Recept: Groene Thee Kurkuma Tonic

Hier zijn we met een remedie om de verkoudheid en de griep te voorkomen (en het is eigenlijk best smakelijk!!). Zo hebben we dGroene Thee Kurkuma Tonic gemaakt:

Zodra het mengsel aan de kook komt, zet je het vuur laag en laat je het 30 minuten sudderen. Voeg na 30 minuten groene theezakjes toe en roer door elkaar. Laat het tonicum 3-5 minuten langer sudderen om de thee te laten trekken.

Nadat de thee is gedaald, verwijder je theezakjes en roer je de rauwe honing en het citroensap erdoor. Zeef thee in een hittebestendige container en schenk ze in serveerschalen.

Voeg meer honing toe als je van thee houdt tonischer zoeter. Je kunt ook de gekookte appels en gember eten omdat ze ook lekker zijn! Geniet ervan terwijl het warm is. Thee-tonic gaat 1 week mee als het wordt afgedekt en gekoeld.

Groene Thee Kurkuma Tonic

 

Groene Thee Kurkuma Tonic

Porties: 4 kopjes

Ingrediënten

4 1/2 kopjes gezuiverd of bronwater
1 grote biologische fuji-appel in partjes gesneden
2 kaneelstokjes
1 theelepel biologisch kurkumapoeder
5cm verse, gepelde gember gesneden in brokken
2 theelepels biologische vierge kokosolie
1/8 theelepel cayennepeper
1/8 theelepel zwarte peper
2 eetlepels ruwe honing
1/2 theelepel puur vanille-extract
2 biologische theezakjes
2 eetlepels vers citroensap

Bereiding

Giet water in een pan en voeg appelblokjes, kaneelstokjes, kurkuma, gember, kokosolie, cayennepeper, zwarte peper en vanille toe. Roer om te mengen en breng aan de kook op middelhoog vuur.

Zodra het mengsel aan de kook komt, zet je het vuur laag en laat je het 30 minuten sudderen. Voeg na 30 minuten groene theezakjes toe en roer door elkaar. Laat het tonic 3-5 minuten langer sudderen om de thee te laten trekken.

Ontdek in dit gratis E-Boek (47blz.) 
Hoe Kurkuma Kwaaltjes en Pijn Verzacht... (artrose, rheuma, diabetes 2,...)

+ tientallen verrukkelijke recepten met kurkuma.
(smoothies, drankjes, maaltijdrecepten...)

Nadat de thee is gedaald, verwijder je theezakjes en roer je de rauwe honing en het citroensap erdoor. Zeef thee in een hittebestendige container en schenk ze in serveerschalen.

Voeg meer honing toe als je van thee houdt tonischer zoeter. Je kunt ook de gekookte appels en gember eten omdat ze ook lekker zijn! Geniet ervan terwijl het nog warm is. De thee-tonic gaat 1 week mee als het wordt afgedekt en gekoeld.

Stap naar een gezonder leven

Kurkuma kan dus met recht en reden een ‘heilig’ kruid genoemd worden met talrijke gezondheidseffecten. Op voorwaarde dat je de zuivere curcumine gebruikt die in de kurkuma zit.

Organico TURBO Kurkuma is een zeer gezond voedingssupplement met het krachtige curcumine C3(95%)® superkritisch extractie concentraat.

Mocht je dus op een makkelijke manier je gezondheid en algemeen welbehagen willen ondersteunen, probeer dan eens Organico TURBO Kurkuma™.

Organico Turbo Kurkuma - potOrganico TURBO Kurkuma™ is gemaakt met het curcumine C3(95%)® superkritisch extractie concentraat, aangevuld met Bioperine™.

Dit maakt TURBO Kurkuma™ krachtiger dan gelijk welk ander kurkuma supplement. In één capsule TURBO Kurkuma™ zit evenveel werkzame stof, als in vergelijking met ca 30 capsules gewone kurkuma.

1 potje Turbo Kurkuma komt overeen met ongeveer 20 kilo kurkuma-wortel.

Verder bevat Organico TURBO Kurkuma   fenegriek (Fenufibers®) hetgeen een extra cholesterol verlagende werking heeft en bevorderlijk is voor het cardio-vasculair systeem.

Organico TURBO Kurkuma™ is klinisch getest op haar zuiverheid en werking. Dit is een PREMIUM voedingssupplement.

Het draagt bij aan soepele gewrichten en gezonde spieren, verzacht ontstekingen en zwellingen, ondersteunt de bloedsuikerspiegels (diabetes 2), draagt bij tot de instandhouding van normale cholesterol niveau’s en nog zoveel meer om terug te genieten van een actief leven vol comfort.

Hier vind je meer informatie over wat je verder nog meer gaat beleven met je Organico TURBO Kurkuma™  en wat het voor je gezondheid en stofwisseling betekent…plus ga je ontdekken waarom curcumine een veel gezonder alternatief kan zijn voor ongezonde en gevaarlijke pijnstillers zoals Ibuprofen, Diclofenac, Dafalgan, etc. !

Vitale groetjes,

Onthoud, we doen dit samen.

Katja Callens
ORGANICOLabs
On a Mission for Nutrition

P.S. Gebruik jij een Kurkuma Supplement of ben je dit van plan?
Fantastisch, maar lees dan eerst aandachtig dit artikel.
Talrijke studies tonen aan dat kurkuma gezondere ondersteuning biedt dan de meeste pilletjes uit de apotheek – en dit… ZONDER de bijwerkingen. Wist je dat ondertussen al meer dan 600 gezondheidseffecten aangetoond zijn met uitgebreide wetenschappelijke en medische studies?! Echter,…, je zal deze voordelen enkel merken WANNEER jouw lichaam de curcumine effectief kan opnemen.

Helaas pindakaas…de meeste kurkuma gebruikers ervaren NIETS van deze voordelen. De meeste (goedkope) kurkuma supplementen geven slechts 5% van hun échte kracht af aan jouw lichaam. Je lichaam verteert het NIET … De supplementen werken NIET op celniveau (waar ze juist nodig zijn)…

Plus je ontdekt in dit gezondheidsrapport de gevaren van pijnstillers zoals Ibuprofen, Diclofenac, Dafalgan, etc., en waarom de curcumine in kurkuma een veel gezonder alternatief is.

Lees dus aandachtig dit gezondheidsrapport vooraleer je in de supermarkt of online goedkope kurkuma zou kopen!

Deel desgewenst dit artikel

>