Recept: Gekruide Geroosterde Groenten Met Kurkuma

De meeste mensen met een gezond eetpatroon (zoals ik) geloven dat groenten ons een enorme hoeveelheid vitamines en mineralen geven die we anders misschien niet zouden krijgen (vooral als we alleen spiervlees eten in plaats van lever, nieren of ander orgaanvlees).

Daarnaast ben ik opgegroeid met het eten van tonnen groenten en vind ik de smaak gewoon heerlijk. Belangrijk, dat betekent niet dat ik alleen maar saaie gekookte groenten eet.

Ik geloof in smaakvolle gerechten en deze geroosterde vegetarisch bijgerecht is echt smaakvol!

Gekruide Geroosterde Groenten Met Kurkuma

Gekruide Geroosterde Groenten Met Kurkuma

Schil en snijd wat wortels en zoete aardappelen in grote stukken. Plaats deze in een pan met water en verwarm op hoog vuur. Voeg wat spruitjes toe aan de pan (je kunt ook andere groenten gebruiken zoals pastinaak of pompoen). Kook de groenten ongeveer 10 minuten. Dit versnelt het roosterproces dramatisch!

Zeef de groenten na 10 minuten koken en plaats de groenten op een bakplaat. Je kunt het water gebruiken waarin de groenten zijn gekookt als basis voor een soep of stoofpot, zodat je geen van de vitaminen en mineralen verspilt die door de groenten in het water zijn terechtgekomen.

Strooi kruiden (veel komijn, zout, kurkuma, oregano, zwarte peper en knoflook) en wat gesmolten kokosolie over de groenten en wrijf alles in.

Plaats in de oven en bak 30 minuten op 175C tot de groenten zacht zijn.

Ingrediënten

Gekruide Geroosterde Groenten Met Kurkuma

2 wortels, geschild
2 zoete aardappelen, gepeld
1 pond spruitjes
1/4 – 1/3 kopje komijnpoeder
1 eetlepel kurkumapoeder
1 eetlepel knoflookpoeder
1 eetlepel gedroogde oregano
1/2 theelepel zwarte peper
1/2 eetlepel zeezout (of naar smaak)
1/4 kopje kokosolie, gesmolten

Bereiding

Verwarm de oven voor op 175 graden.
Snijd de geschilde wortelen en zoete aardappelen in grote stukken. Kook de wortels, zoete aardappelen en spruitjes gedurende 10 minuten. Zeef de groenten en plaats ze op een bakplaat.

Bestrooi met de kruiden en gesmolten kokosolie en wrijf alles door elkaar. Rooster in de oven gedurende 30 minuten tot het zacht is. (d.w.z. je prikt met een vork gemakkelijk in de groenten).

Je kunt dit eten als bijgerecht, of soms houd ik ervan om een ​​hele kom voor mezelf te hebben als maaltijd!

Stap naar een gezonder leven

Kurkuma kan dus met recht en reden een ‘heilig’ kruid genoemd worden met talrijke gezondheidseffecten. Op voorwaarde dat je de zuivere curcumine gebruikt die in de kurkuma zit.

Organico TURBO Kurkuma is een zeer gezond voedingssupplement met het krachtige curcumine C3(95%)® superkritisch extractie concentraat.

Mocht je dus op een makkelijke manier je gezondheid en algemeen welbehagen willen ondersteunen, probeer dan eens Organico TURBO Kurkuma™.

Organico Turbo Kurkuma - potOrganico TURBO Kurkuma™ is gemaakt met het curcumine C3(95%)® superkritisch extractie concentraat, aangevuld met Bioperine™.

Dit maakt TURBO Kurkuma™ krachtiger dan gelijk welk ander kurkuma supplement. In één capsule TURBO Kurkuma™ zit evenveel werkzame stof, als in vergelijking met ca 30 capsules gewone kurkuma.

1 potje Turbo Kurkuma komt overeen met ongeveer 20 kilo kurkuma-wortel.

Verder bevat Organico TURBO Kurkuma   fenegriek (Fenufibers®) hetgeen een extra cholesterol verlagende werking heeft en bevorderlijk is voor het cardio-vasculair systeem.

Organico TURBO Kurkuma™ is klinisch getest op haar zuiverheid en werking. Dit is een PREMIUM voedingssupplement.

Het draagt bij aan soepele gewrichten en gezonde spieren, verzacht ontstekingen en zwellingen, ondersteunt de bloedsuikerspiegels (diabetes 2), draagt bij tot de instandhouding van normale cholesterol niveau’s en nog zoveel meer om terug te genieten van een actief leven vol comfort.

Hier vind je meer informatie over wat je verder nog meer gaat beleven met je Organico TURBO Kurkuma™  en wat het voor je gezondheid en stofwisseling betekent…plus ga je ontdekken waarom curcumine een veel gezonder alternatief kan zijn voor ongezonde en gevaarlijke pijnstillers zoals Ibuprofen, Diclofenac, Dafalgan, etc. !

Vitale groetjes,

Onthoud, we doen dit samen.

Katja Callens
ORGANICOLabs
On a Mission for Nutrition

P.S. Gebruik jij een Kurkuma Supplement of ben je dit van plan?
Fantastisch, maar lees dan eerst aandachtig dit artikel.
Talrijke studies tonen aan dat kurkuma gezondere ondersteuning biedt dan de meeste pilletjes uit de apotheek – en dit… ZONDER de bijwerkingen. Wist je dat ondertussen al meer dan 600 gezondheidseffecten aangetoond zijn met uitgebreide wetenschappelijke en medische studies?! Echter,…, je zal deze voordelen enkel merken WANNEER jouw lichaam de curcumine effectief kan opnemen.

Helaas pindakaas…de meeste kurkuma gebruikers ervaren NIETS van deze voordelen. De meeste (goedkope) kurkuma supplementen geven slechts 5% van hun échte kracht af aan jouw lichaam. Je lichaam verteert het NIET … De supplementen werken NIET op celniveau (waar ze juist nodig zijn)…

Plus je ontdekt in dit gezondheidsrapport de gevaren van pijnstillers zoals Ibuprofen, Diclofenac, Dafalgan, etc., en waarom de curcumine in kurkuma een veel gezonder alternatief is.

Lees dus aandachtig dit gezondheidsrapport vooraleer je in de supermarkt of online goedkope kurkuma zou kopen!

Deel desgewenst dit artikel

>