Recept: Kurkuma Gember Smoothie Met Kokos

Met zes krachtige ingrediënten verpakt is deze krachtige kurkuma-gember smoothie een antioxidantenmengeling van kokosmelk en chia-zaden.

Deze romige smoothie smaakt niet alleen geweldig, maar biedt ook voedzame eigenschappen die van binnenuit genezen.

Kurkuma helpt ontstekingen te verminderen, terwijl gember een extra boost van antioxidantsterkte biedt en de spijsvertering bevordert. Om nog een stap verder te gaan, geeft pure kokosolie deze smoothie een dosis gezonde vetten.

Begin met het toevoegen van een bolletje ijs aan je blender, gevolgd door kokosmelk, kokosolie, kurkuma, gember en honing. Honing voegt zoetheid toe aan de smoothie, en balanceert de bitterheid van de kurkuma.

Manuka-honing is de heilige graal van honing, dus als je het kunt bemachtigen, gebruik het dan in deze smoothie. Manuka-honing heeft ongelooflijke antivirale eigenschappen en bevat tot vier keer zoveel mineralen als gewone honing.

Mix op hoge snelheid en stop om de zijkanten van de blender af en toe te schrapen met een houten lepel. Giet de smoothie in een hoog glas en roer chia-zaden erdoor. Met hun mollige, parelmoerachtige textuur voegen chiazaden een consistentie van bubble tea toe aan smoothies. Laat de zaden een paar minuten zitten zodat ze kunnen “bloeien”.

Met zes krachtige ingrediënten is deze krachtige smoothie een antioxidantenmengeling van kurkuma, gember, kokosmelk en chiazaden.

Kurkuma Gember Smoothie Met Kokos

Kurkuma Gember Smoothie Met Kokos

Ingrediënten

1½ kopjes ongezoete kokosmelk
1 theelepel kurkuma
1 theelepel kokosolie, verzacht
2 eetlepels pure of Manuka honing
1 theelepel gember, geschild en gehakt
1 theelepel chia-zaden
1 kop ijs, optioneel

Bereiding

Combineer ijs, kokosmelk, kurkuma, kokosolie, honing en gember in een blender. Mix op hoge snelheid tot het glad en ijzig is.
Giet in een glas en roer chia-zaden erdoor. Wacht een paar minuten voordat je gaat drinken om chia-zaden licht te laten bloeien.

Tip

Voeg deze ingrediënten toe om deze smoothie nog krachtiger te maken:

  • 1 bolletje grasgevoerd eiwit, voegt aminozuren toe en maakt van de smoothie een geweldige boost vóór of na het sporten.
  • 1 eetlepel grasgevoerde gelatine, bevat collageen, een essentiële bouwsteen voor een gezonde huid.
  • ½ banaan, levert kalium en voegt vezels toe.
  • ½ kopje in blokjes gesneden mango, voegt vitamine C toe.

Stap naar een gezonder leven

Kurkuma kan dus met recht en reden een ‘heilig’ kruid genoemd worden met talrijke gezondheidseffecten. Op voorwaarde dat je de zuivere curcumine gebruikt die in de kurkuma zit.

Organico TURBO Kurkuma is een zeer gezond voedingssupplement met het krachtige curcumine C3(95%)® superkritisch extractie concentraat.

Mocht je dus op een makkelijke manier je gezondheid en algemeen welbehagen willen ondersteunen, probeer dan eens Organico TURBO Kurkuma™.

Organico Turbo Kurkuma - potOrganico TURBO Kurkuma™ is gemaakt met het curcumine C3(95%)® superkritisch extractie concentraat, aangevuld met Bioperine™.

Dit maakt TURBO Kurkuma™ krachtiger dan gelijk welk ander kurkuma supplement. In één capsule TURBO Kurkuma™ zit evenveel werkzame stof, als in vergelijking met ca 30 capsules gewone kurkuma.

1 potje Turbo Kurkuma komt overeen met ongeveer 20 kilo kurkuma-wortel.

Verder bevat Organico TURBO Kurkuma   fenegriek (Fenufibers®) hetgeen een extra cholesterol verlagende werking heeft en bevorderlijk is voor het cardio-vasculair systeem.

Organico TURBO Kurkuma™ is klinisch getest op haar zuiverheid en werking. Dit is een PREMIUM voedingssupplement.

Het draagt bij aan soepele gewrichten en gezonde spieren, verzacht ontstekingen en zwellingen, ondersteunt de bloedsuikerspiegels (diabetes 2), draagt bij tot de instandhouding van normale cholesterol niveau’s en nog zoveel meer om terug te genieten van een actief leven vol comfort.

Hier vind je meer informatie over wat je verder nog meer gaat beleven met je Organico TURBO Kurkuma™  en wat het voor je gezondheid en stofwisseling betekent…plus ga je ontdekken waarom curcumine een veel gezonder alternatief kan zijn voor ongezonde en gevaarlijke pijnstillers zoals Ibuprofen, Diclofenac, Dafalgan, etc. !

Vitale groetjes,

Onthoud, we doen dit samen.

Katja Callens
ORGANICOLabs
On a Mission for Nutrition

P.S. Gebruik jij een Kurkuma Supplement of ben je dit van plan?
Fantastisch, maar lees dan eerst aandachtig dit artikel.
Talrijke studies tonen aan dat kurkuma gezondere ondersteuning biedt dan de meeste pilletjes uit de apotheek – en dit… ZONDER de bijwerkingen. Wist je dat ondertussen al meer dan 600 gezondheidseffecten aangetoond zijn met uitgebreide wetenschappelijke en medische studies?! Echter,…, je zal deze voordelen enkel merken WANNEER jouw lichaam de curcumine effectief kan opnemen.

Helaas pindakaas…de meeste kurkuma gebruikers ervaren NIETS van deze voordelen. De meeste (goedkope) kurkuma supplementen geven slechts 5% van hun échte kracht af aan jouw lichaam. Je lichaam verteert het NIET … De supplementen werken NIET op celniveau (waar ze juist nodig zijn)…

Plus je ontdekt in dit gezondheidsrapport de gevaren van pijnstillers zoals Ibuprofen, Diclofenac, Dafalgan, etc., en waarom de curcumine in kurkuma een veel gezonder alternatief is.

Lees dus aandachtig dit gezondheidsrapport vooraleer je in de supermarkt of online goedkope kurkuma zou kopen!

Deel desgewenst dit artikel

>