ORGANICOLabs
On a Mission for Nutrition

P.S. Gebruik jij een Kurkuma Supplement of ben je dit van plan?
Fantastisch, maar lees dan eerst aandachtig dit artikel.
Talrijke studies tonen aan dat kurkuma gezondere ondersteuning biedt dan de meeste pilletjes uit de apotheek – en dit… ZONDER de bijwerkingen. Wist je dat ondertussen al meer dan 600 gezondheidseffecten aangetoond zijn met uitgebreide wetenschappelijke en medische studies?! Echter,…, je zal deze voordelen enkel merken WANNEER jouw lichaam de curcumine effectief kan opnemen.

Helaas pindakaas…de meeste kurkuma gebruikers ervaren NIETS van deze voordelen. De meeste (goedkope) kurkuma supplementen geven slechts 5% van hun échte kracht af aan jouw lichaam. Je lichaam verteert het NIET … De supplementen werken NIET op celniveau (waar ze juist nodig zijn)…

Plus je ontdekt in dit gezondheidsrapport de gevaren van pijnstillers zoals Ibuprofen, Diclofenac, Dafalgan, etc., en waarom de curcumine in kurkuma een veel gezonder alternatief is.

Lees dus aandachtig dit gezondheidsrapport vooraleer je in de supermarkt of online goedkope kurkuma zou kopen!

Deel desgewenst dit artikel

>