Recept: Gekruide Matcha Latte

Mijn zuivelvrije, gekruide Matcha Latte is de perfecte start voor je ochtend, terwijl de kaneel, kurkuma en gember deze gezonde groene drank naar een heel nieuw niveau tillen.

Dit keer een warme matcha latte. Ik heb al een tijdje kaneel aan mijn matcha lattes toegevoegd. Kaneel heeft enkele geweldige voedingsvoordelen. Maar kurkuma heeft ook een aantal goede voedingsfactoren, waaronder ontstekingsremmend. En vervolgens ging ik naar gember kijken, waar ik ook van hou, en OOK dat heeft een aantal geweldige voedingsvoordelen.

Oké, dus eerst kookte ik het water en voegde mijn specerijen en groene thee toe aan een glazen maatbeker. En heb ik goed geroerd tot alles was opgelost.

Vervolgens heb ik mijn melk opgewarmd (met behulp van de magnetron) en het gekruide matcha-water toegevoegd aan mijn melkbrij. Roer opnieuw en drink het op.

Als alternatief kun je dit op de kookplaat doen en alle ingrediënten kloppen tot het mengsel begint te sudderen, dan van het fornuis halen en in de mok gieten.

De magnetron zorgt voor een supersnelle drank, die ik ’s ochtends nodig heb wanneer ik hiervoor kies in plaats van koffie.

Gekruide Matcha Latte

Ingrediënten

90ml water, gekookt
1 theelepel matcha poeder
1/4 theelepel kaneel
1/8 theelepl kurkuma
1/8 theelepel gember
240ml zuivelvrije melk, opgewarmd
zoetstof naar smaak (ik heb er 1 druppel van gebruikt)

Bereiding

Kook water (op gasfornuis, in waterkoker, magnetron) en voeg toe aan een kleine glazen mengbeker. Voeg matcha-poeder, kaneel, kurkuma en gember toe om te kloppen en te kloppen tot ze gecombineerd zijn.

Verwarm zuivelvrije melk in grote mok (ik gebruikte de magnetron). Voeg gekruid matcha-watermengsel toe aan een kop melk en klop opnieuw. Voeg naar smaak zoetstof toe en geniet ervan!

Ontdek in dit gratis E-Boek (47blz.) 
Hoe Kurkuma Kwaaltjes en Pijn Verzacht... (artrose, rheuma, diabetes 2,...)

+ tientallen verrukkelijke recepten met kurkuma.
(smoothies, drankjes, maaltijdrecepten...)

OPMERKINGEN
* Je kunt stukjes kruiden op de bodem van jouw kopje krijgen als jouw vloeistoffen niet warm genoeg zijn.
* Je kunt dit ook op de kookplaat doen door alle ingrediënten in één pot te doen en te kloppen tot het mengsel aan het sudderen is. Verwijder vervolgens van het vuur en geniet van het drankje.

Stap naar een gezonder leven

Kurkuma kan dus met recht en reden een ‘heilig’ kruid genoemd worden met talrijke gezondheidseffecten. Op voorwaarde dat je de zuivere curcumine gebruikt die in de kurkuma zit.

Organico TURBO Kurkuma is een zeer gezond voedingssupplement met het krachtige curcumine C3(95%)® superkritisch extractie concentraat.

Mocht je dus op een makkelijke manier je gezondheid en algemeen welbehagen willen ondersteunen, probeer dan eens Organico TURBO Kurkuma™.

Organico Turbo Kurkuma - potOrganico TURBO Kurkuma™ is gemaakt met het curcumine C3(95%)® superkritisch extractie concentraat, aangevuld met Bioperine™.

Dit maakt TURBO Kurkuma™ krachtiger dan gelijk welk ander kurkuma supplement. In één capsule TURBO Kurkuma™ zit evenveel werkzame stof, als in vergelijking met ca 30 capsules gewone kurkuma.

1 potje Turbo Kurkuma komt overeen met ongeveer 20 kilo kurkuma-wortel.

Verder bevat Organico TURBO Kurkuma   fenegriek (Fenufibers®) hetgeen een extra cholesterol verlagende werking heeft en bevorderlijk is voor het cardio-vasculair systeem.

Organico TURBO Kurkuma™ is klinisch getest op haar zuiverheid en werking. Dit is een PREMIUM voedingssupplement.

Het draagt bij aan soepele gewrichten en gezonde spieren, verzacht ontstekingen en zwellingen, ondersteunt de bloedsuikerspiegels (diabetes 2), draagt bij tot de instandhouding van normale cholesterol niveau’s en nog zoveel meer om terug te genieten van een actief leven vol comfort.

Hier vind je meer informatie over wat je verder nog meer gaat beleven met je Organico TURBO Kurkuma™  en wat het voor je gezondheid en stofwisseling betekent…plus ga je ontdekken waarom curcumine een veel gezonder alternatief kan zijn voor ongezonde en gevaarlijke pijnstillers zoals Ibuprofen, Diclofenac, Dafalgan, etc. !

Vitale groetjes,

Onthoud, we doen dit samen.

Katja Callens
ORGANICOLabs
On a Mission for Nutrition

P.S. Gebruik jij een Kurkuma Supplement of ben je dit van plan?
Fantastisch, maar lees dan eerst aandachtig dit artikel.
Talrijke studies tonen aan dat kurkuma gezondere ondersteuning biedt dan de meeste pilletjes uit de apotheek – en dit… ZONDER de bijwerkingen. Wist je dat ondertussen al meer dan 600 gezondheidseffecten aangetoond zijn met uitgebreide wetenschappelijke en medische studies?! Echter,…, je zal deze voordelen enkel merken WANNEER jouw lichaam de curcumine effectief kan opnemen.

Helaas pindakaas…de meeste kurkuma gebruikers ervaren NIETS van deze voordelen. De meeste (goedkope) kurkuma supplementen geven slechts 5% van hun échte kracht af aan jouw lichaam. Je lichaam verteert het NIET … De supplementen werken NIET op celniveau (waar ze juist nodig zijn)…

Plus je ontdekt in dit gezondheidsrapport de gevaren van pijnstillers zoals Ibuprofen, Diclofenac, Dafalgan, etc., en waarom de curcumine in kurkuma een veel gezonder alternatief is.

Lees dus aandachtig dit gezondheidsrapport vooraleer je in de supermarkt of online goedkope kurkuma zou kopen!

Deel desgewenst dit artikel

>