Recept: Kurkuma Koffie

Gewone, normale koffie kan een uitstekende aanvulling zijn op elk ontbijt, maar waarom zou je daar stoppen? Net als voedsel, kan koffie baat hebben bij de toevoeging van specerijen en ander voedsel, maar denk niet dat het zoiets zal zijn als een typische Starbucks Frappuccino. Deze koffie is veel beter.

De toevoeging van een goede kwaliteit ongezouten boter en MCT-olie zorgt voor een heerlijke kop koffie die ook je hersenen bevalt, maar ik denk dat we het beter kunnen doen.

Kaneel wordt vaak aan de koffie toegevoegd en het verbetert zeker de smaak, maar laten we een stap verder gaan. Kurkuma.

Kurkuma Koffie

Waarom kurkuma?

Afgezien van het feit dat het heerlijk is, is het één van de gezondste kruiden die er zijn. Het is ontstekingsremmend, helpt het immuunsysteem versterken en heeft anti-kanker eigenschappen. Regelmatig kurkuma consumeren kan helpen bij het voorkomen van Alzheimer, reumatoïde artritis en kanker. Als je iets regelmatig wilt nemen, wat is dan een betere manier om het te nemen met jouw ochtendkoffie?

Kaneel heeft veel dezelfde gezondheidsvoordelen als kurkuma. Studies hebben aangetoond dat kaneel antikankereigenschappen kan hebben, de ziekte van Alzheimer kan remmen en kan effectief zijn in het verbeteren van glucosetolerantie.

Met een ontbijt met een gezonde portie vet en deze twee superkruiden kun je overal op voorbereid zijn! Werk gewoon die geweldige vetten niet tegen met  suiker tegen en je bent goed bezig! 🙂

Ingrediënten

8 gram sterke koffie (brouwmethoden laten de intensiteit van de koffie variëren)
1/2 theelepel gemalen kaneel
3/8 theelepel gemalen kurkuma
1 eetlepel ongezouten boter
1/2 theelepel MCT-olie
rauwe honing, naar smaak (optioneel)

Bereiding

Brouw de koffie met de kaneel en kurkuma.
Giet de koffie in een blender samen met boter, MCT-olie en ruwe honing (als je dat wilt). Verwerk tot het glad is.
Giet in een glas en serveer.
Genieten! 🙂

Stap naar een gezonder leven

Kurkuma kan dus met recht en reden een ‘heilig’ kruid genoemd worden met talrijke gezondheidseffecten. Op voorwaarde dat je de zuivere curcumine gebruikt die in de kurkuma zit.

Organico TURBO Kurkuma is een zeer gezond voedingssupplement met het krachtige curcumine C3(95%)® superkritisch extractie concentraat.

Ontdek in dit gratis E-Boek (47blz.) 
Hoe Kurkuma Kwaaltjes en Pijn Verzacht... (artrose, rheuma, diabetes 2,...)

+ tientallen verrukkelijke recepten met kurkuma.
(smoothies, drankjes, maaltijdrecepten...)

Mocht je dus op een makkelijke manier je gezondheid en algemeen welbehagen willen ondersteunen, probeer dan eens Organico TURBO Kurkuma™.

Organico TURBO Kurkuma™ is gemaakt met het curcumine C3(95%)® superkritisch extractie concentraat, aangevuld met Bioperine™.

Dit maakt TURBO Kurkuma™ krachtiger dan gelijk welk ander kurkuma supplement. In één capsule TURBO Kurkuma™ zit evenveel werkzame stof, als in vergelijking met ca 30 capsules gewone kurkuma.

1 potje Turbo Kurkuma komt overeen met ongeveer 20 kilo kurkuma-wortel.

Verder bevat Organico TURBO Kurkuma   fenegriek (Fenufibers®) hetgeen een extra cholesterol verlagende werking heeft en bevorderlijk is voor het cardio-vasculair systeem.

Organico TURBO Kurkuma™ is klinisch getest op haar zuiverheid en werking. Dit is een PREMIUM voedingssupplement.

Het draagt bij aan soepele gewrichten en gezonde spieren, verzacht ontstekingen en zwellingen, ondersteunt de bloedsuikerspiegels (diabetes 2), draagt bij tot de instandhouding van normale cholesterol niveau’s en nog zoveel meer om terug te genieten van een actief leven vol comfort.

Hier vind je meer informatie over wat je verder nog meer gaat beleven met je Organico TURBO Kurkuma™  en wat het voor je gezondheid en stofwisseling betekent…plus ga je ontdekken waarom curcumine een veel gezonder alternatief kan zijn voor ongezonde en gevaarlijke pijnstillers zoals Ibuprofen, Diclofenac, Dafalgan, etc. !

Vitale groetjes,

Onthoud, we doen dit samen.

Katja Callens
ORGANICOLabs
On a Mission for Nutrition

P.S. Gebruik jij een Kurkuma Supplement of ben je dit van plan?
Fantastisch, maar lees dan eerst aandachtig dit artikel.
Talrijke studies tonen aan dat kurkuma gezondere ondersteuning biedt dan de meeste pilletjes uit de apotheek – en dit… ZONDER de bijwerkingen. Wist je dat ondertussen al meer dan 600 gezondheidseffecten aangetoond zijn met uitgebreide wetenschappelijke en medische studies?! Echter,…, je zal deze voordelen enkel merken WANNEER jouw lichaam de curcumine effectief kan opnemen.

Helaas pindakaas…de meeste kurkuma gebruikers ervaren NIETS van deze voordelen. De meeste (goedkope) kurkuma supplementen geven slechts 5% van hun échte kracht af aan jouw lichaam. Je lichaam verteert het NIET … De supplementen werken NIET op celniveau (waar ze juist nodig zijn)…

Plus je ontdekt in dit gezondheidsrapport de gevaren van pijnstillers zoals Ibuprofen, Diclofenac, Dafalgan, etc., en waarom de curcumine in kurkuma een veel gezonder alternatief is.

Lees dus aandachtig dit gezondheidsrapport vooraleer je in de supermarkt of online goedkope kurkuma zou kopen!

Deel desgewenst dit artikel

>