Recept: Citroen Gember Ochtend Detox Drankje

Deze Citroen Gember Ochtend Detox Drank met kurkuma is een geweldige manier om je dag te beginnen. Deze detox-drank is rijk aan vitamine C en antioxidanten en helpt om het lichaam voorzichtig te reinigen en alkaliseren.

Deze Citroen Gember Ochtend Detox Drank is iets dat ik al jaren maak. Het is een ochtendritueel. Meestal drink ik het ’s ochtends eerst warm, maar op andere momenten vul ik er een paar potten mee om in de koelkast te bewaren en het gedurende de dag koud te drinken. Jaren geleden maakte een vrouw met wie ik werkte, dit recept.

Ze vertelde me dat ze het elke ochtend drinkt, dus besloot ik om haar ritueel over te nemen en het mijn eigen te maken. Vandaag is deze vrouw 78 jaar oud en nog steeds sterk. Ze werkt nog steeds en ze werkt omdat ze dat wil, niet omdat het moet. Ze doet elke zaterdag pilates en ze is fysiek en mentaal nog steeds zo fit als ze jaren geleden was toen ik haar voor het eerst ontmoette.

Nee, ik geef dit drankje niet alle eer wat haar goede gezondheid betreft … deze vrouw weet heel veel van voeding (ze eet goed en krijgt veel lichaamsbeweging) en ze heeft misschien ook goede genen.

Citroen Gember Ochtend Detox Drankje

De voordelen

Citroenen zijn een uitstekende bron van vitamine C, en ze bevatten flavonoïde verbindingen die antioxiderende en anti-kanker eigenschappen hebben. Gember is een krachtige ontstekingsremmer die bescherming biedt tegen colorectale kanker, het kan celdood veroorzaken bij eierstokkanker en het geeft je immuunsysteem een ​​boost.

Wat kurkuma betreft, het zit in de gemberfamilie en het is een geweldige ontstekingsremmer. Het biedt cardio-bescherming, het helpt het slechte cholesterol te verlagen.

Kurkuma beschermt tegen de ziekte van Alzheimer, het kan bepaalde soorten kanker helpen voorkomen en studies hebben aangetoond dat het de groei en de uitzaaiingen van kankercellen remt (wat betekent dat het de verspreiding van kanker voorkomt).

Ik hoop dat je dit recept voor citroengember-detoxdrank onderdeel maakt van je dagelijkse detox-ritueel. Het is echt een geweldige gezonde manier om de dag te beginnen !!

Citroen Gember Ochtend Detox Drankje

Ontdek in dit gratis E-Boek (47blz.) 
Hoe Kurkuma Kwaaltjes en Pijn Verzacht... (artrose, rheuma, diabetes 2,...)

+ tientallen verrukkelijke recepten met kurkuma.
(smoothies, drankjes, maaltijdrecepten...)

Citroen Gember Ochtend Detox Drankje

Voor 2 porties

Ingrediënten

2-1 / 2 kopjes kokend water
1 biologische citroen in plakjes gesneden
2,5 cm stuk verse gember, geschild en in plakjes
1/8 theelepel gemalen kurkuma
2 theelepels honing (optioneel)

Bereiding

Breng het water aan de kook. Verlaag het vuur en voeg de citroen, gember en kurkuma toe. Laat 30 minuten trekken.

Zeef en drink op kamertemperatuur of verwarm opnieuw (maar breng niet aan de kook).

Stap naar een gezonder leven

Kurkuma kan dus met recht en reden een ‘heilig’ kruid genoemd worden met talrijke gezondheidseffecten. Op voorwaarde dat je de zuivere curcumine gebruikt die in de kurkuma zit.

Organico TURBO Kurkuma is een zeer gezond voedingssupplement met het krachtige curcumine C3(95%)® superkritisch extractie concentraat.

Mocht je dus op een makkelijke manier je gezondheid en algemeen welbehagen willen ondersteunen, probeer dan eens Organico TURBO Kurkuma™.

Organico Turbo Kurkuma - potOrganico TURBO Kurkuma™ is gemaakt met het curcumine C3(95%)® superkritisch extractie concentraat, aangevuld met Bioperine™.

Dit maakt TURBO Kurkuma™ krachtiger dan gelijk welk ander kurkuma supplement. In één capsule TURBO Kurkuma™ zit evenveel werkzame stof, als in vergelijking met ca 30 capsules gewone kurkuma.

1 potje Turbo Kurkuma komt overeen met ongeveer 20 kilo kurkuma-wortel.

Verder bevat Organico TURBO Kurkuma   fenegriek (Fenufibers®) hetgeen een extra cholesterol verlagende werking heeft en bevorderlijk is voor het cardio-vasculair systeem.

Organico TURBO Kurkuma™ is klinisch getest op haar zuiverheid en werking. Dit is een PREMIUM voedingssupplement.

Het draagt bij aan soepele gewrichten en gezonde spieren, verzacht ontstekingen en zwellingen, ondersteunt de bloedsuikerspiegels (diabetes 2), draagt bij tot de instandhouding van normale cholesterol niveau’s en nog zoveel meer om terug te genieten van een actief leven vol comfort.

Hier vind je meer informatie over wat je verder nog meer gaat beleven met je Organico TURBO Kurkuma™  en wat het voor je gezondheid en stofwisseling betekent…plus ga je ontdekken waarom curcumine een veel gezonder alternatief kan zijn voor ongezonde en gevaarlijke pijnstillers zoals Ibuprofen, Diclofenac, Dafalgan, etc. !

Vitale groetjes,

Onthoud, we doen dit samen.

Katja Callens
ORGANICOLabs
On a Mission for Nutrition

P.S. Gebruik jij een Kurkuma Supplement of ben je dit van plan?
Fantastisch, maar lees dan eerst aandachtig dit artikel.
Talrijke studies tonen aan dat kurkuma gezondere ondersteuning biedt dan de meeste pilletjes uit de apotheek – en dit… ZONDER de bijwerkingen. Wist je dat ondertussen al meer dan 600 gezondheidseffecten aangetoond zijn met uitgebreide wetenschappelijke en medische studies?! Echter,…, je zal deze voordelen enkel merken WANNEER jouw lichaam de curcumine effectief kan opnemen.

Helaas pindakaas…de meeste kurkuma gebruikers ervaren NIETS van deze voordelen. De meeste (goedkope) kurkuma supplementen geven slechts 5% van hun échte kracht af aan jouw lichaam. Je lichaam verteert het NIET … De supplementen werken NIET op celniveau (waar ze juist nodig zijn)…

Plus je ontdekt in dit gezondheidsrapport de gevaren van pijnstillers zoals Ibuprofen, Diclofenac, Dafalgan, etc., en waarom de curcumine in kurkuma een veel gezonder alternatief is.

Lees dus aandachtig dit gezondheidsrapport vooraleer je in de supermarkt of online goedkope kurkuma zou kopen!

Deel desgewenst dit artikel

>