Recept: Geroosterde Pompoen Met Gerookte Paprika En Kurkuma

Je zult genieten van dit veganistische en gezond recept voor geroosterde pompoen met gerookte paprika en kurkuma. Het is niet alleen glutenvrij, maar duurt slechts 10 minuten om het in de oven te krijgen.

Het simpelweg ‘geroosterde pompoen’ noemen, zou een enorme slechte dienst bewijzen aan dit magische gerecht en het feit negeren dat het zoveel smaak heeft toegevoegd.

Noem het rokerig zou zeker werken, want dat is het. Maar het is zoveel meer dan dat. Uiteindelijk, omdat ik gewoon iets op papier moest krijgen, noemde ik het geroosterde pompoen met gerookte paprika en kurkuma. Ik weet het. Magertjes. Maar zo is het nu eenmaal.

Ook al lijkt het met zo’n gigantische naam ingewikkeld of raar. Dat is het niet. Ik deed er maar 10 minuten over om het in de oven te krijgen.

Een van de andere echt coole dingen over dit recept, naast het feit dat het zo makkelijk is, is dat het kurkuma bevat, een geweldige kruid.

Wetenschappelijk bewijs wijst op mogelijke gezondheidsvoordelen zoals ontstekingsremmende eigenschappen van de curcumine erin. Meer daarover in dit gezondheidsrapport.

Geroosterde Pompoen Met Gerookte Paprika En Kurkuma

Geroosterde Pompoen Met Gerookte Paprika En Kurkuma

Dus dat is alles. Het is lekker, rokerig, hartig. En ook nog eens veganistisch, glutenvrij, heerlijk, makkelijk etc..

Nu is het jouw beurt, veel kook- en eetplezier met dit recept!

Voor 6 kopjes

Ontdek in dit gratis E-Boek (47blz.) 
Hoe Kurkuma Kwaaltjes en Pijn Verzacht... (artrose, rheuma, diabetes 2,...)

+ tientallen verrukkelijke recepten met kurkuma.
(smoothies, drankjes, maaltijdrecepten...)

Ingrediënten

1500 gram butternut pompoen, geschild, zaadjes verwijderd en in blokjes van 2cm gesneden (8 kopjes)
2 eetlepels extra vierge olijfolieGeroosterde Pompoen Met Gerookte Paprika En Kurkuma 2 theelepels gerookte paprikapoeder
¾ theelepel zout ½ theelepel gemalen kurkuma
½ theelepel knoflookpoeder

Bereiding

Verwarm de oven voor op 190 graden.

Doe de pompoenblokjes met olie, paprika, zout, kurkuma en knoflookpoeder in een grote kom om te bedekken.

Verspreid op een groot omrande bakplaat.

Rooster, één of twee keer omdraaien, tot de pompoen gaar is en bruine vlekken begint te krijgen, 32 tot 37 minuten.

Stap naar een gezonder leven

Kurkuma kan dus met recht en reden een ‘heilig’ kruid genoemd worden met talrijke gezondheidseffecten. Op voorwaarde dat je de zuivere curcumine gebruikt die in de kurkuma zit.

Organico TURBO Kurkuma is een zeer gezond voedingssupplement met het krachtige curcumine C3(95%)® superkritisch extractie concentraat.

Mocht je dus op een makkelijke manier je gezondheid en algemeen welbehagen willen ondersteunen, probeer dan eens Organico TURBO Kurkuma™.

Organico Turbo Kurkuma - potOrganico TURBO Kurkuma™ is gemaakt met het curcumine C3(95%)® superkritisch extractie concentraat, aangevuld met Bioperine™.

Dit maakt TURBO Kurkuma™ krachtiger dan gelijk welk ander kurkuma supplement. In één capsule TURBO Kurkuma™ zit evenveel werkzame stof, als in vergelijking met ca 30 capsules gewone kurkuma.

1 potje Turbo Kurkuma komt overeen met ongeveer 20 kilo kurkuma-wortel.

Verder bevat Organico TURBO Kurkuma   fenegriek (Fenufibers®) hetgeen een extra cholesterol verlagende werking heeft en bevorderlijk is voor het cardio-vasculair systeem.

Organico TURBO Kurkuma™ is klinisch getest op haar zuiverheid en werking. Dit is een PREMIUM voedingssupplement.

Het draagt bij aan soepele gewrichten en gezonde spieren, verzacht ontstekingen en zwellingen, ondersteunt de bloedsuikerspiegels (diabetes 2), draagt bij tot de instandhouding van normale cholesterol niveau’s en nog zoveel meer om terug te genieten van een actief leven vol comfort.

Hier vind je meer informatie over wat je verder nog meer gaat beleven met je Organico TURBO Kurkuma™  en wat het voor je gezondheid en stofwisseling betekent…plus ga je ontdekken waarom curcumine een veel gezonder alternatief kan zijn voor ongezonde en gevaarlijke pijnstillers zoals Ibuprofen, Diclofenac, Dafalgan, etc. !

Vitale groetjes,

Onthoud, we doen dit samen.

Katja Callens
ORGANICOLabs
On a Mission for Nutrition

P.S. Gebruik jij een Kurkuma Supplement of ben je dit van plan?
Fantastisch, maar lees dan eerst aandachtig dit artikel.
Talrijke studies tonen aan dat kurkuma gezondere ondersteuning biedt dan de meeste pilletjes uit de apotheek – en dit… ZONDER de bijwerkingen. Wist je dat ondertussen al meer dan 600 gezondheidseffecten aangetoond zijn met uitgebreide wetenschappelijke en medische studies?! Echter,…, je zal deze voordelen enkel merken WANNEER jouw lichaam de curcumine effectief kan opnemen.

Helaas pindakaas…de meeste kurkuma gebruikers ervaren NIETS van deze voordelen. De meeste (goedkope) kurkuma supplementen geven slechts 5% van hun échte kracht af aan jouw lichaam. Je lichaam verteert het NIET … De supplementen werken NIET op celniveau (waar ze juist nodig zijn)…

Plus je ontdekt in dit gezondheidsrapport de gevaren van pijnstillers zoals Ibuprofen, Diclofenac, Dafalgan, etc., en waarom de curcumine in kurkuma een veel gezonder alternatief is.

Lees dus aandachtig dit gezondheidsrapport vooraleer je in de supermarkt of online goedkope kurkuma zou kopen!

Deel desgewenst dit artikel

>