Recept: Gouden Kurkuma Chocolademelk

Gouden melk en pure chocolade maken deze heerlijke anti-inflammatoire warme chocolademelk drank.

Deze warme chocolademelk verbetert een oude klassieker met krachtige kurkuma! In combinatie met een beetje zwarte peper voegt dit heldere kruid ontstekingsremmende eigenschappen toe aan jouw chocoladedrank.

Als je bang bent dat de zwarte peper te scherp wordt in je warme chocolademelk, maak je geen zorgen. Cacaopoeder, kaneel en ahornsiroop balanceren de smaken en verzachten het tot in de perfectie. Je kunt ook gemakkelijk de ahornsiroop vervangen door honing, stevia of kokossuiker.

Pro-tip: begin met een kleine hoeveelheid zoetstof, proef het voordat je meer toevoegt.

Om deze gouden melk warme chocolademelk te maken, klop je amandelmelk samen met het cacaopoeder, ahornsiroop, kaneel, kurkuma en zwarte peper. Klop snel terwijl de vloeistof suddert om de warme chocolademelk extra romig en glad te krijgen.

Breng voor een schuimende chocolademelk de ingrediënten van de pan over in een blender voor een paar minuten.

Drink deze gouden warme melkchocolade ’s ochtends (voeg een espresso toe voor een kick), of als een drankje in de avond om je op te warmen als het buiten koud is.

Gouden Kurkuma Chocolademelk

Gouden Kurkuma Chocolademelk

Ingrediënten

1 ½ kopjes ongezoete amandelmelk
2 eetlepels rauwe cacaopoeder
2 theelepel ahornsiroop
1 theelepel kaneel
2 theelepels kurkuma
Snufje zwarte peper

Bereiding

Doe alle ingrediënten in een steelpan op middelhoog vuur en breng aan de kook. Blijf gedurende 3 minuten roeren.

Haal van het vuur en drink onmiddellijk.

Stap naar een gezonder leven

Kurkuma kan dus met recht en reden een ‘heilig’ kruid genoemd worden met talrijke gezondheidseffecten. Op voorwaarde dat je de zuivere curcumine gebruikt die in de kurkuma zit.

Organico TURBO Kurkuma is een zeer gezond voedingssupplement met het krachtige curcumine C3(95%)® superkritisch extractie concentraat.

Mocht je dus op een makkelijke manier je gezondheid en algemeen welbehagen willen ondersteunen, probeer dan eens Organico TURBO Kurkuma™.

Organico Turbo Kurkuma - potOrganico TURBO Kurkuma™ is gemaakt met het curcumine C3(95%)® superkritisch extractie concentraat, aangevuld met Bioperine™.

Dit maakt TURBO Kurkuma™ krachtiger dan gelijk welk ander kurkuma supplement. In één capsule TURBO Kurkuma™ zit evenveel werkzame stof, als in vergelijking met ca 30 capsules gewone kurkuma.

1 potje Turbo Kurkuma komt overeen met ongeveer 20 kilo kurkuma-wortel.

Verder bevat Organico TURBO Kurkuma   fenegriek (Fenufibers®) hetgeen een extra cholesterol verlagende werking heeft en bevorderlijk is voor het cardio-vasculair systeem.

Organico TURBO Kurkuma™ is klinisch getest op haar zuiverheid en werking. Dit is een PREMIUM voedingssupplement.

Het draagt bij aan soepele gewrichten en gezonde spieren, verzacht ontstekingen en zwellingen, ondersteunt de bloedsuikerspiegels (diabetes 2), draagt bij tot de instandhouding van normale cholesterol niveau’s en nog zoveel meer om terug te genieten van een actief leven vol comfort.

Hier vind je meer informatie over wat je verder nog meer gaat beleven met je Organico TURBO Kurkuma™  en wat het voor je gezondheid en stofwisseling betekent…plus ga je ontdekken waarom curcumine een veel gezonder alternatief kan zijn voor ongezonde en gevaarlijke pijnstillers zoals Ibuprofen, Diclofenac, Dafalgan, etc. !

Vitale groetjes,

Onthoud, we doen dit samen.

Katja Callens
ORGANICOLabs
On a Mission for Nutrition

P.S. Gebruik jij een Kurkuma Supplement of ben je dit van plan?
Fantastisch, maar lees dan eerst aandachtig dit artikel.
Talrijke studies tonen aan dat kurkuma gezondere ondersteuning biedt dan de meeste pilletjes uit de apotheek – en dit… ZONDER de bijwerkingen. Wist je dat ondertussen al meer dan 600 gezondheidseffecten aangetoond zijn met uitgebreide wetenschappelijke en medische studies?! Echter,…, je zal deze voordelen enkel merken WANNEER jouw lichaam de curcumine effectief kan opnemen.

Helaas pindakaas…de meeste kurkuma gebruikers ervaren NIETS van deze voordelen. De meeste (goedkope) kurkuma supplementen geven slechts 5% van hun échte kracht af aan jouw lichaam. Je lichaam verteert het NIET … De supplementen werken NIET op celniveau (waar ze juist nodig zijn)…

Plus je ontdekt in dit gezondheidsrapport de gevaren van pijnstillers zoals Ibuprofen, Diclofenac, Dafalgan, etc., en waarom de curcumine in kurkuma een veel gezonder alternatief is.

Lees dus aandachtig dit gezondheidsrapport vooraleer je in de supermarkt of online goedkope kurkuma zou kopen!

Deel desgewenst dit artikel

>