Recept: Kurkuma En Gember IJs

Sinds ik ooit in Californië op vakantie ben geweest, ben ik geobsedeerd door verse kurkumawortel in allerlei vormen. Het duurde eventjes, maar uiteindelijk heb ik een uitgebreide collectie met kurkuma recepten – het gaat in alles. Zelfs in ijs.

Laat het aan mij over om een ​​ijsjes-maken-verslaving te ontwikkelen. Of het nu de meest rationele activiteit is met dit weer mag jij beslissen, maar een meer verfrissende smaak kan niet.

Kurkuma en ijs is een match uit de hemel en als je net zo gek bent op kurkuma als ik, dan ga je voor dit levendige dessert.

Kurkuma En Gember IJs

Kurkuma En Gember IJs

Voor 6-8 schaaltjes

Ingrediënten

2 (15oz) volvette blikjes kokosmelk
1 eetlepel arrowroot poeder (of 1/2 theelepel xanthamgom)
1/2 kopje ahornsiroop
5cm geschilde stuk gember + 1/4 kop geraspte gember
5cm geschilde stuk kurkuma + 1/4 kop geraspte kurkuma
1/3 kop fijngehakte gekristalliseerde gember
Snuifje zeezout

Bereiding

Kurkuma En Gember IJsKlop in een kom 1/4 kopje kokosmelk met arrowrootpoeder tot een dikke brij en zet apart.

Verwarm de rest van kokosmelk, ahornsiroop, stuk gember en kurkuma, geraspte kurkuma in een kleine steelpan.

Breng aan de kook op laag vuur, dek af en laat het afkoelen.

Zeef de gember en kurkuma door een fijnmazige zeef, keer dan terug naar de pan en klop de suspensie tot een gladde massa.

Ontdek in dit gratis E-Boek (47blz.) 
Hoe Kurkuma Kwaaltjes en Pijn Verzacht... (artrose, rheuma, diabetes 2,...)

+ tientallen verrukkelijke recepten met kurkuma.
(smoothies, drankjes, maaltijdrecepten...)

Haal van het vuur en mix vervolgens zeezout en geraspte & gekristalliseerde gember erdoor.


Laat het mengsel volledig afkoelen en koel vervolgens een nacht of 5-6 uur voordat je het aan uw ijsmachine toevoegt.

Gebruik zoals jouw ijsmachine aangeeft of ongeveer 25-30 minuten. Bewaar in een glazen bak of pan.

Stap naar een gezonder leven

Kurkuma kan dus met recht en reden een ‘heilig’ kruid genoemd worden met talrijke gezondheidseffecten. Op voorwaarde dat je de zuivere curcumine gebruikt die in de kurkuma zit.

Organico TURBO Kurkuma is een zeer gezond voedingssupplement met het krachtige curcumine C3(95%)® superkritisch extractie concentraat.

Mocht je dus op een makkelijke manier je gezondheid en algemeen welbehagen willen ondersteunen, probeer dan eens Organico TURBO Kurkuma™.

Organico Turbo Kurkuma - potOrganico TURBO Kurkuma™ is gemaakt met het curcumine C3(95%)® superkritisch extractie concentraat, aangevuld met Bioperine™.

Dit maakt TURBO Kurkuma™ krachtiger dan gelijk welk ander kurkuma supplement. In één capsule TURBO Kurkuma™ zit evenveel werkzame stof, als in vergelijking met ca 30 capsules gewone kurkuma.

1 potje Turbo Kurkuma komt overeen met ongeveer 20 kilo kurkuma-wortel.

Verder bevat Organico TURBO Kurkuma   fenegriek (Fenufibers®) hetgeen een extra cholesterol verlagende werking heeft en bevorderlijk is voor het cardio-vasculair systeem.

Organico TURBO Kurkuma™ is klinisch getest op haar zuiverheid en werking. Dit is een PREMIUM voedingssupplement.

Het draagt bij aan soepele gewrichten en gezonde spieren, verzacht ontstekingen en zwellingen, ondersteunt de bloedsuikerspiegels (diabetes 2), draagt bij tot de instandhouding van normale cholesterol niveau’s en nog zoveel meer om terug te genieten van een actief leven vol comfort.

Hier vind je meer informatie over wat je verder nog meer gaat beleven met je Organico TURBO Kurkuma™  en wat het voor je gezondheid en stofwisseling betekent…plus ga je ontdekken waarom curcumine een veel gezonder alternatief kan zijn voor ongezonde en gevaarlijke pijnstillers zoals Ibuprofen, Diclofenac, Dafalgan, etc. !

Vitale groetjes,

Onthoud, we doen dit samen.

Katja Callens
ORGANICOLabs
On a Mission for Nutrition

P.S. Gebruik jij een Kurkuma Supplement of ben je dit van plan?
Fantastisch, maar lees dan eerst aandachtig dit artikel.
Talrijke studies tonen aan dat kurkuma gezondere ondersteuning biedt dan de meeste pilletjes uit de apotheek – en dit… ZONDER de bijwerkingen. Wist je dat ondertussen al meer dan 600 gezondheidseffecten aangetoond zijn met uitgebreide wetenschappelijke en medische studies?! Echter,…, je zal deze voordelen enkel merken WANNEER jouw lichaam de curcumine effectief kan opnemen.

Helaas pindakaas…de meeste kurkuma gebruikers ervaren NIETS van deze voordelen. De meeste (goedkope) kurkuma supplementen geven slechts 5% van hun échte kracht af aan jouw lichaam. Je lichaam verteert het NIET … De supplementen werken NIET op celniveau (waar ze juist nodig zijn)…

Plus je ontdekt in dit gezondheidsrapport de gevaren van pijnstillers zoals Ibuprofen, Diclofenac, Dafalgan, etc., en waarom de curcumine in kurkuma een veel gezonder alternatief is.

Lees dus aandachtig dit gezondheidsrapport vooraleer je in de supermarkt of online goedkope kurkuma zou kopen!

Deel desgewenst dit artikel

>