Recept: Kurkuma-Elixer Met Appelazijn En Honing

Anti-oxiderende-rijke kurkuma combineert met de probiotische voordelen van ruwe appelazijn voor een snelle opname die parasieten wegwast en spijsverteringsproblemen bestrijdt.

Begin je dag goed met een shot van dit immuniteitsverhogende elixer. Maak een grote hoeveelheid en houd deze bij de hand voor een snel drankje dat de spijsvertering bevordert, brandend maagzuur vermindert en gezonde probiotica aan je darmen toevoegt voor een optimale werking.

De darmen zijn het epicentrum van het immuunsysteem. Veel mensen ervaren brandend maagzuur als gevolg van een buitenissige darm, terwijl anderen last hebben van maagklachten of huidproblemen. Vaak is het een eenvoudige oplossing van het toevoegen van gezonde bacteriën aan het spijsverteringsstelsel om de algehele darmflora in evenwicht te brengen.

Goede bacteriën zijn essentieel om de dingen onder controle te houden en de groei van parasieten te bestrijden.

Kurkuma-Elixer Met Appelazijn En Honing

De Ingrediënten Van Dichterbij

Appelazijn in ruwe vorm bevat azijnzuur, geweldig voor de bestrijding van “slechte” bacteriën en toevoeging van “goede” bacteriën.

Kurkuma is een van de rijkste kruiden als het gaat om het bestrijden van ontstekingen in het lichaam of om milieustressoren. Kurkuma wordt vaak gebruikt om IBS te behandelen en vormt, in combinatie met cayennepeper, een krachtig team van antiseptische en ontstekingsremmende voordelen voor de behandeling van darmproblemen.

Ruwe honing maakt deze opname zoeter en voegt mineralen en enzymen toe om het spijsverteringsstelsel te kalmeren.

Benodigdheden

Pan
Kan
Shotglas

Ingrediënten

4 kopjes gefilterd water
1/4 kopje rauwe appelazijn
1/4 kopje rauwe honing
1 theelepel gemalen kurkuma
1/8 theelepel cayenne peper

Bereiding

Verhit het water in een steelpan, op middelhoog vuur, tot het net begint te stomen. Haal van het vuur en roer de honing erdoor tot het is opgelost.
Roer de appelazijn, kurkuma en cayennepeper erdoor. Giet in een kan en zet 2 uur in de koelkast om te koelen. Giet in een glas en drink.

Ontdek in dit gratis E-Boek (47blz.) 
Hoe Kurkuma Kwaaltjes en Pijn Verzacht... (artrose, rheuma, diabetes 2,...)

+ tientallen verrukkelijke recepten met kurkuma.
(smoothies, drankjes, maaltijdrecepten...)

Stap naar een gezonder leven

Kurkuma kan dus met recht en reden een ‘heilig’ kruid genoemd worden met talrijke gezondheidseffecten. Op voorwaarde dat je de zuivere curcumine gebruikt die in de kurkuma zit.

Organico TURBO Kurkuma is een zeer gezond voedingssupplement met het krachtige curcumine C3(95%)® superkritisch extractie concentraat.

Mocht je dus op een makkelijke manier je gezondheid en algemeen welbehagen willen ondersteunen, probeer dan eens Organico TURBO Kurkuma™.

Organico Turbo Kurkuma - potOrganico TURBO Kurkuma™ is gemaakt met het curcumine C3(95%)® superkritisch extractie concentraat, aangevuld met Bioperine™.

Dit maakt TURBO Kurkuma™ krachtiger dan gelijk welk ander kurkuma supplement. In één capsule TURBO Kurkuma™ zit evenveel werkzame stof, als in vergelijking met ca 30 capsules gewone kurkuma.

1 potje Turbo Kurkuma komt overeen met ongeveer 20 kilo kurkuma-wortel.

Verder bevat Organico TURBO Kurkuma   fenegriek (Fenufibers®) hetgeen een extra cholesterol verlagende werking heeft en bevorderlijk is voor het cardio-vasculair systeem.

Organico TURBO Kurkuma™ is klinisch getest op haar zuiverheid en werking. Dit is een PREMIUM voedingssupplement.

Het draagt bij aan soepele gewrichten en gezonde spieren, verzacht ontstekingen en zwellingen, ondersteunt de bloedsuikerspiegels (diabetes 2), draagt bij tot de instandhouding van normale cholesterol niveau’s en nog zoveel meer om terug te genieten van een actief leven vol comfort.

Hier vind je meer informatie over wat je verder nog meer gaat beleven met je Organico TURBO Kurkuma™  en wat het voor je gezondheid en stofwisseling betekent…plus ga je ontdekken waarom curcumine een veel gezonder alternatief kan zijn voor ongezonde en gevaarlijke pijnstillers zoals Ibuprofen, Diclofenac, Dafalgan, etc. !

Vitale groetjes,

Onthoud, we doen dit samen.

Katja Callens
ORGANICOLabs
On a Mission for Nutrition

P.S. Gebruik jij een Kurkuma Supplement of ben je dit van plan?
Fantastisch, maar lees dan eerst aandachtig dit artikel.
Talrijke studies tonen aan dat kurkuma gezondere ondersteuning biedt dan de meeste pilletjes uit de apotheek – en dit… ZONDER de bijwerkingen. Wist je dat ondertussen al meer dan 600 gezondheidseffecten aangetoond zijn met uitgebreide wetenschappelijke en medische studies?! Echter,…, je zal deze voordelen enkel merken WANNEER jouw lichaam de curcumine effectief kan opnemen.

Helaas pindakaas…de meeste kurkuma gebruikers ervaren NIETS van deze voordelen. De meeste (goedkope) kurkuma supplementen geven slechts 5% van hun échte kracht af aan jouw lichaam. Je lichaam verteert het NIET … De supplementen werken NIET op celniveau (waar ze juist nodig zijn)…

Plus je ontdekt in dit gezondheidsrapport de gevaren van pijnstillers zoals Ibuprofen, Diclofenac, Dafalgan, etc., en waarom de curcumine in kurkuma een veel gezonder alternatief is.

Lees dus aandachtig dit gezondheidsrapport vooraleer je in de supermarkt of online goedkope kurkuma zou kopen!

Deel desgewenst dit artikel

>