Recept: Frambozen Kurkuma Collageen Shake

Ik heb onlangs het gehad over de voordelen van kurkuma, omdat er zoveel redenen zijn waarom en hoe het in staat is tot genezing. Ik gebruik het om die reden veel in mijn keuken, maar ook om bepaalde dingen op te kruiden (of in te kleuren). Zoals bij deze shake.

Je moet echter een beetje voorzichtig zijn met hoeveel kurkuma je gebruikt. Te veel en de aardse smaak geeft een bittere, peperige afdronk die vooral kinderen niet lekker vinden.

Zoals met alle kruiden en specerijen, is het belangrijk om een ​​goede kwaliteit te vinden en het moet echt biologisch zijn en, het liefst, glutenvrij.

We houden van shakes en smoothies bij ons thuis en ik zie ze altijd als een perfecte manier om essentiële collageen binnen te krijgen. En dit is ook een sluwe manier om een ​​beetje kurkuma binnen te krijgen zonder het door te hebben!

Je kunt met plezier verse frambozen en een bevroren banaan gebruiken als je dat wilt, maar je moet mogelijk de vloeistof iets aanpassen).

Frambozen Kurkuma Collageen Shake

Maakt 2 grote of 4 kleine porties

Ingrediënten

120 gram bevroren frambozen
1 grote banaan, geschild en grof gehakt
250 ml kokosmelk
125 ml gefilterd water
1/2 theelepel gemalen kurkuma
2 eetlepel collageenhydrolysaat
1 eetlepel citroensap
snufje zout

Bereiding

Doe alle ingrediënten in een blender en blaas tot ze helemaal glad zijn, voeg een druppel of twee gefilterd water toe als je het te dik vindt. Serveer onmiddellijk of kijk hoe de kleur verandert van framboos tot kurkuma voor je eigen ogen!

Stap naar een gezonder leven

Kurkuma kan dus met recht en reden een ‘heilig’ kruid genoemd worden met talrijke gezondheidseffecten. Op voorwaarde dat je de zuivere curcumine gebruikt die in de kurkuma zit.

Organico TURBO Kurkuma is een zeer gezond voedingssupplement met het krachtige curcumine C3(95%)® superkritisch extractie concentraat.

Ontdek in dit gratis E-Boek (47blz.) 
Hoe Kurkuma Kwaaltjes en Pijn Verzacht... (artrose, rheuma, diabetes 2,...)

+ tientallen verrukkelijke recepten met kurkuma.
(smoothies, drankjes, maaltijdrecepten...)

Mocht je dus op een makkelijke manier je gezondheid en algemeen welbehagen willen ondersteunen, probeer dan eens Organico TURBO Kurkuma™.

Organico Turbo Kurkuma - potOrganico TURBO Kurkuma™ is gemaakt met het curcumine C3(95%)® superkritisch extractie concentraat, aangevuld met Bioperine™.

Dit maakt TURBO Kurkuma™ krachtiger dan gelijk welk ander kurkuma supplement. In één capsule TURBO Kurkuma™ zit evenveel werkzame stof, als in vergelijking met ca 30 capsules gewone kurkuma.

1 potje Turbo Kurkuma komt overeen met ongeveer 20 kilo kurkuma-wortel.

Verder bevat Organico TURBO Kurkuma   fenegriek (Fenufibers®) hetgeen een extra cholesterol verlagende werking heeft en bevorderlijk is voor het cardio-vasculair systeem.

Organico TURBO Kurkuma™ is klinisch getest op haar zuiverheid en werking. Dit is een PREMIUM voedingssupplement.

Het draagt bij aan soepele gewrichten en gezonde spieren, verzacht ontstekingen en zwellingen, ondersteunt de bloedsuikerspiegels (diabetes 2), draagt bij tot de instandhouding van normale cholesterol niveau’s en nog zoveel meer om terug te genieten van een actief leven vol comfort.

Hier vind je meer informatie over wat je verder nog meer gaat beleven met je Organico TURBO Kurkuma™  en wat het voor je gezondheid en stofwisseling betekent…plus ga je ontdekken waarom curcumine een veel gezonder alternatief kan zijn voor ongezonde en gevaarlijke pijnstillers zoals Ibuprofen, Diclofenac, Dafalgan, etc. !

Vitale groetjes,

Onthoud, we doen dit samen.

Katja Callens
ORGANICOLabs
On a Mission for Nutrition

P.S. Gebruik jij een Kurkuma Supplement of ben je dit van plan?
Fantastisch, maar lees dan eerst aandachtig dit artikel.
Talrijke studies tonen aan dat kurkuma gezondere ondersteuning biedt dan de meeste pilletjes uit de apotheek – en dit… ZONDER de bijwerkingen. Wist je dat ondertussen al meer dan 600 gezondheidseffecten aangetoond zijn met uitgebreide wetenschappelijke en medische studies?! Echter,…, je zal deze voordelen enkel merken WANNEER jouw lichaam de curcumine effectief kan opnemen.

Helaas pindakaas…de meeste kurkuma gebruikers ervaren NIETS van deze voordelen. De meeste (goedkope) kurkuma supplementen geven slechts 5% van hun échte kracht af aan jouw lichaam. Je lichaam verteert het NIET … De supplementen werken NIET op celniveau (waar ze juist nodig zijn)…

Plus je ontdekt in dit gezondheidsrapport de gevaren van pijnstillers zoals Ibuprofen, Diclofenac, Dafalgan, etc., en waarom de curcumine in kurkuma een veel gezonder alternatief is.

Lees dus aandachtig dit gezondheidsrapport vooraleer je in de supermarkt of online goedkope kurkuma zou kopen!

Deel desgewenst dit artikel

>