Recept: Kurkuma Mango Tonic Met Groene Thee-IJsblokjes

Verwen je lichaam met een zoete antioxidant en ontstekingsremmende stimulatiedrank met deze Iced Mango Kurkuma Tonic!

Er is niets verfrissender dan een koud glas ijsthee op een warme dag. Nog beter? Een koel drankje met mango kurkuma siroop toegevoegd! Perfect om te proosten op jouw gezondheid.

Deze ijskoude tonic is uniek – hij is gemaakt van ijsblokjes in groene thee! De ijsblokjes zijn nodig om een ​​echt soepel schuimend drankje te krijgen en het balanceert de textuur van de mangosiroop.

De mango siroop is gemaakt van vier ingrediënten – mango, honing, kurkuma en peper. Kurkuma is een krachtige ontstekingsremmer en het toevoegen van een beetje zwarte peper helpt deze eigenschappen vrij te maken. De siroop is gezoet met mango en een beetje honing, maar je kunt de zoetstof vervangen door ahornsiroop, vloeibare stevia of kokossuiker.

Meng vervolgens het mangomengsel met vier van de groene thee ijsblokjes. Giet in een glas met meer groene thee ijsblokjes, en drink op!

Geniet op elk moment van de dag van je Iced Kurkuma Mango Tonic of serveer het als een alcoholvrije feestdrank.

Verwen je lichaam met een zoete antioxidant en ontstekingsremmende stimulatiedrank met deze Iced Mango Kurkuma Tonic!

Kurkuma Mango Tonic Met Groene Thee-IJsblokjes

Kurkuma Mango Tonic Met Groene Thee-IJsblokjes

Benodigdheden

Grote mok
IJsblokjesbakje
Kleine steelpan
blender

Ingrediënten

2 groene theezakjes
3 kopjes gehakte mango
1 eetlepel honing
1 theelepel kurkuma
¼ theelepel zwarte peper

Bereiding

Doe de theezakjes in 250ml warm water. Laat de thee afkoelen, gooi de theezakjes weg en breng de thee over naar een ijsblokjesbakje om te laten bevriezen.

Als de thee is bevroren, bereid je de siroop. Voeg gehakte mango, honing, kurkuma en peper toe aan een kleine pan op middelhoog vuur. Roer en sudder de ingrediënten gedurende 5 minuten.

Breng het mangomengsel over in een blender. Voeg 4 van de groene thee ijsblokjes toe en mix op hoog 5 minuten of tot het ijs is afgebroken.

Breng over naar een glas, voeg meer groene theeijsblokjes toe en geniet ervan!

Tip: Gebruik de groene thee ijsblokjes ook in zelfgemaakte ijsthee! Het is een creatieve manier om een ​​klassieke drank gloednieuw te maken!

Stap naar een gezonder leven

Kurkuma kan dus met recht en reden een ‘heilig’ kruid genoemd worden met talrijke gezondheidseffecten. Op voorwaarde dat je de zuivere curcumine gebruikt die in de kurkuma zit.

Organico TURBO Kurkuma is een zeer gezond voedingssupplement met het krachtige curcumine C3(95%)® superkritisch extractie concentraat.

Mocht je dus op een makkelijke manier je gezondheid en algemeen welbehagen willen ondersteunen, probeer dan eens Organico TURBO Kurkuma™.

Organico Turbo Kurkuma - potOrganico TURBO Kurkuma™ is gemaakt met het curcumine C3(95%)® superkritisch extractie concentraat, aangevuld met Bioperine™.

Dit maakt TURBO Kurkuma™ krachtiger dan gelijk welk ander kurkuma supplement. In één capsule TURBO Kurkuma™ zit evenveel werkzame stof, als in vergelijking met ca 30 capsules gewone kurkuma.

1 potje Turbo Kurkuma komt overeen met ongeveer 20 kilo kurkuma-wortel.

Verder bevat Organico TURBO Kurkuma   fenegriek (Fenufibers®) hetgeen een extra cholesterol verlagende werking heeft en bevorderlijk is voor het cardio-vasculair systeem.

Organico TURBO Kurkuma™ is klinisch getest op haar zuiverheid en werking. Dit is een PREMIUM voedingssupplement.

Het draagt bij aan soepele gewrichten en gezonde spieren, verzacht ontstekingen en zwellingen, ondersteunt de bloedsuikerspiegels (diabetes 2), draagt bij tot de instandhouding van normale cholesterol niveau’s en nog zoveel meer om terug te genieten van een actief leven vol comfort.

Hier vind je meer informatie over wat je verder nog meer gaat beleven met je Organico TURBO Kurkuma™  en wat het voor je gezondheid en stofwisseling betekent…plus ga je ontdekken waarom curcumine een veel gezonder alternatief kan zijn voor ongezonde en gevaarlijke pijnstillers zoals Ibuprofen, Diclofenac, Dafalgan, etc. !

Vitale groetjes,

Onthoud, we doen dit samen.

Katja Callens
ORGANICOLabs
On a Mission for Nutrition

P.S. Gebruik jij een Kurkuma Supplement of ben je dit van plan?
Fantastisch, maar lees dan eerst aandachtig dit artikel.
Talrijke studies tonen aan dat kurkuma gezondere ondersteuning biedt dan de meeste pilletjes uit de apotheek – en dit… ZONDER de bijwerkingen. Wist je dat ondertussen al meer dan 600 gezondheidseffecten aangetoond zijn met uitgebreide wetenschappelijke en medische studies?! Echter,…, je zal deze voordelen enkel merken WANNEER jouw lichaam de curcumine effectief kan opnemen.

Helaas pindakaas…de meeste kurkuma gebruikers ervaren NIETS van deze voordelen. De meeste (goedkope) kurkuma supplementen geven slechts 5% van hun échte kracht af aan jouw lichaam. Je lichaam verteert het NIET … De supplementen werken NIET op celniveau (waar ze juist nodig zijn)…

Plus je ontdekt in dit gezondheidsrapport de gevaren van pijnstillers zoals Ibuprofen, Diclofenac, Dafalgan, etc., en waarom de curcumine in kurkuma een veel gezonder alternatief is.

Lees dus aandachtig dit gezondheidsrapport vooraleer je in de supermarkt of online goedkope kurkuma zou kopen!

Deel desgewenst dit artikel

>