Recept: Eierpunch Met Kurkuma

Met dit recept heb ik de geweldige voordelen van kurkuma toegevoegd. Kurkuma werkt als een natuurlijke ontstekingsremmer, helpt de lever te ontgiften, helpt pijn te verminderen, heeft aangetoond te helpen bij depressie, werkt ontstekingsremmend en helpt de hersenfunctie te stimuleren.

Wat ik het leukst vind aan dit drankje is dat het bijna volledig bestaat uit hormoonprecursoren en vitamines die vetoplossend zijn en activatoren zoals vitamine A, D, E en K om je immuunsysteem te stimuleren, de bloedsuikerspiegel in evenwicht te brengen, de bijnierfunctie te ondersteunen (je omgaan met stress-vaardigheden) en het is brandstof voor de hersenen.

Je kunt deze eierpunch (advocaat) drinken voor het ontbijt, bij de maaltijd of tussendoor voor onmiddellijke natuurlijke energie, om verzadigd te voelen en om lichaam en geest in balans en kalm te houden.

Wist je dat goede vetten de geest voeden en kalmeren? En het beste deel is dat het oh zo heerlijk is, net als het drinken van romige vla uit een glas!

Eierpunch Met Kurkuma

Ingrediënten

2 eieren, wit en dooiers gescheiden
1 blikje kokosmelk
½ kopje gefilterd water
1,5-2 eetlepels ahornsiroop graad B
1 theelepel nootmuskaat
1 theelepel kaneel
½ theelepel zeezout
½-2 theelepeltjes kurkuma kruiden om de smaak te verbeteren, geef je advocaat een prachtige rijke gele kleur en voor immuunversterkende, ontstekingsremmende en detox-eigenschappen
¼ theelepel zwarte peper, dit verhoogt de opname van curcumine en kurkuma, omdat natuurlijke oliën die worden aangetroffen in kurkuma de biobeschikbaarheid van curcumine zeven tot achtvoudig kunnen verhogen!
rum, optioneel

Bereiding

Voeg in een keukenmachine alle ingrediënten, met uitzondering van eiwitten, gedurende ongeveer 30 seconden bij elkaar.
Gebruik handstaafmixer om eiwitten te kloppen voor ongeveer 20 seconden tot het zachte pieken vormt.
Voeg losgeklopte eiwitten toe aan het eiwitmengsel van de keukenmachine voor ongeveer 5-6 pulsen.
Proef en voeg siroop en kruiden toe naar smaak.
Dit is echt het beste als je het heel goed gekoeld serveert of voeg ijsblokjes toe.
Strooi verse kaneel en nootmuskaat erover vlak voor het serveren.

Stap naar een gezonder leven

Kurkuma kan dus met recht en reden een ‘heilig’ kruid genoemd worden met talrijke gezondheidseffecten. Op voorwaarde dat je de zuivere curcumine gebruikt die in de kurkuma zit.

Organico TURBO Kurkuma is een zeer gezond voedingssupplement met het krachtige curcumine C3(95%)® superkritisch extractie concentraat.

Mocht je dus op een makkelijke manier je gezondheid en algemeen welbehagen willen ondersteunen, probeer dan eens Organico TURBO Kurkuma™.

Organico Turbo Kurkuma - potOrganico TURBO Kurkuma™ is gemaakt met het curcumine C3(95%)® superkritisch extractie concentraat, aangevuld met Bioperine™.

Dit maakt TURBO Kurkuma™ krachtiger dan gelijk welk ander kurkuma supplement. In één capsule TURBO Kurkuma™ zit evenveel werkzame stof, als in vergelijking met ca 30 capsules gewone kurkuma.

1 potje Turbo Kurkuma komt overeen met ongeveer 20 kilo kurkuma-wortel.

Verder bevat Organico TURBO Kurkuma   fenegriek (Fenufibers®) hetgeen een extra cholesterol verlagende werking heeft en bevorderlijk is voor het cardio-vasculair systeem.

Organico TURBO Kurkuma™ is klinisch getest op haar zuiverheid en werking. Dit is een PREMIUM voedingssupplement.

Het draagt bij aan soepele gewrichten en gezonde spieren, verzacht ontstekingen en zwellingen, ondersteunt de bloedsuikerspiegels (diabetes 2), draagt bij tot de instandhouding van normale cholesterol niveau’s en nog zoveel meer om terug te genieten van een actief leven vol comfort.

Hier vind je meer informatie over wat je verder nog meer gaat beleven met je Organico TURBO Kurkuma™  en wat het voor je gezondheid en stofwisseling betekent…plus ga je ontdekken waarom curcumine een veel gezonder alternatief kan zijn voor ongezonde en gevaarlijke pijnstillers zoals Ibuprofen, Diclofenac, Dafalgan, etc. !

Vitale groetjes,

Onthoud, we doen dit samen.

Katja Callens
ORGANICOLabs
On a Mission for Nutrition

P.S. Gebruik jij een Kurkuma Supplement of ben je dit van plan?
Fantastisch, maar lees dan eerst aandachtig dit artikel.
Talrijke studies tonen aan dat kurkuma gezondere ondersteuning biedt dan de meeste pilletjes uit de apotheek – en dit… ZONDER de bijwerkingen. Wist je dat ondertussen al meer dan 600 gezondheidseffecten aangetoond zijn met uitgebreide wetenschappelijke en medische studies?! Echter,…, je zal deze voordelen enkel merken WANNEER jouw lichaam de curcumine effectief kan opnemen.

Helaas pindakaas…de meeste kurkuma gebruikers ervaren NIETS van deze voordelen. De meeste (goedkope) kurkuma supplementen geven slechts 5% van hun échte kracht af aan jouw lichaam. Je lichaam verteert het NIET … De supplementen werken NIET op celniveau (waar ze juist nodig zijn)…

Plus je ontdekt in dit gezondheidsrapport de gevaren van pijnstillers zoals Ibuprofen, Diclofenac, Dafalgan, etc., en waarom de curcumine in kurkuma een veel gezonder alternatief is.

Lees dus aandachtig dit gezondheidsrapport vooraleer je in de supermarkt of online goedkope kurkuma zou kopen!

Deel desgewenst dit artikel

>